Forum dyskusyjne
24 czerwca 2015, 22:51 [cytuj]
Robert powiedział/a:
napisałem jakiegoś brazylijczyka ( bo tyle zapamiętałem z tamtego newsa po za kwotą

) a nie jakiś tam brazol
hoffenheim i liga francuska mówią mi tyle samo, czyli nic

firmino to jeden z większych talentów w europie, o ile 23 lata to jeszcze talent, to ma szanse być w czołówce grajków w BPL, dobrze gra jeden na jeden, w ramach dowodu wrzucę link ze statystyką
http://www.meczyki.pl/image_upload/image/450_27766.png?1
ofc. mimo tego, że jest faktycznie dobry, to nie spodziewam się, żeby wraz z coutinho dali top4 liverpoolowi
firmino to jeden z większych talentów w europie, o ile 23 lata to jeszcze talent, to ma szanse być w czołówce grajków w BPL, dobrze gra jeden na jeden, w ramach dowodu wrzucę link ze statystyką
http://www.meczyki.pl/image_upload/image/450_27766.png?1
ofc. mimo tego, że jest faktycznie dobry, to nie spodziewam się, żeby wraz z coutinho dali top4 liverpoolowi
24 czerwca 2015, 22:57 [cytuj]
Gray powiedział/a:
Ten Brazol, to nie jakiś Brazylijczyk, a świetny grajek. To samo można stwierdzić o Payecie, który wymiata. Szybkość, dynamika, drybling, strzał. Ma wszystko czego potrzebuje ŚPO. No i z francuskiej, a z tamtej ligi sprawdza się dobre 90% zawodników. Zawiódł mnie nieco Cabella w Newcastle, bo ten gościu grał też świetny futbol wcześniej w MSC
YK, Capoue , Stambouli - faktycznie "sprawdzili się". Payet miał sezon bardzo fajny, ale ogólnie to zawodnik o tyle dobry co dziwny. Nie dziwię się, że najwięksi go omijają, bo po meczu gdzie zagra 5 świetnych piłek, zagra 5 meczów, gdzienie zagra ani jednej dobrej. Sam nie wiem dlaczego mi jakoś w pamięci utkwił, podobnie mam z Erdingiem.
YK, Capoue , Stambouli - faktycznie "sprawdzili się". Payet miał sezon bardzo fajny, ale ogólnie to zawodnik o tyle dobry co dziwny. Nie dziwię się, że najwięksi go omijają, bo po meczu gdzie zagra 5 świetnych piłek, zagra 5 meczów, gdzienie zagra ani jednej dobrej. Sam nie wiem dlaczego mi jakoś w pamięci utkwił, podobnie mam z Erdingiem
Kogucie życie!
25 czerwca 2015, 00:01 [cytuj]
Dwa newsy ktore mnie zaciekawiły i oby były prawdą
http://transfery.info/76627,napastnik-tottenhamu-blisko-galatasaray
http://transfery.info/76603,beniaminek-premier-league-chce-paulinho
Dwa newsy ktore mnie zaciekawiły i oby były prawdą
http://transfery.info/76627,napastnik-tottenhamu-blisko-galatasaray
http://transfery.info/76603,beniaminek-premier-league-chce-paulinho
25 czerwca 2015, 00:17 [cytuj]
Dobrze było by ich sprzedać, no ale 9 mln za Soldado i pewnie niecałe 5 za Paulinho? no nie wiem czy łysy przyjmie az taką strate kasy na tych transferach
No i z tygodniówek musieli by mocno zjechać
Dobrze było by ich sprzedać, no ale 9 mln za Soldado i pewnie niecałe 5 za Paulinho? no nie wiem czy łysy przyjmie az taką strate kasy na tych transferach
No i z tygodniówek musieli by mocno zjechać;P
25 czerwca 2015, 15:52 [cytuj]
http://www.hitc.com/en-gb/2015/06/25/report-tottenham-close-to-signing-toby-alderweireld-player-hopes/?
http://www.hitc.com/en-gb/2015/06/25/report-tottenham-close-to-signing-toby-alderweireld-player-hopes/?
