Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  23  24  25  26  27    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 letnie okienko
22 czerwca 2015, 11:58 [cytuj]
Dragler powiedział/a:
QPR chce 15 mln euro za Austina a podobno tyle daje Galata za Soldado - if you know what I mean

Jakbyśmy komuś wcisnęli Soldado za 15 baniek to byłbym wniebowzięty :D Do tego jeszcze Lamela, Kaboul, Władek i Paulinho out, Shawcross i Austin in, Lennon powrót i okienko będzie udane. Chociaż to by zbyt piękne było.
Jakbyśmy komuś wcisnęli Soldado za 15 baniek to byłbym wniebowzięty :D Do tego jeszcze Lamela, Kaboul, Władek i Paulinho out, Shawcross i Austin in, Lennon powrót i okienko będzie udane. Chociaż to by zbyt piękne było
COYS!
22 czerwca 2015, 12:17 [cytuj]
Na Lennona bym nie liczył za czasów Pocha ;P
Na Lennona bym nie liczył za czasów Pocha ;P
22 czerwca 2015, 12:27 [cytuj]
Jestem tego świadomy, to myślenie czysto życzeniowe.
Jestem tego świadomy, to myślenie czysto życzeniowe
COYS!
22 czerwca 2015, 13:25 [cytuj]
http://www.coysnews.com/2015/06/levy-cancels-holiday-to-make-deal-happen/

Ktoś go kojarzy?
http://www.coysnews.com/2015/06/levy-cancels-holiday-to-make-deal-happen/ Ktoś go kojarzy?
22 czerwca 2015, 18:02 [cytuj]
@Walu , według francuzów to "kameruński Messi" .
@Walu , według francuzów to "kameruński Messi"
22 czerwca 2015, 18:09 [cytuj]
Dragler powiedział/a:
@Walu , według francuzów to "kameruński Messi"

Według francuzów Stambouli to był nowy Hazard :rotfl:
Według francuzów Stambouli to był nowy Hazard :rotfl:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
22 czerwca 2015, 20:35 [cytuj]
Jakoś mi umknęło, że Gignac przeszedł do Tigres UANL ;o taki kontrakt mu zaproponowali czy o co chodzi. Van der Vaart wylądował w Hiszpanii, ciekawe jak tam sobie poradzi, a nasz były gracz Adel Taarabt w Turcji
Jakoś mi umknęło, że Gignac przeszedł do Tigres UANL ;o taki kontrakt mu zaproponowali czy o co chodzi. Van der Vaart wylądował w Hiszpanii, ciekawe jak tam sobie poradzi, a nasz były gracz Adel Taarabt w Turcji
22 czerwca 2015, 22:36 [cytuj]
@ Arcz; Adel wylądował w Benefice, a za VdV trzymam kciuki :).
@ Arcz; Adel wylądował w Benefice, a za VdV trzymam kciuki :)
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
22 czerwca 2015, 22:50 [cytuj]
Lotar powiedział/a:
@ Arcz; Adel wylądował w Benefice, a za VdV trzymam kciuki :)
rzeczywiście :) w sumie VdV w Hiszpanii już grał, pewnie da rade. No nic,czekamy dalej na nasze transfery i mam nadzieję że zaczniemy w końcu wyprzedawac graczy którzy od dłuższego czasu się nie sprawdzają
rzeczywiście :) w sumie VdV w Hiszpanii już grał, pewnie da rade. No nic,czekamy dalej na nasze transfery i mam nadzieję że zaczniemy w końcu wyprzedawac graczy którzy od dłuższego czasu się nie sprawdzają
23 czerwca 2015, 08:28 [cytuj]
Wiadomo co z naszym środkiem pola? Jeśli mamy sprzedać Paulinho, Dembele, Capoue i Stambouliego to z kim zostaniemy? Z Bentalebem i Masonem? :D
Wiadomo co z naszym środkiem pola? Jeśli mamy sprzedać Paulinho, Dembele, Capoue i Stambouliego to z kim zostaniemy? Z Bentalebem i Masonem? :D
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
23 czerwca 2015, 10:19 [cytuj]
dembele mamy sprzedawać?
dembele mamy sprzedawać?
23 czerwca 2015, 10:35 [cytuj]
Czarosław powiedział/a:

jest jeszcze pritchard i caroll, tylko nie wiadomo, czy poch zechce wprowadzić ich do 1 drużyny
jest jeszcze pritchard i caroll, tylko nie wiadomo, czy poch zechce wprowadzić ich do 1 drużyny
23 czerwca 2015, 11:12 [cytuj]
smackey powiedział/a:
dembele mamy sprzedawać?

