Forum dyskusyjne
23 sierpnia 2014, 16:37 [cytuj]
vebq powiedział/a:
@jin_tae
Akurat z CS 1.6 to nie masz racji, w tej dziedzinie Koreańczycy nie wiedli prymu. Już większe osiągnięcia w tej grze mają Polacy

Wiem bo sam kiedyś byłem maniakiem tej gry. Pamiętam jak polska złota piątka wygrywała WCG(World Cyber Games) właśnie na terenie dalekiego wschodu

bodajże 3 złote medale, po jednym na pewno w Korei i w Chinach. Żadna azjatycka drużyna nie może się tym pochwalić. Cudze chwalicie swojego nie znacie

Mnie nigdy CS nie rajcował

Pewnie widziałem po prostu jakiś turniej i tam wygrali koreańce.
Wracając do tematu - jestem na nie. Chicharito tak DW nie. Ktoś w nim widzi wyższą wersję Rooneya xD ja uważam że jest o klasę gorszy od Sturridge'a Lamberta i wielu innych napastników z UK. Nie wiem czemu nikt nie rozgląda się za Agbonlahorem. Solidny z parą w nogach
Mnie nigdy CS nie rajcował :P Pewnie widziałem po prostu jakiś turniej i tam wygrali koreańce.
Wracając do tematu - jestem na nie. Chicharito tak DW nie. Ktoś w nim widzi wyższą wersję Rooneya xD ja uważam że jest o klasę gorszy od Sturridge'a Lamberta i wielu innych napastników z UK. Nie wiem czemu nikt nie rozgląda się za Agbonlahorem. Solidny z parą w nogach
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
23 sierpnia 2014, 18:21 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Ten dryblas nazywał się Yao Ming i miał 2,30m, legenda Houston Rockets

Niestety kontuzje zmusiły go do zakończenia kariery. A Lin z Azją dużo wspólnego w sumie nie ma, urodził się chyba w San Francisco, obywatelstwo też ma amerykańskie
Akurat pingla, muszę przyznać szczerze, to ja czasem oglądam, bo drużyna z mojego miasta jest mistrzem Polski

Czasem się obejrzy jak grają na hali. W drużynie są nawet Chińczycy. Zresztą, trenowałem kiedyś i sam bardzo lubię pograć
Co do E-sportu, z tego co wiem Koreańczycy mają nawet stadion narodowy do Starcrafta, mało tego, jeden gościu grając w wowa używa 12 ekranów. Słyszałem też historię, że jeden Koreańczyk zmarł z wycieńczenia grając w tego wowa
Eff_Spurs powiedział/a:
Ten dryblas nazywał się Yao Ming i miał 2,30m, legenda Houston Rockets

Niestety kontuzje zmusiły go do zakończenia kariery. A Lin z Azją dużo wspólnego w sumie nie ma, urodził się chyba w San Francisco, obywatelstwo też ma amerykańskie
Akurat pingla, muszę przyznać szczerze, to ja czasem oglądam, bo drużyna z mojego miasta jest mistrzem Polski

Czasem się obejrzy jak grają na hali. W drużynie są nawet Chińczycy. Zresztą, trenowałem kiedyś i sam bardzo lubię pograć
Co do E-sportu, z tego co wiem Koreańczycy mają nawet stadion narodowy do Starcrafta, mało tego, jeden gościu grając w wowa używa 12 ekranów. Słyszałem też historię, że jeden Koreańczyk zmarł z wycieńczenia grając w tego wowa
Legendą Rakiet to był Hakeem " the Dream " Olajuwon, a nie jakiś Ming, także bez takich mi tu proszę
[quote=Eff_Spurs]Ten dryblas nazywał się Yao Ming i miał 2,30m, legenda Houston Rockets :) Niestety kontuzje zmusiły go do zakończenia kariery. A Lin z Azją dużo wspólnego w sumie nie ma, urodził się chyba w San Francisco, obywatelstwo też ma amerykańskie ;)
Akurat pingla, muszę przyznać szczerze, to ja czasem oglądam, bo drużyna z mojego miasta jest mistrzem Polski :D Czasem się obejrzy jak grają na hali. W drużynie są nawet Chińczycy. Zresztą, trenowałem kiedyś i sam bardzo lubię pograć :)
23 sierpnia 2014, 18:37 [cytuj]
z MU jak juz brac to chicharito
Gan1982 powiedział/a:
Legendą Rakiet to był Hakeem " the Dream " Olajuwon, a nie jakiś Ming, także bez takich mi tu proszę
powiedz to azjatom ;p
powiedz to azjatom ;p
23 sierpnia 2014, 18:40 [cytuj]
Hakeem jest tylko jeden. Kunta kinte książę Zamundy, który poleciał do Ameryki szukać żony.
Hakeem jest tylko jeden. Kunta kinte książę Zamundy, który poleciał do Ameryki szukać żony. :rotfl:
23 sierpnia 2014, 20:59 [cytuj]
Jeśli chodzi esportu do chciałbym przypomnieć, że w tym roku drużyna Newbee za wygranie TI4 (turniej Dota 2) dostała 5 mln dolarów
Co do Welbecka to raczej plota bo niby po co on nam ?? Drogi i o dosyć przeciętnych umiejętnościach.
Jeśli chodzi esportu do chciałbym przypomnieć, że w tym roku drużyna Newbee za wygranie TI4 (turniej Dota 2) dostała 5 mln dolarów :brawo:
Co do Welbecka to raczej plota bo niby po co on nam ?? Drogi i o dosyć przeciętnych umiejętnościach
23 sierpnia 2014, 21:18 [cytuj]
Welbeck jak dla mnie jeden z najbardziej przereklamowanych angielskich piłkarzy.

