Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  11  12  13  14  15    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 letnie okienko
18 maja 2015, 20:23 [cytuj]
Mecenas powiedział/a:
Nie wiedziałem że nadal gra... :plask:

A ja nie wiedziałem, że Ade to obrońca :**
A ja nie wiedziałem, że Ade to obrońca :**
20 maja 2015, 13:10 [cytuj]
Cech juz rozmawia z Arsenalem kwota odstepnego 10 mln funtow wg daily mail Lloris odejdzie MU zaplaci kazda cene Van Gall zadluzy MU do granic mozliwosci;-)
Cech juz rozmawia z Arsenalem kwota odstepnego 10 mln funtow wg daily mail Lloris odejdzie MU zaplaci kazda cene Van Gall zadluzy MU do granic mozliwosci;-)
20 maja 2015, 13:25 [cytuj]
Ferbz powiedział/a:

Jeśli to prawda, powinniśmy też wpakować 10mln na Cecha. Nawet, jak nie przelicytujemy Ars*nalu, to przynajmniej podniesiemy tygodniówkę, którą będą musieli mu dać. A spróbować nie zaszkodzi. Szczególnie, że Lloris dostaje podobno solidną kasę (ok. 100tys funtów), a i za Llorisa dostaniemy pewnie ~30mln. [tak, tak, wiem, że nie gramy w pucharach, więc Cech nie będzie zainteresowany, chodzi tylko o podbicie im tygodniówki :D]
Jeśli to prawda, powinniśmy też wpakować 10mln na Cecha. Nawet, jak nie przelicytujemy Ars*nalu, to przynajmniej podniesiemy tygodniówkę, którą będą musieli mu dać. A spróbować nie zaszkodzi. Szczególnie, że Lloris dostaje podobno solidną kasę (ok. 100tys funtów), a i za Llorisa dostaniemy pewnie ~30mln. [tak, tak, wiem, że nie gramy w pucharach, więc Cech nie będzie zainteresowany, chodzi tylko o podbicie im tygodniówki :D]
20 maja 2015, 13:26 [cytuj]
Nie sprzedaliśmy Moddersa do Chelsea, choć dawali większe pieniądze niż Real... Nie sprzedaliśmy Bale'a do United, choć dawali większe pieniądze niż Real... Nie sprzedamy i Llorisa do klubu z Premier League...
Nie sprzedaliśmy Moddersa do Chelsea, choć dawali większe pieniądze niż Real... Nie sprzedaliśmy Bale'a do United, choć dawali większe pieniądze niż Real... Nie sprzedamy i Llorisa do klubu z Premier League
Can't Smile Without You!!!
20 maja 2015, 13:30 [cytuj]
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/443155/EXCLUSIVE-Chelsea-axe-two-stars-fund-bid-Arsenal-target-Raheem-Sterling

To jest interesujący news :D Może warto byłoby zainteresować się Oscarem? :D
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/443155/EXCLUSIVE-Chelsea-axe-two-stars-fund-bid-Arsenal-target-Raheem-Sterling To jest interesujący news :D Może warto byłoby zainteresować się Oscarem? :D
20 maja 2015, 15:38 [cytuj]
iZgon powiedział/a:

Czytałem wywiad w którym mówił że marzy o grze w trykotach z Kogutem na piersi...
Czytałem wywiad w którym mówił że marzy o grze w trykotach z Kogutem na piersi
20 maja 2015, 16:29 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Czytałem wywiad w którym mówił że marzy o grze w trykotach z Kogutem na piersi

AZSDziennik? :D
AZSDziennik? :D
20 maja 2015, 17:06 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Nie sprzedaliśmy Moddersa do Chelsea, choć dawali większe pieniądze niż Real... Nie sprzedaliśmy Bale'a do United, choć dawali większe pieniądze niż Real... Nie sprzedamy i Llorisa do klubu z Premier League
Ani nie odkupimy nikogo od Chelsea.
Ani nie odkupimy nikogo od Chelsea
20 maja 2015, 18:14 [cytuj]
http://metro.co.uk/2015/05/20/tottenham-agree-transfer-deal-for-liverpool-target-yevhen-konoplyanka-5206245/

