Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  95  96  97  98  99    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
24 sierpnia 2014, 10:35 [cytuj]
Co do Dannego jestem na tak. Mówcie co chcecie, ale chłopak ma dopiero 23 lata, nie 28 jak Soldado który bodajże będzie miał już 29. 15-20 milionów. Myślę ze więcej niż ta cena wart nie jest. Ale może w przyszłości sie to zwrócić.

A co z tym Destro!? Pisali opłakiwali i dupa :glupek:
Co do Dannego jestem na tak. Mówcie co chcecie, ale chłopak ma dopiero 23 lata, nie 28 jak Soldado który bodajże będzie miał już 29. 15-20 milionów. Myślę ze więcej niż ta cena wart nie jest. Ale może w przyszłości sie to zwrócić. A co z tym Destro!? Pisali opłakiwali i dupa :glupek:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
24 sierpnia 2014, 10:40 [cytuj]
moshino powiedział/a:
On gra w Bayernie Leverkusen.
Taki zespół nie istnieje. Istnieje Bayer a nie Bayern Leverkusen
24 sierpnia 2014, 11:06 [cytuj]
Napoli daje 12.5 mlnE za Sandro
Napoli daje 12.5 mlnE za Sandro
24 sierpnia 2014, 11:50 [cytuj]
Kupili De Guzmana to po co im jeszcze Sandro ?
Kupili De Guzmana to po co im jeszcze Sandro ?
spurs88
24 sierpnia 2014, 12:01 [cytuj]
Welbeck zawsze też może hasać po skrzydle
24 sierpnia 2014, 12:10 [cytuj]
Malothein powiedział/a:

a ja stać na bramce... Proszę Cie. Nie róbmy z napastników skrzydłowych, z def pomocników obrońców etc
a ja stać na bramce... Proszę Cie. Nie róbmy z napastników skrzydłowych, z def pomocników obrońców etc
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
24 sierpnia 2014, 12:14 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

obstawiam problem z odmianą, z tego co słyszałem to mówią "Bayerze":P

jin_tae powiedział/a:
a ja stać na bramce... Proszę Cie. Nie róbmy z
napastników skrzydłowych, z def pomocników obrońców etc

:brawo:
obstawiam problem z odmianą, z tego co słyszałem to mówią "Bayerze":P [quote=jin_tae]a ja stać na bramce... Proszę Cie. Nie róbmy z napastników skrzydłowych, z def pomocników obrońców etc
24 sierpnia 2014, 12:44 [cytuj]
skrzydłowy to ma być skrzydłowy, nie ma mieć 1.87 i być ociężały jak Chadli, ma być mały niski i skoczny, gracz typu Depay Grieezmann nasz Lennon i Townsend(z tego będą jeszcze ludzie)
skrzydłowy to ma być skrzydłowy, nie ma mieć 1.87 i być ociężały jak Chadli, ma być mały niski i skoczny, gracz typu Depay Grieezmann nasz Lennon i Townsend(z tego będą jeszcze ludzie)
24 sierpnia 2014, 12:45 [cytuj]
Brytol?? no i co z tego?? Jest słaby i to jest argument żeby go nie kupować.
Brytol?? no i co z tego?? Jest słaby i to jest argument żeby go nie kupować
24 sierpnia 2014, 20:30 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Normalna sprawa że jak ktoś kotem nie jest na danej pozycji (a Welbeck napastnikiem z wysokiej półki dla mnie nie jest), a niby jakieś walory prezentuje to można próbować nowej pozycji dla niego. Czasem przynosi to skutek (patrz chociażby Piszczek) czasem nie.

Dla mnie, tak jak pisałem wcześniej (żeby nie było że to wskutek euforii po dzisiejszym meczu) kupić ŚO i na te okienko starczy, trzeba wycisnąć max z tych co są i ew. zmniejszyć trochę liczebność kadry.

A myśl z Welbeckiem na skrzydle rzuciłem z tego względu, że się zastanawiam jaki ew. sens miało by jego sprowadzenie tutaj. Bo na napadzie, jak już wcześniej pisałem, nie widzę go kompletnie. A i nie zgadzam się że skrzydłowy musi być koniecznie pchłą. Tzn. skrzydłowy może i tak, ale boczny pomocnik schodzący często do środka niekoniecznie :)

A czy Welbeck pod Pochem by wypalił?? Nie wiem. Patrząc dziś na grę Rose'a, którego hejtowałem przez cały zeszły sezon - uważam że wszystko jest możliwe.

Na dzień dzisiejszy bym go jednak nie kupił, a jeśli w ogóle rozważał - to ew. właśnie tylko na skrzydło.