Mam nadzieję, że go nie ściągniemy, znalazł bym przynajmniej 10 innych opcji do wyciągnięcia za takie same/mniejsze pieniądze, a oferujące ten sam poziom.
Javier Hernandez jak najbardziej na tak, ale on chyba zostanie w Manchesterze.
Welbeck jak dla mnie jeden z najbardziej przereklamowanych angielskich piłkarzy. :blee: Mam nadzieję, że go nie ściągniemy, znalazł bym przynajmniej 10 innych opcji do wyciągnięcia za takie same/mniejsze pieniądze, a oferujące ten sam poziom.
Javier Hernandez jak najbardziej na tak, ale on chyba zostanie w Manchesterze. ;|
23 sierpnia 2014, 21:40 [cytuj]
http://transfery.info/69205,oficjalnie-depay-z-nowa-umowa
No to dupa z transferu Depaya.
http://transfery.info/69205,oficjalnie-depay-z-nowa-umowa
No to dupa z transferu Depaya. ;(
23 sierpnia 2014, 22:26 [cytuj]
Dupa, albo chec wyciagniecia wiekszej kasy za niego. Tak czy siak dupa
Dupa, albo chec wyciagniecia wiekszej kasy za niego. Tak czy siak dupa :P
23 sierpnia 2014, 22:26 [cytuj]
Jak już jesteśmy przy tym "kogo bym chciał".
Carlos Bacca, cóż się z Niego za bestia zrobiła. I strzela dużo goli, i rozgrywa, i przytrzyma. Ale już. Niechaj zostanie w La liga, tam mu chyba najlepiej.
Carlos Bacca, cóż się z Niego za bestia zrobiła. I strzela dużo goli, i rozgrywa, i przytrzyma. Ale już. Niechaj zostanie w La liga, tam mu chyba najlepiej
Offence win games, defence wins titles
23 sierpnia 2014, 22:28 [cytuj]
Fazio - już chyba nasz - nie zagrał dziś w meczu ligowym
Fazio - już chyba nasz - nie zagrał dziś w meczu ligowym
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
23 sierpnia 2014, 22:49 [cytuj]
Oby. Środkowy obrońca na poziomie to dalej mus. I po tym transferze możemy już dla mnie nikogo nie kupować w tym okienku. Tylko jakieś czystki zrobić ewentualnie.
Oby. Środkowy obrońca na poziomie to dalej mus. I po tym transferze możemy już dla mnie nikogo nie kupować w tym okienku. Tylko jakieś czystki zrobić ewentualnie
23 sierpnia 2014, 22:54 [cytuj]
przydałoby się pozbyć kilku graczy
przydałoby się pozbyć kilku graczy
23 sierpnia 2014, 23:02 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Carlos Bacca, cóż się z Niego za bestia zrobiła. I strzela dużo goli, i rozgrywa, i przytrzyma. Ale już. Niechaj zostanie w La liga, tam mu chyba najlepiej
Ja bym u nas chetnie widzial Kießlinga, ale powiedzial ze nie zamierza jak narazie opuszczac bayernu i nie wiadomo czy by chcial grac u nas
Ja bym u nas chetnie widzial Kießlinga, ale powiedzial ze nie zamierza jak narazie opuszczac bayernu i nie wiadomo czy by chcial grac u nas :|
23 sierpnia 2014, 23:11 [cytuj]
Bacca to dzisiaj został zniszczony przez Vezo
Bacca to dzisiaj został zniszczony przez Vezo :blee:
24 sierpnia 2014, 00:10 [cytuj]
no nie wiem czy tak zniszczony ,bo gola po indywidualnej akcji zrobił(grał słabo jak na niego) ,ale to cala Sevilla grała tak beznadziejnie ,że Valencia w 10tke grała od nich lepiej. wiadomo J.Martinez to byłoby coś ,ale jeśli miałby być jakis pakiet Fazio + Bacca ,w rozsądnej cenie to też byłoby super, bo niby mamy 3 napastników do gry z jednym na raz,na boisku ,ale Soldado....wiadomo ,Ade coraz starszy i też do konca pewny nie jest(ma okresy kiedy mu się chce ,a potem mu się nagle nie chce i co wtedy?), Kane który się stara ,ale niewiadomo czy osiagnie odpowiedni poziom i trudno zeby na nim opierac cala nadzieję(przynajmniej juz teraz)
no nie wiem czy tak zniszczony ,bo gola po indywidualnej akcji zrobił(grał słabo jak na niego) ,ale to cala Sevilla grała tak beznadziejnie ,że Valencia w 10tke grała od nich lepiej. wiadomo J.Martinez to byłoby coś ,ale jeśli miałby być jakis pakiet Fazio + Bacca ,w rozsądnej cenie to też byłoby super, bo niby mamy 3 napastników do gry z jednym na raz,na boisku ,ale Soldado....wiadomo ,Ade coraz starszy i też do konca pewny nie jest(ma okresy kiedy mu się chce ,a potem mu się nagle nie chce i co wtedy?), Kane który się stara ,ale niewiadomo czy osiagnie odpowiedni poziom i trudno zeby na nim opierac cala nadzieję(przynajmniej juz teraz)
24 sierpnia 2014, 07:47 [cytuj]
Di Maria prawdopodobnie w United, to może faktycznie ściągnąć 1 albo 2 piłkarzy z United po promocyjnej cenie, np: Hernandeza, Welbecka może Cleverleya.
Di Maria prawdopodobnie w United, to może faktycznie ściągnąć 1 albo 2 piłkarzy z United po promocyjnej cenie, np: Hernandeza, Welbecka może Cleverleya
spurs88
24 sierpnia 2014, 08:56 [cytuj]
moshino powiedział/a:
Ja bym u nas chetnie widzial Kießlinga, ale powiedzial ze nie zamierza jak narazie opuszczac bayernu i nie wiadomo czy by chcial grac u nas