Jeżeli to prawda, to trzeba się tylko cieszyć :D
http://metro.co.uk/2015/05/20/tottenham-agree-transfer-deal-for-liverpool-target-yevhen-konoplyanka-5206245/ Jeżeli to prawda, to trzeba się tylko cieszyć :D
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
20 maja 2015, 18:28 [cytuj]
Wg mediów 'deals are agreed' ze wszystkich piłkarzy na świecie :D

Ten Konoplyanka jakoś mi nigdy dupy nie urywał. Zobaczymy :)
Wg mediów 'deals are agreed' ze wszystkich piłkarzy na świecie :D Ten Konoplyanka jakoś mi nigdy dupy nie urywał. Zobaczymy :)
20 maja 2015, 18:56 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Ten Konoplyanka jakoś mi nigdy dupy nie urywał. Zobaczymy :)

Urywał, nie urywał, ja nigdy nie miałem przekonania do piłkarzy z tej części Europy. Podobnie jak do zawodników z dalekiego wschodu.
Urywał, nie urywał, ja nigdy nie miałem przekonania do piłkarzy z tej części Europy. Podobnie jak do zawodników z dalekiego wschodu
COYS!
20 maja 2015, 19:14 [cytuj]
Granted, we've heard this one before, but fresh sources in Ukraine suggest Tottenham are edging closer to a deal to finallybring Yevhen Konoplyanka to the Premier League. As such, Sky Bet have trimmed his odds on a summer move.

Na Sky Bet już kurs 2/1 i jesteśmy głownymi faworytami w tym momencie. Dalej WHU, Liverpool, Roma i Inter
Granted, we've heard this one before, but fresh sources in Ukraine suggest Tottenham are edging closer to a deal to finallybring Yevhen Konoplyanka to the Premier League. As such, Sky Bet have trimmed his odds on a summer move. Na Sky Bet już kurs 2/1 i jesteśmy głownymi faworytami w tym momencie. Dalej WHU, Liverpool, Roma i Inter
20 maja 2015, 19:34 [cytuj]
Adrian powiedział/a:
http://sport.tvp.pl/20131715/heurelho-gomes-nikomu-nie-polecam-tottenhamu

Co by nie mówić, moim zdaniem ma wiele racji. W Tottenhamie w ostatnich latach zawodnicy sie marnują badź cofają w rozwoju. W sumie.. na jedno wychodzi :) Co nie zgodzicie się? Pierwszy przykład z brzegu, Walker. Młody obiecujacy zawodnik, jeszcze niedawno. Teraz? Jak dla mnie gorszy boczny obronca od Rose. Co do Gomesa to tak samo, jak jest napisane w artykule, był duzym talentem gdy przychodził z Holandii i co? Ławka. Piszę to dlatego, bo z Lamelą jest to samo. Eriksen? Może strzelił kilka goli w pierwszej połówce sezonu, ale od zawodnika z takim talentem jaki miał oczekiwało się znacznie wiecej.
Paulinho kupiony-ławka, Capoue pograł coś na poczatku, kontuzje, ławka. Soldado to w ogóle chyba nie ławka a można byłoby napisac trybuny. I tak mozna wymieniac, pokazcie mi jakiś jeden bardzo dobry transfer Tottenhamu, pokażcie mi jakiegoś zawodnika który się wybija w Tottenhamie jak kiedyś Modric czy Bale. Nie ma, nikt nikogo od Nas nawet kupić nie chce.

Tak to jest jak się robi nie przemyślane transfery, idzie sie na ilosć a nie jakość.Oczywiscie, kto mogł sie spodziewać, zę Soldado nie wypali. Teraz już wiemy, że Ci zawodnicy z Brazylii, Hizpanii, Wloch czy Argentyny sie nie sprawdzają. Zobaczymy jaki bedzie dalszy plan transferowy Levy'ego. Jak dla mnie to jest jakaś komedia co dzieje sie z tym klubem w ostatnich latach

Już to zdementował an tweeterze, media wcisnęły mu to w usta.

