Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  96  97  98  99  100    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
25 sierpnia 2014, 16:26 [cytuj]
25 sierpnia 2014, 18:04 [cytuj]
Wracając do Chadliego. Miał półtorej sezonu na pokazanie się a ja po tym czasie biję się w pierś i przepraszam za to, że go skreśliłem. Jak widać po dwóch meczach :P piłkarze nie grali źle - trenerzy byli z dupy i nie potrafili z nich wykrzesać tyle co Pooch
Wracając do Chadliego. Miał półtorej sezonu na pokazanie się a ja po tym czasie biję się w pierś i przepraszam za to, że go skreśliłem. Jak widać po dwóch meczach :P piłkarze nie grali źle - trenerzy byli z dupy i nie potrafili z nich wykrzesać tyle co Pooch
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
25 sierpnia 2014, 19:37 [cytuj]
Dyrektor sportowy Sevilli powiedział że Fazio przejdzie do Tottenhamu.
Dyrektor sportowy Sevilli powiedział że Fazio przejdzie do Tottenhamu
25 sierpnia 2014, 19:42 [cytuj]
https://www.youtube.com/watch?v=kjp249A6O2s

Już czuje te derby Tott-Chelsea
https://www.youtube.com/watch?v=kjp249A6O2s Już czuje te derby Tott-Chelsea
25 sierpnia 2014, 23:49 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
https://www.youtube.com/watch?v=kjp249A6O2s

Już czuje te derby Tott-Chelsea

Costa niech trafi na jakiegoś nieobliczalnego gościa, np. Bartona i pewnie kilku by sie znalazło

przecież te bydle pluje w rękawiczkę i rzuca w tym innych:O
chora ta małpia czaszka;p
Costa niech trafi na jakiegoś nieobliczalnego gościa, np. Bartona i pewnie kilku by sie znalazło przecież te bydle pluje w rękawiczkę i rzuca w tym innych:O chora ta małpia czaszka;p
26 sierpnia 2014, 11:47 [cytuj]
dawson na testach :(
26 sierpnia 2014, 12:07 [cytuj]
Song najprawdopodobniej przejdzie do nas - jak dla mnie marnowanie kasy . Mamy Sandro / Dembele / Bentaleba i od biedy Holtbiego , a tutaj statystyki :
http://hereisthecity.com/en-gb/2014/08/25/stats-the-surprise-spurs-star-who-is-out-passing-cesc-and-ramsey/

Capoue wrócił do formy z przed kontuzji - mega wzmocnienie :)
Song najprawdopodobniej przejdzie do nas - jak dla mnie marnowanie kasy . Mamy Sandro / Dembele / Bentaleba i od biedy Holtbiego , a tutaj statystyki : http://hereisthecity.com/en-gb/2014/08/25/stats-the-surprise-spurs-star-who-is-out-passing-cesc-and-ramsey/ Capoue wrócił do formy z przed kontuzji - mega wzmocnienie :)
26 sierpnia 2014, 12:30 [cytuj]
Skąd masz info o Songu?
Nigdzie o tym nie pisze, 100% plota. Watpie żeby ktokolwiek poza ŚO jeszcze przyszedł do nas w tym okienku. I w sumie dobrze.
Skąd masz info o Songu? Nigdzie o tym nie pisze, 100% plota. Watpie żeby ktokolwiek poza ŚO jeszcze przyszedł do nas w tym okienku. I w sumie dobrze
26 sierpnia 2014, 12:50 [cytuj]
Tymczasem Etoo jedzie na testy do the Toffees
Tymczasem Etoo jedzie na testy do the Toffees
26 sierpnia 2014, 13:23 [cytuj]
smackey powiedział/a:

Bardzo dobra wiadomość.

Drugler powiedział/a:
Song najprawdopodobniej przejdzie do nas - jak dla mnie marnowanie kasy . Mamy Sandro / Dembele / Bentaleba i od biedy Holtbiego , a tutaj statystyki :
http://hereisthecity.com/en-gb/2014/08/25/stats-the-surprise-spurs-star-who-is-out-passing-cesc-and-ramsey/

Capoue wrócił do formy z przed kontuzji - mega wzmocnienie :)

Jeśli przejdzie :P trzeba się pozbyć niepotrzebnych balastów typu Sandro, Bentaleb.

Song jaki był taki był(w formie gracz przepyszny) Nie na darmo go rumburaki z Hiszpanii ściągały. Nie pamiętam też ostentacyjnego lania kupy na nasz klub. Jeśli przejdzie i pokaże 100% zaangażowania jestem na tak. To wzmocnienie składu a nie uzupełnienie. W dodatku kwota za niego będzie pewnie promocyjna
Bardzo dobra wiadomość. [quote=Drugler]Song najprawdopodobniej przejdzie do nas - jak dla mnie marnowanie kasy . Mamy Sandro / Dembele / Bentaleba i od biedy Holtbiego , a tutaj statystyki : http://hereisthecity.com/en-gb/2014/08/25/stats-the-surprise-spurs-star-who-is-out-passing-cesc-and-ramsey/ Capoue wrócił do formy z przed kontuzji - mega wzmocnienie :)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
26 sierpnia 2014, 13:41 [cytuj]
dla mnie przeceniany zawodnik od dawna. dziwiłem się barcelonie, że dała za niego tyle pieniędzy i gratulowałem arsenalowi tak dobrego transferu. okazało się jak okazało, że song praktycznie nie wąchał trawy. mamy od groma środkowych pomocników i prędzej powinniśmy sprzedać pauliho na przykład niż kogokolwiek kupować :/
dla mnie przeceniany zawodnik od dawna. dziwiłem się barcelonie, że dała za niego tyle pieniędzy i gratulowałem arsenalowi tak dobrego transferu. okazało się jak okazało, że song praktycznie nie wąchał trawy. mamy od groma środkowych pomocników i prędzej powinniśmy sprzedać pauliho na przykład niż kogokolwiek kupować :/
26 sierpnia 2014, 15:13 [cytuj]
wole Sandro jak wróci do formy jak Songa który mało co grał w barcelonie, a kontuzji raczej nie miał aby tak stracić na formie;)

