Forum dyskusyjne
24 grudnia 2014, 16:01 [cytuj]
Po co nam DM - mamy Stambouli i Capoue
Po co nam DM - mamy Stambouli i Capoue
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 grudnia 2014, 16:42 [cytuj]
Ten drugi to defpom?

To powodzenia. Nie wiem czy on zanim Cazorla go ściął w ogóle jakiś mecz na poziomie zagrał w Tottenhamie? Stambouli to jeszcze mało grał żeby coś powiedzieć ale przebłyski ma.
Ten drugi to defpom? :rotfl: To powodzenia. Nie wiem czy on zanim Cazorla go ściął w ogóle jakiś mecz na poziomie zagrał w Tottenhamie? Stambouli to jeszcze mało grał żeby coś powiedzieć ale przebłyski ma
24 grudnia 2014, 16:48 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/9618864/premier-league-mauricio-pochettino-says-tottenham-are-unlikely-to-make-january-signings
Zasłona dymna? W sumie, nie sądzę, żeby były nam potrzebne jakieś wielkie wzmocnienia. W naszej grze wszystko zaczyna się zazębiać, wygrywamy coraz więcej meczów. Rewolucja jest na pewno nie wskazana. Jeśli już to jakiś 1-2 transfery. I nie ma sensu uzupełniać składu, bo kadra już jest bardzo szeroka, jak już kupować, to dobrych zawodników do pierwszego składu
http://www1.skysports.com/football/news/11675/9618864/premier-league-mauricio-pochettino-says-tottenham-are-unlikely-to-make-january-signings
Zasłona dymna? W sumie, nie sądzę, żeby były nam potrzebne jakieś wielkie wzmocnienia. W naszej grze wszystko zaczyna się zazębiać, wygrywamy coraz więcej meczów. Rewolucja jest na pewno nie wskazana. Jeśli już to jakiś 1-2 transfery. I nie ma sensu uzupełniać składu, bo kadra już jest bardzo szeroka, jak już kupować, to dobrych zawodników do pierwszego składu
24 grudnia 2014, 17:45 [cytuj]
Najlepsze wg mnie byłoby sprzedanie tylu zawodników ilu się da z grupki: Kaboul, Chiriches, Naughton, Assou-Ekotto, Paulinho, Adebayor, do tego jeden z dwójki Lennon/Townsend. Kupujemy środkowego pomocnika, a jeśli gracze z tych pozycji odejdą to środkowego obrońcę, skrzydłowego i jakiegoś taniego napastnika.
Najlepsze wg mnie byłoby sprzedanie tylu zawodników ilu się da z grupki: Kaboul, Chiriches, Naughton, Assou-Ekotto, Paulinho, Adebayor, do tego jeden z dwójki Lennon/Townsend. Kupujemy środkowego pomocnika, a jeśli gracze z tych pozycji odejdą to środkowego obrońcę, skrzydłowego i jakiegoś taniego napastnika
LMAO
24 grudnia 2014, 17:47 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Ten drugi to defpom?

To powodzenia. Nie wiem czy on zanim Cazorla go ściął w ogóle jakiś mecz na poziomie zagrał w Tottenhamie? Stambouli to jeszcze mało grał żeby coś powiedzieć ale przebłyski ma
może jakby dostawał czasem szanse, to pokazałby na co go stać

, miałem okazję ogladać czasem jak grał w Toulouse i wyglądał na prawdę przyzwoicie
może jakby dostawał czasem szanse, to pokazałby na co go stać ;) , miałem okazję ogladać czasem jak grał w Toulouse i wyglądał na prawdę przyzwoicie
24 grudnia 2014, 18:02 [cytuj]
No tak... słyszałem to jakieś 172646 razy. I że niby nie miał jak się pokazać? W poprzednim sezonie z kontuzją ponad 1200 minut rozegranych a w tym ponad 1000 do tej pory. "Nie miał szansy się pokazać"
No tak... słyszałem to jakieś 172646 razy. I że niby nie miał jak się pokazać? W poprzednim sezonie z kontuzją ponad 1200 minut rozegranych a w tym ponad 1000 do tej pory. "Nie miał szansy się pokazać"
24 grudnia 2014, 19:32 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
może jakby dostawał czasem szanse, to pokazałby na co go stać

