Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  8  9  10  11  12    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 letnie okienko
30 kwietnia 2015, 20:56 [cytuj]
"Ponoć rozmawiał z coachem i Levym , że będzie chciał dojść do klubu z LM jeśli Tottenham się nie dostanie . "

rozumiem, że mówimy o sytuacji po sezonie 2015/2016 ?
"Ponoć rozmawiał z coachem i Levym , że będzie chciał dojść do klubu z LM jeśli Tottenham się nie dostanie . " rozumiem, że mówimy o sytuacji po sezonie 2015/2016 ?
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 maja 2015, 10:26 [cytuj]
To prawda, że ponoć rozmawiamy z Thauvinem? Wydaję mi się, że w sumie kierunek transferowy dobry, tylko sam zawodnik głupi, ale potencjał ma.
To prawda, że ponoć rozmawiamy z Thauvinem? Wydaję mi się, że w sumie kierunek transferowy dobry, tylko sam zawodnik głupi, ale potencjał ma
1 maja 2015, 16:18 [cytuj]
I ponoć cena dość wysoka - 15-20 mln funtów. Te pieniądze powinniśmy zainwestować w takiego np. Bolasie. Sprawdzony w PL i bardzo dobry zawodnik, na pewno też ma bardziej poukładane w głowie niż ten Francuz.
I ponoć cena dość wysoka - 15-20 mln funtów. Te pieniądze powinniśmy zainwestować w takiego np. Bolasie. Sprawdzony w PL i bardzo dobry zawodnik, na pewno też ma bardziej poukładane w głowie niż ten Francuz
3 maja 2015, 12:06 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
"Ponoć rozmawiał z coachem i Levym , że będzie chciał dojść do klubu z LM jeśli Tottenham się nie dostanie . "

rozumiem, że mówimy o sytuacji po sezonie 2015/2016 ?
Coraz więcej spekulacji na temat odejścia Llorisa :boisie:, w zasadzie mu się nie dziwie.. choć wierzę, że jednak zostanie. Najgorszym scenariuszem byłoby oddanie go do innego klubu BPL, a zainteresowanie ponoć wyraża United (prawdopodobne że De Gea uda się do Hiszpanii)
Coraz więcej spekulacji na temat odejścia Llorisa :boisie:, w zasadzie mu się nie dziwie.. choć wierzę, że jednak zostanie. Najgorszym scenariuszem byłoby oddanie go do innego klubu BPL, a zainteresowanie ponoć wyraża United (prawdopodobne że De Gea uda się do Hiszpanii)
5 maja 2015, 09:32 [cytuj]
Kilka nowinek :
-Jeśli Hugo odejdzie to będziemy próbować wyrwać Cecha
-Chcemy wyrwać Salaha z Chelskich
-Cabaye chce odejść z PSG
Kilka nowinek : -Jeśli Hugo odejdzie to będziemy próbować wyrwać Cecha -Chcemy wyrwać Salaha z Chelskich -Cabaye chce odejść z PSG
5 maja 2015, 09:39 [cytuj]
The Fighting Cock ciekawie o letnim okienku transferowym, a przede wszystkim postaci Paula Mitchella:

http://www.thefightingcock.co.uk/2015/05/paul-mitchell-the-transfer-genius/
The Fighting Cock ciekawie o letnim okienku transferowym, a przede wszystkim postaci Paula Mitchella: http://www.thefightingcock.co.uk/2015/05/paul-mitchell-the-transfer-genius/
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
5 maja 2015, 11:47 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Kilka nowinek :
-Jeśli Hugo odejdzie to będziemy próbować wyrwać Cecha
-Chcemy wyrwać Salaha z Chelskich
-Cabaye chce odejść z PSG

Cabaye'a bym powitał z otwartymi ramionami.

COYS News dali artykuł, w którym piszą o zainteresowaniu Chelsea Adebayorem. Takim kierunkiem Ade by pewnie nie pogardził, siedzenie na trybunach mu nie przeszkadza a i kasa niemała. W dodatku zostałby w Londynie. Chyba trzeba by wykorzystać okazję, jeśli to prawda, bo za granicę Ade chyba nie chce jechać.
Cabaye'a bym powitał z otwartymi ramionami. COYS News dali artykuł, w którym piszą o zainteresowaniu Chelsea Adebayorem. Takim kierunkiem Ade by pewnie nie pogardził, siedzenie na trybunach mu nie przeszkadza a i kasa niemała. W dodatku zostałby w Londynie. Chyba trzeba by wykorzystać okazję, jeśli to prawda, bo za granicę Ade chyba nie chce jechać
5 maja 2015, 12:19 [cytuj]
St. Totteringham's Day :(

http://m.youtube.com/watch?v=2WK0qRzVoFg
St. Totteringham's Day :( http://m.youtube.com/watch?v=2WK0qRzVoFg
5 maja 2015, 14:52 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Cabaye'a bym powitał z otwartymi ramionami.

