Forum dyskusyjne
9 maja 2015, 01:31 [cytuj]
Rose'a chce City podobno :O
Rose'a chce City podobno :O
9 maja 2015, 01:50 [cytuj]
Oby nie był taki głupi, żeby iść na ławkę. Potrzebny im jest tylko dla rejestracji Anglików w LM.
Oby nie był taki głupi, żeby iść na ławkę. Potrzebny im jest tylko dla rejestracji Anglików w LM
10 maja 2015, 12:54 [cytuj]
Zastanawiające i śmieszne jest, jak wielu z was wciąż wierzy w możliwość jakichkolwiek transferów na lini WHL - SB i na odwrót...
Książki i filmy "S-F" są na innej pólce, niż te sportowe...
Ale piszcie dalej, bo nic tak dnia nie poprawia jak głośny i szczery śmiech
Zastanawiające i śmieszne jest, jak wielu z was wciąż wierzy w możliwość jakichkolwiek transferów na lini WHL - SB i na odwrót...
Książki i filmy "S-F" są na innej pólce, niż te sportowe...
Ale piszcie dalej, bo nic tak dnia nie poprawia jak głośny i szczery śmiech :wysmiewacz:
Can't Smile Without You!!!
10 maja 2015, 22:13 [cytuj]
Hm...
Po meczu ze Stoke mam nadzieję, że nie ściągniemy nikogo powyżej 23 roku życia do nas.
Na pewno potrzeba obrońców i bramkarza, najlepiej młodych, żeby za 5-10 lat gotowi byli oddać serce za Tottenham.
Mam wrażenie, że nikt nie ma ochoty się starać, jakby mieli dostać karę finansową za zajęcie miejsca w top 5.
Hm...
Po meczu ze Stoke mam nadzieję, że nie ściągniemy nikogo powyżej 23 roku życia do nas.
Na pewno potrzeba obrońców i bramkarza, najlepiej młodych, żeby za 5-10 lat gotowi byli oddać serce za Tottenham.
Mam wrażenie, że nikt nie ma ochoty się starać, jakby mieli dostać karę finansową za zajęcie miejsca w top 5
10 maja 2015, 22:17 [cytuj]
nikogo poniżej 23 lat?
bramkarz? a kogo Ty chcesz lepszego od Llorisa?
nikogo poniżej 23 lat?
11 maja 2015, 08:03 [cytuj]
Dobrze się można uśmiać. Trzeba teraz brać takich 27 i wyżej żeby już im Real nie groził czy inne złodzieje albo kredytobiorcy. Trzeba balansować kadrę bo jest jedna z najmłodszych. Ma to swoje plusy i minusy.
Dobrze się można uśmiać. Trzeba teraz brać takich 27 i wyżej żeby już im Real nie groził czy inne złodzieje albo kredytobiorcy. Trzeba balansować kadrę bo jest jedna z najmłodszych. Ma to swoje plusy i minusy
15 maja 2015, 10:40 [cytuj]
Robert powiedział/a:
nikogo poniżej 23 lat?
Jeśli Lloris odejdzie do klubu, który jest w LM, to nie za LLorisa a za Vorma. A nie oszukujmy się, Lloris w końcu musi odejść.
Kandydatów na to miejsce nie brakuje, była o tym dyskusja wcześniej
Mecenas powiedział/a:
Dobrze się można uśmiać. Trzeba teraz brać takich 27 i wyżej żeby już im Real nie groził czy inne złodzieje albo kredytobiorcy. Trzeba balansować kadrę bo jest jedna z najmłodszych. Ma to swoje plusy i minusy
Można brać takich 27, ale skoro Poch buduje skład od podstaw, więc po co ściągać takich 27, żeby siedzieli na ławce?
Rozumiem ściąganie jeszcze obrońców w przedziale 24-27, bo już doświadczeni, a jeszcze nie starzy. Ale tacy zawodnicy będą chcieli przyjść, zrobić sobie nazwisko i lecieć dalej w świat.
Jeśli Lloris odejdzie do klubu, który jest w LM, to nie za LLorisa a za Vorma. A nie oszukujmy się, Lloris w końcu musi odejść.
Kandydatów na to miejsce nie brakuje, była o tym dyskusja wcześniej
[quote=Mecenas]Dobrze się można uśmiać. Trzeba teraz brać takich 27 i wyżej żeby już im Real nie groził czy inne złodzieje albo kredytobiorcy. Trzeba balansować kadrę bo jest jedna z najmłodszych. Ma to swoje plusy i minusy
15 maja 2015, 11:47 [cytuj]
młodzież musi od kogoś uczyć sie
młodzież musi od kogoś uczyć sie ;)
15 maja 2015, 12:40 [cytuj]
Robert powiedział/a:
młodzież musi od kogoś uczyć sie

