Forum dyskusyjne
9 czerwca 2015, 21:46 [cytuj]
Martial do pary z Kane i nie mam więcej marzen.
Martial do pary z Kane i nie mam więcej marzen
www.facebook.com/OgienOdSkaja
10 czerwca 2015, 11:05 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Ja nawet myślę, że znikomej mniejszości. Ja nie zauważyłem by ktokolwiek tu deprecjonował wkład Croucha w nasze sukcesy z tamtych lat. Mimo "tylko" (Soldado, Lamela, hehehe) 12 bramek w lidze
Albo jesteś tutaj za krótko, albo pamięć masz słabą. Nie raz i nie dwa się mu oberwało. O chęciach wymiany go, to już nawet nie wspomnę. Mimo tego, że to nasz wychowanek.
Albo jesteś tutaj za krótko, albo pamięć masz słabą. Nie raz i nie dwa się mu oberwało. O chęciach wymiany go, to już nawet nie wspomnę. Mimo tego, że to nasz wychowanek
Kogucie życie!
10 czerwca 2015, 11:42 [cytuj]
Na Spursmani akurat jestem krótko i nie widziałem czy mu się obrywało czy nie, kiedy grał. Nie zmienia to faktu, że nie raz się tutaj każdemu oberwało, wystarczy jeden słaby mecz i zwalniamy trenera i połowę drużyny. Ale teraz z perspektywy czasu, kiedy emocje już nie biorą góry, raczej niewiele jest osób które uważają, że Crouch nie miał sporego udziału w naszych przeszłych sukcesach.
Na Spursmani akurat jestem krótko i nie widziałem czy mu się obrywało czy nie, kiedy grał. Nie zmienia to faktu, że nie raz się tutaj każdemu oberwało, wystarczy jeden słaby mecz i zwalniamy trenera i połowę drużyny. Ale teraz z perspektywy czasu, kiedy emocje już nie biorą góry, raczej niewiele jest osób które uważają, że Crouch nie miał sporego udziału w naszych przeszłych sukcesach
COYS!
10 czerwca 2015, 13:23 [cytuj]
Cięzko się tak dyskutuje. Nie chodzi o to,że dostał opr, ale o to za co - oględnie mówiąc za cm. Inna sprawa, że odrobina dystansu sie przydaje i to nie chodzi o emocje, ale o rozsądek.
Cięzko się tak dyskutuje. Nie chodzi o to,że dostał opr, ale o to za co - oględnie mówiąc za cm. Inna sprawa, że odrobina dystansu sie przydaje i to nie chodzi o emocje, ale o rozsądek
Kogucie życie!
10 czerwca 2015, 17:00 [cytuj]
To chyba dobrze że ciężko

Łatwo i fajnie to tylko drzeć z kogoś łacha można
To chyba dobrze że ciężko ;) Łatwo i fajnie to tylko drzeć z kogoś łacha można ;)
COYS!
10 czerwca 2015, 17:06 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
To chyba dobrze że ciężko

Łatwo i fajnie to tylko drzeć z kogoś łacha można

Mi niezbyt. Jeśli już to wolę trudne dyskusje. Naturalnie jednak nie mogę wykluczyć, że ktoś inny może lubić. W końcu jedni chcą, żeby Chopin im grał, inni wolą jak im nogi śmierdzą

Mi niezbyt. Jeśli już to wolę trudne dyskusje. Naturalnie jednak nie mogę wykluczyć, że ktoś inny może lubić. W końcu jedni chcą, żeby Chopin im grał, inni wolą jak im nogi śmierdzą :P;P
Kogucie życie!
11 czerwca 2015, 12:16 [cytuj]
My tu gadu, gadu a tymczasem Andre Ayew w Swansea... Przyznam się, że nie oglądam Ligi Francuskiej ale lewy skrzydłowy, o takich warunkach i to jeszcze za darmoszkę mógłby nam się przydać :/.
My tu gadu, gadu a tymczasem Andre Ayew w Swansea... Przyznam się, że nie oglądam Ligi Francuskiej ale lewy skrzydłowy, o takich warunkach i to jeszcze za darmoszkę mógłby nam się przydać :/
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
11 czerwca 2015, 15:14 [cytuj]
KONOPYLANKA WOLNY !
KONOPYLANKA WOLNY !
11 czerwca 2015, 16:03 [cytuj]
Lotar powiedział/a:
My tu gadu, gadu a tymczasem Andre Ayew w Swansea... Przyznam się, że nie oglądam Ligi Francuskiej ale lewy skrzydłowy, o takich warunkach i to jeszcze za darmoszkę mógłby nam się przydać :/
Za darmoszkę? A o tygodnióweczce zapomniał? Według jednych 80 tysięcy, według innych 96... Mało?
Nie zastanawiałeś się, że nikt z "wielkich klubów" się nie zabijał za tego "lewego skrzydłowego, o takich warunkach"? Być może jednak nie te progi za takie wynagrodzenie?
Za darmoszkę? A o tygodnióweczce zapomniał? Według jednych 80 tysięcy, według innych 96... Mało?
Nie zastanawiałeś się, że nikt z "wielkich klubów" się nie zabijał za tego "lewego skrzydłowego, o takich warunkach"? Być może jednak nie te progi za takie wynagrodzenie?
Can't Smile Without You!!!
11 czerwca 2015, 16:16 [cytuj]
Gray powiedział/a:
KONOPYLANKA WOLNY !
Konoplyanka ma kontrakt do końca czerwca...
Konoplyanka ma kontrakt do końca czerwca
11 czerwca 2015, 16:19 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
+ nie mała kasa za złożenie podpisu
+ nie mała kasa za złożenie podpisu ;P
11 czerwca 2015, 16:26 [cytuj]
Swansea jest w stanie w ogóle dać mu taką tygodniówkę? Chyba musieli za podpis trochę więcej wyłożyć.
Swansea jest w stanie w ogóle dać mu taką tygodniówkę? Chyba musieli za podpis trochę więcej wyłożyć
11 czerwca 2015, 16:36 [cytuj]
Pamiętaj, że sprzedali Bony w styczniu... za ponad 28 mln funtów...
Pamiętaj, że sprzedali Bony w styczniu... za ponad 28 mln funtów
11 czerwca 2015, 20:58 [cytuj]
@ tuczi, Robert: w sumie to macie rację... Pewnie trochę kaski musieli jemu i jego agentowi sypnąć za parafkę na kontrakcie.
Swoją drogą, to że "wielkie kluby" się nim nie interesowały też jest pewnym sygnałem aczkolwiek znając transfery Łabędzi to może być kolejną rewelacją w ich szeregach