A w ogóle to ja się z Tobą nie zgadzam, mamy kilka klap transferowych, ale mamy też udane transfery: to, że Eriksen miał mniej udane 2 czy 3 miesieące nie może rzutować na fakt, ze generalnie jest bardzo udanym zakupem za niewielkie pieniądze. Chadli - nastrzelał kilkanaście bramek w tym sezonie a nie można zapominać o tragedii jaką przeżył i jego absencji oraz spadku formy w tym okresie. Kosztował raptem 7 mln funtów a razem z Eriksenem w tym sezonie mają zdecydowanie więcej asyst i bramek niż dajmy na to Oscar i Hazard łącznie. Nie chce mi się sprawdzać dokładnych liczb ale różnica jest duża. Nawet Lamela się ogarnia - w tym sezonie miał najwięcej asyst w całym naszym zespole. Weźmy wcześniejszy sezon: przyszedł Hugo - obecnie jeden z 2-3 najlepszy bramkarzy w lidze, Dempsey - swoje zrobił, Dembele, pierwszy sezon miał genialny, później zawirowania na ławce trenerskiej źle na niego wpłynęły, teraz po prostu nie pasuje do taktyki Poch'a, ale kto mógł wtedy wiedzieć, że tak będzie. Sezon wcześniej Parker, bez niego nie wyobrażaliśmy sobie składu w pewnym okresie, albo wypożyczenie Ade - grał wtedy genialnie.

Jasne, mogłoby by być lepiej, ale taka ostra krytyka naszej polityki transferowej jest na wyrost bo część zawodników sprowadzonych przez Baldiniego po okresie aklimatyzacji zaczyna pokazywać swoje naprawdę duże umiejętności.
Już to zdementował an tweeterze, media wcisnęły mu to w usta. A w ogóle to ja się z Tobą nie zgadzam, mamy kilka klap transferowych, ale mamy też udane transfery: to, że Eriksen miał mniej udane 2 czy 3 miesieące nie może rzutować na fakt, ze generalnie jest bardzo udanym zakupem za niewielkie pieniądze. Chadli - nastrzelał kilkanaście bramek w tym sezonie a nie można zapominać o tragedii jaką przeżył i jego absencji oraz spadku formy w tym okresie. Kosztował raptem 7 mln funtów a razem z Eriksenem w tym sezonie mają zdecydowanie więcej asyst i bramek niż dajmy na to Oscar i Hazard łącznie. Nie chce mi się sprawdzać dokładnych liczb ale różnica jest duża. Nawet Lamela się ogarnia - w tym sezonie miał najwięcej asyst w całym naszym zespole. Weźmy wcześniejszy sezon: przyszedł Hugo - obecnie jeden z 2-3 najlepszy bramkarzy w lidze, Dempsey - swoje zrobił, Dembele, pierwszy sezon miał genialny, później zawirowania na ławce trenerskiej źle na niego wpłynęły, teraz po prostu nie pasuje do taktyki Poch'a, ale kto mógł wtedy wiedzieć, że tak będzie. Sezon wcześniej Parker, bez niego nie wyobrażaliśmy sobie składu w pewnym okresie, albo wypożyczenie Ade - grał wtedy genialnie. Jasne, mogłoby by być lepiej, ale taka ostra krytyka naszej polityki transferowej jest na wyrost bo część zawodników sprowadzonych przez Baldiniego po okresie aklimatyzacji zaczyna pokazywać swoje naprawdę duże umiejętności
20 maja 2015, 20:23 [cytuj]
Gomes mógłby mówić takie rzeczy, gdyby grał u nas od czasu zatrudnienia AVB bo od tego czasu tak to faktycznie wygląda ale Redknapp umiał pracować z piłkarzami i w tamtym okresie nie było tylu klap transferowych, zwłaszcza, że z reguły były to transfery za niewielkie pieniądze(porównując do dzisiejszych). Poza tym to nie Redknapp kazał mu wpuszczać śmieszne piłki do bramki i popełniać debilne błędy. Dobrze, że zdementował, chociaż jestem ciekaw co faktycznie powiedział.
Gomes mógłby mówić takie rzeczy, gdyby grał u nas od czasu zatrudnienia AVB bo od tego czasu tak to faktycznie wygląda ale Redknapp umiał pracować z piłkarzami i w tamtym okresie nie było tylu klap transferowych, zwłaszcza, że z reguły były to transfery za niewielkie pieniądze(porównując do dzisiejszych). Poza tym to nie Redknapp kazał mu wpuszczać śmieszne piłki do bramki i popełniać debilne błędy. Dobrze, że zdementował, chociaż jestem ciekaw co faktycznie powiedział
20 maja 2015, 21:49 [cytuj]
Adrian powiedział/a:
http://sport.tvp.pl/20131715/heurelho-gomes-nikomu-nie-polecam-tottenhamu

