Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  12  13  14  15  16    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 letnie okienko
22 maja 2015, 10:44 [cytuj]
iZgone powiedział/a:
Co do transferu Oscara - oczywiście, że jest nierealny, bo chelsea wycenia zawodników nierealnie

Nie, ten transfer jest nierealny bo Oscar ma głęboko w uchu grę dla Tottenhamu. Nasze ostatnie transfery in: Yedlin, Stambouli, Dier, Davies, Vorm. Teraz może dojść ten Wimmer. Jakiś wspólny mianownik (w kontekście "reputacji" piłkarza) z Oscarem?

iZgone powiedział/a:
Może się spełnią wasze marzenia i nie stracimy hajsu na Lameli. Choć ja bym go trzymał, bo zaczął rozwijać skrzydła :D

A ja bym go wykopał z tego klubu za darmo :P
Nie, ten transfer jest nierealny bo Oscar ma głęboko w uchu grę dla Tottenhamu. Nasze ostatnie transfery in: Yedlin, Stambouli, Dier, Davies, Vorm. Teraz może dojść ten Wimmer. Jakiś wspólny mianownik (w kontekście "reputacji" piłkarza) z Oscarem? [quote=iZgone]Może się spełnią wasze marzenia i nie stracimy hajsu na Lameli. Choć ja bym go trzymał, bo zaczął rozwijać skrzydła :D
COYS!
22 maja 2015, 11:10 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Nie, ten transfer jest nierealny bo Oscar ma głęboko w uchu grę dla Tottenhamu. Nasze ostatnie transfery in: Yedlin, Stambouli, Dier, Davies, Vorm. Teraz może dojść ten Wimmer. Jakiś wspólny mianownik (w kontekście "reputacji" piłkarza) z Oscarem?

Oczywiście, to jest kolejny argument za tym, że do nas nie przejdzie :P
Wduwek powiedział/a:

A ja bym go wykopał z tego klubu za darmo :P

Nie ty jeden pewnie :P Ja jednak liczę, że Poch z Levym zachowają zimną głowę i nie oddadzą go za bezcen :P
Oczywiście, to jest kolejny argument za tym, że do nas nie przejdzie :P [quote=Wduwek] A ja bym go wykopał z tego klubu za darmo :P
22 maja 2015, 13:15 [cytuj]
Jeżeli Levy wyciągnie więcej niż 20 milionów funtów za Lamelę, to będzie pierdolonym geniuszem.
Jeżeli Levy wyciągnie więcej niż 20 milionów funtów za Lamelę, to będzie pierdolonym geniuszem
22 maja 2015, 13:22 [cytuj]
Ja bym nie sprzedawał;P
Za pół roku, a jak sprzedamy to za rok okaże się jaki zrobiliśmy błąd i będzie płacz jak za Sigim ;p
Ja bym nie sprzedawał;P Za pół roku, a jak sprzedamy to za rok okaże się jaki zrobiliśmy błąd i będzie płacz jak za Sigim ;p
22 maja 2015, 21:23 [cytuj]
Chcecie sprzedawać Lamele, ale popatrzcie na to z innej strony. To tak naprawde jest jego pierwszy sezon. W poprzednim był ciągle kontuzjowany i sobie nie pograł, więc można powiedzieć, że to jego pierwszy sezon i tak go oceniajmy. Poczatek sezonu przyzwoity, później opadl z sił a zamiast niego grał Towsend a od kilku tygodni gra naprawdę solidnie, notuje asysty, strzela, wyprowadza ataki i stwarza sytuacje kolegom z zespołu. Sprzedaż Erika byłaby głupotą,
Chcecie sprzedawać Lamele, ale popatrzcie na to z innej strony. To tak naprawde jest jego pierwszy sezon. W poprzednim był ciągle kontuzjowany i sobie nie pograł, więc można powiedzieć, że to jego pierwszy sezon i tak go oceniajmy. Poczatek sezonu przyzwoity, później opadl z sił a zamiast niego grał Towsend a od kilku tygodni gra naprawdę solidnie, notuje asysty, strzela, wyprowadza ataki i stwarza sytuacje kolegom z zespołu. Sprzedaż Erika byłaby głupotą,
23 maja 2015, 09:35 [cytuj]
Kogucior powiedział/a:

Oscar w pierwszym sezonie dla Chelsea zagrał zdecydowanie lepiej :P
Ale i ja sam jestem za tym, żeby Lamelę trzymać (chyba, że wyrwiemy Konoplyankę, wtedy jednego skrzydłowego trzeba będzie spuścić, niestety, i najpewniej będzie to Lamela)
Odżywają plotki o Morganie. Mam wyjątkowo nadzieję, że się nie spełnią i zostaniemy przy naszych. Chociaż, jeśli Poch uzna, że lepszy będzie duet Bentaleb-Schneiderlin to pewnie będzie miał rację :D Tylko potem znów będzie płacz, że wydaliśmy tyle $ na zawodnika, który nie spełnia pokładanych w nim nadziei :P
Oscar w pierwszym sezonie dla Chelsea zagrał zdecydowanie lepiej :P Ale i ja sam jestem za tym, żeby Lamelę trzymać (chyba, że wyrwiemy Konoplyankę, wtedy jednego skrzydłowego trzeba będzie spuścić, niestety, i najpewniej będzie to Lamela) Odżywają plotki o Morganie. Mam wyjątkowo nadzieję, że się nie spełnią i zostaniemy przy naszych. Chociaż, jeśli Poch uzna, że lepszy będzie duet Bentaleb-Schneiderlin to pewnie będzie miał rację :D Tylko potem znów będzie płacz, że wydaliśmy tyle $ na zawodnika, który nie spełnia pokładanych w nim nadziei :P
23 maja 2015, 11:15 [cytuj]
a w czym ukrainiec jest lepszy od lameli ze jest według Ciebie wyżej w hierarchii ?:P

Lamalea pograł troche wiecej i w koncu zaczyna się rozgrywać, a tak kolejny zawodnik, z innej ligi i kolejna aklimatyzacja ;/
a w czym ukrainiec jest lepszy od lameli ze jest według Ciebie wyżej w hierarchii ?:P Lamalea pograł troche wiecej i w koncu zaczyna się rozgrywać, a tak kolejny zawodnik, z innej ligi i kolejna aklimatyzacja ;/
23 maja 2015, 11:23 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Lamalea pograł troche wiecej i w koncu zaczyna się rozgrywać

Zawodnik za 30 milionów potrafi prosto kopnąć piłkę. No brawo.
Zawodnik za 30 milionów potrafi prosto kopnąć piłkę. No brawo
COYS!
23 maja 2015, 11:37 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Zawodnik za 30 milionów potrafi prosto kopnąć piłkę. No brawo

Paulinho za prawie 20 czy 15, tego nie potrafi ;P
23 maja 2015, 12:01 [cytuj]
Robert powiedział/a:

To prawda, ja nie przeczę że P8 to też nie jest zbyt udany transfer, tym niemniej mimo dużo bardziej defensywnych inklinacji, w podobnej liczbie ligowych meczów dla Spurs, Brazylijczyk strzelił 3 razy tyle bramek. A jakby odjąć Lameli gola strzelonego ręką to 6 razy tyle :P
To prawda, ja nie przeczę że P8 to też nie jest zbyt udany transfer, tym niemniej mimo dużo bardziej defensywnych inklinacji, w podobnej liczbie ligowych meczów dla Spurs, Brazylijczyk strzelił 3 razy tyle bramek. A jakby odjąć Lameli gola strzelonego ręką to 6 razy tyle :P
COYS!
23 maja 2015, 12:27 [cytuj]
Według mnie Paulinho był odrobinę lepszym transferem od Lameli, co oczywiście nie zmienia faktu, że oba transfery to wielkie klapy. I cały czas jestem zdania, że Lameli przydałoby się wypożyczenie do innego klubu PL, tak, żeby grał regularnie i nabrał pewności w grze a nasz zespół nie straci wtedy na jakości z powodu przewracającego się o wszystko skrzydłowego.
Według mnie Paulinho był odrobinę lepszym transferem od Lameli, co oczywiście nie zmienia faktu, że oba transfery to wielkie klapy. I cały czas jestem zdania, że Lameli przydałoby się wypożyczenie do innego klubu PL, tak, żeby grał regularnie i nabrał pewności w grze a nasz zespół nie straci wtedy na jakości z powodu przewracającego się o wszystko skrzydłowego
23 maja 2015, 19:30 [cytuj]
http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/627682/artikel_warum-wimmer-tottenham-rocken-wird.html

No to mamy pierwszy transfer. Info na Kickerze oznacza granicę pewności bliską 100%
http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/627682/artikel_warum-wimmer-tottenham-rocken-wird.html No to mamy pierwszy transfer. Info na Kickerze oznacza granicę pewności bliską 100%
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
23 maja 2015, 22:09 [cytuj]
Sky sports też potwierdza
potwierdza.
Sky sports też potwierdza potwierdza
23 maja 2015, 22:11 [cytuj]
O tym transferze już było głośno od dłuższego czasu, poza tym nie jest to zawodnik o reputacji upoważniającej do gardzenia Nami. Fajnie, na tej pozycji to wzmocnienia Nam są potrzebne na wczoraj.
O tym transferze już było głośno od dłuższego czasu, poza tym nie jest to zawodnik o reputacji upoważniającej do gardzenia Nami. Fajnie, na tej pozycji to wzmocnienia Nam są potrzebne na wczoraj
COYS!
23 maja 2015, 22:47 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
O tym transferze już było głośno od dłuższego czasu, poza tym nie jest to zawodnik o reputacji upoważniającej do gardzenia Nami. Fajnie, na tej pozycji to wzmocnienia Nam są potrzebne na wczoraj