W minionym sezonie nie wydawał się być pierwszym wyborem Pocha.
W minionym sezonie nie wydawał się być pierwszym wyborem Pocha
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
23 czerwca 2015, 12:35 [cytuj]
smackey powiedział/a:
dembele mamy sprzedawać?

Zainteresowana Genoa
Zainteresowana Genoa
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
23 czerwca 2015, 12:40 [cytuj]
Czarosław powiedział/a:
W minionym sezonie nie wydawał się być pierwszym wyborem Pocha

w porównaniu do Capoue, paulinho czy Stambouliego, to grał sporo ;P

Prędzej powinniśmy sprzedać tą trójke i kogoś kupić a nie sprzedawać Dembele, wtedy trzeba kupić z 2 do środka
w porównaniu do Capoue, paulinho czy Stambouliego, to grał sporo ;P Prędzej powinniśmy sprzedać tą trójke i kogoś kupić a nie sprzedawać Dembele, wtedy trzeba kupić z 2 do środka
24 czerwca 2015, 18:13 [cytuj]
Podobno Shaqiri dostępny za 15 milionów euro. Wyczytałem też, że interesujemy się Baccą, jednak tam Liverpool i United też działają. Dobry napastnik, Liverpool interesuje się też Rondonem, on u nas by chyba pasował idealnie :)
Podobno Shaqiri dostępny za 15 milionów euro. Wyczytałem też, że interesujemy się Baccą, jednak tam Liverpool i United też działają. Dobry napastnik, Liverpool interesuje się też Rondonem, on u nas by chyba pasował idealnie :)
24 czerwca 2015, 19:13 [cytuj]
Liverpool kupił niby jakiegoś brazylijczyka, to już chyba wydali kase za Sterlinga :D

Dlatego raczej bym nie liczył na jakieś duże wydatki w ich wykonaniu ;p
Liverpool kupił niby jakiegoś brazylijczyka, to już chyba wydali kase za Sterlinga :D Dlatego raczej bym nie liczył na jakieś duże wydatki w ich wykonaniu ;p
24 czerwca 2015, 21:09 [cytuj]
Dlatego raczej bym nie liczył na jakieś duże wydatki w ich wykonaniu ;p[/quote]

No i mają super Mario :rotfl:

Payet w West Hamie.W poprzednim sezonie 21 asyst....
No i mają super Mario :rotfl: Payet w West Hamie.W poprzednim sezonie 21 asyst
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
24 czerwca 2015, 22:04 [cytuj]
Ten Brazol, to nie jakiś Brazylijczyk, a świetny grajek. To samo można stwierdzić o Payecie, który wymiata. Szybkość, dynamika, drybling, strzał. Ma wszystko czego potrzebuje ŚPO. No i z francuskiej, a z tamtej ligi sprawdza się dobre 90% zawodników. Zawiódł mnie nieco Cabella w Newcastle, bo ten gościu grał też świetny futbol wcześniej w MSC.
Ten Brazol, to nie jakiś Brazylijczyk, a świetny grajek. To samo można stwierdzić o Payecie, który wymiata. Szybkość, dynamika, drybling, strzał. Ma wszystko czego potrzebuje ŚPO. No i z francuskiej, a z tamtej ligi sprawdza się dobre 90% zawodników. Zawiódł mnie nieco Cabella w Newcastle, bo ten gościu grał też świetny futbol wcześniej w MSC
24 czerwca 2015, 22:10 [cytuj]
napisałem jakiegoś brazylijczyka ( bo tyle zapamiętałem z tamtego newsa po za kwotą ;P) a nie jakiś tam brazol;P

hoffenheim i liga francuska mówią mi tyle samo, czyli nic ;P
napisałem jakiegoś brazylijczyka ( bo tyle zapamiętałem z tamtego newsa po za kwotą ;P) a nie jakiś tam brazol;P hoffenheim i liga francuska mówią mi tyle samo, czyli nic ;P
|<  <<  <  23  24  25  26  27    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 18 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się