Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  91  92  93  94  95    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
21 sierpnia 2014, 13:06 [cytuj]
Musacchio/Alderweireld i okienko można uznać za udane... :muza:

Bo na nowego napadziora to już nie liczę. Mam nadzieję, że Mauricio obudzi Soldado. :luzik:
Musacchio/Alderweireld i okienko można uznać za udane... :muza: Bo na nowego napadziora to już nie liczę. Mam nadzieję, że Mauricio obudzi Soldado. :luzik:
21 sierpnia 2014, 13:25 [cytuj]
ja nie widze chemii miedzy DS a Mario, nie będą się uzupełniali, troszkę mogą się pogryźć
ja nie widze chemii miedzy DS a Mario, nie będą się uzupełniali, troszkę mogą się pogryźć
21 sierpnia 2014, 13:53 [cytuj]
QPR, faktycznie kilku ma naprawdę starych, ale wątpie aby cały zespół był taki i z tego co piszecie to ściąga wiecej młodych jak starych :P

Mario to dobry napadzior, do czasu jak mu nie poprzestawia sie coś na zwojach:P
on mysli ze w liverpoolu jest lepsza pogoda jak w manchesterze ?:D
QPR, faktycznie kilku ma naprawdę starych, ale wątpie aby cały zespół był taki i z tego co piszecie to ściąga wiecej młodych jak starych :P Mario to dobry napadzior, do czasu jak mu nie poprzestawia sie coś na zwojach:P on mysli ze w liverpoolu jest lepsza pogoda jak w manchesterze ?:D
21 sierpnia 2014, 13:58 [cytuj]
Podobno jesteśmy bardzo blisko Fazio. 10 ml.
Zna go ktoś lepiej? Statystyki na squawka lepsze niż wszyscy nasi obrońcy, a i od Mussachio słabszy tylko w jednej kategorii. A tak lepszy. Na twitterze powiedziano mi, "Dobry, ale nie world class".
Podobno jesteśmy bardzo blisko Fazio. 10 ml. Zna go ktoś lepiej? Statystyki na squawka lepsze niż wszyscy nasi obrońcy, a i od Mussachio słabszy tylko w jednej kategorii. A tak lepszy. Na twitterze powiedziano mi, "Dobry, ale nie world class"
Offence win games, defence wins titles
21 sierpnia 2014, 14:38 [cytuj]
Federico Fazio? Ten z Sevilli? Nie jest najgorszy, w sumie rozsądniejsza opcja niż wydawanie 20 na Musacchio. Ale nadal nie rozumiem co nas tak ciągnie na ten Półwysep Iberyjski, jak w Anglii mamy tyle fajnych, dużo tańszych zawodników :) A zresztą ci południowcy u nas jakoś mega źle mi się kojarzą :)
Federico Fazio? Ten z Sevilli? Nie jest najgorszy, w sumie rozsądniejsza opcja niż wydawanie 20 na Musacchio. Ale nadal nie rozumiem co nas tak ciągnie na ten Półwysep Iberyjski, jak w Anglii mamy tyle fajnych, dużo tańszych zawodników :) A zresztą ci południowcy u nas jakoś mega źle mi się kojarzą :)
21 sierpnia 2014, 16:06 [cytuj]
Fazio idealny do pary z Janem. Bardzo wysoki i skoczny. Wygrywa każdą główkę. Ostatni sezon miał bardzo dobry
Fazio idealny do pary z Janem. Bardzo wysoki i skoczny. Wygrywa każdą główkę. Ostatni sezon miał bardzo dobry
21 sierpnia 2014, 23:55 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:

Mam nadzieje że nie będzie z łatwością przepychany jak większość graczy z PŁWIB.
Mam nadzieje że nie będzie z łatwością przepychany jak większość graczy z PŁWIB
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
22 sierpnia 2014, 00:20 [cytuj]
Alex Song niby coś tam negocjuje z Arsenalem. Podobno mają nas też uprzedzić w walce o Alderweirelda.
Alex Song niby coś tam negocjuje z Arsenalem. Podobno mają nas też uprzedzić w walce o Alderweirelda
22 sierpnia 2014, 00:38 [cytuj]
Songa niech biorą i najlepiej przepłacą ;d

ale Toby przydałby sie nam;p
Songa niech biorą i najlepiej przepłacą ;d ale Toby przydałby sie nam;p
22 sierpnia 2014, 01:26 [cytuj]
Ja w tym toby'm nie widze nic nadzwyczajnego. Nie podejmował bym walki o niego.
Ja w tym toby'm nie widze nic nadzwyczajnego. Nie podejmował bym walki o niego
22 sierpnia 2014, 01:28 [cytuj]
Solidny grajek który szybko zgra się z Verthongenem. Why not?
Solidny grajek który szybko zgra się z Verthongenem. Why not?
22 sierpnia 2014, 09:02 [cytuj]
u Fazio przekonuje mnie gra głową i wzrost 195 cm ... jak Kabs
u Fazio przekonuje mnie gra głową i wzrost 195 cm ... jak Kabs
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
22 sierpnia 2014, 10:49 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Ja w tym toby'm nie widze nic nadzwyczajnego. Nie podejmował bym walki o niego