Tyle, że nie są to wzmocnienia, które zapewnią nam jakość w tej strefie.
Tyle, że nie są to wzmocnienia, które zapewnią nam jakość w tej strefie
24 maja 2015, 01:41 [cytuj]
gld1337 powiedział/a:

Poczekajmy aż zagra kilka spotkań. Nie stać nas na "pewniaków" więc musimy mieć nadzieje że młodzi zdolni jednak tę jakość pokażą.
Poczekajmy aż zagra kilka spotkań. Nie stać nas na "pewniaków" więc musimy mieć nadzieje że młodzi zdolni jednak tę jakość pokażą
24 maja 2015, 09:17 [cytuj]
Robert powiedział/a:
a w czym ukrainiec jest lepszy od lameli ze jest według Ciebie wyżej w hierarchii ?:P

Lamalea pograł troche wiecej i w koncu zaczyna się rozgrywać, a tak kolejny zawodnik, z innej ligi i kolejna aklimatyzacja ;/

Konoplyanka jest darmowy :P Jeśli go ściągniemy,to któregoś musimy się pozbyć - Lameli, Chadliego albo Townsenda.
No i Konoplyanka jest chyba bardziej dynamiczny (z tego, co oglądałem go na YT)

A tymczasem, Lpool chce wydać 30mln na Benteke :D
Konoplyanka jest darmowy :P Jeśli go ściągniemy,to któregoś musimy się pozbyć - Lameli, Chadliego albo Townsenda. No i Konoplyanka jest chyba bardziej dynamiczny (z tego, co oglądałem go na YT) A tymczasem, Lpool chce wydać 30mln na Benteke :D
24 maja 2015, 09:46 [cytuj]
gld1337 powiedział/a:

Nie twierdzę, że zapewnią jakość na poziomie jakiego oczekujemy, natomiast jest ogromne prawdopodobieństwo, że będzie lepiej niż obecnie. Przecież my w tym sezonie mamy liczbę straconych goli na poziomie strefy spadkowej.
Nie twierdzę, że zapewnią jakość na poziomie jakiego oczekujemy, natomiast jest ogromne prawdopodobieństwo, że będzie lepiej niż obecnie. Przecież my w tym sezonie mamy liczbę straconych goli na poziomie strefy spadkowej
COYS!
24 maja 2015, 12:34 [cytuj]
Paul Mitchell rok temu sprowadził do Świętych np Mane czy Pelle. Też nikt nie sądził że zrobią taka furorę. Ja jestem dobrej myśli jeśli chodzi o zbliżające się okienko. Pewnie wszystkie transfery nie będą strzałami w dziesiątkę ale myślę że uda się sprowadzić kilka nie znanych do tej pory szerszej publiczności perełek.
Paul Mitchell rok temu sprowadził do Świętych np Mane czy Pelle. Też nikt nie sądził że zrobią taka furorę. Ja jestem dobrej myśli jeśli chodzi o zbliżające się okienko. Pewnie wszystkie transfery nie będą strzałami w dziesiątkę ale myślę że uda się sprowadzić kilka nie znanych do tej pory szerszej publiczności perełek
24 maja 2015, 12:41 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Paul Mitchell rok temu sprowadził do Świętych np Mane czy Pelle. Też nikt nie sądził że zrobią taka furorę. Ja jestem dobrej myśli jeśli chodzi o zbliżające się okienko. Pewnie wszystkie transfery nie będą strzałami w dziesiątkę ale myślę że uda się sprowadzić kilka nie znanych do tej pory szerszej publiczności perełek

Wydanie 60mln nie gwarantuje, że kupujemy gracza światowej klasy, choć w poprzednim klubie grał świetnie (np. di Maria do United). Dlatego jestem zdania, że każdy transfer powyżej 20 mln jest zbyt ryzykowny, bo koniec końców to i tak loteria.
Wydanie 60mln nie gwarantuje, że kupujemy gracza światowej klasy, choć w poprzednim klubie grał świetnie (np. di Maria do United). Dlatego jestem zdania, że każdy transfer powyżej 20 mln jest zbyt ryzykowny, bo koniec końców to i tak loteria
|<  <<  <  12  13  14  15  16    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się