Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  44  45  46  47  48    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 r. - zimowe okno transferowe
17 stycznia 2015, 15:29 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Hulk to przecież nie jest napastnik, przynajmniej nie typowy napastnik. A nie wiem, czy Kane jako jedyny napastnik w kadrze to taki świetny pomysł. W zasadzie wiem - to nie jest świetny pomysł :]

Adebayor i Soldado mają pewnie tygodniówkę do 200-220 tyś tygodniowo ( w sumie ) i przy pomyślnych wiatrach dostaniemy za nich 30-35 mln euro . Za taką kasę ( zamiast eksperymentować z Marinezami , Destrami ) można kupić Ingsa ( 10 mln euro ) i Austina ( 20 mln euro) . Zarobimy na naszych snajperach , tygodniówkę zaoszczędzimy , dostaniemy 2 solidnych napastników i zaoszczędzimy na lekach uspokajających .
Adebayor i Soldado mają pewnie tygodniówkę do 200-220 tyś tygodniowo ( w sumie ) i przy pomyślnych wiatrach dostaniemy za nich 30-35 mln euro . Za taką kasę ( zamiast eksperymentować z Marinezami , Destrami ) można kupić Ingsa ( 10 mln euro ) i Austina ( 20 mln euro) . Zarobimy na naszych snajperach , tygodniówkę zaoszczędzimy , dostaniemy 2 solidnych napastników i zaoszczędzimy na lekach uspokajających
17 stycznia 2015, 15:41 [cytuj]
30-35 mln?:rotfl:
17 stycznia 2015, 15:49 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
40 baniek za 28 letniego gościa który z poważnych lig tylko w Zon Sagres :wysmiewacz:. To będzie deal życia łysego.

Jak on naprawdę o tym myśli (Sky chyba rzadko ściemnia)to nie wiem co ten człowiek ma na bani. Strach się bać
ManU za 28 letniego Falcao ma zapłacić jeszcze więcej.
Gdyby doszło do tego transferu, to ja Ci przypomnę ten post. Martinez to typ warunkami fizycznymi + umiejętnościami stworzony do PL.
Ligi portugalskiej nie nazwałbym mianem śmiesznej, bo czołówka tej ligi jest na niezłym poziomie, nie mówiąc o samej drużynie Porto, która delikatnie mówiąc, piłkarsko jest drużyną lepszą od Tottenhamu i to my możemy aspirować do bycia Porto, a nie Porto do bycia Tottenhamem.
ManU za 28 letniego Falcao ma zapłacić jeszcze więcej. Gdyby doszło do tego transferu, to ja Ci przypomnę ten post. Martinez to typ warunkami fizycznymi + umiejętnościami stworzony do PL. Ligi portugalskiej nie nazwałbym mianem śmiesznej, bo czołówka tej ligi jest na niezłym poziomie, nie mówiąc o samej drużynie Porto, która delikatnie mówiąc, piłkarsko jest drużyną lepszą od Tottenhamu i to my możemy aspirować do bycia Porto, a nie Porto do bycia Tottenhamem
17 stycznia 2015, 15:53 [cytuj]
Damian88 powiedział/a:

20 za Soldado+ 10 za Ade
20 za Soldado+ 10 za Ade
17 stycznia 2015, 16:02 [cytuj]
te sumy to w rublach podales ??
te sumy to w rublach podales ??
17 stycznia 2015, 18:29 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
20 za Soldado+ 10 za Ade

chyba starych złotych lol

Kto ci da 20 za wypalonego napastnika?
Kto ci da 10 za gwiazdę, która nie umie się podporządkować managerowi?
Jak za tę dwójkę dostaniemy 15 to powinniśmy się cieszyć.

EDIT.
A może by tak... RONDON? :D
chyba starych złotych lol Kto ci da 20 za wypalonego napastnika? Kto ci da 10 za gwiazdę, która nie umie się podporządkować managerowi? Jak za tę dwójkę dostaniemy 15 to powinniśmy się cieszyć. EDIT. A może by tak... RONDON? :D
18 stycznia 2015, 00:56 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
Jeśli Hulk nie jest typowym napastnikiem to jak nazwać Soldado? ;P