Co by nie mówić, moim zdaniem ma wiele racji. W Tottenhamie w ostatnich latach zawodnicy sie marnują badź cofają w rozwoju. W sumie.. na jedno wychodzi :) Co nie zgodzicie się? Pierwszy przykład z brzegu, Walker. Młody obiecujacy zawodnik, jeszcze niedawno. Teraz? Jak dla mnie gorszy boczny obronca od Rose. Co do Gomesa to tak samo, jak jest napisane w artykule, był duzym talentem gdy przychodził z Holandii i co? Ławka. Piszę to dlatego, bo z Lamelą jest to samo. Eriksen? Może strzelił kilka goli w pierwszej połówce sezonu, ale od zawodnika z takim talentem jaki miał oczekiwało się znacznie wiecej.
Paulinho kupiony-ławka, Capoue pograł coś na poczatku, kontuzje, ławka. Soldado to w ogóle chyba nie ławka a można byłoby napisac trybuny. I tak mozna wymieniac, pokazcie mi jakiś jeden bardzo dobry transfer Tottenhamu, pokażcie mi jakiegoś zawodnika który się wybija w Tottenhamie jak kiedyś Modric czy Bale. Nie ma, nikt nikogo od Nas nawet kupić nie chce.

Tak to jest jak się robi nie przemyślane transfery, idzie sie na ilosć a nie jakość.Oczywiscie, kto mogł sie spodziewać, zę Soldado nie wypali. Teraz już wiemy, że Ci zawodnicy z Brazylii, Hizpanii, Wloch czy Argentyny sie nie sprawdzają. Zobaczymy jaki bedzie dalszy plan transferowy Levy'ego. Jak dla mnie to jest jakaś komedia co dzieje sie z tym klubem w ostatnich latach

Pozwól, że przypomnę ci te rzeczy:
https://www.youtube.com/watch?v=5APIFXlFhHY
https://www.youtube.com/watch?v=iOD61tsF5Ro
Jak również: Gomes złamał sobie rękę świętując bramkę jego kumpla z drużyny.
Następnie: Lamela spędził zeszły sezon jeżdżąc po szpitalach
Walker podobnie
Eriksen błyszczy [wystarczy przypomnieć jego 'late winners']
Paulinho - nigdy nie był talentem, szczytem jego kariery był irracjonalny transfer do Spurs
Jedyna złamana kariera to Soldado, ale to na własne życzenie, psychicznie tego chyba nie uniósł, więc i to nie jest winą trenerów [chociaż, kto wie, napastników u nas zazwyczaj jak na lekarstwo].

Następnie:
Bale - ależ jego karierę bez pardonu połamaliśmy!
Kane - jego karierę dopiero łamiemy
no i : https://twitter.com/hdgomes/status/600981408169996288
i kolejne.
Jedyne złamane kariery, wg. Gomesa to te, które nigdy nie powinny mieć miejsca.

EDIT. na koniec wytknę Ci błąd logiczny - nie podawaj jak złamaliśmy karierę Walkera porównując go do Rose'a - Rose też u nas gra i też go kształcimy od dawna i rozwijamy jego karierę. To oznacza, że mówiąc, że złamaliśmy karierę Walkera mówisz, że pomogliśmy rozwinąć karierę Rose'a - to prowadzi do wniosku, że na jedną pogrzebaną karierę jedną stworzyliśmy i wszytko się zbilansowało.

