Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  18  19  20  21  22    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 letnie okienko
9 czerwca 2015, 21:46 [cytuj]
Martial do pary z Kane i nie mam więcej marzen.
Martial do pary z Kane i nie mam więcej marzen
www.facebook.com/OgienOdSkaja
10 czerwca 2015, 11:05 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Ja nawet myślę, że znikomej mniejszości. Ja nie zauważyłem by ktokolwiek tu deprecjonował wkład Croucha w nasze sukcesy z tamtych lat. Mimo "tylko" (Soldado, Lamela, hehehe) 12 bramek w lidze

Albo jesteś tutaj za krótko, albo pamięć masz słabą. Nie raz i nie dwa się mu oberwało. O chęciach wymiany go, to już nawet nie wspomnę. Mimo tego, że to nasz wychowanek.
Albo jesteś tutaj za krótko, albo pamięć masz słabą. Nie raz i nie dwa się mu oberwało. O chęciach wymiany go, to już nawet nie wspomnę. Mimo tego, że to nasz wychowanek
Kogucie życie!
10 czerwca 2015, 11:42 [cytuj]
Na Spursmani akurat jestem krótko i nie widziałem czy mu się obrywało czy nie, kiedy grał. Nie zmienia to faktu, że nie raz się tutaj każdemu oberwało, wystarczy jeden słaby mecz i zwalniamy trenera i połowę drużyny. Ale teraz z perspektywy czasu, kiedy emocje już nie biorą góry, raczej niewiele jest osób które uważają, że Crouch nie miał sporego udziału w naszych przeszłych sukcesach.
Na Spursmani akurat jestem krótko i nie widziałem czy mu się obrywało czy nie, kiedy grał. Nie zmienia to faktu, że nie raz się tutaj każdemu oberwało, wystarczy jeden słaby mecz i zwalniamy trenera i połowę drużyny. Ale teraz z perspektywy czasu, kiedy emocje już nie biorą góry, raczej niewiele jest osób które uważają, że Crouch nie miał sporego udziału w naszych przeszłych sukcesach
COYS!
10 czerwca 2015, 13:23 [cytuj]
Cięzko się tak dyskutuje. Nie chodzi o to,że dostał opr, ale o to za co - oględnie mówiąc za cm. Inna sprawa, że odrobina dystansu sie przydaje i to nie chodzi o emocje, ale o rozsądek.
Cięzko się tak dyskutuje. Nie chodzi o to,że dostał opr, ale o to za co - oględnie mówiąc za cm. Inna sprawa, że odrobina dystansu sie przydaje i to nie chodzi o emocje, ale o rozsądek
Kogucie życie!
10 czerwca 2015, 17:00 [cytuj]
To chyba dobrze że ciężko ;) Łatwo i fajnie to tylko drzeć z kogoś łacha można ;)
To chyba dobrze że ciężko ;) Łatwo i fajnie to tylko drzeć z kogoś łacha można ;)
COYS!
10 czerwca 2015, 17:06 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:

Mi niezbyt. Jeśli już to wolę trudne dyskusje. Naturalnie jednak nie mogę wykluczyć, że ktoś inny może lubić. W końcu jedni chcą, żeby Chopin im grał, inni wolą jak im nogi śmierdzą :P;P
Mi niezbyt. Jeśli już to wolę trudne dyskusje. Naturalnie jednak nie mogę wykluczyć, że ktoś inny może lubić. W końcu jedni chcą, żeby Chopin im grał, inni wolą jak im nogi śmierdzą :P;P
Kogucie życie!
11 czerwca 2015, 12:16 [cytuj]
My tu gadu, gadu a tymczasem Andre Ayew w Swansea... Przyznam się, że nie oglądam Ligi Francuskiej ale lewy skrzydłowy, o takich warunkach i to jeszcze za darmoszkę mógłby nam się przydać :/.
My tu gadu, gadu a tymczasem Andre Ayew w Swansea... Przyznam się, że nie oglądam Ligi Francuskiej ale lewy skrzydłowy, o takich warunkach i to jeszcze za darmoszkę mógłby nam się przydać :/
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
11 czerwca 2015, 15:14 [cytuj]
KONOPYLANKA WOLNY !
KONOPYLANKA WOLNY !
11 czerwca 2015, 16:03 [cytuj]
Lotar powiedział/a:
My tu gadu, gadu a tymczasem Andre Ayew w Swansea... Przyznam się, że nie oglądam Ligi Francuskiej ale lewy skrzydłowy, o takich warunkach i to jeszcze za darmoszkę mógłby nam się przydać :/

Za darmoszkę? A o tygodnióweczce zapomniał? Według jednych 80 tysięcy, według innych 96... Mało?

Nie zastanawiałeś się, że nikt z "wielkich klubów" się nie zabijał za tego "lewego skrzydłowego, o takich warunkach"? Być może jednak nie te progi za takie wynagrodzenie?
Za darmoszkę? A o tygodnióweczce zapomniał? Według jednych 80 tysięcy, według innych 96... Mało? Nie zastanawiałeś się, że nikt z "wielkich klubów" się nie zabijał za tego "lewego skrzydłowego, o takich warunkach"? Być może jednak nie te progi za takie wynagrodzenie?
Can't Smile Without You!!!
11 czerwca 2015, 16:16 [cytuj]
Gray powiedział/a:
KONOPYLANKA WOLNY !

