Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  19  20  21  22  23    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 letnie okienko
12 czerwca 2015, 17:08 [cytuj]
- Jeśli jest szansa, to trzeba spełniać swoje marzenia. Mam jednak zasadę, że do przodu trzeba iść małymi krokami. Nie należy zbyt szybko wspinać się na szczyt, bo można z niego spaść na sam dół. Mam nadzieję, że ta filozofia życiowa dalej będzie mi przyświecała. Teraz nie mogę powiedzieć, czy zostanę w Lechu na następny sezon. Menedżer potwierdził mi propozycję Tottenhamu. Jednak powiedziałem mu, że na razie chcę się skupić na treningach w reprezentacji, a decyzję podejmę po zgrupowaniu. Liga angielska jest moim marzeniem. W weekendy oglądam dużo meczów Premier League i czasami moja dziewczyna jest na mnie zła za to. Jednak zakochałem się w lidze angielskiej - powiedział Linetty.

Nie oglądam Ekstraklasy w ogóle. Może ktoś coś powiedzieć o tym chłopaku? W mediach uważany za mega talent. Fajnie by było mieć Polaka w koguciej koszulce :D
- Jeśli jest szansa, to trzeba spełniać swoje marzenia. Mam jednak zasadę, że do przodu trzeba iść małymi krokami. Nie należy zbyt szybko wspinać się na szczyt, bo można z niego spaść na sam dół. Mam nadzieję, że ta filozofia życiowa dalej będzie mi przyświecała. Teraz nie mogę powiedzieć, czy zostanę w Lechu na następny sezon. Menedżer potwierdził mi propozycję Tottenhamu. Jednak powiedziałem mu, że na razie chcę się skupić na treningach w reprezentacji, a decyzję podejmę po zgrupowaniu. Liga angielska jest moim marzeniem. W weekendy oglądam dużo meczów Premier League i czasami moja dziewczyna jest na mnie zła za to. Jednak zakochałem się w lidze angielskiej - powiedział Linetty. Nie oglądam Ekstraklasy w ogóle. Może ktoś coś powiedzieć o tym chłopaku? W mediach uważany za mega talent. Fajnie by było mieć Polaka w koguciej koszulce :D
12 czerwca 2015, 17:27 [cytuj]
Gray powiedział/a:
wkręcał zawodników Napoli w ziemię, nawet przy potrójnym kryciu. Wkręcał Alexisa Vidala z Sevilli, który przyszedł niedawno do Barcelony. To chyba jednak o czymś świadczy

Lamela też wkręcał obrońców w ziemię. Tysiąc razy bardziej wolałbym Bolasiego :)
Lamela też wkręcał obrońców w ziemię. Tysiąc razy bardziej wolałbym Bolasiego :)
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
12 czerwca 2015, 18:36 [cytuj]
Gray powiedział/a:
wkręcał zawodników Napoli w ziemię, nawet przy potrójnym kryciu. Wkręcał Alexisa Vidala z Sevilli, który przyszedł niedawno do Barcelony. To chyba jednak o czymś świadczy

Jak już napisał Czarosław. Lamela robił to samo... A później... niewielu wkręcił w Premier League.

Jak już napisał Czarosław. Lamela robił to samo... A później... niewielu wkręcił w Premier League.
Can't Smile Without You!!!
12 czerwca 2015, 18:42 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
- Jeśli jest szansa, to trzeba spełniać swoje marzenia. Mam jednak zasadę, że do przodu trzeba iść małymi krokami. Nie należy zbyt szybko wspinać się na szczyt, bo można z niego spaść na sam dół. Mam nadzieję, że ta filozofia życiowa dalej będzie mi przyświecała. Teraz nie mogę powiedzieć, czy zostanę w Lechu na następny sezon. Menedżer potwierdził mi propozycję Tottenhamu. Jednak powiedziałem mu, że na razie chcę się skupić na treningach w reprezentacji, a decyzję podejmę po zgrupowaniu. Liga angielska jest moim marzeniem. W weekendy oglądam dużo meczów Premier League i czasami moja dziewczyna jest na mnie zła za to. Jednak zakochałem się w lidze angielskiej - powiedział Linetty.

