Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  93  94  95  96  97    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
22 sierpnia 2014, 21:23 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Błagam...pingla nikt nie ogląda~!

w Polsce;)
oglądają tylko ci co grają;p

a w Chinach jest to raczej na pewno sport narodowy;P Rynek prawie 1,5 mld, to jest dość dużo, w niemczech też jest dość popularny;)

kiedyś nawet puszczali na tvp;p

a czy nudny, jak dla kogo i jaki mecz sie ogląda;p
w Polsce;) oglądają tylko ci co grają;p a w Chinach jest to raczej na pewno sport narodowy;P Rynek prawie 1,5 mld, to jest dość dużo, w niemczech też jest dość popularny;) kiedyś nawet puszczali na tvp;p a czy nudny, jak dla kogo i jaki mecz sie ogląda;p
22 sierpnia 2014, 22:51 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Oczywiście, że sarkazm ale na poważnie to padaj mi ogólnoświatowe dyscypliny w których azjaci trzymają poziam przez wiele lat nie licząc spermy zółwia i baseballu

Już chciałem pisać baseball, ale się opamiętałeś. :D

jin, akurat koszykówka to nie jest najlepszy przykład, bo tam azjaci nie szaleją.
Już chciałem pisać baseball, ale się opamiętałeś. :D jin, akurat koszykówka to nie jest najlepszy przykład, bo tam azjaci nie szaleją
LMAO
22 sierpnia 2014, 23:29 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Już chciałem pisać baseball, ale się opamiętałeś. :D

jin, akurat koszykówka to nie jest najlepszy przykład, bo tam azjaci nie szaleją

Gdzieś czytałem że o Lina się biło mnóstwo zespołów
Gdzieś czytałem że o Lina się biło mnóstwo zespołów
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
23 sierpnia 2014, 01:01 [cytuj]
Lin to dobry zawodnik, kiedyś zdobył chyba 38pk. przeciwko LA Lakers, teraz będzie tam grał obok Kobe Bryant'a.
Lin to dobry zawodnik, kiedyś zdobył chyba 38pk. przeciwko LA Lakers, teraz będzie tam grał obok Kobe Bryant'a
23 sierpnia 2014, 01:41 [cytuj]
Nie piszę, że jest słaby. Raczej zwracam uwagę na to, że Lin to jeden dobry zawodnik, w dodatku wychowany i grający w kosza od dziecka w USA. Bez tego raczej miałby bardo trudno cokolwiek osiągnąć.
Nie piszę, że jest słaby. Raczej zwracam uwagę na to, że Lin to jeden dobry zawodnik, w dodatku wychowany i grający w kosza od dziecka w USA. Bez tego raczej miałby bardo trudno cokolwiek osiągnąć
LMAO
23 sierpnia 2014, 06:58 [cytuj]
Balotelli do Liverpoolu szkoda, że nie do nas :(
Balotelli do Liverpoolu szkoda, że nie do nas :(
spurs88
23 sierpnia 2014, 08:16 [cytuj]
spurs88 powiedział/a:
Balotelli do Liverpoolu. Dobrze że nie do nas :brawo:
Poprawione. Nie ma za co
Poprawione. Nie ma za co
23 sierpnia 2014, 10:41 [cytuj]
Hehe :brawo: Ja jednak będę przystawał przy swoim, że Balotelli by nam się przydał.
Hehe :brawo: Ja jednak będę przystawał przy swoim, że Balotelli by nam się przydał
spurs88
23 sierpnia 2014, 10:45 [cytuj]
Wydaje mi się że nie będziesz musiał za długo czekać aż pokaże swoje prawdziwe oblicze. I wtedy zrozumiesz o co mi chodzi :luzik:
Wydaje mi się że nie będziesz musiał za długo czekać aż pokaże swoje prawdziwe oblicze. I wtedy zrozumiesz o co mi chodzi :luzik:
23 sierpnia 2014, 11:06 [cytuj]
Jest to trochę czubek, ale jak to mówił Mourinho jeszcze za czasów Interu, gdyby to był mój syn to codziennie bym go walił w głowę. Ponadto Balotelli ma papiery, żeby być jednym z najlepszych na świecie, ale musi sam zrozumieć, że pogra w piłkę jeszcze z 8-9 lat i musi się wziąć za siebie i pokazać, że jest wielki. Ja pamiętam początki Ronaldo w Manchesterze, a to o gwałt był oskarżany, a to jakieś imprezy, a teraz jest najlepszy na świecie.
Jest to trochę czubek, ale jak to mówił Mourinho jeszcze za czasów Interu, gdyby to był mój syn to codziennie bym go walił w głowę. Ponadto Balotelli ma papiery, żeby być jednym z najlepszych na świecie, ale musi sam zrozumieć, że pogra w piłkę jeszcze z 8-9 lat i musi się wziąć za siebie i pokazać, że jest wielki. Ja pamiętam początki Ronaldo w Manchesterze, a to o gwałt był oskarżany, a to jakieś imprezy, a teraz jest najlepszy na świecie
spurs88
23 sierpnia 2014, 11:09 [cytuj]
To jak nie Balotelli, to może Danny Welbeck z Manchesteru United.
To jak nie Balotelli, to może Danny Welbeck z Manchesteru United
spurs88
23 sierpnia 2014, 11:24 [cytuj]
gdyby Balotelli nie miał problemów ze sobą i z głową to by na pewno nie wrócił do milanu i nie kosztował teraz 20 mln;p

