Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  10  11  12  13  14    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 letnie okienko
16 maja 2015, 11:01 [cytuj]
Kogucior powiedział/a:
Co do Llorisa. De Gea bardzo blisko Realu, wiecie co to oznacza... jeśli De Gea odejdzie to ManU kupi od nas Llorisa. Kogo byście chci3li w jego miejsce? Ja chce Cecha.:rotfl:

A Cech nie moze iść bezposrednio do MU?

gld1337 powiedział/a:
Nie wierzę w transfer Cecha z Stamford Bridge

podobno ma zgode na transfer
A Cech nie moze iść bezposrednio do MU? [quote=gld1337]Nie wierzę w transfer Cecha z Stamford Bridge
16 maja 2015, 16:16 [cytuj]
A Mourinho powiedział podobno, że nie sprzeda Cecha do klubu z Premier League. Ale wiecie jak to z Jose jest :P
A Mourinho powiedział podobno, że nie sprzeda Cecha do klubu z Premier League. Ale wiecie jak to z Jose jest :P
16 maja 2015, 17:56 [cytuj]
bardzo możliwe ze do angli nikogo nie da, szczegolnie do drużyn walczących o top4
bardzo możliwe ze do angli nikogo nie da, szczegolnie do drużyn walczących o top4
16 maja 2015, 19:36 [cytuj]
Levy corocznie:

http://www.tottenhamhotspur.com/news/chairmanand39s-message-160515/
Levy corocznie: http://www.tottenhamhotspur.com/news/chairmanand39s-message-160515/
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
16 maja 2015, 20:41 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Levy corocznie:

http://www.tottenhamhotspur.com/news/chairmanand39s-message-160515/

Napisał wszystko i nic :)

Za każdym razem kiedy widzę Bolasie w akcji to coraz bardziej chcę go widzieć w Spurs. Dzisiaj się zabawił z Liverpoolem :) Akurat skrzydła jako tako mamy obsadzone i priorytetem są zawodnicy, którzy zapewnią nam wyższy poziom gry defensywnej, ale gdyby akurat została jakaś kasa po wzmocnieniach defensywnych, to sięgnąłbym właśnie po Bolasie lub po jakiegoś napastnika.
Napisał wszystko i nic :) Za każdym razem kiedy widzę Bolasie w akcji to coraz bardziej chcę go widzieć w Spurs. Dzisiaj się zabawił z Liverpoolem :) Akurat skrzydła jako tako mamy obsadzone i priorytetem są zawodnicy, którzy zapewnią nam wyższy poziom gry defensywnej, ale gdyby akurat została jakaś kasa po wzmocnieniach defensywnych, to sięgnąłbym właśnie po Bolasie lub po jakiegoś napastnika
16 maja 2015, 21:18 [cytuj]
Nie trzeba wchodzić nawet na "liścik motywacyjny" naszego Prezesa, aby wiedzieć, że znów populistycznie zamydli oczy i naobiecuje kilkadziesiąt gwiadek z nieba...

Ja chcę w końcu zobaczyć te jego poparcie menadżera w letnim okienku... które sam obiecał...
Nie trzeba wchodzić nawet na "liścik motywacyjny" naszego Prezesa, aby wiedzieć, że znów populistycznie zamydli oczy i naobiecuje kilkadziesiąt gwiadek z nieba... Ja chcę w końcu zobaczyć te jego poparcie menadżera w letnim okienku... które sam obiecał
Can't Smile Without You!!!
16 maja 2015, 22:03 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Napisał wszystko i nic :)

Za każdym razem kiedy widzę Bolasie w akcji to coraz bardziej chcę go widzieć w Spurs. Dzisiaj się zabawił z Liverpoolem :) Akurat skrzydła jako tako mamy obsadzone i priorytetem są zawodnicy, którzy zapewnią nam wyższy poziom gry defensywnej, ale gdyby akurat została jakaś kasa po wzmocnieniach defensywnych, to sięgnąłbym właśnie po Bolasie lub po jakiegoś napastnika

Lamela, Chadli, Townsend i kto jeszcze? Osobiście chciałbym Bolasie u nas:cwaniak:
Lamela, Chadli, Townsend i kto jeszcze? Osobiście chciałbym Bolasie u nas:cwaniak:
16 maja 2015, 23:29 [cytuj]
Jedynym skrzydłowym, o którym można powiedzieć dobrze w kontekście całego sezonu to Chadli. A tego, że potrzebujemy tam wzmocnień dowodzi fakt, że nie raz i nie dwa na skrzydle wystawiany był Eriksen. Moim zdaniem Bolasie powinien być celem transferowym numer 1 na lato jeśli chodzi o wzmocnienia ofensywy.
Jedynym skrzydłowym, o którym można powiedzieć dobrze w kontekście całego sezonu to Chadli. A tego, że potrzebujemy tam wzmocnień dowodzi fakt, że nie raz i nie dwa na skrzydle wystawiany był Eriksen. Moim zdaniem Bolasie powinien być celem transferowym numer 1 na lato jeśli chodzi o wzmocnienia ofensywy
16 maja 2015, 23:58 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Jedynym skrzydłowym, o którym można powiedzieć dobrze w kontekście całego sezonu to Chadli. A tego, że potrzebujemy tam wzmocnień dowodzi fakt, że nie raz i nie dwa na skrzydle wystawiany był Eriksen. Moim zdaniem Bolasie powinien być celem transferowym numer 1 na lato jeśli chodzi o wzmocnienia ofensywy