A od kiedy Kiessling w Bayernie gra?
Kiessling swoje lata ma. Jak dla mnie taki sam kot w worku (jeśli chodzi o skuteczność w PL) jak Soldado
Kiessling swoje lata ma. Jak dla mnie taki sam kot w worku (jeśli chodzi o skuteczność w PL) jak Soldado
24 sierpnia 2014, 09:26 [cytuj]
z ManU tylko transfer Chicharito, Cleverlano jest gorszy niz nasz Drewninho a Welbeck.. są lepsi, po prostu. Hernandez ma ciąg na bramkę, szybciutki potrafi fajnie wykończyć ale nie gra i to jest problem..
z ManU tylko transfer Chicharito, Cleverlano jest gorszy niz nasz Drewninho a Welbeck.. są lepsi, po prostu. Hernandez ma ciąg na bramkę, szybciutki potrafi fajnie wykończyć ale nie gra i to jest problem
24 sierpnia 2014, 10:18 [cytuj]
ja Dannego z MU za 12-13 mln GBP bym brał - brytol i 23 lata
ja Dannego z MU za 12-13 mln GBP bym brał - brytol i 23 lata
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 sierpnia 2014, 10:25 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
On gra w Bayernie Leverkusen.
Ja do welbecka nie jestem przekonany, hernandez jest moim zdaniem o wiele lepszy, a do wyciagniecia za podobne pieniadze.
"The Sun says Tottenham will offer Michael Dawson to QPR as part of a deal to sign striker Loic Remy, a move which could thwart Steve Bruce's hopes of bringing Dawson to Hull City."
On gra w Bayernie Leverkusen.
Ja do welbecka nie jestem przekonany, hernandez jest moim zdaniem o wiele lepszy, a do wyciagniecia za podobne pieniadze.
"The Sun says Tottenham will offer Michael Dawson to QPR as part of a deal to sign striker Loic Remy, a move which could thwart Steve Bruce's hopes of bringing Dawson to Hull City."