Touche.
Touche
15 maja 2015, 12:52 [cytuj]
Niech się od Adebayora uczą

Niech się od Adebayora uczą :D:D
15 maja 2015, 14:18 [cytuj]
Mecenas powiedział/a:
Niech się od Adebayora uczą

Niech lepiej się od Kinga uczą
Niech lepiej się od Kinga uczą :D
15 maja 2015, 15:44 [cytuj]
Ja właśnie chce kogoś doświadczonego, najlepeij defensywnego, środkowego pomocnika żeby miał powyżej 26 lat. Doświadczonego i dobrego wyjadacza, nie mamy takiego a przydałby sie.
Ja właśnie chce kogoś doświadczonego, najlepeij defensywnego, środkowego pomocnika żeby miał powyżej 26 lat. Doświadczonego i dobrego wyjadacza, nie mamy takiego a przydałby sie
15 maja 2015, 18:11 [cytuj]
Mamy dwóch: Capuoe, który jest typowym defensywnym pomocnikiem i ciężko powiedzieć, dlaczego nie gra i Dembele, który w defensywie radzi sobie również przyzwoicie a poza tym świetnie utrzymuje się przy piłce. Problemem nie jest brak, tylko to, że trener widzi w Masonie nieograniczony potencjał.
Mamy dwóch: Capuoe, który jest typowym defensywnym pomocnikiem i ciężko powiedzieć, dlaczego nie gra i Dembele, który w defensywie radzi sobie również przyzwoicie a poza tym świetnie utrzymuje się przy piłce. Problemem nie jest brak, tylko to, że trener widzi w Masonie nieograniczony potencjał
15 maja 2015, 19:55 [cytuj]
Dembele jest jednak bardziej ofensywny, pasuje na śp lub śpo ale nie na śpd, moim zdaniem.
Dembele jest jednak bardziej ofensywny, pasuje na śp lub śpo ale nie na śpd, moim zdaniem
15 maja 2015, 20:50 [cytuj]
Mason Twoim zdaniem pasuje bardziej od niego? Kto daje więcej pewności w środku pola?
Mason Twoim zdaniem pasuje bardziej od niego? Kto daje więcej pewności w środku pola?
15 maja 2015, 21:48 [cytuj]
Kogucior powiedział/a:
Dembele jest jednak bardziej ofensywny, pasuje na śp lub śpo ale nie na śpd, moim zdaniem
Dembele gdy przechodził do nas rzeczywiście był nastawiony ofensywnie, jednak szybko przestawiony został na defensywnego - moim zdaniem sprawdza się tam świetnie, nie notuje głupich strat, to najważniejsze.
Dembele gdy przechodził do nas rzeczywiście był nastawiony ofensywnie, jednak szybko przestawiony został na defensywnego - moim zdaniem sprawdza się tam świetnie, nie notuje głupich strat, to najważniejsze
16 maja 2015, 00:02 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/9850464/tottenham-boss-mauricio-pochettino-hints-at-transfers
W sumie nie sposób się nie z godzić
http://www1.skysports.com/football/news/11675/9850464/tottenham-boss-mauricio-pochettino-hints-at-transfers
W sumie nie sposób się nie z godzić
16 maja 2015, 08:01 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Wole Dembele kilka razy bardziej od Mason'a, ale dla mnie on jest jednak bardziej ofensywny. Powinniśmy sprzedać Paulinho i Capoue a kupić np. Schneiderlija czy jakiegoś wyjadacza, cracka.
Wole Dembele kilka razy bardziej od Mason'a, ale dla mnie on jest jednak bardziej ofensywny. Powinniśmy sprzedać Paulinho i Capoue a kupić np. Schneiderlija czy jakiegoś wyjadacza, cracka
16 maja 2015, 09:43 [cytuj]
Co do Llorisa. De Gea bardzo blisko Realu, wiecie co to oznacza... jeśli De Gea odejdzie to ManU kupi od nas Llorisa. Kogo byście chci3li w jego miejsce? Ja chce Cecha.
Co do Llorisa. De Gea bardzo blisko Realu, wiecie co to oznacza... jeśli De Gea odejdzie to ManU kupi od nas Llorisa. Kogo byście chci3li w jego miejsce? Ja chce Cecha.:rotfl:
16 maja 2015, 09:55 [cytuj]
Kogucior powiedział/a:
Co do Llorisa. De Gea bardzo blisko Realu, wiecie co to oznacza... jeśli De Gea odejdzie to ManU kupi od nas Llorisa. Kogo byście chci3li w jego miejsce? Ja chce Cecha.

Nie wierzę w transfer Cecha z Stamford Bridge.
Nie wierzę w transfer Cecha z Stamford Bridge