Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  22  23  24  25  26    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 letnie okienko
21 czerwca 2015, 10:14 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Na razie w sumie fajne i przemyślane te ruchy... Kupiliśmy za grosze dwóch obrońców, a właśnie tam wzmocnienia są najbardziej potrzebne. Nie chcę nic mówić, żeby potem nie było, że okażą się gównem, ale na razie się jaram :)

Może jaranie się jest lekką przesadą, ale ogólnie się zgadzam. Dodatkowo podoba mi się, że wreszcie nie przeprowadzamy transferów na ostatnią chwilę.
Może jaranie się jest lekką przesadą, ale ogólnie się zgadzam. Dodatkowo podoba mi się, że wreszcie nie przeprowadzamy transferów na ostatnią chwilę
COYS!
21 czerwca 2015, 12:38 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Najgorszy zawodnik Borusii, która wygrała mistrzostwo Niemiec. W Borusii, która zajęła siódme miejsce w Bundeslidze chyba też najgorszy. NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE
Szczerze to rozśmieszyłeś mnie teraz pisząc, że to był najgorszy zawodnik, gdy zdobywali mistrzostwo Niemiec. On wtedy nie raz ratował im dupę, tak samo w CL, kiedy dostali się do finału LM ! Roman to już nie ten sam poziom co kilka lat temu, zgodzę się, ale pisząc, że był najgorszy, gdy zdobywali mistrzostwa itd.. to okazywanie swojej niewiedzy na jego temat..

http://transfery.info/76475,wielka-czystka-w-tottenhamie
Szczerze to rozśmieszyłeś mnie teraz pisząc, że to był najgorszy zawodnik, gdy zdobywali mistrzostwo Niemiec. On wtedy nie raz ratował im dupę, tak samo w CL, kiedy dostali się do finału LM ! Roman to już nie ten sam poziom co kilka lat temu, zgodzę się, ale pisząc, że był najgorszy, gdy zdobywali mistrzostwa itd.. to okazywanie swojej niewiedzy na jego temat.. http://transfery.info/76475,wielka-czystka-w-tottenhamie
21 czerwca 2015, 12:42 [cytuj]
Gdyby spekulacje z artykułu się potwierdziły, to oczywiście najbardziej szkoda mi będzie Lennona. Z kolei 17 kafli za Paulinho to najprawdopodobniej jakiś żart.
Gdyby spekulacje z artykułu się potwierdziły, to oczywiście najbardziej szkoda mi będzie Lennona. Z kolei 17 kafli za Paulinho to najprawdopodobniej jakiś żart
COYS!
21 czerwca 2015, 14:22 [cytuj]
Przecież to co jest napisane w tym artykule jest niemożliwe, dostaniemy maksymalnie 35 mln funtów za te tranfsery.
Przecież to co jest napisane w tym artykule jest niemożliwe, dostaniemy maksymalnie 35 mln funtów za te tranfsery
21 czerwca 2015, 15:13 [cytuj]
Ile razy ja już czytałem o czystkach w Tottenhamie? Przynajmniej w 4 ostatnich oknach transferowych. Sprawdziło się? No właśnie.
Ile razy ja już czytałem o czystkach w Tottenhamie? Przynajmniej w 4 ostatnich oknach transferowych. Sprawdziło się? No właśnie
21 czerwca 2015, 16:14 [cytuj]
35 mln za 8 zawodników ? No chyba nie ;P

Moze jaki głupi znajdzie się na Paulinho:rotfl:
35 mln za 8 zawodników ? No chyba nie ;P Moze jaki głupi znajdzie się na Paulinho:rotfl:
21 czerwca 2015, 16:29 [cytuj]
A kiedy ostatnio udało nam się sprzedać wszystkich, których chcemy opchnąć?

Robert, pamiętaj... o 'cenach wywoławczych' Daniela L. ;P
A kiedy ostatnio udało nam się sprzedać wszystkich, których chcemy opchnąć? Robert, pamiętaj... o 'cenach wywoławczych' Daniela L. ;P
Can't Smile Without You!!!
21 czerwca 2015, 16:59 [cytuj]
jak nie wszystkich to już rozumiem skąd 35 baniek ;D

tych 8 zawodników co tam wypisali też bym pogonił, moze mniej, na pewno 6 :p
jak nie wszystkich to już rozumiem skąd 35 baniek ;D tych 8 zawodników co tam wypisali też bym pogonił, moze mniej, na pewno 6 :p
21 czerwca 2015, 17:09 [cytuj]
https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=__t_Pz_BaHY&app=desktop

Nice :)
https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=__t_Pz_BaHY&app=desktop Nice :)
21 czerwca 2015, 17:28 [cytuj]
Trzeba przyznać, że wrzutki ma naprawdę dobre i myśli zanim poda piłkę w pole karne. Wiem, że to tylko kompilacja ale statystyki to potwierdzają. A najbardziej cieszy fakt, że Pochettino widzi gdzie są dziury w składzie i gdzie potrzeba rywalizacji o pozycję.
Trzeba przyznać, że wrzutki ma naprawdę dobre i myśli zanim poda piłkę w pole karne. Wiem, że to tylko kompilacja ale statystyki to potwierdzają. A najbardziej cieszy fakt, że Pochettino widzi gdzie są dziury w składzie i gdzie potrzeba rywalizacji o pozycję
21 czerwca 2015, 17:40 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Trzeba przyznać, że wrzutki ma naprawdę dobre i myśli zanim poda piłkę w pole karne. Wiem, że to tylko kompilacja ale statystyki to potwierdzają. A najbardziej cieszy fakt, że Pochettino widzi gdzie są dziury w składzie i gdzie potrzeba rywalizacji o pozycję

True. Podobno Alderweireld bardzo blisko Spurs - kolejne wzmocnienie na newralgicznej dla nas pozycji, dodatkowo zawodnik na teraz do pierwszego składu, który pokazał się z dobrej strony w mocnym angielskim klubie.