Konoplyanka ma kontrakt do końca czerwca...
Konoplyanka ma kontrakt do końca czerwca
11 czerwca 2015, 16:19 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Za darmoszkę? A o tygodnióweczce zapomniał? Według jednych 80 tysięcy, według innych 96... Mało?

Nie zastanawiałeś się, że nikt z "wielkich klubów" się nie zabijał za tego "lewego skrzydłowego, o takich warunkach"? Być może jednak nie te progi za takie wynagrodzenie?

+ nie mała kasa za złożenie podpisu ;P
+ nie mała kasa za złożenie podpisu ;P
11 czerwca 2015, 16:26 [cytuj]
Swansea jest w stanie w ogóle dać mu taką tygodniówkę? Chyba musieli za podpis trochę więcej wyłożyć.
Swansea jest w stanie w ogóle dać mu taką tygodniówkę? Chyba musieli za podpis trochę więcej wyłożyć
11 czerwca 2015, 16:36 [cytuj]
Pamiętaj, że sprzedali Bony w styczniu... za ponad 28 mln funtów...
Pamiętaj, że sprzedali Bony w styczniu... za ponad 28 mln funtów
11 czerwca 2015, 20:58 [cytuj]
@ tuczi, Robert: w sumie to macie rację... Pewnie trochę kaski musieli jemu i jego agentowi sypnąć za parafkę na kontrakcie.
Swoją drogą, to że "wielkie kluby" się nim nie interesowały też jest pewnym sygnałem aczkolwiek znając transfery Łabędzi to może być kolejną rewelacją w ich szeregach :).
@ tuczi, Robert: w sumie to macie rację... Pewnie trochę kaski musieli jemu i jego agentowi sypnąć za parafkę na kontrakcie. Swoją drogą, to że "wielkie kluby" się nim nie interesowały też jest pewnym sygnałem aczkolwiek znając transfery Łabędzi to może być kolejną rewelacją w ich szeregach :)
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
11 czerwca 2015, 21:55 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Konoplyanka ma kontrakt do końca czerwca
Czyli jest wolny po sezonie, bo jak sam ponoć zasugerował, chciałby się sprawdzić poza granicami swojego kraju. Ponoć chcę 1 mln funtów za podpis i 100 tyg. Można byłoby się dogadać, dać mu te 1,2 na dzień dobry, ale schodzi z tyg do 70 tyś.
Czyli jest wolny po sezonie, bo jak sam ponoć zasugerował, chciałby się sprawdzić poza granicami swojego kraju. Ponoć chcę 1 mln funtów za podpis i 100 tyg. Można byłoby się dogadać, dać mu te 1,2 na dzień dobry, ale schodzi z tyg do 70 tyś
11 czerwca 2015, 23:33 [cytuj]
Gray powiedział/a:
Czyli jest wolny po sezonie, bo jak sam ponoć zasugerował, chciałby się sprawdzić poza granicami swojego kraju. Ponoć chcę 1 mln funtów za podpis i 100 tyg. Można byłoby się dogadać, dać mu te 1,2 na dzień dobry, ale schodzi z tyg do 70 tyś

nie wiem czy to wyrówna się:D
30 tysi powiedzmy w kontrakcie na 3 lata ;p

To jak on chce 100tysi to ja się nie dziwie, że on ma juz tylko miesiac kontraktu i nie ma nic nowego;p
nie wiem czy to wyrówna się:D 30 tysi powiedzmy w kontrakcie na 3 lata ;p To jak on chce 100tysi to ja się nie dziwie, że on ma juz tylko miesiac kontraktu i nie ma nic nowego;p
12 czerwca 2015, 12:52 [cytuj]
Stoke jest zainteresowane Konoplyanką :D Jak przegramy jeszcze jego do średniaków, to już w ogóle będzie dramat :P
Stoke jest zainteresowane Konoplyanką :D Jak przegramy jeszcze jego do średniaków, to już w ogóle będzie dramat :P
12 czerwca 2015, 12:57 [cytuj]
Gray powiedział/a:

Chciałby się sprawdzić... No właśnie... A czy większość z nas nie chce zobaczyć w końcu tych już sprawdzonych w PL? ;P

iZgone powiedział/a:

Przegramy? A kiedy Poch mówił, że w ogóle o niego walczymy? Nie przypominam sobie :F
Chciałby się sprawdzić... No właśnie... A czy większość z nas nie chce zobaczyć w końcu tych już sprawdzonych w PL? ;P [quote=iZgone] Stoke jest zainteresowane Konoplyanką :D Jak przegramy jeszcze jego do średniaków, to już w ogóle będzie dramat :P
12 czerwca 2015, 13:42 [cytuj]
iZgone powiedział/a:

Ja tam się ucieszę.
Ja tam się ucieszę
COYS!
12 czerwca 2015, 16:58 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Chciałby się sprawdzić... No właśnie... A czy większość z nas nie chce zobaczyć w końcu tych już sprawdzonych w PL? ;P

[quote=iZgone] Stoke jest zainteresowane Konoplyanką :D Jak przegramy jeszcze jego do średniaków, to już w ogóle będzie dramat :P
wkręcał zawodników Napoli w ziemię, nawet przy potrójnym kryciu. Wkręcał Alexisa Vidala z Sevilli, który przyszedł niedawno do Barcelony. To chyba jednak o czymś świadczy
wkręcał zawodników Napoli w ziemię, nawet przy potrójnym kryciu. Wkręcał Alexisa Vidala z Sevilli, który przyszedł niedawno do Barcelony. To chyba jednak o czymś świadczy
|<  <<  <  18  19  20  21  22    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 84 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się