Po prostu czeka na propozycję od kogoś innego...
Po prostu czeka na propozycję od kogoś innego
12 czerwca 2015, 20:45 [cytuj]
Lamela wkręcał w ziemię tylko obrońców Burnley i dzbanów w fazie grupowej LE :P Bolasie według mnie powinien być priorytetem, w drugiej kolejności stoper i wyprzedaż drewniaków typu Vlad czy Kaboul. Potem powinniśmy myśleć o zmienniku dla Kane'a - gość nie będzie grał na każdym froncie, bo się zajeździ - o ile mamy zamiar dojść przynajmniej do ćwierćfinałów pucharów.
Lamela wkręcał w ziemię tylko obrońców Burnley i dzbanów w fazie grupowej LE :P Bolasie według mnie powinien być priorytetem, w drugiej kolejności stoper i wyprzedaż drewniaków typu Vlad czy Kaboul. Potem powinniśmy myśleć o zmienniku dla Kane'a - gość nie będzie grał na każdym froncie, bo się zajeździ - o ile mamy zamiar dojść przynajmniej do ćwierćfinałów pucharów
12 czerwca 2015, 20:45 [cytuj]
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/11671429/Tottenham-will-not-sell-Harry-Kane-or-Hugo-Lloris-to-Manchester-United-in-transfer-window-says-Daniel-Levy.html

Świetna wiadomość.
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/11671429/Tottenham-will-not-sell-Harry-Kane-or-Hugo-Lloris-to-Manchester-United-in-transfer-window-says-Daniel-Levy.html Świetna wiadomość
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
12 czerwca 2015, 21:18 [cytuj]
http://transfery.info/76104,tottenham-z-oferta-za-napastnika-juventusu
http://transfery.info/76104,tottenham-z-oferta-za-napastnika-juventusu
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
12 czerwca 2015, 23:16 [cytuj]
Ukrainiec jest dużo bardziej dynamiczny niż nasz Lamela. Lamela ani silny, ani dynamiczny, a tutaj coś z tych rzeczy trzeba mieć, żeby zaistnieć w tej lidze.
Ukrainiec jest dużo bardziej dynamiczny niż nasz Lamela. Lamela ani silny, ani dynamiczny, a tutaj coś z tych rzeczy trzeba mieć, żeby zaistnieć w tej lidze
12 czerwca 2015, 23:27 [cytuj]

Kompletnie mnie nie przekonuje. 7 bramek w 31 meczach w zespole który we Włoszech system rozwala? Może do pary z Soldado? :D
Kompletnie mnie nie przekonuje. 7 bramek w 31 meczach w zespole który we Włoszech system rozwala? Może do pary z Soldado? :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
12 czerwca 2015, 23:51 [cytuj]
Fernando Llorente to taki Andy Carol i tyle w temacie :)
Fernando Llorente to taki Andy Carol i tyle w temacie :)
13 czerwca 2015, 12:25 [cytuj]
http://www.bbc.com/sport/0/football/33114102