P.s. Kolejny przykład że wszystko możliwe, zwłaszcza u nas: uśmiechnięty DL :) https://www.youtube.com/watch?v=HWH4qnXgvfY&index=1&list=UUEg25rdRZXg32iwai6N6l0w
Normalna sprawa że jak ktoś kotem nie jest na danej pozycji (a Welbeck napastnikiem z wysokiej półki dla mnie nie jest), a niby jakieś walory prezentuje to można próbować nowej pozycji dla niego. Czasem przynosi to skutek (patrz chociażby Piszczek) czasem nie. Dla mnie, tak jak pisałem wcześniej (żeby nie było że to wskutek euforii po dzisiejszym meczu) kupić ŚO i na te okienko starczy, trzeba wycisnąć max z tych co są i ew. zmniejszyć trochę liczebność kadry. A myśl z Welbeckiem na skrzydle rzuciłem z tego względu, że się zastanawiam jaki ew. sens miało by jego sprowadzenie tutaj. Bo na napadzie, jak już wcześniej pisałem, nie widzę go kompletnie. A i nie zgadzam się że skrzydłowy musi być koniecznie pchłą. Tzn. skrzydłowy może i tak, ale boczny pomocnik schodzący często do środka niekoniecznie :) A czy Welbeck pod Pochem by wypalił?? Nie wiem. Patrząc dziś na grę Rose'a, którego hejtowałem przez cały zeszły sezon - uważam że wszystko jest możliwe. Na dzień dzisiejszy bym go jednak nie kupił, a jeśli w ogóle rozważał - to ew. właśnie tylko na skrzydło. P.s. Kolejny przykład że wszystko możliwe, zwłaszcza u nas: uśmiechnięty DL :) https://www.youtube.com/watch?v=HWH4qnXgvfY&index=1&list=UUEg25rdRZXg32iwai6N6l0w
24 sierpnia 2014, 20:47 [cytuj]
moshino powiedział/a:
"The Sun says Tottenham will offer Michael Dawson to QPR as part of a deal to sign striker Loic Remy, a move which could thwart Steve Bruce's hopes of bringing Dawson to Hull City."

Fajnie jakby było coś na rzeczy z Remy'm. Jakby nie patrzeć to sprawdzony w Premier League napastnik i jednak gwarantował te 10 goli w przeciętnym Newcastle czy broniącym się jeszcze wtedy przed spadkiem QPR. Biorąc pod uwagę, że u nas miałby więcej sytuacji, na pewno więcej by nastrzelał. Martwi trochę fakt, że nie przeszedł testów medycznych w Liverpoolu, Newcastle też jakoś dziwnie i szybko odpuściło jego transfer. Krótko mówiąc za rozsądną cenę bym się o niego postarał.
Fajnie jakby było coś na rzeczy z Remy'm. Jakby nie patrzeć to sprawdzony w Premier League napastnik i jednak gwarantował te 10 goli w przeciętnym Newcastle czy broniącym się jeszcze wtedy przed spadkiem QPR. Biorąc pod uwagę, że u nas miałby więcej sytuacji, na pewno więcej by nastrzelał. Martwi trochę fakt, że nie przeszedł testów medycznych w Liverpoolu, Newcastle też jakoś dziwnie i szybko odpuściło jego transfer. Krótko mówiąc za rozsądną cenę bym się o niego postarał
24 sierpnia 2014, 20:57 [cytuj]
West Brom wypożyczył Varelę na rok z Porto. Jako kibic Smoków jestem ciekawy jak Portugalczyk spisze się w Anglii. Wydawało mi się, że lepszym kierunkiem będzie dla niego Hiszpania.

EDIT
Podobno rozpatrujemy Fabiana Schara z Basel jako ewentualną alternatywę dla Musacchio. Ja jestem zdecydowanie na tak! Gość pokazał się z bardzo dobrej strony na mundialu, a wciąż jest jeszcze młodziutki. :brawo:
West Brom wypożyczył Varelę na rok z Porto. Jako kibic Smoków jestem ciekawy jak Portugalczyk spisze się w Anglii. Wydawało mi się, że lepszym kierunkiem będzie dla niego Hiszpania. EDIT Podobno rozpatrujemy Fabiana Schara z Basel jako ewentualną alternatywę dla Musacchio. Ja jestem zdecydowanie na tak! Gość pokazał się z bardzo dobrej strony na mundialu, a wciąż jest jeszcze młodziutki. :brawo:
24 sierpnia 2014, 21:28 [cytuj]
Michał powiedział/a:
Fajnie jakby było coś na rzeczy z Remy'm. Jakby nie patrzeć to sprawdzony w Premier League napastnik i jednak gwarantował te 10 goli w przeciętnym Newcastle czy broniącym się jeszcze wtedy przed spadkiem QPR. Biorąc pod uwagę, że u nas miałby więcej sytuacji, na pewno więcej by nastrzelał. Martwi trochę fakt, że nie przeszedł testów medycznych w Liverpoolu, Newcastle też jakoś dziwnie i szybko odpuściło jego transfer. Krótko mówiąc za rozsądną cenę bym się o niego postarał