na onecie piszą ze Fazio ma klauzule tylko 8 mln
wole Sandro jak wróci do formy jak Songa który mało co grał w barcelonie, a kontuzji raczej nie miał aby tak stracić na formie;) na onecie piszą ze Fazio ma klauzule tylko 8 mln
26 sierpnia 2014, 15:43 [cytuj]
Song przeceniany? Ja tam do dzisiaj pamiętam jego podania za plecy obrońców do RVP.Chyba jedyny piłkarz arsenalu, który mnie nie drażnił.
Song przeceniany? Ja tam do dzisiaj pamiętam jego podania za plecy obrońców do RVP.Chyba jedyny piłkarz arsenalu, który mnie nie drażnił
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
26 sierpnia 2014, 16:25 [cytuj]
Właśnie jak Sandro wróci do formy. Pytanie brzmi kiedy i czy w ogóle?? Na razie jest za słaby na naszą drużyne.
Właśnie jak Sandro wróci do formy. Pytanie brzmi kiedy i czy w ogóle?? Na razie jest za słaby na naszą drużyne
26 sierpnia 2014, 16:40 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Właśnie jak Sandro wróci do formy. Pytanie brzmi kiedy i czy w ogóle?? Na razie jest za słaby na naszą drużyne

Capoue, potrzebował troche czasu, daj też czas Sandro, chyba wszyscy pamiętają jak grał Capoue po kontuzji;P

Song w 2 lata zagrał tylko 25 meczy w barcelonie, troche mało na ilośc meczy jaką tam grają i chyba kontuzji jakiś wiekszych nie miał (na transfermarkt ostatnie kontuzje co nie pozwoliły zagrać w meczu to sezon 10/11)

no chyba ze oni chcą go sprzedać za 5 mln i zejdzie z pensji, bo zapewne ma niemałą ;P
Capoue, potrzebował troche czasu, daj też czas Sandro, chyba wszyscy pamiętają jak grał Capoue po kontuzji;P Song w 2 lata zagrał tylko 25 meczy w barcelonie, troche mało na ilośc meczy jaką tam grają i chyba kontuzji jakiś wiekszych nie miał (na transfermarkt ostatnie kontuzje co nie pozwoliły zagrać w meczu to sezon 10/11) no chyba ze oni chcą go sprzedać za 5 mln i zejdzie z pensji, bo zapewne ma niemałą ;P
26 sierpnia 2014, 17:26 [cytuj]
Yaya Toure też był w Barcie niechciany ;)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
26 sierpnia 2014, 17:51 [cytuj]
tylko, że yaya toure jest kozakiem każdy wiedział, song jest jednym z wielu i taka prawda
tylko, że yaya toure jest kozakiem każdy wiedział, song jest jednym z wielu i taka prawda
26 sierpnia 2014, 17:52 [cytuj]
Robert powiedział/a:
wole Sandro jak wróci do formy jak Songa który mało co grał w barcelonie, a kontuzji raczej nie miał aby tak stracić na formie;)

na onecie piszą ze Fazio ma klauzule tylko 8 mln

8 mln funtów ~ 10 mln euro :P
LMAO
26 sierpnia 2014, 18:02 [cytuj]
MatMar powiedział/a:

tylko ze porównując ostatni sezon Songa a ostatni Toure w barcelonie, to jest różnica ponad 800 minut na korzyść Yaya, z czego Song nabił sobie w Copa del Rey 300 minut wiecej od Toure, czyli pewnie mecze gdzie grały rezerwy ;p
odejmij ten puchar i robi sie 2x wiecej czasu grania Yaya Toure;p

Hades powiedział/a:

a nie napisałem 8 mln czego;p
ale 10 mln euro, to jest raczej nie dużo;)

smackey powiedział/a:

dokładnie tak
tylko ze porównując ostatni sezon Songa a ostatni Toure w barcelonie, to jest różnica ponad 800 minut na korzyść Yaya, z czego Song nabił sobie w Copa del Rey 300 minut wiecej od Toure, czyli pewnie mecze gdzie grały rezerwy ;p odejmij ten puchar i robi sie 2x wiecej czasu grania Yaya Toure;p [quote=Hades]8 mln funtów ~ 10 mln euro :P
26 sierpnia 2014, 18:27 [cytuj]
Benatia w Bayernie... Ale mają teraz pakę :)
Benatia w Bayernie... Ale mają teraz pakę :)
|<  <<  <  96  97  98  99  100    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 148 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się