, miałem okazję ogladać czasem jak grał w Toulouse i wyglądał na prawdę przyzwoicie
inna sprawa że Ligue 1 to nie Premier League
inna sprawa że Ligue 1 to nie Premier League :)
25 grudnia 2014, 04:47 [cytuj]
Rany, tyle tych plotek transferowych, że człowiek nie nadąża. Zapowiada się ciekawe okienko! I oby owocne!
Rany, tyle tych plotek transferowych, że człowiek nie nadąża. Zapowiada się ciekawe okienko! I oby owocne!
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
25 grudnia 2014, 15:30 [cytuj]
Charlie Austin + Danny Ings i Soldado wraz z Ade mogą iść w pizdu.
paulinho już blisko interu to może przetasowanie w środku będzie.
Charlie Austin + Danny Ings i Soldado wraz z Ade mogą iść w pizdu.
paulinho już blisko interu to może przetasowanie w środku będzie
25 grudnia 2014, 15:52 [cytuj]
Co wtedy z Kane? Szczerze to sobie nie wyobrażam żeby go nie było, nawet żeby teraz zaczął walić pudło za pudłem jak Soldado. Jeśli kadra byłaby Kane - Austin - Ings to ktoś musiałby liczyć co najwyżej na gre w LE/CoC/FA albo na kontuzję któregoś. Zamienić Adebayora na Austina i można zamykać. Soldado niech się pałęta po boisku, może czasem coś zaasystuje
Co wtedy z Kane? Szczerze to sobie nie wyobrażam żeby go nie było, nawet żeby teraz zaczął walić pudło za pudłem jak Soldado. Jeśli kadra byłaby Kane - Austin - Ings to ktoś musiałby liczyć co najwyżej na gre w LE/CoC/FA albo na kontuzję któregoś. Zamienić Adebayora na Austina i można zamykać. Soldado niech się pałęta po boisku, może czasem coś zaasystuje
25 grudnia 2014, 15:55 [cytuj]
Kevin Volland. 12,5 mln klauzuli. Moim zdaniem zjada na śniadanie Androsa i Lennona.
Kevin Volland. 12,5 mln klauzuli. Moim zdaniem zjada na śniadanie Androsa i Lennona
25 grudnia 2014, 23:49 [cytuj]
Jak już załatamy dziurę w ataku to można zwrócić uwagę na obrońców. Obrona Tottenhamu jest jak koń - jaka jest to każdy widzi. Coraz więcej krąży pogłosek o odejściu Janka i jego niezadowoleniu. Fazio gra po szkocku - w kratkę, Kaboul wiadomo. Do wzięcia za pół ceny teraz / darmo w lecie są m.in. Schär, Vlaar i Terry, którym kończą się kontrakty. O ile ostatni odpada praktycznie na starcie, to dwaj pierwsi są do wzięcia. Schar nawet dobre występy w LM notował i ma 23 lata, Vlaar głównie na MŚ szalał ale po kontuzji w lidze powoli się rozpędza by wrócić do formy. Dodatkowo na takiej samej zasadzie do wyjęcia jest Oczipka - jedna z czołowych postaci Eintrachtu. Gra dobrze i równo mimo zaledwie 25 lat. Poza tym jest uniwersalny bo może też grać jako PO. Ja bym widział Oczipke i Schara w miejsce Naughtona i Kaboula.
P.S. Wiem tl;dr