25 czerwca 2015, 16:20 [cytuj]
Trzymam kciuki, chociaż wydaje mi się, ze Levy nie kupi już nikogo zanim kilku zawodników od nas nie odejdzie. Nasz Prezes nie z tych, którzy wydaję miliony monet zanim na te wydatki nie zarobią i już samo kupno Trippiera i Wimmera może troszkę dziwić.
Plotek trochę jest o rozmowach w sprawie odejścia takich piłkarzy jak Capoue, Paulinho (podobno na razie tylko na roczne wypożyczenie), Soldado, czy transfer definytywny Holtby'ego, a na sprzedaż wystawieni są kolejni piłkarze, tacy jak Chiriches, Kaboul, Townsend, Lennon, Ade czy Stambouli.
Tego lata jakoś tak więcej tych plotek na temat rzekomego zainteresowania niechcianymi u nas piłkarzami, więc myślę, ze większość z nich uda się sprzedać i koniec końców kupimy nie tylko Toby'ego, ale też środkowego pomocnika (wydaje mi się, że może to być Cabaye, w sumie byłbym bardzo zadowolony) i napastnika. Z takiego okienka byłbym zadowolony
Trzymam kciuki, chociaż wydaje mi się, ze Levy nie kupi już nikogo zanim kilku zawodników od nas nie odejdzie. Nasz Prezes nie z tych, którzy wydaję miliony monet zanim na te wydatki nie zarobią i już samo kupno Trippiera i Wimmera może troszkę dziwić.
Plotek trochę jest o rozmowach w sprawie odejścia takich piłkarzy jak Capoue, Paulinho (podobno na razie tylko na roczne wypożyczenie), Soldado, czy transfer definytywny Holtby'ego, a na sprzedaż wystawieni są kolejni piłkarze, tacy jak Chiriches, Kaboul, Townsend, Lennon, Ade czy Stambouli.
Tego lata jakoś tak więcej tych plotek na temat rzekomego zainteresowania niechcianymi u nas piłkarzami, więc myślę, ze większość z nich uda się sprzedać i koniec końców kupimy nie tylko Toby'ego, ale też środkowego pomocnika (wydaje mi się, że może to być Cabaye, w sumie byłbym bardzo zadowolony) i napastnika. Z takiego okienka byłbym zadowolony :)
25 czerwca 2015, 18:20 [cytuj]
Gray powiedział/a:
To samo można stwierdzić o Payecie, który wymiata. Szybkość, dynamika, drybling, strzał.
To samo można było powiedzieć o Soldado, który wymiatał. Skuteczność, stabilność formy, drybling, zimna krew pod bramką.
gld1337 powiedział/a:
firmino to jeden z większych talentów w europie, o ile 23 lata to jeszcze talent, to ma szanse być w czołówce grajków w BPL, dobrze gra jeden na jeden
W zasadzie tutaj to wystarczy zmienić nazwisko z Firmino na Lamela i czas z teraźniejszego na przeszły.
Ja nie twierdzę, że to są słabi piłkarze, ale ile jeszcze Lameli, Soldadów, Drewninhów i im podobnych musimy sprowadzić, żebyście zobaczyli, że czasem lepiej jest kupić kogoś tańszego, z Wysp, kto nie jest złotym dzieckiem ani czołowym graczem ligi hiszpańskiej, francuskiej czy włoskiej? Co do Ligue 1, to zgadzam się z Marcusem, prawdopodobieństwo niewypału nie jest w żaden sposób zmniejszone, albo trafimy albo nie. Ostatnie przykłady pokazują, że jakie-takie zaufanie do ligi innej niż PL można miec tylko do Eredivisie (Eriksen, Chadli, Bony, Suarez, mimo wszystko Verts).
Co do Alderweirelda, to jest ok, ale wolałbym jednak Shawcrossa i chyba nawet Caulkera. No, może ten ostatni za bardzo kojarzy mi się ze strefą spadkową. Jeśli zostalibyśmy z Ade i Goaldado, albo zamiast Austina (nie jestem szczęśliwy, że nie ma żadnych plotek łączących Nas z nim) ściągnęlibyśmy jakieś objawienie z Hiszpanii, to może warto byłoby pomyśleć o Gliku, ktoś w końcu musi bramki strzelać.
