Forum dyskusyjne
22 sierpnia 2014, 13:46 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
A to dlaczego? Podaj mi sensowny powód. Nie jesteśmy aż takim klubem, który musi tylko sprawdzonych i najlepszych ściągać. City owszem, MU też ale nie my. My nie musimy obligatoryjnie co roku grać w lidze mistrzów, i każde 5 miejsce to chała i porażka
nasz prezes myśli inaczej, tylko hasjów nie chce dawac;p
a co do naszej pary stoperów to bedzie nią pewnie Janek i Dier
nasz prezes myśli inaczej, tylko hasjów nie chce dawac;p
a co do naszej pary stoperów to bedzie nią pewnie Janek i Dier:P
22 sierpnia 2014, 13:52 [cytuj]
ponoć carroll w swansea na wypozyczeniu
ponoć carroll w swansea na wypozyczeniu
22 sierpnia 2014, 14:16 [cytuj]
tak Carroll w Swansea, ciekawe czy pogra tam, moze miec ciezko o miejsce w skladzie, lepszy bylby jakis Leicester albo inny beniaminek.
tak Carroll w Swansea, ciekawe czy pogra tam, moze miec ciezko o miejsce w skladzie, lepszy bylby jakis Leicester albo inny beniaminek
22 sierpnia 2014, 15:21 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:
tak Carroll w Swansea, ciekawe czy pogra tam, moze miec ciezko o miejsce w skladzie, lepszy bylby jakis Leicester albo inny beniaminek
Nie róbmy z Ki i Shelveya jakiś super gwiazd współczesnego futbolu
Nie róbmy z Ki i Shelveya jakiś super gwiazd współczesnego futbolu ;)
Offence win games, defence wins titles
22 sierpnia 2014, 16:27 [cytuj]
kolega powyżej chyba nie ogląda meczów z udziałem Swansea, nie wygryzie z nich żadnego, ale sezon długi i trafiają się kontuzje, więc może trocha pogra (pewnie w CCup), a ten Ki to za rok może być już małą(w sensie że nie megagwiazda) gwiazdą i pójdzie do większego klubu w przyszłości, zobaczysz
kolega powyżej chyba nie ogląda meczów z udziałem Swansea, nie wygryzie z nich żadnego, ale sezon długi i trafiają się kontuzje, więc może trocha pogra (pewnie w CCup), a ten Ki to za rok może być już małą(w sensie że nie megagwiazda) gwiazdą i pójdzie do większego klubu w przyszłości, zobaczysz
22 sierpnia 2014, 16:34 [cytuj]
Kamilos powiedział/a:
Nie mówię że są słabi czy źli. Są solidni owszem. Ale do przeskoczenia, jeśli Carrollowi się to nie uda, to cóż ostateczny koniec marzeń o karierze w BPL.
Nie mówię że są słabi czy źli. Są solidni owszem. Ale do przeskoczenia, jeśli Carrollowi się to nie uda, to cóż ostateczny koniec marzeń o karierze w BPL
Offence win games, defence wins titles
22 sierpnia 2014, 16:58 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Nie mówię że są słabi czy źli. Są solidni owszem. Ale do przeskoczenia, jeśli Carrollowi się to nie uda, to cóż ostateczny koniec marzeń o karierze w BPL
Do przeskoczenia? Z całym szacunkiem do Carrola(wielbiam jego talent) ale Ki nie przeskoczy. Fakt młodszy jest, ale Ki już teraz jest najlepszym pomocnikiem Swansea. Już w Sunderlandzie robił różnicę. To taki mały koreański tani zapierdalacz. Nie zawsze trzeba wydawać milionów na ludzików pokroju Vidala czy Drewninho(śmiem twierdzić, że Ki jest lepszym pomocnikiem od naszego ŁKSiaka). Tom może zagrać na pozycji OPŚ i tu upatrywałbym szansy. Gra za napastnikiem. Nie ma już Michu, to szansa dla Toma.
Do przeskoczenia? Z całym szacunkiem do Carrola(wielbiam jego talent) ale Ki nie przeskoczy. Fakt młodszy jest, ale Ki już teraz jest najlepszym pomocnikiem Swansea. Już w Sunderlandzie robił różnicę. To taki mały koreański tani zapierdalacz. Nie zawsze trzeba wydawać milionów na ludzików pokroju Vidala czy Drewninho(śmiem twierdzić, że Ki jest lepszym pomocnikiem od naszego ŁKSiaka). Tom może zagrać na pozycji OPŚ i tu upatrywałbym szansy. Gra za napastnikiem. Nie ma już Michu, to szansa dla Toma
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
22 sierpnia 2014, 17:22 [cytuj]
Ki jest słaby jak każdy azjata...czysta prawda. Oni powinni grać w.....sam nie wiem w co.
Ki jest słaby jak każdy azjata...czysta prawda. Oni powinni grać w.....sam nie wiem w co
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
22 sierpnia 2014, 17:24 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Nie ma już Michu, to szansa dla Toma
ale jest Gylfi
ale jest Gylfi :milczek:
22 sierpnia 2014, 17:29 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Ki jest słaby jak każdy azjata...czysta prawda. Oni powinni grać w.....sam nie wiem w co
Sarkazm? Jeśli nie to możemy polemizować
Sarkazm? Jeśli nie to możemy polemizować :P
22 sierpnia 2014, 17:29 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
A to dlaczego? Podaj mi sensowny powód. Nie jesteśmy aż takim klubem, który musi tylko sprawdzonych i najlepszych ściągać. City owszem, MU też ale nie my. My nie musimy obligatoryjnie co roku grać w lidze mistrzów, i każde 5 miejsce to chała i porażka
Co jak co , ale na obronie nie ma sensu eksperymentować .
"Mecze wygrywa się dobrym atakiem , tytuły zdobywa się solidną obroną" i jakoś nie jestem przekonany do zabaw z tylnią formacją .
Co jak co , ale na obronie nie ma sensu eksperymentować .
"Mecze wygrywa się dobrym atakiem , tytuły zdobywa się solidną obroną" i jakoś nie jestem przekonany do zabaw z tylnią formacją
22 sierpnia 2014, 17:33 [cytuj]
a Shelvey cudownie radzi sobie z zawodnikami w srodku pola (patrz Herrera), tak jak wspomniał Jin ewentualnie moze zagrać na OPŚ ale tam za przeciwnika ma Siggiego.
a Shelvey cudownie radzi sobie z zawodnikami w srodku pola (patrz Herrera), tak jak wspomniał Jin ewentualnie moze zagrać na OPŚ ale tam za przeciwnika ma Siggiego
22 sierpnia 2014, 17:34 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Sarkazm? Jeśli nie to możemy polemizować

