Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  16  17  18  19  20    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 letnie okienko
6 czerwca 2015, 09:08 [cytuj]
A ja wcale nie uważam że tuczi przesadza. Ile on w tym klubie jest? 2-3 lata? Kane czy Mason mają 2-3x większy staż i są anglikami. On jest z innej kultury i pewnie mentalność Adebayora. Aby się nachapać. Dla mnie zawsze mu źle z oczu patrzyło. Nigdy nie czułem w nim jakiegoś przywiązania do klubu (fakt, krótki staż co sam powiedziałem ale to w końcu u nas wypłynął na szersze wody) to też mnie jakoś nie zdziwi jak będzie robił problemy przy możliwym odejściu.
A ja wcale nie uważam że tuczi przesadza. Ile on w tym klubie jest? 2-3 lata? Kane czy Mason mają 2-3x większy staż i są anglikami. On jest z innej kultury i pewnie mentalność Adebayora. Aby się nachapać. Dla mnie zawsze mu źle z oczu patrzyło. Nigdy nie czułem w nim jakiegoś przywiązania do klubu (fakt, krótki staż co sam powiedziałem ale to w końcu u nas wypłynął na szersze wody) to też mnie jakoś nie zdziwi jak będzie robił problemy przy możliwym odejściu
6 czerwca 2015, 10:57 [cytuj]
Mecenas powiedział/a:
A ja wcale nie uważam że tuczi przesadza. Ile on w tym klubie jest? 2-3 lata? Kane czy Mason mają 2-3x większy staż i są anglikami. On jest z innej kultury i pewnie mentalność Adebayora. Aby się nachapać. Dla mnie zawsze mu źle z oczu patrzyło. Nigdy nie czułem w nim jakiegoś przywiązania do klubu (fakt, krótki staż co sam powiedziałem ale to w końcu u nas wypłynął na szersze wody) to też mnie jakoś nie zdziwi jak będzie robił problemy przy możliwym odejściu

Widzę nie zrozumiałeś o czym pisałem.
Widzę nie zrozumiałeś o czym pisałem
Kogucie życie!
6 czerwca 2015, 11:01 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Bądźmy w połowie tak dobry jak Silva/Cazorla/Matic... zażądajmy jego tygodniówki :P

Idąc tą logiką, to jakie oni mają stawki?? Czy aby na pewno te 75( w zamyśle staniemy koło 55 - założyłem ,ze tyle go nasyci) nie będzie 1/3 - 1/4 tego co Ci Panowie, ktorych wymieniłeś?
Idąc tą logiką, to jakie oni mają stawki?? Czy aby na pewno te 75( w zamyśle staniemy koło 55 - założyłem ,ze tyle go nasyci) nie będzie 1/3 - 1/4 tego co Ci Panowie, ktorych wymieniłeś?
Kogucie życie!
6 czerwca 2015, 11:10 [cytuj]
Walu powiedział/a:
A no dlatego, że wśród panienek grających w Tottenhamie przydał by się taki Skurwiel który pocharata rywala po nogach a i swojego opieprzy jak trzeba. Odnoszę wrażenie,że na WHL się zrobiło kółko wzajemnej adoracji, choć pod wpływem młodych, głodnych sukcesu, chyba ulega to lekkiej poprawie.

A po za tym,Milner to bardzo dobry, wszechstronny piłkarz, który w dodatku nic Liverpoolu nie kosztował

Ok, cechy wolicjonalne to się zgadza. Piłkarsko..... hmmm... ja go pamiętam z AV i NU , więc dziwię się, że trafił do MC. Jako jakieś tam uzupełnienie, taki typowy zadaniowiec, to nawet mnie zaskoczył pozytywnie. Kłopot w tym, że tam kreuje się go na następce Steviego G, a to trochę jak podrasowany Opel Adam miałby zastąpić podrasowaną Imprezę ;P Ogólnie twierdzę, że LFC to jest jedny klub, który potrafić w tej lidze zrobić durniejsze transfery niż my :( My wydajemy 100 baniek na Soldado i Lamele, oni mają Balloteliego. Przydałoby się jeszcze ze 2, bo wiadomo konkurencja wymaga postępu. Wtedy bym się nie zdziwił, jakby w tym wyścigu zbrojeń, na WHL przyszedł Charlie Adam za 25 miloinów z tygodniówką 100 000 :F
Ok, cechy wolicjonalne to się zgadza. Piłkarsko..... hmmm... ja go pamiętam z AV i NU , więc dziwię się, że trafił do MC. Jako jakieś tam uzupełnienie, taki typowy zadaniowiec, to nawet mnie zaskoczył pozytywnie. Kłopot w tym, że tam kreuje się go na następce Steviego G, a to trochę jak podrasowany Opel Adam miałby zastąpić podrasowaną Imprezę ;P Ogólnie twierdzę, że LFC to jest jedny klub, który potrafić w tej lidze zrobić durniejsze transfery niż my :( My wydajemy 100 baniek na Soldado i Lamele, oni mają Balloteliego. Przydałoby się jeszcze ze 2, bo wiadomo konkurencja wymaga postępu. Wtedy bym się nie zdziwił, jakby w tym wyścigu zbrojeń, na WHL przyszedł Charlie Adam za 25 miloinów z tygodniówką 100 000 :F
Kogucie życie!
6 czerwca 2015, 11:18 [cytuj]
Zastępstwem za Gerrarda ma być Henderson - moim zdaniem podoła. Milner ma pełnić pewnie rolę trochę zapchajdziury w przypadku kontuzji, a trochę taką, jaką u nas pełnili Parker, czy Sandro swego czasu - głównie destrukcja, ale trochę też dać od siebie w ofensywie. Przynajmniej ja tak to widzę
Zastępstwem za Gerrarda ma być Henderson - moim zdaniem podoła. Milner ma pełnić pewnie rolę trochę zapchajdziury w przypadku kontuzji, a trochę taką, jaką u nas pełnili Parker, czy Sandro swego czasu - głównie destrukcja, ale trochę też dać od siebie w ofensywie. Przynajmniej ja tak to widzę
6 czerwca 2015, 13:05 [cytuj]
Marcus, być może źle to ująłem, natomist chodziło mi bardziej o to, że gdy dobije do ich poziomu na boisku, to niech sobie chłopina zacznie stawiać warunki. Naturalnie, klub też zadzierać nosa do góry nie powinien, bo nie jesteśmy Realem czy Barceloną, ale nie jesteśmy też jakimś Fulham (z całym szacunkiem do tego klubu) żeby ktoś pokroju Bentaleba wodził nas za nochal ;)
Marcus, być może źle to ująłem, natomist chodziło mi bardziej o to, że gdy dobije do ich poziomu na boisku, to niech sobie chłopina zacznie stawiać warunki. Naturalnie, klub też zadzierać nosa do góry nie powinien, bo nie jesteśmy Realem czy Barceloną, ale nie jesteśmy też jakimś Fulham (z całym szacunkiem do tego klubu) żeby ktoś pokroju Bentaleba wodził nas za nochal ;)
Can't Smile Without You!!!
6 czerwca 2015, 17:30 [cytuj]
http://www.thickaccent.com/2015/06/06/polish-media-claim-that-tottenham-have-signed-lech-poznan-midfielder-karol-linetty/?
http://www.thickaccent.com/2015/06/06/polish-media-claim-that-tottenham-have-signed-lech-poznan-midfielder-karol-linetty/?
7 czerwca 2015, 10:25 [cytuj]
Widziałeś "polskie" źródło? Tak się rodzą właśnie plotki transferowe, jakiś noname-owy portal coś napiszę, przechwycą tą angielskie media i przekażą po sznureczku
Widziałeś "polskie" źródło? Tak się rodzą właśnie plotki transferowe, jakiś noname-owy portal coś napiszę, przechwycą tą angielskie media i przekażą po sznureczku
7 czerwca 2015, 12:02 [cytuj]
Nawet Onet o tym nie pisze! Ale pewnie w niedalekiej przyszłości polskie strony sportowe o tym też napiszą, powołując się oczywiście na angielskie media i kółeczko się zamknie :P
Nawet Onet o tym nie pisze! Ale pewnie w niedalekiej przyszłości polskie strony sportowe o tym też napiszą, powołując się oczywiście na angielskie media i kółeczko się zamknie :P
7 czerwca 2015, 12:55 [cytuj]
Tottenham Hotspur are leading the race to sign Crystal Palace winger Yannick Bolasie, according to the Star on Sunday.

Mauricio Pochettino apparently thinks Bolasie would be the perfect addition to his squad and is very interested in securing his services.

Wiarygodne jest to star on sunday?
Tottenham Hotspur are leading the race to sign Crystal Palace winger Yannick Bolasie, according to the Star on Sunday. Mauricio Pochettino apparently thinks Bolasie would be the perfect addition to his squad and is very interested in securing his services. Wiarygodne jest to star on sunday?
7 czerwca 2015, 13:14 [cytuj]
Tak jak "Fakt" każdego dnia...

:milczek:

Według nich, złożyliśmy również ofertę 20 mln za Benteke... To nic, że ma klauzulę 32,5 mln... To nic, że Timmy powiedział otwarcie, że chętny po Benteke musi uaktywnić klauzulę...

Ot, taka gazetka ;P
Tak jak "Fakt" każdego dnia... :milczek: Według nich, złożyliśmy również ofertę 20 mln za Benteke... To nic, że ma klauzulę 32,5 mln... To nic, że Timmy powiedział otwarcie, że chętny po Benteke musi uaktywnić klauzulę... Ot, taka gazetka ;P
7 czerwca 2015, 13:26 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Według nich, złożyliśmy również ofertę 20 mln za Benteke... To nic, że ma klauzulę 32,5 mln... To nic, że Timmy powiedział otwarcie, że chętny po Benteke musi uaktywnić klauzulę...

Ot, taka gazetka ;P

Prawda :P
Choć wyciągnięcie tej dwójki wzmocniłoby każdą drużynę w BPL (może poza MU :D), to raczej nie wydamy 50-60mln na dwóch zawodników.
Prawda :P Choć wyciągnięcie tej dwójki wzmocniłoby każdą drużynę w BPL (może poza MU :D), to raczej nie wydamy 50-60mln na dwóch zawodników
7 czerwca 2015, 22:07 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Ot, taka gazetka ;P

to co że ma klauzule ;P
przy tym 32,5 mln to klub nie ma juz w zasadzie nic dogadania ;p

z Bolasie to mogła by nie być plota, bo przydałby sie skrzydłowy:cwaniak:
to co że ma klauzule ;P przy tym 32,5 mln to klub nie ma juz w zasadzie nic dogadania ;p z Bolasie to mogła by nie być plota, bo przydałby sie skrzydłowy:cwaniak:
7 czerwca 2015, 22:15 [cytuj]
Łącza nas z Imbula z Marsylii i Martialem z Monaco.
Ps. Was też to śmieszy że młoty pomyślały że są już wielcy i zwolnili Big Sama a teraz jeden za drugim odmawiają im kandydaci na objęcie wakatu na tej pozycji?
Łącza nas z Imbula z Marsylii i Martialem z Monaco. Ps. Was też to śmieszy że młoty pomyślały że są już wielcy i zwolnili Big Sama a teraz jeden za drugim odmawiają im kandydaci na objęcie wakatu na tej pozycji?
7 czerwca 2015, 23:39 [cytuj]
To, że wciąż obowiązuje go kontrakt, a Sherwood i Lerner nie mają ochoty i nie muszą go sprzedawać...

Zobaczysz Benteke sprzedanego za 20 mln przed mistrzostwami europy, jak świnia siodło...
To, że wciąż obowiązuje go kontrakt, a Sherwood i Lerner nie mają ochoty i nie muszą go sprzedawać... Zobaczysz Benteke sprzedanego za 20 mln przed mistrzostwami europy, jak świnia siodło
8 czerwca 2015, 09:31 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Ps. Was też to śmieszy że młoty pomyślały że są już wielcy i zwolnili Big Sama a teraz jeden za drugim odmawiają im kandydaci na objęcie wakatu na tej pozycji?

Carver na pewno nie odmówi jeśli w Newcastle go nie zechcą ;)
Carver na pewno nie odmówi jeśli w Newcastle go nie zechcą ;)
COYS!
8 czerwca 2015, 10:40 [cytuj]
Macie swojego Ingsa, dzieciaki :wysmiewacz:

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/33046003
Macie swojego Ingsa, dzieciaki :wysmiewacz: http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/33046003
8 czerwca 2015, 10:49 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Całe szczęście :)
Całe szczęście :)
8 czerwca 2015, 10:59 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

Niewielka strata :P

https://www.youtube.com/watch?v=Rups8obfpKI
Podobno dajemy 18mln funtów za niego
Niewielka strata :P https://www.youtube.com/watch?v=Rups8obfpKI Podobno dajemy 18mln funtów za niego
8 czerwca 2015, 13:12 [cytuj]
iZgone powiedział/a:
Podobno dajemy 18mln funtów za niego
Levy idąc do piekarni po swoje ulubione bułki znalazł po drodze 18 mln?
Levy idąc do piekarni po swoje ulubione bułki znalazł po drodze 18 mln?
|<  <<  <  16  17  18  19  20    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 121 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się