Numer jeden Bolasie, bez dwóch zdań
Numer dwa - zmiennik dla Kane'a
Oczywiście, po tym, jak wymienimy obrońców.
Numer jeden Bolasie, bez dwóch zdań Numer dwa - zmiennik dla Kane'a Oczywiście, po tym, jak wymienimy obrońców
17 maja 2015, 01:02 [cytuj]
Robert powiedział/a:

Wygląda na to, że jeszcze Pritchard po bardzo udanym sezonie na wypożyczeniu. Negocjujemy z nim nowy, 4-letni kontrakt, chyba nie bez powodu? ma już 22 lata, więc kiedy jak nie teraz? :)

Oczywiście mi też marzy się Bolasie w Tottenhamie, ale mamy pilniejsze wydatki. Jeśli nagle Levy wyrzuci tymi obiecanymi 50 milionami :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: to wtedy można pomyśleć o kupnie Bolasie :D
Wygląda na to, że jeszcze Pritchard po bardzo udanym sezonie na wypożyczeniu. Negocjujemy z nim nowy, 4-letni kontrakt, chyba nie bez powodu? ma już 22 lata, więc kiedy jak nie teraz? :) Oczywiście mi też marzy się Bolasie w Tottenhamie, ale mamy pilniejsze wydatki. Jeśli nagle Levy wyrzuci tymi obiecanymi 50 milionami :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: to wtedy można pomyśleć o kupnie Bolasie :D
17 maja 2015, 02:08 [cytuj]
z tych obiecanych 50 baniek to oni nawet na buty nie dostaną :D
z tych obiecanych 50 baniek to oni nawet na buty nie dostaną :D
17 maja 2015, 09:14 [cytuj]
Robert powiedział/a:

A pamiętasz taką sytuacje jak Mourinho w wywiadzie powiedział że nie sprzeda zawodnika do ligowych rywali a kilka dni później było potwierdzenie transferu Lukaku do Evertonu?
A pamiętasz taką sytuacje jak Mourinho w wywiadzie powiedział że nie sprzeda zawodnika do ligowych rywali a kilka dni później było potwierdzenie transferu Lukaku do Evertonu?
17 maja 2015, 09:15 [cytuj]
Wimmer podobno uzgadnia warunki kontraktu z Tottenhamem :D
Wimmer podobno uzgadnia warunki kontraktu z Tottenhamem :D
17 maja 2015, 10:14 [cytuj]
Kogucior powiedział/a:

a Evertonowi troche brakuje do top4 ;P
a Evertonowi troche brakuje do top4 ;P
17 maja 2015, 10:35 [cytuj]
Ale jest to ligowy rywal a i tak walczyli o top 4 z Arsenalem i Tottenhamem w poprzednim sezonie
Ale jest to ligowy rywal a i tak walczyli o top 4 z Arsenalem i Tottenhamem w poprzednim sezonie
17 maja 2015, 11:36 [cytuj]
iZgone powiedział/a:
Niech lepiej się od Kinga uczą :D
Nie wiedziałem że nadal gra... :plask:
Nie wiedziałem że nadal gra... :plask:
17 maja 2015, 13:21 [cytuj]
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-seal-transfer-cologne-centre-back-5710007

Poch chyba nie rzucał słów na wiatr w wywiadzie kilka dni temu i faktycznie szybko działamy na rynku transferowym :)
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-seal-transfer-cologne-centre-back-5710007 Poch chyba nie rzucał słów na wiatr w wywiadzie kilka dni temu i faktycznie szybko działamy na rynku transferowym :)
17 maja 2015, 15:15 [cytuj]
Lepiej poczekajmy do oficjalki. Ilu było takich zawodników w ostatnich okienkach? :rotfl:
Lepiej poczekajmy do oficjalki. Ilu było takich zawodników w ostatnich okienkach? :rotfl:
18 maja 2015, 09:39 [cytuj]
Panowie! Z tymi 50 MLN to kaczka była, w którą niektórzy do dziś wierzą. Levy nigdy nic takiego oficjalnie nie powiedział.
Panowie! Z tymi 50 MLN to kaczka była, w którą niektórzy do dziś wierzą. Levy nigdy nic takiego oficjalnie nie powiedział
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
18 maja 2015, 10:29 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Panowie! Z tymi 50 MLN to kaczka była, w którą niektórzy do dziś wierzą. Levy nigdy nic takiego oficjalnie nie powiedział

Przecież sobie jaja robimy z Robertem :F
Przecież sobie jaja robimy z Robertem :F
|<  <<  <  10  11  12  13  14    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 5 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się