Coraz bardziej podoba mi się to okienko, po kupnie dwóch niezłych zawodników teraz łączą nas z takimi zawodnikami jak Alderweireld czy Cabaye, którzy z miejsca mogą wskoczyć do wyjściowej jedenastki i podnieść jakość naszej gry.

Wyobraźcie sobie wyjściową jedenastkę:

Lloris, Trippier/Walker (jeśli się ogarnie), Alderwireld, Jan/Dier, Rose, Bentaleb, Cabaye, Lamela/Martial, Eriksen, Chadli, Kane

Dobrze to wygląda na papierze :)
True. Podobno Alderweireld bardzo blisko Spurs - kolejne wzmocnienie na newralgicznej dla nas pozycji, dodatkowo zawodnik na teraz do pierwszego składu, który pokazał się z dobrej strony w mocnym angielskim klubie. Coraz bardziej podoba mi się to okienko, po kupnie dwóch niezłych zawodników teraz łączą nas z takimi zawodnikami jak Alderweireld czy Cabaye, którzy z miejsca mogą wskoczyć do wyjściowej jedenastki i podnieść jakość naszej gry. Wyobraźcie sobie wyjściową jedenastkę: Lloris, Trippier/Walker (jeśli się ogarnie), Alderwireld, Jan/Dier, Rose, Bentaleb, Cabaye, Lamela/Martial, Eriksen, Chadli, Kane Dobrze to wygląda na papierze :)
21 czerwca 2015, 17:59 [cytuj]
Walu powiedział/a:
https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=__t_Pz_BaHY&app=desktop

Nice :)
Gdyby się dało to postawiłbym na to że mimo wszystko rożne wykonywałby Eriksen :krzyk::krzyk:
Gdyby się dało to postawiłbym na to że mimo wszystko rożne wykonywałby Eriksen :krzyk::krzyk:
21 czerwca 2015, 18:01 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Wyobraźcie sobie wyjściową jedenastkę:

Lloris, Trippier/Walker (jeśli się ogarnie), Alderwireld, Jan/Dier, Rose, Bentaleb, Cabaye, Lamela/Martial, Eriksen, Chadli, Kane

Nie wyobrażam sobie jedenastki z Lamelą :P
COYS!
21 czerwca 2015, 18:20 [cytuj]
Alderweireld to skała jakiej potrzebujemy. :ok:
Alderweireld to skała jakiej potrzebujemy. :ok:
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
21 czerwca 2015, 18:46 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:

W ostatnim miesiącu czy dwóch tego sezonu wreszcie było widać poprawę w jego grze. Moim zdaniem, jeśli w lecie nigdzie nie odejdzie, to w kolejnym sezonie wreszcie będzie wzmocnieniem zespołu. Dalej uważam, że płacąc 30 mln przepłaciliśmy i nie będzie grał tak, jak powinien grać piłkarz który kosztował taką fortunę, ale może być przydatny, bo umiejętności piłkarskie ma.

Fajny podpis :D
W ostatnim miesiącu czy dwóch tego sezonu wreszcie było widać poprawę w jego grze. Moim zdaniem, jeśli w lecie nigdzie nie odejdzie, to w kolejnym sezonie wreszcie będzie wzmocnieniem zespołu. Dalej uważam, że płacąc 30 mln przepłaciliśmy i nie będzie grał tak, jak powinien grać piłkarz który kosztował taką fortunę, ale może być przydatny, bo umiejętności piłkarskie ma. Fajny podpis :D
21 czerwca 2015, 19:07 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Fajny podpis :D

Mam go już jakiś czas, nawet nie myślę się kryć z moją niechęcią (bardzo delikatnie mówiąc :D ) do tego piłkarza.
Mam go już jakiś czas, nawet nie myślę się kryć z moją niechęcią (bardzo delikatnie mówiąc :D ) do tego piłkarza
COYS!
22 czerwca 2015, 07:48 [cytuj]
http://transfery.info/76511,oficjalnie-kondogbia-w-interze

No i jeden temat z głowy...
http://transfery.info/76511,oficjalnie-kondogbia-w-interze No i jeden temat z głowy
22 czerwca 2015, 10:21 [cytuj]
jak on kosztował około 35 baniek to wiadomo ze nie dołączyłby do nas :D
jak on kosztował około 35 baniek to wiadomo ze nie dołączyłby do nas :D
22 czerwca 2015, 11:14 [cytuj]
Podobno interesujemy się Driesem Mertensem z Napoli. Cena ma oscylować wokół 12-15 milionów euro. Jak dla mnie to byłby bardzo dobry transfer, Belg jest zawodnikiem, który potrafi grać kombinacyjnie, niekonwencjonalnie rozegrać piłkę czy uderzyć.
Podobno interesujemy się Driesem Mertensem z Napoli. Cena ma oscylować wokół 12-15 milionów euro. Jak dla mnie to byłby bardzo dobry transfer, Belg jest zawodnikiem, który potrafi grać kombinacyjnie, niekonwencjonalnie rozegrać piłkę czy uderzyć
22 czerwca 2015, 11:48 [cytuj]
QPR chce 15 mln euro za Austina a podobno tyle daje Galata za Soldado - if you know what I mean .
QPR chce 15 mln euro za Austina a podobno tyle daje Galata za Soldado - if you know what I mean
|<  <<  <  22  23  24  25  26    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 64 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się