Depay wylądował w Mułach

Llorente... nie... :D Mam nadzieję, że go nie kupimy. :P Wolałbym kogokolwiek, łącznie z trzymaniem Soldado. Llorente obejrzał już ligę hiszpańską i włoską i nigdzie się nie sprawdził, po co mamy go sprawdzać w BPL? [no dobra, w atletic był jakiś czas niezły]
A poza tym... Facet już ma 30 lat, jak to się ma do sprowadzania młodych? :P
http://www.bbc.com/sport/0/football/33114102 Depay wylądował w Mułach Llorente... nie... :D Mam nadzieję, że go nie kupimy. :P Wolałbym kogokolwiek, łącznie z trzymaniem Soldado. Llorente obejrzał już ligę hiszpańską i włoską i nigdzie się nie sprawdził, po co mamy go sprawdzać w BPL? [no dobra, w atletic był jakiś czas niezły] A poza tym... Facet już ma 30 lat, jak to się ma do sprowadzania młodych? :P
13 czerwca 2015, 13:11 [cytuj]
llorente bardzo ok, ale nie za 9 mln. 3-6 jakoś tak
llorente bardzo ok, ale nie za 9 mln. 3-6 jakoś tak
13 czerwca 2015, 17:48 [cytuj]
vdv w betisie i niby zgodził się na znaczną obniżkę pensji :bezradny:
vdv w betisie i niby zgodził się na znaczną obniżkę pensji :bezradny:
14 czerwca 2015, 11:05 [cytuj]
#tottenhamtransfernews
Manchester United will make a £40m bid for Tottenham striker Harry Kane, 21, as they switch their attention to the England international after Real Madrid insist they will not sell Gareth Bale, 25. (Daily Mirror)
But Tottenham chairman Daniel Levy has told manager Mauricio Pochettino that he has no intention of selling #Kane or France international goalkeeper Hugo #Lloris, 28. (Daily Telegraph)
Tottenham have agreed an £18.1million deal with Monaco for the 19-year-old striker Anthony Martial.
Martial is rated as one of the most promising prospects in French football at the moment, and has been likened to Arsenal legend Thierry Henry in some quarters.
Tottenham are understood to be keen to bring in players that can support Harry Kane, and according to France Football, Martial is on the cusp of a move to White Hart Lane after a deal worth nearly £18.1million was struck between the two clubs.
Mauricio Pochettino is reported to have scouted Martial on a number of occasions, and was convinced of the youngster’s ability after watching him play a key role in Monaco’s elimination of Arsenal in the Champions League. (Metro)
#TottenhamHotspur are reportedly planning a transfer raid on Marseille for midfielder Giannelli Imbula.
French newspaper L’Equipe claim #Spurs are leading the race for the 22-year-old, who has won seven U21 caps for France.
#Tottenham boss Mauricio Pochettino is keen to add more energy to his midfield this summer as he wants his side to play a high-tempo, pressing game next season.
Marseille will be reluctant to lose the player but are understood to be keen to raise cash this summer through player sales as they bid to cut their. (Metro)
#Thfc #Coys #Yidarmy
#tottenhamtransfernews Manchester United will make a £40m bid for Tottenham striker Harry Kane, 21, as they switch their attention to the England international after Real Madrid insist they will not sell Gareth Bale, 25. (Daily Mirror) But Tottenham chairman Daniel Levy has told manager Mauricio Pochettino that he has no intention of selling #Kane or France international goalkeeper Hugo #Lloris, 28. (Daily Telegraph) Tottenham have agreed an £18.1million deal with Monaco for the 19-year-old striker Anthony Martial. Martial is rated as one of the most promising prospects in French football at the moment, and has been likened to Arsenal legend Thierry Henry in some quarters. Tottenham are understood to be keen to bring in players that can support Harry Kane, and according to France Football, Martial is on the cusp of a move to White Hart Lane after a deal worth nearly £18.1million was struck between the two clubs. Mauricio Pochettino is reported to have scouted Martial on a number of occasions, and was convinced of the youngster’s ability after watching him play a key role in Monaco’s elimination of Arsenal in the Champions League. (Metro) #TottenhamHotspur are reportedly planning a transfer raid on Marseille for midfielder Giannelli Imbula. French newspaper L’Equipe claim #Spurs are leading the race for the 22-year-old, who has won seven U21 caps for France. #Tottenham boss Mauricio Pochettino is keen to add more energy to his midfield this summer as he wants his side to play a high-tempo, pressing game next season. Marseille will be reluctant to lose the player but are understood to be keen to raise cash this summer through player sales as they bid to cut their. (Metro) #Thfc #Coys #Yidarmy
14 czerwca 2015, 17:14 [cytuj]
Wyczytałem ostatnio na anglojęzycznym forum świetny tekst podsumowujący politykę transferową Tottenhamu, w tłumaczeniu brzmiało to mniej więcej tak:

"Tylko Tottenham jest w stanie sprzedać iphone'a, żeby kupić kamerkę, odtwarzacz mp3 i telefon z androidem" :D
Wyczytałem ostatnio na anglojęzycznym forum świetny tekst podsumowujący politykę transferową Tottenhamu, w tłumaczeniu brzmiało to mniej więcej tak: "Tylko Tottenham jest w stanie sprzedać iphone'a, żeby kupić kamerkę, odtwarzacz mp3 i telefon z androidem" :D
14 czerwca 2015, 18:12 [cytuj]
Ktoś z pismaków wyskoczył z tekstem, że Lloris idzie do MU, De Geja do Madrytu a Ikerek do nas :rotfl:

Tak prawdopodobne jak sesja Marii Czubaszek w Playboyu
Ktoś z pismaków wyskoczył z tekstem, że Lloris idzie do MU, De Geja do Madrytu a Ikerek do nas :rotfl: Tak prawdopodobne jak sesja Marii Czubaszek w Playboyu
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
15 czerwca 2015, 10:55 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Wyczytałem ostatnio na anglojęzycznym forum świetny tekst podsumowujący politykę transferową Tottenhamu, w tłumaczeniu brzmiało to mniej więcej tak:

"Tylko Tottenham jest w stanie sprzedać iphone'a, żeby kupić kamerkę, odtwarzacz mp3 i telefon z androidem" :D

Bardzo trafne. A potem się okazuje, że kamerka ma pękniętą soczewkę, mp3 rozwalonego jacka i tylko telefon jako tako śmiga :D

jin_tae powiedział/a:
Ktoś z pismaków wyskoczył z tekstem, że Lloris idzie do MU, De Geja do Madrytu a Ikerek do nas :rotfl:

Tak prawdopodobne jak sesja Marii Czubaszek w Playboyu

no, no :D już widzę te transfery :P

Tymczasem nieco na południe od Tottenhamu, Falcao ma przejść na wypożyczenie do Chelsea.
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/448080/Chelsea-sign-Falcao
ciekawe :> Coś czuję, że jeśli to prawda, to wystrzeli z formą

... Albo pobiją się z Costą

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/11673923/Man-Utd-transfer-news-United-expected-to-sign-Ajaxs-Jasper-Cillessen-to-replace-David-de-Gea.html

Wygląda na to, że Lloris faktycznie u nas zostanie :D

A tak poza transferami - jak wyglądają te zasadyfair play, że United wydaje 200mln a dostaje 42mln i nikogo to nie obchodzi? :P Mam wrażenie, że te zasady fair play pogłębiły tylko różnice między wielkimi klubami a średnimi.
Bardzo trafne. A potem się okazuje, że kamerka ma pękniętą soczewkę, mp3 rozwalonego jacka i tylko telefon jako tako śmiga :D [quote=jin_tae]Ktoś z pismaków wyskoczył z tekstem, że Lloris idzie do MU, De Geja do Madrytu a Ikerek do nas :rotfl: Tak prawdopodobne jak sesja Marii Czubaszek w Playboyu
15 czerwca 2015, 14:30 [cytuj]
holtby ponoć już zaklepany przez hsv.
holtby ponoć już zaklepany przez hsv
15 czerwca 2015, 15:33 [cytuj]
Smackey - sam powiedział, że chce tam zostać...

iZgone - przeczytaj dokładnie zasady... dowiedz się dokładnie ile WSZYSTKICH przychodów ma United... a wtedy możesz się zastanawiać kogo to obchodzi...
Smackey - sam powiedział, że chce tam zostać... iZgone - przeczytaj dokładnie zasady... dowiedz się dokładnie ile WSZYSTKICH przychodów ma United... a wtedy możesz się zastanawiać kogo to obchodzi
15 czerwca 2015, 15:38 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Smackey - sam powiedział, że chce tam zostać...

iZgone - przeczytaj dokładnie zasady... dowiedz się dokładnie ile WSZYSTKICH przychodów ma United... a wtedy możesz się zastanawiać kogo to obchodzi

pytałem licząc, że ktoś je w skrócie napisze, a nie wyśle do czytania wszystkiego samemu. Mam inne rzeczy do roboty :P

... a tu wszyscy pomocni jak choroba weneryczna :P
pytałem licząc, że ktoś je w skrócie napisze, a nie wyśle do czytania wszystkiego samemu. Mam inne rzeczy do roboty :P ... a tu wszyscy pomocni jak choroba weneryczna :P
|<  <<  <  19  20  21  22  23    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 36 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się