to lepiej zostańmy z tą trójką co mamy;p
gdyby Balotelli nie miał problemów ze sobą i z głową to by na pewno nie wrócił do milanu i nie kosztował teraz 20 mln;p to lepiej zostańmy z tą trójką co mamy;p
23 sierpnia 2014, 11:45 [cytuj]
Uwielbiam Mario za to jaką jest osobą. Jeśli chodzi o to czy by nam się przydał, to raczej nie. To taki zawodnik którego się uwielbia dopóki nie gra w twoim klubie.
Uwielbiam Mario za to jaką jest osobą. Jeśli chodzi o to czy by nam się przydał, to raczej nie. To taki zawodnik którego się uwielbia dopóki nie gra w twoim klubie
23 sierpnia 2014, 11:51 [cytuj]
Jeśli przydał się LFC to tym bardziej słabszym Ostrogom. Co do Carrolla to dobry ruch. Jeżeli nie będzie dawał rady w Łabędziach to w Spurs tym bardziej.
Jeśli przydał się LFC to tym bardziej słabszym Ostrogom. Co do Carrolla to dobry ruch. Jeżeli nie będzie dawał rady w Łabędziach to w Spurs tym bardziej
23 sierpnia 2014, 13:31 [cytuj]
Balotelli, gość który ma papiery by zostać.... ile lat jest to już powtarzane. Ludzie bez jaj ten gość się już nie zmieni. Nie po tylu latach, i nie z takim umysłem 5 cio latka. Na początku będzie to ogromne wzmocnienie dla Lpoolu, ale z czasem się skończy sielanka i wyjdzie jak zwykle.
Balotelli, gość który ma papiery by zostać.... ile lat jest to już powtarzane. Ludzie bez jaj ten gość się już nie zmieni. Nie po tylu latach, i nie z takim umysłem 5 cio latka. Na początku będzie to ogromne wzmocnienie dla Lpoolu, ale z czasem się skończy sielanka i wyjdzie jak zwykle
23 sierpnia 2014, 13:41 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Sumo :rotfl: a tak poważnie. W każdej prawie dyscyplinie znajdzie się kilku azjatów na światowym poziomie. Był Nakamura, Nakata. Jest Son, Ki czy Nagatomo. W NBA jest Lin a wcześniej był ten dryblas(wypadło mi nazwisko)

O Baseballu nie wspominam, bo Koreańczycy i Japończycy to top światowa czołówka.

E-sport się nie liczy chociaż pewien Koreaniec zarabia 16 tyś euro miesięcznie za granie w Warcrafta 3.