To samo można było powiedzieć o Soldado, który wymiatał. Skuteczność, stabilność formy, drybling, zimna krew pod bramką.
[quote=gld1337]firmino to jeden z większych talentów w europie, o ile 23 lata to jeszcze talent, to ma szanse być w czołówce grajków w BPL, dobrze gra jeden na jeden
COYS!
25 czerwca 2015, 19:14 [cytuj]
Monaco odrzuciło ofertę za Carrasco . Oferowaliśmy 9,9 mln funtów a Monaco chce 17.8 mln . Może Carrasco + Martial za 35 mln funtów ?
Monaco odrzuciło ofertę za Carrasco . Oferowaliśmy 9,9 mln funtów a Monaco chce 17.8 mln . Może Carrasco + Martial za 35 mln funtów ?
25 czerwca 2015, 20:30 [cytuj]
Tottenham close to selling Paulinho to Guangzhou Evergrande for £12m i do tego wzrośnie mu tyg. z 55 to 90k.
Oby to było prawdą.
Tottenham close to selling Paulinho to Guangzhou Evergrande for £12m i do tego wzrośnie mu tyg. z 55 to 90k. :boisie:
Oby to było prawdą
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
25 czerwca 2015, 20:36 [cytuj]
dobrze widze 12 mln ?:O
3 mln straty na nim to tyle co nic
dobrze widze 12 mln ?:O
3 mln straty na nim to tyle co nic
25 czerwca 2015, 22:28 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Tottenham close to selling Paulinho to Guangzhou Evergrande for £12m i do tego wzrośnie mu tyg. z 55 to 90k.
Oby to było prawdą
Podwyżka w nagrodę za dobrą grę
Podwyżka w nagrodę za dobrą grę :D
25 czerwca 2015, 23:16 [cytuj]
Żadna strata na Paulino, wiekszoc transferow mamy przepelnione klauzulami. A ze sie wielu nie sprawdzalo... Soldado wiec polowe nas na razie kosztowal, Paulinho 10.
Żadna strata na Paulino, wiekszoc transferow mamy przepelnione klauzulami. A ze sie wielu nie sprawdzalo... Soldado wiec polowe nas na razie kosztowal, Paulinho 10
26 czerwca 2015, 09:36 [cytuj]
spurscfaniak powiedział/a:
Żadna strata na Paulino, wiekszoc transferow mamy przepelnione klauzulami. A ze sie wielu nie sprawdzalo... Soldado wiec polowe nas na razie kosztowal, Paulinho 10
Podasz jakiś link do tych info?
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
26 czerwca 2015, 10:36 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
YK, Capoue , Stambouli - faktycznie "sprawdzili się". Payet miał sezon bardzo fajny, ale ogólnie to zawodnik o tyle dobry co dziwny. Nie dziwię się, że najwięksi go omijają, bo po meczu gdzie zagra 5 świetnych piłek, zagra 5 meczów, gdzienie zagra ani jednej dobrej. Sam nie wiem dlaczego mi jakoś w pamięci utkwił, podobnie mam z Erdingiem
Co jak co, ale Capoue nie grał wcale tak źle do czasu, aż nie dostał kontuzji. Ten sezon zaczął także obiecująco, ale po fatalnym występie na Etihad go odstawił, po jednym nieudanym meczu.. O Stamboulim to nawet nie słyszałem w tamtym sezonie, bo tam cała gra skupiała się na Cabelli.
Wduwek powiedział/a:
[quote=gld1337]firmino to jeden z większych talentów w europie, o ile 23 lata to jeszcze talent, to ma szanse być w czołówce grajków w BPL, dobrze gra jeden na jeden
Napisałem dosyć niedawno, że aby ktoś odniósł w tej lidze sukces musi mieć albo szybkość, bądź siłę. Co miał Soldado? Nic z tych rzeczy.