Akurat jeśli chodzi o Remy'ego to jestem w stu procentach przeciwko. Nie dość, że kibic Arsenalu, to jeszcze piłkarz o fatalnej mentalności. Napastnik rzeczywiście nadal by się przydał, jednak cały czas uważam, że priorytetem powinna być defensywa. Przecież Kaboul nie nadaje się do poważnej piłki!
Akurat jeśli chodzi o Remy'ego to jestem w stu procentach przeciwko. Nie dość, że kibic Arsenalu, to jeszcze piłkarz o fatalnej mentalności. Napastnik rzeczywiście nadal by się przydał, jednak cały czas uważam, że priorytetem powinna być defensywa. Przecież Kaboul nie nadaje się do poważnej piłki!
24 sierpnia 2014, 22:33 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Akurat jeśli chodzi o Remy'ego to jestem w stu procentach przeciwko. Nie dość, że kibic Arsenalu, to jeszcze piłkarz o fatalnej mentalności.

Dla mnie może być nawet kibicem Sparty Oborniki, pod warunkiem, że będzie regularnie trafiał do siatki rywali. A co do jego mentalności to mamy tu już takiego jednego od zmiennych humorów i właśnie dlatego przydałby mu się bardzo poważny konkurent do walki o miejsce w składzie.
Dla mnie może być nawet kibicem Sparty Oborniki, pod warunkiem, że będzie regularnie trafiał do siatki rywali. A co do jego mentalności to mamy tu już takiego jednego od zmiennych humorów i właśnie dlatego przydałby mu się bardzo poważny konkurent do walki o miejsce w składzie
24 sierpnia 2014, 22:42 [cytuj]
Michał powiedział/a:
Dla mnie może być nawet kibicem Sparty Oborniki, pod warunkiem, że będzie regularnie trafiał do siatki rywali. A co do jego mentalności to mamy tu już takiego jednego od zmiennych humorów i właśnie dlatego przydałby mu się bardzo poważny konkurent do walki o miejsce w składzie

Nie nie i jeszcze raz nie. To nie jest mistrzu pola karnego. Jak kupować to wzmocnienie a nie uzupełnienie napadu. Mamy Kane, a z całym szacunkiem Remy to nie jest jakaś wysoka półka (nie jest lepszy od Soldado i Ade).
Nie nie i jeszcze raz nie. To nie jest mistrzu pola karnego. Jak kupować to wzmocnienie a nie uzupełnienie napadu. Mamy Kane, a z całym szacunkiem Remy to nie jest jakaś wysoka półka (nie jest lepszy od Soldado i Ade)
24 sierpnia 2014, 23:47 [cytuj]
Sky Sources: Southampton make a £12million bid for Tottenham's Andros Townsend. #SSNHQ
We're told Southampton have made £12m bid for Andros Townsend - but Tottenham have told all clubs he is not for sale. #saintsfc #THFC
Sky Sources: Southampton make a £12million bid for Tottenham's Andros Townsend. #SSNHQ We're told Southampton have made £12m bid for Andros Townsend - but Tottenham have told all clubs he is not for sale. #saintsfc #THFC
Offence win games, defence wins titles
25 sierpnia 2014, 08:38 [cytuj]
i bardzo dobrze. townsend to przyszłość tottenhamu :)
25 sierpnia 2014, 10:39 [cytuj]
smackey powiedział/a:

zgadzam się w 100% :)
zgadzam się w 100% :)
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
25 sierpnia 2014, 12:46 [cytuj]
Jeśli oni nam nie chcą sprzedać Morgana to my im Androsa. Krótka piłka.
Jeśli oni nam nie chcą sprzedać Morgana to my im Androsa. Krótka piłka
25 sierpnia 2014, 15:43 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Jeśli oni nam nie chcą sprzedać Morgana to my im Androsa. Krótka piłka

Wymiana i jestem na tak ;) Jay + Morgan za Tauzenda(pierwokup w przyszłości) i trochę kasy
Wymiana i jestem na tak ;) Jay + Morgan za Tauzenda(pierwokup w przyszłości) i trochę kasy
|<  <<  <  95  96  97  98  99    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 16 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się