Nie ważne czy Hulk jest napastnikiem typowym czy nietypowym, strzela bramki, ma warunki na PL, więc myślę, że byłby to strzał w dziesiątkę :)

to nie jest napastnik na tą pozycje co szukamy, Hulk moze grać przy trzech napastnikach i on gra na prawiej stronie ;)
to nie jest napastnik na tą pozycje co szukamy, Hulk moze grać przy trzech napastnikach i on gra na prawiej stronie ;)
18 stycznia 2015, 02:43 [cytuj]
Na prawej też by się ktoś przydał, Lamela cały czas nie może osiągnąć wysokiej formy a z Townsendem różnie bywa. Na napastnika pewnie wielkich sum nie będziemy wydawać, bo okazało się, że już mamy klasowego snajpera. Z wydatkiem na napastnika Pochettino się pewnie wstrzyma do lata, żeby zobaczyć jak ze stabilnością u Kane'a i będziemy się męczyć oglądając Soldado/Ade do lata.
Na prawej też by się ktoś przydał, Lamela cały czas nie może osiągnąć wysokiej formy a z Townsendem różnie bywa. Na napastnika pewnie wielkich sum nie będziemy wydawać, bo okazało się, że już mamy klasowego snajpera. Z wydatkiem na napastnika Pochettino się pewnie wstrzyma do lata, żeby zobaczyć jak ze stabilnością u Kane'a i będziemy się męczyć oglądając Soldado/Ade do lata
18 stycznia 2015, 09:01 [cytuj]
Sprzedać Soldado i Ade , kupić choćby Ingsa i byłbym już zadowolony. Latem można na spokojnie kogoś trzeciego ściągnąć.:]
Sprzedać Soldado i Ade , kupić choćby Ingsa i byłbym już zadowolony. Latem można na spokojnie kogoś trzeciego ściągnąć.:]
18 stycznia 2015, 09:42 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2914940/Yevhen-Konoplyanka-wanted-Tottenham-Spurs-begin-talks-Ukraine-winger.html
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2914940/Yevhen-Konoplyanka-wanted-Tottenham-Spurs-begin-talks-Ukraine-winger.html
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
18 stycznia 2015, 12:19 [cytuj]
Jestem na tak dla Konoplianki :D
Jestem na tak dla Konoplianki :D
18 stycznia 2015, 13:08 [cytuj]
Damian88 powiedział/a:
ManU za 28 letniego Falcao ma zapłacić jeszcze więcej.
Gdyby doszło do tego transferu, to ja Ci przypomnę ten post. Martinez to typ warunkami fizycznymi + umiejętnościami stworzony do PL.
Ligi portugalskiej nie nazwałbym mianem śmiesznej, bo czołówka tej ligi jest na niezłym poziomie, nie mówiąc o samej drużynie Porto, która delikatnie mówiąc, piłkarsko jest drużyną lepszą od Tottenhamu i to my możemy aspirować do bycia Porto, a nie Porto do bycia Tottenhamem
Kurde, nie wiem czemu ale dopiero teraz skumałem że to odpowiedź do mnie. Przypomnij ale tylko w tym momencie jeśli łysy wyłoży na niego 40 baniek (Bo o to mi głównie chodzi. O cenę). Mi tam Falcao koło ciula lata. I ten Falcao jest warty 40 baniek? IMO nie wyłoży bo byśmy musieli drugiego Bale wypromować. Wydzisz gdzieś zawodnika o takim potencjale? 1000? :skromny::D Chyba że Daniel skumał sie już z Szejkami to inna rozmowa wtedy ;P

Ten Konoplyanka to popularny piłkarz mocno chyba. Czy to MU czy ktoś inny to już majty mieli mokre. Szczerze to ja go nie pamiętam w akcji nawet z meczu z nami. Wtedy tylko zapadło mi w pamięć pajacowanie Vertonghena. Zaraz sobie filmiki pooglądam.
Kurde, nie wiem czemu ale dopiero teraz skumałem że to odpowiedź do mnie. Przypomnij ale tylko w tym momencie jeśli łysy wyłoży na niego 40 baniek (Bo o to mi głównie chodzi. O cenę). Mi tam Falcao koło ciula lata. I ten Falcao jest warty 40 baniek? IMO nie wyłoży bo byśmy musieli drugiego Bale wypromować. Wydzisz gdzieś zawodnika o takim potencjale? 1000? :skromny::D Chyba że Daniel skumał sie już z Szejkami to inna rozmowa wtedy ;P Ten Konoplyanka to popularny piłkarz mocno chyba. Czy to MU czy ktoś inny to już majty mieli mokre. Szczerze to ja go nie pamiętam w akcji nawet z meczu z nami. Wtedy tylko zapadło mi w pamięć pajacowanie Vertonghena. Zaraz sobie filmiki pooglądam
18 stycznia 2015, 13:49 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Adebayor i Soldado mają pewnie tygodniówkę do 200-220 tyś tygodniowo ( w sumie ) i przy pomyślnych wiatrach dostaniemy za nich 30-35 mln euro . Za taką kasę ( zamiast eksperymentować z Marinezami , Destrami ) można kupić Ingsa ( 10 mln euro ) i Austina ( 20 mln euro) . Zarobimy na naszych snajperach , tygodniówkę zaoszczędzimy , dostaniemy 2 solidnych napastników i zaoszczędzimy na lekach uspokajających

Skąd Ty w ogóle wymyślasz podawane kwoty, Drugler?