Jak już załatamy dziurę w ataku to można zwrócić uwagę na obrońców. Obrona Tottenhamu jest jak koń - jaka jest to każdy widzi. Coraz więcej krąży pogłosek o odejściu Janka i jego niezadowoleniu. Fazio gra po szkocku - w kratkę, Kaboul wiadomo. Do wzięcia za pół ceny teraz / darmo w lecie są m.in. Schär, Vlaar i Terry, którym kończą się kontrakty. O ile ostatni odpada praktycznie na starcie, to dwaj pierwsi są do wzięcia. Schar nawet dobre występy w LM notował i ma 23 lata, Vlaar głównie na MŚ szalał ale po kontuzji w lidze powoli się rozpędza by wrócić do formy. Dodatkowo na takiej samej zasadzie do wyjęcia jest Oczipka - jedna z czołowych postaci Eintrachtu. Gra dobrze i równo mimo zaledwie 25 lat. Poza tym jest uniwersalny bo może też grać jako PO. Ja bym widział Oczipke i Schara w miejsce Naughtona i Kaboula.
P.S. Wiem tl;dr
26 grudnia 2014, 12:18 [cytuj]
Volland nie ma 12,5 mln klazuli i w obecnej dyspozycji to nawet Townsend go zjada ...
Volland nie ma 12,5 mln klazuli i w obecnej dyspozycji to nawet Townsend go zjada
26 grudnia 2014, 12:36 [cytuj]
a ja myślę, że nie będzie więcej niż jednego zakupu w tym okienku - i pewnie będzie to napastnik
- z obrony odejdzie Vlad
- z pomocy P8 i Andrzej
- z napadu ADE
- dojdzie Yedlin i [.............] ???
a ja myślę, że nie będzie więcej niż jednego zakupu w tym okienku - i pewnie będzie to napastnik
- z obrony odejdzie Vlad
- z pomocy P8 i Andrzej
- z napadu ADE
- dojdzie Yedlin i [.............] ???
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
26 grudnia 2014, 13:13 [cytuj]
Mateuszek, szczerze wolałbym jakby przyszli obydwoje bo daje to możliwość gry 2 z przodu a za sezon możemy już nie wyciągnąć żadnego z nich
Mateuszek, szczerze wolałbym jakby przyszli obydwoje bo daje to możliwość gry 2 z przodu a za sezon możemy już nie wyciągnąć żadnego z nich
26 grudnia 2014, 13:17 [cytuj]
A ty myślisz że Austin jest do wyciągnięcia zimą? Nie sądzę
A ty myślisz że Austin jest do wyciągnięcia zimą? Nie sądzę
26 grudnia 2014, 15:34 [cytuj]
Nie sadze zeby ktokolwiek znaczacy byl do wyciagniecia zima.... skonczy sie na Huntelaarze...
Nie sadze zeby ktokolwiek znaczacy byl do wyciagniecia zima.... skonczy sie na Huntelaarze
26 grudnia 2014, 15:38 [cytuj]
Alista powiedział/a:
Nie sadze zeby ktokolwiek znaczacy byl do wyciagniecia zima.... skonczy sie na Huntelaarze
A to wcale nie jest taka gorsza opcja

tylko wiadomo że to nie byłby transfer przyszłościowy. Jeszcze z dwa sezony po 10 goli wbije i na tym się skończy
A to wcale nie jest taka gorsza opcja :cwaniak: tylko wiadomo że to nie byłby transfer przyszłościowy. Jeszcze z dwa sezony po 10 goli wbije i na tym się skończy
26 grudnia 2014, 15:46 [cytuj]
"Tottenham are in advanced talks with PSG
midfielder Adrien Rabiot [L'Equipe]"
26 grudnia 2014, 15:51 [cytuj]
BG11 powiedział/a:
Wypożyczenie czy definitywny? Zresztą, po cholere potrzebny? Zbędny koleś
Wypożyczenie czy definitywny? Zresztą, po cholere potrzebny? Zbędny koleś