Eidur powiedział/a:
Gomes mógłby mówić takie rzeczy, gdyby grał u nas od czasu zatrudnienia AVB bo od tego czasu tak to faktycznie wygląda ale Redknapp umiał pracować z piłkarzami i w tamtym okresie nie było tylu klap transferowych, zwłaszcza, że z reguły były to transfery za niewielkie pieniądze(porównując do dzisiejszych). Poza tym to nie Redknapp kazał mu wpuszczać śmieszne piłki do bramki i popełniać debilne błędy. Dobrze, że zdementował, chociaż jestem ciekaw co faktycznie powiedział

Powiedział, że Tottenham złamał karierę jego i Paulinho.
Pozwól, że przypomnę ci te rzeczy: https://www.youtube.com/watch?v=5APIFXlFhHY https://www.youtube.com/watch?v=iOD61tsF5Ro Jak również: Gomes złamał sobie rękę świętując bramkę jego kumpla z drużyny. Następnie: Lamela spędził zeszły sezon jeżdżąc po szpitalach Walker podobnie Eriksen błyszczy [wystarczy przypomnieć jego 'late winners'] Paulinho - nigdy nie był talentem, szczytem jego kariery był irracjonalny transfer do Spurs Jedyna złamana kariera to Soldado, ale to na własne życzenie, psychicznie tego chyba nie uniósł, więc i to nie jest winą trenerów [chociaż, kto wie, napastników u nas zazwyczaj jak na lekarstwo]. Następnie: Bale - ależ jego karierę bez pardonu połamaliśmy! Kane - jego karierę dopiero łamiemy no i : https://twitter.com/hdgomes/status/600981408169996288 i kolejne. Jedyne złamane kariery, wg. Gomesa to te, które nigdy nie powinny mieć miejsca. EDIT. na koniec wytknę Ci błąd logiczny - nie podawaj jak złamaliśmy karierę Walkera porównując go do Rose'a - Rose też u nas gra i też go kształcimy od dawna i rozwijamy jego karierę. To oznacza, że mówiąc, że złamaliśmy karierę Walkera mówisz, że pomogliśmy rozwinąć karierę Rose'a - to prowadzi do wniosku, że na jedną pogrzebaną karierę jedną stworzyliśmy i wszytko się zbilansowało. [quote=Eidur]Gomes mógłby mówić takie rzeczy, gdyby grał u nas od czasu zatrudnienia AVB bo od tego czasu tak to faktycznie wygląda ale Redknapp umiał pracować z piłkarzami i w tamtym okresie nie było tylu klap transferowych, zwłaszcza, że z reguły były to transfery za niewielkie pieniądze(porównując do dzisiejszych). Poza tym to nie Redknapp kazał mu wpuszczać śmieszne piłki do bramki i popełniać debilne błędy. Dobrze, że zdementował, chociaż jestem ciekaw co faktycznie powiedział
21 maja 2015, 14:55 [cytuj]
Mecenas powiedział/a:
Ani nie odkupimy nikogo od Chelsea

Tylko miłośnik filmów "fantasy", który ubiera piżamę/pidżamę ze swym ulubionym bohaterem "Star Wars", może wierzyć w jakiekolwiek transfery na lini WHL - SB i na odwrót...

Ale nie brakuje takich, jak widać...
Tylko miłośnik filmów "fantasy", który ubiera piżamę/pidżamę ze swym ulubionym bohaterem "Star Wars", może wierzyć w jakiekolwiek transfery na lini WHL - SB i na odwrót... Ale nie brakuje takich, jak widać
Can't Smile Without You!!!
21 maja 2015, 16:56 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Tylko miłośnik filmów "fantasy", który ubiera piżamę/pidżamę ze swym ulubionym bohaterem "Star Wars", może wierzyć w jakiekolwiek transfery na lini WHL - SB i na odwrót...