Przestań operować w świecie "fantasy".

Aby nie roześmiać się do rozpuku w kwestii twych wycen naszych "snajperów", napiszę tylko, że Burnley zdążyło już odprawić z kwitkiem ofertę Leicester za Ingsa w wysokości 10 mln... funtów.

Przemyśl, zanim coś napiszesz, bo to żałosne jest...
Skąd Ty w ogóle wymyślasz podawane kwoty, Drugler? Przestań operować w świecie "fantasy". Aby nie roześmiać się do rozpuku w kwestii twych wycen naszych "snajperów", napiszę tylko, że Burnley zdążyło już odprawić z kwitkiem ofertę Leicester za Ingsa w wysokości 10 mln... funtów. Przemyśl, zanim coś napiszesz, bo to żałosne jest
Can't Smile Without You!!!
18 stycznia 2015, 13:58 [cytuj]
Imponuje mi Leicester tak naprawdę. Nie wiem jak tam u nich finansowo ale transfer Kramarića to pozytyw. To zainteresowanie Ingsem też :ok: Lokata w tabeli skandaliczna ale ktoś tam chyba wie co jest grane na rynku :) Ciekawe czy zostaną w PL
Imponuje mi Leicester tak naprawdę. Nie wiem jak tam u nich finansowo ale transfer Kramarića to pozytyw. To zainteresowanie Ingsem też :ok: Lokata w tabeli skandaliczna ale ktoś tam chyba wie co jest grane na rynku :) Ciekawe czy zostaną w PL
18 stycznia 2015, 14:15 [cytuj]
No, jeśli ten Konoplyanka byłby po cenie Lennona (lub trochę droższy), to brać można w ciemno! :D Szybki, dobre uderzenie, wygląda na solidnego skrzydłowego/schodzącego napastnika
No, jeśli ten Konoplyanka byłby po cenie Lennona (lub trochę droższy), to brać można w ciemno! :D Szybki, dobre uderzenie, wygląda na solidnego skrzydłowego/schodzącego napastnika
18 stycznia 2015, 14:27 [cytuj]
Ponoć ceny mają być zbliżone bo na koniec sezonu kończy mu się kontrakt. Głupie to Dnipro bo mogli go nawet latem sprzedać i by wyciągneli z 20 baniek a tak... :mysli:
Ponoć ceny mają być zbliżone bo na koniec sezonu kończy mu się kontrakt. Głupie to Dnipro bo mogli go nawet latem sprzedać i by wyciągneli z 20 baniek a tak... :mysli:
18 stycznia 2015, 14:39 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

Mam nadzieję że Liecester i QPR się utrzymają. Idealnie by było jakby spadły WBA, AV i Sunderland
Mam nadzieję że Liecester i QPR się utrzymają. Idealnie by było jakby spadły WBA, AV i Sunderland
18 stycznia 2015, 14:58 [cytuj]
Walu powiedział/a:

A kogo chcesz tam wyciągnąć? :-)
A kogo chcesz tam wyciągnąć? :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
18 stycznia 2015, 15:33 [cytuj]
iZgone powiedział/a:

Kto ci da 10 za gwiazdę, która nie umie się podporządkować managerowi?

Rodgers dał za Mario ;P
Głupich nie brakuje, Adebayora ktoś by pewnie łyknął problem w tym, że sam Ade wydaje się być zadowolony ze swojej pozycji. Nic nie robi a 100tys co tydzien kasuje
Rodgers dał za Mario ;P Głupich nie brakuje, Adebayora ktoś by pewnie łyknął problem w tym, że sam Ade wydaje się być zadowolony ze swojej pozycji. Nic nie robi a 100tys co tydzien kasuje
18 stycznia 2015, 16:09 [cytuj]
za Mario dał nawet chyba 20 mln funtów, chętni sie znajdą jak nie przesadzi sie z kasą:P

zobaczyłem sobie składy i Walu o tych Ci chodzi?

WBA - Saido Berahino
AV - Christian Benteke
Sunderland - Adam Johnson i Jack Rodwell
za Mario dał nawet chyba 20 mln funtów, chętni sie znajdą jak nie przesadzi sie z kasą:P zobaczyłem sobie składy i Walu o tych Ci chodzi? WBA - Saido Berahino AV - Christian Benteke Sunderland - Adam Johnson i Jack Rodwell
|<  <<  <  44  45  46  47  48    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 23 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się