COYS News dali artykuł, w którym piszą o zainteresowaniu Chelsea Adebayorem. Takim kierunkiem Ade by pewnie nie pogardził, siedzenie na trybunach mu nie przeszkadza a i kasa niemała. W dodatku zostałby w Londynie. Chyba trzeba by wykorzystać okazję, jeśli to prawda, bo za granicę Ade chyba nie chce jechać

O Ade w chels słychać już od lutego :D
A co do Czecha u nas, jeśli Lloris odejdzie - byłoby pięknie. Przynajmniej moim zdaniem :D
O Ade w chels słychać już od lutego :D A co do Czecha u nas, jeśli Lloris odejdzie - byłoby pięknie. Przynajmniej moim zdaniem :D
5 maja 2015, 15:02 [cytuj]
Jeśli Cech przyszedłby do nas, to myślę, że na 2 sezony nie odczuwalibyśmy na pewno straty Llorisa.
Jeśli Cech przyszedłby do nas, to myślę, że na 2 sezony nie odczuwalibyśmy na pewno straty Llorisa
5 maja 2015, 18:05 [cytuj]
to na pewno, ale abramovich nam go puści? tak samo w salaha coś średnio wierzę. jeszcze bardziej nie wierzę, że kupią ade, który strzelił z dwie bramki od roku
to na pewno, ale abramovich nam go puści? tak samo w salaha coś średnio wierzę. jeszcze bardziej nie wierzę, że kupią ade, który strzelił z dwie bramki od roku
6 maja 2015, 12:15 [cytuj]
smackey powiedział/a:

Potrzebny im ktoś , kto zastąpi Drogbę - doświadczony napastnik , któremu nie będzie przeszkadzało , że przesiedzi większość sezonu na ławie . W grę wchodzi Ade i Lambert , ale Lambert od dziecka kibicem Liverpoolu więc raczej nie będzie chciał się ruszyć do Chelsea .
Sprzedaż Ade do ruskich byłaby dobrym zagraniem bo : Levy mógłby ( marzenia ) : Ade + kasa za Salaha + Cecha .
Potrzebny im ktoś , kto zastąpi Drogbę - doświadczony napastnik , któremu nie będzie przeszkadzało , że przesiedzi większość sezonu na ławie . W grę wchodzi Ade i Lambert , ale Lambert od dziecka kibicem Liverpoolu więc raczej nie będzie chciał się ruszyć do Chelsea . Sprzedaż Ade do ruskich byłaby dobrym zagraniem bo : Levy mógłby ( marzenia ) : Ade + kasa za Salaha + Cecha
6 maja 2015, 14:40 [cytuj]
salah chciałby grać dla żydów :rotfl: ?
salah chciałby grać dla żydów :rotfl: ?
7 maja 2015, 11:33 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Potrzebny im ktoś , kto zastąpi Drogbę - doświadczony napastnik , któremu nie będzie przeszkadzało , że przesiedzi większość sezonu na ławie . W grę wchodzi Ade i Lambert , ale Lambert od dziecka kibicem Liverpoolu więc raczej nie będzie chciał się ruszyć do Chelsea .
Sprzedaż Ade do ruskich byłaby dobrym zagraniem bo : Levy mógłby ( marzenia ) : Ade + kasa za Salaha + Cecha

Zapomnij- żadnych deali z Ruskimi z Chelsea.THFC to klub z określonym etosem i renomą, nie handluje z mafią.
Zapomnij- żadnych deali z Ruskimi z Chelsea.THFC to klub z określonym etosem i renomą, nie handluje z mafią
7 maja 2015, 14:01 [cytuj]
Rafo tylko nie płacz. Wiesz co się stało. :tak:
Rafo tylko nie płacz. Wiesz co się stało. :tak:
7 maja 2015, 14:28 [cytuj]
Poważnie transfer na lini Tottenham- chelsea?

co się stało ? depay?
Poważnie transfer na lini Tottenham- chelsea? co się stało ? depay?
7 maja 2015, 15:16 [cytuj]
Od Chelsea coś wziąć to najpierw oni musieliby Kane przyklepniętego mieć tak gdzieś za rok-dwa.

No a nie? Oficjalnie w Manchesterze United. Ukochany Rafa
Od Chelsea coś wziąć to najpierw oni musieliby Kane przyklepniętego mieć tak gdzieś za rok-dwa. No a nie? Oficjalnie w Manchesterze United. Ukochany Rafa
7 maja 2015, 16:01 [cytuj]
Tak samo go przyklepią jak Modrica :P

edytowałem posta i dopisałem depaya, bo na fejsie zobaczyłem ;P
Tak samo go przyklepią jak Modrica :P edytowałem posta i dopisałem depaya, bo na fejsie zobaczyłem ;P
7 maja 2015, 16:07 [cytuj]
No tak, i dlatego mówienie o Chelsea ----> Tottenham to jakieś science fiction.
No tak, i dlatego mówienie o Chelsea ----> Tottenham to jakieś science fiction
7 maja 2015, 16:20 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
No tak, i dlatego mówienie o Chelsea ----> Tottenham to jakieś science fiction

moze pomylili 1 maj z 1 kwietnia ;D
moze pomylili 1 maj z 1 kwietnia ;D
|<  <<  <  8  9  10  11  12    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 13 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się