Ale nie brakuje takich, jak widać

Jakkolwiek zgadzam się z tezą, że transfery z CFC są utrudnione, by nie napisać mało realne, to jednak traktowanie ich jak Star Wars jest lekką przesadą. Cudicini przyszedł do nas owszem za darmo, ale nie jako wolny agent tylko z CFC właśnie. Cech czy Oscar to bzdury, ale ja nie wykluczam, że skapnie nam kiedyś jakiś niepotrzebny ruskim Bamford czy inny Omeruo (zakładając, że nie rozwiną się na gwiazdy).

Przy czym raz jeszcze podkreślam, że zgadzam się, jeśli mówimy o transferowych wzmocnieniach, a nie uzupełnieniach składu czy drugich bramkarzach.
Jakkolwiek zgadzam się z tezą, że transfery z CFC są utrudnione, by nie napisać mało realne, to jednak traktowanie ich jak Star Wars jest lekką przesadą. Cudicini przyszedł do nas owszem za darmo, ale nie jako wolny agent tylko z CFC właśnie. Cech czy Oscar to bzdury, ale ja nie wykluczam, że skapnie nam kiedyś jakiś niepotrzebny ruskim Bamford czy inny Omeruo (zakładając, że nie rozwiną się na gwiazdy). Przy czym raz jeszcze podkreślam, że zgadzam się, jeśli mówimy o transferowych wzmocnieniach, a nie uzupełnieniach składu czy drugich bramkarzach
COYS!
22 maja 2015, 06:56 [cytuj]
Jeśli miałbym wybierać kogoś z Chelsea to wziąlbym Solanke i Izzy Browna. Obydwaj mają w tym sezonie ponad 40 bramek i są młodzi a Tottenham młodych zawodników lubi, trzeba to przyznać :X No i gdyby odszedł Lloris, a jest to coraz bardziej prawdopodobne, wziąlbym Cecha, ale nim sie interesuje Arsenal. A jeśli już przy odejściu Llorisa i jego zastępcy jestem... ja bym chciał Begovica :rotfl: bo Cech to coraz mniej prawdobodobny transfer.
Jeśli miałbym wybierać kogoś z Chelsea to wziąlbym Solanke i Izzy Browna. Obydwaj mają w tym sezonie ponad 40 bramek i są młodzi a Tottenham młodych zawodników lubi, trzeba to przyznać :X No i gdyby odszedł Lloris, a jest to coraz bardziej prawdopodobne, wziąlbym Cecha, ale nim sie interesuje Arsenal. A jeśli już przy odejściu Llorisa i jego zastępcy jestem... ja bym chciał Begovica :rotfl: bo Cech to coraz mniej prawdobodobny transfer
22 maja 2015, 10:37 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3091806/Juventus-weigh-struggling-Tottenham-forward-Erik-Lamela.html

Może się spełnią wasze marzenia i nie stracimy hajsu na Lameli. Choć ja bym go trzymał, bo zaczął rozwijać skrzydła :D

Co do transferu Oscara - oczywiście, że jest nierealny, choćby dlatego, że chelsea wycenia zawodników nierealnie. Nie damy za Oscara 40 czy 50 mln, a tyle pewnie The Special One zawoła. 20-30 jest jeszcze do wydania, ale nie więcej.

Poza tym, nie wiem, jak wy, ale ja Oscara akurat nie lubię :P
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3091806/Juventus-weigh-struggling-Tottenham-forward-Erik-Lamela.html Może się spełnią wasze marzenia i nie stracimy hajsu na Lameli. Choć ja bym go trzymał, bo zaczął rozwijać skrzydła :D Co do transferu Oscara - oczywiście, że jest nierealny, choćby dlatego, że chelsea wycenia zawodników nierealnie. Nie damy za Oscara 40 czy 50 mln, a tyle pewnie The Special One zawoła. 20-30 jest jeszcze do wydania, ale nie więcej. Poza tym, nie wiem, jak wy, ale ja Oscara akurat nie lubię :P
|<  <<  <  11  12  13  14  15    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 56 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się