Oczywiście, że sarkazm ale na poważnie to padaj mi ogólnoświatowe dyscypliny w których azjaci trzymają poziam przez wiele lat nie licząc spermy zółwia i baseballu.
Oczywiście, że sarkazm ale na poważnie to padaj mi ogólnoświatowe dyscypliny w których azjaci trzymają poziam przez wiele lat nie licząc spermy zółwia i baseballu
22 sierpnia 2014, 17:48 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Oczywiście, że sarkazm ale na poważnie to padaj mi ogólnoświatowe dyscypliny w których azjaci trzymają poziam przez wiele lat nie licząc spermy zółwia i baseballu
tenis stołowy, przede wszystkim Chiny
http://www.ittfranking.com/gen/world/worldM_en.htm
tylko 4 europejczyków w top20
jeszcze pewnie coś sie znajdzie
tenis stołowy, przede wszystkim Chiny;)
jeszcze pewnie coś sie znajdzie;)
22 sierpnia 2014, 19:09 [cytuj]
Robert powiedział/a:
tenis stołowy, przede wszystkim Chiny
jeszcze pewnie coś sie znajdzie

Błagam...pingla nikt nie ogląda~!
Błagam...pingla nikt nie ogląda~!
22 sierpnia 2014, 19:24 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Sumo

a tak poważnie. W każdej prawie dyscyplinie znajdzie się kilku azjatów na światowym poziomie. Był Nakamura, Nakata. Jest Son, Ki czy Nagatomo. W NBA jest Lin a wcześniej był ten dryblas(wypadło mi nazwisko)
O Baseballu nie wspominam, bo Koreańczycy i Japończycy to top światowa czołówka.
E-sport się nie liczy chociaż pewien Koreaniec zarabia 16 tyś euro miesięcznie za granie w Warcrafta 3.
Gimnastyka, Łyżwiarstwo(nie tylko figurowe ale i szybkie), podnoszenie ciężarów. Tak można wymieniać. Korea Południowa zawsze jest w czołówce medalowej na olimpiadach. Japonia mniej, ale też.
Wyliczam to wszystko, bo oglądam niszowe sporty(jestem fanem i uprawiam rekreacyjnie łucznictwo).
Pingla nie oglądam

nudny jest dla mnie. Wolę K1, a tam też Azjaci dominują
Sumo :rotfl: a tak poważnie. W każdej prawie dyscyplinie znajdzie się kilku azjatów na światowym poziomie. Był Nakamura, Nakata. Jest Son, Ki czy Nagatomo. W NBA jest Lin a wcześniej był ten dryblas(wypadło mi nazwisko)
O Baseballu nie wspominam, bo Koreańczycy i Japończycy to top światowa czołówka.
E-sport się nie liczy chociaż pewien Koreaniec zarabia 16 tyś euro miesięcznie za granie w Warcrafta 3.
Gimnastyka, Łyżwiarstwo(nie tylko figurowe ale i szybkie), podnoszenie ciężarów. Tak można wymieniać. Korea Południowa zawsze jest w czołówce medalowej na olimpiadach. Japonia mniej, ale też.
Wyliczam to wszystko, bo oglądam niszowe sporty(jestem fanem i uprawiam rekreacyjnie łucznictwo).
Pingla nie oglądam :P nudny jest dla mnie. Wolę K1, a tam też Azjaci dominują
22 sierpnia 2014, 19:41 [cytuj]
nie można zapomnieć o skokach narciarskich. Może to już nie ta sama ekipa co kiedyś, ale byli świetni !!
nie można zapomnieć o skokach narciarskich. Może to już nie ta sama ekipa co kiedyś, ale byli świetni !!
22 sierpnia 2014, 20:32 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Zapomniałem. Kasai to mistrz nad mistrzami. W tym wieku skakać. U ruskich skakał z bólem i tak był w mega formie.
Zapomniałem. Kasai to mistrz nad mistrzami. W tym wieku skakać. U ruskich skakał z bólem i tak był w mega formie
22 sierpnia 2014, 20:33 [cytuj]
Carroll w Swansea bez sensu, ja bym go wolał wypożyczyć do Leicester albo Burnley. Mam nadzieję, że jest jakaś klauzula powrotu zimą jakby tam nie grał.
Carroll w Swansea bez sensu, ja bym go wolał wypożyczyć do Leicester albo Burnley. Mam nadzieję, że jest jakaś klauzula powrotu zimą jakby tam nie grał
22 sierpnia 2014, 20:39 [cytuj]
Underek powiedział/a:
Carroll w Swansea bez sensu, ja bym go wolał wypożyczyć do Leicester albo Burnley. Mam nadzieję, że jest jakaś klauzula powrotu zimą jakby tam nie grał
Następny gimbus?
Następny gimbus?