Gimnastyka, Łyżwiarstwo(nie tylko figurowe ale i szybkie), podnoszenie ciężarów. Tak można wymieniać. Korea Południowa zawsze jest w czołówce medalowej na olimpiadach. Japonia mniej, ale też.

Wyliczam to wszystko, bo oglądam niszowe sporty(jestem fanem i uprawiam rekreacyjnie łucznictwo).

Pingla nie oglądam :P nudny jest dla mnie. Wolę K1, a tam też Azjaci dominują

Ten dryblas nazywał się Yao Ming i miał 2,30m, legenda Houston Rockets :) Niestety kontuzje zmusiły go do zakończenia kariery. A Lin z Azją dużo wspólnego w sumie nie ma, urodził się chyba w San Francisco, obywatelstwo też ma amerykańskie ;)

Akurat pingla, muszę przyznać szczerze, to ja czasem oglądam, bo drużyna z mojego miasta jest mistrzem Polski :D Czasem się obejrzy jak grają na hali. W drużynie są nawet Chińczycy. Zresztą, trenowałem kiedyś i sam bardzo lubię pograć :)

Co do E-sportu, z tego co wiem Koreańczycy mają nawet stadion narodowy do Starcrafta, mało tego, jeden gościu grając w wowa używa 12 ekranów. Słyszałem też historię, że jeden Koreańczyk zmarł z wycieńczenia grając w tego wowa...
Ten dryblas nazywał się Yao Ming i miał 2,30m, legenda Houston Rockets :) Niestety kontuzje zmusiły go do zakończenia kariery. A Lin z Azją dużo wspólnego w sumie nie ma, urodził się chyba w San Francisco, obywatelstwo też ma amerykańskie ;) Akurat pingla, muszę przyznać szczerze, to ja czasem oglądam, bo drużyna z mojego miasta jest mistrzem Polski :D Czasem się obejrzy jak grają na hali. W drużynie są nawet Chińczycy. Zresztą, trenowałem kiedyś i sam bardzo lubię pograć :) Co do E-sportu, z tego co wiem Koreańczycy mają nawet stadion narodowy do Starcrafta, mało tego, jeden gościu grając w wowa używa 12 ekranów. Słyszałem też historię, że jeden Koreańczyk zmarł z wycieńczenia grając w tego wowa
23 sierpnia 2014, 13:45 [cytuj]
A tak wyczytałem, że Welbeck to wyciągnięcia za piętnastaka :)
A tak wyczytałem, że Welbeck to wyciągnięcia za piętnastaka :)
23 sierpnia 2014, 14:22 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Ten dryblas nazywał się Yao Ming i miał 2,30m, legenda Houston Rockets :) Niestety kontuzje zmusiły go do zakończenia kariery. A Lin z Azją dużo wspólnego w sumie nie ma, urodził się chyba w San Francisco, obywatelstwo też ma amerykańskie ;)

Akurat pingla, muszę przyznać szczerze, to ja czasem oglądam, bo drużyna z mojego miasta jest mistrzem Polski :D Czasem się obejrzy jak grają na hali. W drużynie są nawet Chińczycy. Zresztą, trenowałem kiedyś i sam bardzo lubię pograć :)

Co do E-sportu, z tego co wiem Koreańczycy mają nawet stadion narodowy do Starcrafta, mało tego, jeden gościu grając w wowa używa 12 ekranów. Słyszałem też historię, że jeden Koreańczyk zmarł z wycieńczenia grając w tego wowa

jest na Hot birdzie taki kanał Arirang World. Koreański kanał dla takich jak my(po angielsku).

Był tam e sport. Fajne życie(laski ładniejsze od WAG's) ale nie chciałbym być zamknięty w koszarach i przymuszany do grania w jedną grę.