.
@ tuczi, Robert: w sumie to macie rację... Pewnie trochę kaski musieli jemu i jego agentowi sypnąć za parafkę na kontrakcie.
Swoją drogą, to że "wielkie kluby" się nim nie interesowały też jest pewnym sygnałem aczkolwiek znając transfery Łabędzi to może być kolejną rewelacją w ich szeregach :)
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
11 czerwca 2015, 21:55 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Konoplyanka ma kontrakt do końca czerwca
Czyli jest wolny po sezonie, bo jak sam ponoć zasugerował, chciałby się sprawdzić poza granicami swojego kraju. Ponoć chcę 1 mln funtów za podpis i 100 tyg. Można byłoby się dogadać, dać mu te 1,2 na dzień dobry, ale schodzi z tyg do 70 tyś.
Czyli jest wolny po sezonie, bo jak sam ponoć zasugerował, chciałby się sprawdzić poza granicami swojego kraju. Ponoć chcę 1 mln funtów za podpis i 100 tyg. Można byłoby się dogadać, dać mu te 1,2 na dzień dobry, ale schodzi z tyg do 70 tyś
11 czerwca 2015, 23:33 [cytuj]
Gray powiedział/a:
Czyli jest wolny po sezonie, bo jak sam ponoć zasugerował, chciałby się sprawdzić poza granicami swojego kraju. Ponoć chcę 1 mln funtów za podpis i 100 tyg. Można byłoby się dogadać, dać mu te 1,2 na dzień dobry, ale schodzi z tyg do 70 tyś
nie wiem czy to wyrówna się
30 tysi powiedzmy w kontrakcie na 3 lata ;p
To jak on chce 100tysi to ja się nie dziwie, że on ma juz tylko miesiac kontraktu i nie ma nic nowego;p
nie wiem czy to wyrówna się:D
30 tysi powiedzmy w kontrakcie na 3 lata ;p
To jak on chce 100tysi to ja się nie dziwie, że on ma juz tylko miesiac kontraktu i nie ma nic nowego;p
12 czerwca 2015, 12:52 [cytuj]
Stoke jest zainteresowane Konoplyanką

Jak przegramy jeszcze jego do średniaków, to już w ogóle będzie dramat
Stoke jest zainteresowane Konoplyanką :D Jak przegramy jeszcze jego do średniaków, to już w ogóle będzie dramat :P
12 czerwca 2015, 12:57 [cytuj]
Gray powiedział/a:
Chciałby się sprawdzić... No właśnie... A czy większość z nas nie chce zobaczyć w końcu tych już sprawdzonych w PL?
iZgone powiedział/a:

Przegramy? A kiedy Poch mówił, że w ogóle o niego walczymy? Nie przypominam sobie
Chciałby się sprawdzić... No właśnie... A czy większość z nas nie chce zobaczyć w końcu tych już sprawdzonych w PL? ;P
[quote=iZgone] Stoke jest zainteresowane Konoplyanką :D Jak przegramy jeszcze jego do średniaków, to już w ogóle będzie dramat :P
12 czerwca 2015, 13:42 [cytuj]
iZgone powiedział/a:

Ja tam się ucieszę.
Ja tam się ucieszę
COYS!
12 czerwca 2015, 16:58 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Chciałby się sprawdzić... No właśnie... A czy większość z nas nie chce zobaczyć w końcu tych już sprawdzonych w PL?
[quote=iZgone] Stoke jest zainteresowane Konoplyanką

wkręcał zawodników Napoli w ziemię, nawet przy potrójnym kryciu. Wkręcał Alexisa Vidala z Sevilli, który przyszedł niedawno do Barcelony. To chyba jednak o czymś świadczy
wkręcał zawodników Napoli w ziemię, nawet przy potrójnym kryciu. Wkręcał Alexisa Vidala z Sevilli, który przyszedł niedawno do Barcelony. To chyba jednak o czymś świadczy