Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  97  98  99  100  101    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
26 sierpnia 2014, 20:15 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Benatia w Bayernie... Ale mają teraz pakę :)

I chcą wypożyczyć Shaquiriego -> nawet bym się nie zastanawiał
I chcą wypożyczyć Shaquiriego -> nawet bym się nie zastanawiał
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
26 sierpnia 2014, 20:26 [cytuj]
A Dawson już oficjalnie w Hull.
A Dawson już oficjalnie w Hull
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
26 sierpnia 2014, 20:39 [cytuj]
Szkoda Dawsona, był w klubie od początku mojego kibicowania Spurs, teraz ze starych wygów ostał się tylko Azza.
Szkoda Dawsona, był w klubie od początku mojego kibicowania Spurs, teraz ze starych wygów ostał się tylko Azza
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
26 sierpnia 2014, 20:54 [cytuj]
Z jednej strony szkoda, ale z drugiej - ulga. Dużo nas ostatnio kosztował nerwów...
Z jednej strony szkoda, ale z drugiej - ulga. Dużo nas ostatnio kosztował nerwów
26 sierpnia 2014, 20:58 [cytuj]
Eh powoli się kruszy ekipa prawdziwych Yiddo. Szkoda. Powodzenia Michael, pokaż że nie potrzebnie Cię skreślali.
Eh powoli się kruszy ekipa prawdziwych Yiddo. Szkoda. Powodzenia Michael, pokaż że nie potrzebnie Cię skreślali
26 sierpnia 2014, 21:14 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Z jednej strony szkoda, ale z drugiej - ulga. Dużo nas ostatnio kosztował nerwów

Ale Dawson to był styl klasycznego irytującego Tottenhamu :D raz mecz życia, raz piach, raz tragedia :P
Ale Dawson to był styl klasycznego irytującego Tottenhamu :D raz mecz życia, raz piach, raz tragedia :P
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
26 sierpnia 2014, 21:19 [cytuj]
Ja pierdziele.. rzeczywiście Dawson ostatnio był jaki był, ale dziwnie będzie się go oglądało w innym klubie ;o wierze, że sobie poradzi i ,że jeszcze pare sezonów gry przed nim!
Ja pierdziele.. rzeczywiście Dawson ostatnio był jaki był, ale dziwnie będzie się go oglądało w innym klubie ;o wierze, że sobie poradzi i ,że jeszcze pare sezonów gry przed nim!
26 sierpnia 2014, 22:08 [cytuj]
http://sevilla.abc.es/deportes/orgullodenervion/noticias/sevilla-fc/se-acabo-el-culebron-fazio-nuevo-jugador-del-tottenham-70945-1409061267.html
Oficjalnie aczkolwiek nie potwierdzone przez Nas Fazio w Tottenhamie. Dobry interes, 10 mln euro za naprawdę solidnego obrońce, nie zaryzykuję stwierdzenia że świetnego bo nie oglądam maniakalnie Sevilli. Pamiętam tylko jak ktoś z Sevilli, piłkarz, powiedział że Fazio mógłby grać z powodzeniem w najlepszych klubach świata, i Barcelona powinna brać póki czas.
Fazio usunięty z listy zawodników Sevilli na oficjalnej stronie internetowej.
http://sevilla.abc.es/deportes/orgullodenervion/noticias/sevilla-fc/se-acabo-el-culebron-fazio-nuevo-jugador-del-tottenham-70945-1409061267.html Oficjalnie aczkolwiek nie potwierdzone przez Nas Fazio w Tottenhamie. Dobry interes, 10 mln euro za naprawdę solidnego obrońce, nie zaryzykuję stwierdzenia że świetnego bo nie oglądam maniakalnie Sevilli. Pamiętam tylko jak ktoś z Sevilli, piłkarz, powiedział że Fazio mógłby grać z powodzeniem w najlepszych klubach świata, i Barcelona powinna brać póki czas. Fazio usunięty z listy zawodników Sevilli na oficjalnej stronie internetowej
Offence win games, defence wins titles
26 sierpnia 2014, 22:36 [cytuj]
Na Liverpool pewnie nie zdąży, szkoda, że nie zamknęliśmy tematu kilka dni wcześniej...
Na Liverpool pewnie nie zdąży, szkoda, że nie zamknęliśmy tematu kilka dni wcześniej
26 sierpnia 2014, 22:46 [cytuj]
hah a United przegrywa 4:0 z Milton Keynes :D
26 sierpnia 2014, 23:05 [cytuj]
Żeby przegrać ze średniakiem z trzeciego poziomu rozgrywek 4-0???

90 minut grali Javier H. i Danny W. o których sporo się tutaj pisało.
Żeby przegrać ze średniakiem z trzeciego poziomu rozgrywek 4-0??? 90 minut grali Javier H. i Danny W. o których sporo się tutaj pisało
26 sierpnia 2014, 23:06 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

Na pocieszenie zostało przyjście Di Marii.
Na pocieszenie zostało przyjście Di Marii
LMAO
26 sierpnia 2014, 23:09 [cytuj]
Ładnie ich trzecioligowiec rozjechał. Ciekawe czy Di Maria ich pociągnie do przodu, z drugiej strony po takim początku sezonu i takiej kasie na niego wydanej presja na nim będzie bardzo wielka.
Ładnie ich trzecioligowiec rozjechał. Ciekawe czy Di Maria ich pociągnie do przodu, z drugiej strony po takim początku sezonu i takiej kasie na niego wydanej presja na nim będzie bardzo wielka
26 sierpnia 2014, 23:16 [cytuj]
https://i.imgflip.com/bgnlu.gif haha polecam na poprawę humoru
https://i.imgflip.com/bgnlu.gif haha polecam na poprawę humoru
26 sierpnia 2014, 23:19 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

NIektorzy chca dyscyplinarki dla LvG :wysmiewacz:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
26 sierpnia 2014, 23:26 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Chyba Manchester jest za głupi na Van Gaala. Muszą wytrzymać. W Monachium też różowo nie było, na początek.
Chyba Manchester jest za głupi na Van Gaala. Muszą wytrzymać. W Monachium też różowo nie było, na początek
Offence win games, defence wins titles
26 sierpnia 2014, 23:36 [cytuj]
haha nic mnie tak nie cieszy jak blamaż United :D No może blamaż Arsenalu :D
haha nic mnie tak nie cieszy jak blamaż United :D No może blamaż Arsenalu :D
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
26 sierpnia 2014, 23:43 [cytuj]
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=633234703460222&set=p.633234703460222&type=1 :hejka:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=633234703460222&set=p.633234703460222&type=1 :hejka:
27 sierpnia 2014, 00:39 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Na Liverpool pewnie nie zdąży, szkoda, że nie zamknęliśmy tematu kilka dni wcześniej

mamy czas do piątkowego południa, myślę, że znajdzie się przynajmniej na ławce rezerwowych ;)
mamy czas do piątkowego południa, myślę, że znajdzie się przynajmniej na ławce rezerwowych ;)
27 sierpnia 2014, 01:05 [cytuj]
Szczerze, to pewnie skończy się na tym, że Manchester wypali, a Tottenham nie do końca. Obym się mylił. ;P
Szczerze, to pewnie skończy się na tym, że Manchester wypali, a Tottenham nie do końca. Obym się mylił. ;P
LMAO
|<  <<  <  97  98  99  100  101    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 51 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się