To wygląda trochę jak zbieranina freaków. Wspolny sleep room. Gadanie przed snem o taktyce. Przy śniadaniu to samo. Pobudka o 6:00 a od 8:00 do 20 - 21 non stop granie(z przerwą na obiad, lunch etc)

Z tego co wiem najlepszy zarabiał 13 tyś euro miesięcznie. Jeździł najnowszą Kią za co też dostawał kase. Chodził w ciuchach od UA i reklamował jakieś ichnie red bulle(miał zgrzewkę zawsze przed kompem)

Stadion narodowy jest i mają w planach drugi na 30 tyś ludzi xD z wielkimi telebimami żeby się efektownie oglądało. To nie jest wcale trudno zapełnić. U nich lecą transmisje live w TV z zawodów. Mają one większą oglądalność niż seriale. Blizzard(wydawca warcrafta) stwierdził kiedyś, że Korea południowa to najlepszy kraj od E sportu. Przez pewien czas dominowali we wszystkim(od symulacji kolejki linowej przez counter strike po Warcraft, Starcraft itp)

Co do wycieńczenia. W każdą grę można umrzeć. Jak ktoś wykupuje kawiarenkę internetową na 48 godzin i gra non stop(ponoć niektórzy pieluch dla dorosłych używali) to musi zdechnąć. Jeden w chinach też zmarł od grania bez przerwy i od razu zakazali pewnych rzeczy
jest na Hot birdzie taki kanał Arirang World. Koreański kanał dla takich jak my(po angielsku). Był tam e sport. Fajne życie(laski ładniejsze od WAG's) ale nie chciałbym być zamknięty w koszarach i przymuszany do grania w jedną grę. To wygląda trochę jak zbieranina freaków. Wspolny sleep room. Gadanie przed snem o taktyce. Przy śniadaniu to samo. Pobudka o 6:00 a od 8:00 do 20 - 21 non stop granie(z przerwą na obiad, lunch etc) Z tego co wiem najlepszy zarabiał 13 tyś euro miesięcznie. Jeździł najnowszą Kią za co też dostawał kase. Chodził w ciuchach od UA i reklamował jakieś ichnie red bulle(miał zgrzewkę zawsze przed kompem) Stadion narodowy jest i mają w planach drugi na 30 tyś ludzi xD z wielkimi telebimami żeby się efektownie oglądało. To nie jest wcale trudno zapełnić. U nich lecą transmisje live w TV z zawodów. Mają one większą oglądalność niż seriale. Blizzard(wydawca warcrafta) stwierdził kiedyś, że Korea południowa to najlepszy kraj od E sportu. Przez pewien czas dominowali we wszystkim(od symulacji kolejki linowej przez counter strike po Warcraft, Starcraft itp) Co do wycieńczenia. W każdą grę można umrzeć. Jak ktoś wykupuje kawiarenkę internetową na 48 godzin i gra non stop(ponoć niektórzy pieluch dla dorosłych używali) to musi zdechnąć. Jeden w chinach też zmarł od grania bez przerwy i od razu zakazali pewnych rzeczy
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
23 sierpnia 2014, 14:42 [cytuj]
@jin_tae
Akurat z CS 1.6 to nie masz racji, w tej dziedzinie Koreańczycy nie wiedli prymu. Już większe osiągnięcia w tej grze mają Polacy :) Wiem bo sam kiedyś byłem maniakiem tej gry. Pamiętam jak polska złota piątka wygrywała WCG(World Cyber Games) właśnie na terenie dalekiego wschodu :) bodajże 3 złote medale, po jednym na pewno w Korei i w Chinach. Żadna azjatycka drużyna nie może się tym pochwalić. Cudze chwalicie swojego nie znacie :D
@jin_tae Akurat z CS 1.6 to nie masz racji, w tej dziedzinie Koreańczycy nie wiedli prymu. Już większe osiągnięcia w tej grze mają Polacy :) Wiem bo sam kiedyś byłem maniakiem tej gry. Pamiętam jak polska złota piątka wygrywała WCG(World Cyber Games) właśnie na terenie dalekiego wschodu :) bodajże 3 złote medale, po jednym na pewno w Korei i w Chinach. Żadna azjatycka drużyna nie może się tym pochwalić. Cudze chwalicie swojego nie znacie :D
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
23 sierpnia 2014, 14:47 [cytuj]
Wracając do tematu - Danny Welbeck jestem na tak ...
Wracając do tematu - Danny Welbeck jestem na tak
|<  <<  <  93  94  95  96  97    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 62 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się