Co jak co, ale Capoue nie grał wcale tak źle do czasu, aż nie dostał kontuzji. Ten sezon zaczął także obiecująco, ale po fatalnym występie na Etihad go odstawił, po jednym nieudanym meczu.. O Stamboulim to nawet nie słyszałem w tamtym sezonie, bo tam cała gra skupiała się na Cabelli.
[quote=Wduwek]To samo można było powiedzieć o Soldado, który wymiatał. Skuteczność, stabilność formy, drybling, zimna krew pod bramką.
26 czerwca 2015, 10:37 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Też coś takiego ostatnio czytałem na jakimś fanowskim blogu. Na ile jest to prawdziwe, nie mam pojęcia, ale tka na logikę, ma to sens bo większość transferów ma w sobie różne klauzule, a Lamela, Soldado, czy Paulinho nie grali an tyle dobrze, żeby je spełnić
Też coś takiego ostatnio czytałem na jakimś fanowskim blogu. Na ile jest to prawdziwe, nie mam pojęcia, ale tka na logikę, ma to sens bo większość transferów ma w sobie różne klauzule, a Lamela, Soldado, czy Paulinho nie grali an tyle dobrze, żeby je spełnić :P
26 czerwca 2015, 10:52 [cytuj]
Może to wyjaśnia dlaczego Lamela dwa sezony temu nagle zaginął

mały był z niego pożytek, a może miał klauzulę dotyczącą ilości występów..
Może to wyjaśnia dlaczego Lamela dwa sezony temu nagle zaginął :) mały był z niego pożytek, a może miał klauzulę dotyczącą ilości występów
26 czerwca 2015, 11:01 [cytuj]
BTW Jak Paulinho faktycznie odejdzie za 17 ml funtów to będzie deal roku! (słyszałem o ofercie 15 + 2 w dodatkach - w lidze chińskiej to chyba będzie ogarniał na tyle żeby strzelić tych kilka bramek

)
BTW Jak Paulinho faktycznie odejdzie za 17 ml funtów to będzie deal roku! (słyszałem o ofercie 15 + 2 w dodatkach - w lidze chińskiej to chyba będzie ogarniał na tyle żeby strzelić tych kilka bramek :P )
26 czerwca 2015, 11:03 [cytuj]
BOOM!!!!!!!!
.
Let's hope it's true... MG
.
Eurosport say Yevhen Konoplyanka is to travel to England to undergo a medical and sign a contract with Tottenham.
Egzamin zaraz to coś muszę robić żeby się nie uczyć. Stąd ten natłok postów z mojej strony
BOOM!!!!!!!!
.
Let's hope it's true... MG
.
Eurosport say Yevhen Konoplyanka is to travel to England to undergo a medical and sign a contract with Tottenham.
Egzamin zaraz to coś muszę robić żeby się nie uczyć. Stąd ten natłok postów z mojej strony :D
26 czerwca 2015, 11:07 [cytuj]
Konopylanka ponoć w Londynie i dziś ma przejść testy medyczne w Spurs. Dobry news o ile prawdziwy. Toby też już bardzo blisko nas. Jak narazie bardzo mądre transfery
Konopylanka ponoć w Londynie i dziś ma przejść testy medyczne w Spurs. Dobry news o ile prawdziwy. Toby też już bardzo blisko nas. Jak narazie bardzo mądre transfery :brawo:
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
26 czerwca 2015, 11:11 [cytuj]
Lloris(Vorm)
Walker(Trippier) Verthongen(Dier) Toby(Wimmer) Rose(Davies)
Całkiem obiecująco i perspektywicznie wygląda ta linia obrony. Konopylanka już chyba przyklepany, oby jeszcze dołączył do nas Cabaye, jakiś napadzior i jest pięknie.
Lloris(Vorm)
Walker(Trippier) Verthongen(Dier) Toby(Wimmer) Rose(Davies)
Całkiem obiecująco i perspektywicznie wygląda ta linia obrony. Konopylanka już chyba przyklepany, oby jeszcze dołączył do nas Cabaye, jakiś napadzior i jest pięknie
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne