Forum dyskusyjne
8 czerwca 2015, 13:49 [cytuj]
Nie znalazł 18 mln, ale ludzi którzy w takie pierdołki wierzą
Nie znalazł 18 mln, ale ludzi którzy w takie pierdołki wierzą ;)
Can't Smile Without You!!!
8 czerwca 2015, 13:51 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Całe szczęście
iZgone powiedział/a:
Niewielka strata
Się zobaczy...
[quote=iZgone] Niewielka strata:P
8 czerwca 2015, 14:37 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Się zobaczy...
Zakontraktował go LFC, więc prawdopodobieństwo niewypału jest ogromne
Zakontraktował go LFC, więc prawdopodobieństwo niewypału jest ogromne ;)
COYS!
8 czerwca 2015, 14:45 [cytuj]
Albo wystrzeli
Suarez, Torres, Sterling, Sturridge
Albo wystrzeli ;P
Suarez, Torres, Sterling, Sturridge;)
8 czerwca 2015, 14:48 [cytuj]
Z tymi 18 baniek za Martiala ktoś ładnie poleciał. Za zmiennika Kane'a nie ma co płacić takich sum, nie mamy właściciela araba ani ruskiego.
Z tymi 18 baniek za Martiala ktoś ładnie poleciał. Za zmiennika Kane'a nie ma co płacić takich sum, nie mamy właściciela araba ani ruskiego
8 czerwca 2015, 15:08 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Zakontraktował go LFC, więc prawdopodobieństwo niewypału jest ogromne
My zabraliśmy im sprzed nosa Dempseya i Gylfiego... Szału nie było...
My zabraliśmy im sprzed nosa Dempseya i Gylfiego... Szału nie było
8 czerwca 2015, 19:39 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
My zabraliśmy im sprzed nosa Dempseya i Gylfiego... Szału nie było
Czas pokazał, że jednak był
Czas pokazał, że jednak był :P
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
8 czerwca 2015, 20:27 [cytuj]
Musiałem przeoczyć ten "czas"
Musiałem przeoczyć ten "czas" ;P
8 czerwca 2015, 23:21 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Nie znalazł 18 mln, ale ludzi którzy w takie pierdołki wierzą

Nie mówię, że w to wierzę, dlatego napisałem "podobno". Nie przekonamy się raczej, bo i tak nie sprzedadzą go za 18, a my więcej nie damy.
Dempsey i Gylfi moim zdaniem dobrzy zawodnicy, chociaż nie mieli u nas szczęścia
Nie mówię, że w to wierzę, dlatego napisałem "podobno". Nie przekonamy się raczej, bo i tak nie sprzedadzą go za 18, a my więcej nie damy.
Dempsey i Gylfi moim zdaniem dobrzy zawodnicy, chociaż nie mieli u nas szczęścia :P
9 czerwca 2015, 09:52 [cytuj]
U nas każdy narzeka na brak szczęścia...
U nas każdy narzeka na brak szczęścia
9 czerwca 2015, 10:01 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
U nas każdy narzeka na brak szczęścia
Nie każdy. Ade nie narzeka.
Nie każdy. Ade nie narzeka
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
9 czerwca 2015, 10:23 [cytuj]
A ja uważam że Dempsey swoje zrobił. Strzelił kilka ważnych bramek (wszyscy chyba pamiętamy wyrównanie w dramatycznych okolicznościach z ManU), odszedł drożej niż go kupiliśmy. Nigdy nie był kluczowym zawodnikiem, ale nie po to ogłoszenie kupowalismy.
Gylfiemu faktycznie się nie udało
udało. Można szukać usprawiedliwienia w tym że nie był ustawiony na optymalnej dla siebie pozycji ale on po prostu zawiódł.poukładane w nim oczekiwania.
A ja uważam że Dempsey swoje zrobił. Strzelił kilka ważnych bramek (wszyscy chyba pamiętamy wyrównanie w dramatycznych okolicznościach z ManU), odszedł drożej niż go kupiliśmy. Nigdy nie był kluczowym zawodnikiem, ale nie po to ogłoszenie kupowalismy.
Gylfiemu faktycznie się nie udało
udało. Można szukać usprawiedliwienia w tym że nie był ustawiony na optymalnej dla siebie pozycji ale on po prostu zawiódł.poukładane w nim oczekiwania
9 czerwca 2015, 10:35 [cytuj]
Tu się zgodzę, Tomek...
Walu, Crouchu strzelił dla nas jedynie 12 bramek w lidze. Jedną bardziej istotną, niż wszystkie Dempsa razem. Dołożył później 3 bardzo ważne i jedną nie do zapomnienia w tejże waszej Lidze Mistrzów... Nikt przy jego odchodzeniu do Stoke, nie powiedział, że Peter swoje zrobił... Gdzie tu Dempsey?
Tu się zgodzę, Tomek...
Walu, Crouchu strzelił dla nas jedynie 12 bramek w lidze. Jedną bardziej istotną, niż wszystkie Dempsa razem. Dołożył później 3 bardzo ważne i jedną nie do zapomnienia w tejże waszej Lidze Mistrzów... Nikt przy jego odchodzeniu do Stoke, nie powiedział, że Peter swoje zrobił... Gdzie tu Dempsey?
9 czerwca 2015, 11:12 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Tu się zgodzę, Tomek...
Na OT i 3 bramka. Pewnie gdyby nie tam, to byśmy przeżywali kolejny kompleks. A tak "błonka" pękła i jesteśmy jebaki co się zowią

Ogólnie nie widzę sensu w porównaniach, bo i jeden i drugi swoje na pewno zrobili, na tygodniówkę zapracowali. A , że Croucha malo kto docenia, to osobna sprawa. Bo on taki wielki, bo pająk etc. Rasiak też, drewno - zamiast być dumni , ze jakiś rodak założył koszulkę z herbem, to lepiej z niego łacha drzeć. Łatwiej i jak fajnie

. To jest ogólnie ciekawy temat, bo Teveza to połowa co okienko widzi w naszym składzie, że aparycja dzwonika z ND, nieważne. Messi wygląda trochę jak gnom z grzywką, ale połowa w Fifie czy innym gównie, to go na WHL sprowadziła. Ciekawa zależność, im brzydszy, ale bliżej ziemi, tym lepiej! Bale w fryzurze, w której wyglądał jakby czapkę z legionów napoleońskich nosił (wtedy jak kudełkami próbował zakryć klapiaki), jakoś nie przeszkadzał. Taki Krystyna, to ogólnie ble, bo nie dość, wysoki to jeszcze i przystojny , na dodatek pewnie i dziewczyna danego petenta by pewnie z nim mecze chętniej oglądała. Chociaż w przypadku tej strony, to raczej mama
Na OT i 3 bramka. Pewnie gdyby nie tam, to byśmy przeżywali kolejny kompleks. A tak "błonka" pękła i jesteśmy jebaki co się zowią ;) Ogólnie nie widzę sensu w porównaniach, bo i jeden i drugi swoje na pewno zrobili, na tygodniówkę zapracowali. A , że Croucha malo kto docenia, to osobna sprawa. Bo on taki wielki, bo pająk etc. Rasiak też, drewno - zamiast być dumni , ze jakiś rodak założył koszulkę z herbem, to lepiej z niego łacha drzeć. Łatwiej i jak fajnie :blee: . To jest ogólnie ciekawy temat, bo Teveza to połowa co okienko widzi w naszym składzie, że aparycja dzwonika z ND, nieważne. Messi wygląda trochę jak gnom z grzywką, ale połowa w Fifie czy innym gównie, to go na WHL sprowadziła. Ciekawa zależność, im brzydszy, ale bliżej ziemi, tym lepiej! Bale w fryzurze, w której wyglądał jakby czapkę z legionów napoleońskich nosił (wtedy jak kudełkami próbował zakryć klapiaki), jakoś nie przeszkadzał. Taki Krystyna, to ogólnie ble, bo nie dość, wysoki to jeszcze i przystojny , na dodatek pewnie i dziewczyna danego petenta by pewnie z nim mecze chętniej oglądała. Chociaż w przypadku tej strony, to raczej mama ;)
Kogucie życie!
9 czerwca 2015, 12:42 [cytuj]
Marcus, z tych bramek zdobytych w Manchesterze, to bardziej zapamiętam tą "Długiego". Być może dlatego, że tam byłem. Choć z powrotu do domu... niewiele pamiętam
A jeśli Dempsa, to jednak na 1-1 w śniegu. Zimno było jak...
Marcus, z tych bramek zdobytych w Manchesterze, to bardziej zapamiętam tą "Długiego". Być może dlatego, że tam byłem. Choć z powrotu do domu... niewiele pamiętam :rotfl:
A jeśli Dempsa, to jednak na 1-1 w śniegu. Zimno było jak... :D
9 czerwca 2015, 17:47 [cytuj]
O Crouchu zapominamy, bo od napastnika zawsze wymaga się strzelania bramek

Ja tam go zawsze lubiłem i tak
Dempsey zrobił swoje i odszedł. Nie pokazał się z dobrej strony, ale nie zostawił złego wrażenia.
A co do Gylfiego - osobiście zmartwiłem się jego odejściem, bo uważałem, że ma wielkie umiejętności, ale jak wystrzelił w Swans to w sumie się ucieszyłem, bo tam zaczęli bardziej 'pod niego' grać
O Crouchu zapominamy, bo od napastnika zawsze wymaga się strzelania bramek :P Ja tam go zawsze lubiłem i tak :P
Dempsey zrobił swoje i odszedł. Nie pokazał się z dobrej strony, ale nie zostawił złego wrażenia.
A co do Gylfiego - osobiście zmartwiłem się jego odejściem, bo uważałem, że ma wielkie umiejętności, ale jak wystrzelił w Swans to w sumie się ucieszyłem, bo tam zaczęli bardziej 'pod niego' grać
9 czerwca 2015, 18:24 [cytuj]
Gadacie wciąż o Lidze Mistrzów...
Crouchu strzelił najpierw jedną w Manchesterze, a później trzy z Young Boys, abyśmy w ogóle się tam dostali... Potem na San Siro, aby na zawsze pozostać w historii Spurs...
Mało?
Crouchu strzelił najpierw jedną w Manchesterze, a później trzy z Young Boys, abyśmy w ogóle się tam dostali... Potem na San Siro, aby na zawsze pozostać w historii Spurs...
Mało?
:milczek:
9 czerwca 2015, 19:30 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Mało?

za dużo, bo w dupach poprzewracało sie
za dużo, bo w dupach poprzewracało sie :rotfl:
9 czerwca 2015, 19:35 [cytuj]
Nie wszystkim
Nie wszystkim :P
9 czerwca 2015, 21:43 [cytuj]
Ja nawet myślę, że znikomej mniejszości. Ja nie zauważyłem by ktokolwiek tu deprecjonował wkład Croucha w nasze sukcesy z tamtych lat. Mimo "tylko" (Soldado, Lamela, hehehe) 12 bramek w lidze.
Ja nawet myślę, że znikomej mniejszości. Ja nie zauważyłem by ktokolwiek tu deprecjonował wkład Croucha w nasze sukcesy z tamtych lat. Mimo "tylko" (Soldado, Lamela, hehehe) 12 bramek w lidze
COYS!