Ale wtedy obronę mielibyśmy na jakimś tam poziomie , bo Toby to klasa podobna do Janka , Davies młody , a Walker gra na przyzwoitym poziomie . A sciąganie kinder niespodzianek z sevilli / villarealu to może sobie Swansea pozwolić .
Ale wtedy obronę mielibyśmy na jakimś tam poziomie , bo Toby to klasa podobna do Janka , Davies młody , a Walker gra na przyzwoitym poziomie . A sciąganie kinder niespodzianek z sevilli / villarealu to może sobie Swansea pozwolić
22 sierpnia 2014, 11:23 [cytuj]
Alderweiled wypożyczony do Monaco.
Alderweiled wypożyczony do Monaco
spurs88
22 sierpnia 2014, 11:34 [cytuj]
spurs88 powiedział/a:
Alderweiled wypożyczony do Monaco

To ja bym się teraz skupił na Musacchio i doprowadził ten transfer do finalizacji. Mam nadzieję, że przez nasze skąpstwo, czy jak ktoś woli wyrachowanie, nie skończymy bez klasowego partnera na stopera obok Janka i będziemy musieli patrzeć na niepewnego Kabsa.
To ja bym się teraz skupił na Musacchio i doprowadził ten transfer do finalizacji. Mam nadzieję, że przez nasze skąpstwo, czy jak ktoś woli wyrachowanie, nie skończymy bez klasowego partnera na stopera obok Janka i będziemy musieli patrzeć na niepewnego Kabsa
22 sierpnia 2014, 11:49 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Ale wtedy obronę mielibyśmy na jakimś tam poziomie , bo Toby to klasa podobna do Janka , Davies młody , a Walker gra na przyzwoitym poziomie . A sciąganie kinder niespodzianek z sevilli / villarealu to może sobie Swansea pozwolić

A to dlaczego? Podaj mi sensowny powód. Nie jesteśmy aż takim klubem, który musi tylko sprawdzonych i najlepszych ściągać. City owszem, MU też ale nie my. My nie musimy obligatoryjnie co roku grać w lidze mistrzów, i każde 5 miejsce to chała i porażka.
A to dlaczego? Podaj mi sensowny powód. Nie jesteśmy aż takim klubem, który musi tylko sprawdzonych i najlepszych ściągać. City owszem, MU też ale nie my. My nie musimy obligatoryjnie co roku grać w lidze mistrzów, i każde 5 miejsce to chała i porażka
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
22 sierpnia 2014, 12:29 [cytuj]
to czemu on nie mógł se wywalczyc miejsca w podstawie atleti?
to czemu on nie mógł se wywalczyc miejsca w podstawie atleti?
22 sierpnia 2014, 12:42 [cytuj]
Według ASa i Marcy Fazio u nas na testach
Według ASa i Marcy Fazio u nas na testach
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
22 sierpnia 2014, 13:10 [cytuj]
@Wojtas bo Godin i Miranda to był w minionym sezonie najlepszy duet na świecie?
@Wojtas bo Godin i Miranda to był w minionym sezonie najlepszy duet na świecie?
22 sierpnia 2014, 13:22 [cytuj]
Alderweiled nie mógł sobie wywalczyć miejsca bo gdy pojawiał się na boisku to okazywał się zwyczajnie dużo słabszy od Mirandy i Godina. Czasami zastępował Juanfrana na prawej i też wyglądało to dosyć przeciętnie.

Napewno nie był to solidny rezerwowy Atletico który wzmacniał konkurencje o miejsce w składzie.

Co innego to to łatka którą mu przyklejono "drugi Jan Verthongen"
Alderweiled nie mógł sobie wywalczyć miejsca bo gdy pojawiał się na boisku to okazywał się zwyczajnie dużo słabszy od Mirandy i Godina. Czasami zastępował Juanfrana na prawej i też wyglądało to dosyć przeciętnie. Napewno nie był to solidny rezerwowy Atletico który wzmacniał konkurencje o miejsce w składzie. Co innego to to łatka którą mu przyklejono "drugi Jan Verthongen"
|<  <<  <  91  92  93  94  95    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 26 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się