Forum dyskusyjne
26 czerwca 2015, 11:44 [cytuj]
Gray powiedział/a:
Napisałem dosyć niedawno, że aby ktoś odniósł w tej lidze sukces musi mieć albo szybkość, bądź siłę. Co miał Soldado? Nic z tych rzeczy.
A którą z tych rzeczy ma Eriksen? Czego brakuje Di Marii albo Falcao? W tak 'fizycznej' lidze jak PL siła i szybkość na pewno pomagają, ale nie załatwią niczego jeśli transfer nie jest przemyślany.
vebq powiedział/a:
Konopylanka już chyba przyklepany
Bardzo odważnie powiedziane, zważywszy że Eurosport i Sky mają dokładnie odwrotne informacje w tej sprawie (i całym sercem liczę, że prawdziwe ma Sky).
EDIT: chociaż coraz więcej serwisów to powtarza, cos może być na rzeczy.
A którą z tych rzeczy ma Eriksen? Czego brakuje Di Marii albo Falcao? W tak 'fizycznej' lidze jak PL siła i szybkość na pewno pomagają, ale nie załatwią niczego jeśli transfer nie jest przemyślany.
[quote=vebq]Konopylanka już chyba przyklepany
COYS!
26 czerwca 2015, 16:49 [cytuj]
Do nas zawsze wszyscy dołączają, a w końcu lądują w Chelsea, Liverpoolu itd.
Do nas zawsze wszyscy dołączają, a w końcu lądują w Chelsea, Liverpoolu itd. :luzik:
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
26 czerwca 2015, 22:53 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
[quote=vebq]Konopylanka już chyba przyklepany
Zdarzają się wyjątki, nie mówię, że nie. Di Maria szybki gracz, a Falcao ciężko przepchnąć, czyli dobrze stoi na nogach, a jeżeli dobrze stoi na nogach to jest silny
Zdarzają się wyjątki, nie mówię, że nie. Di Maria szybki gracz, a Falcao ciężko przepchnąć, czyli dobrze stoi na nogach, a jeżeli dobrze stoi na nogach to jest silny :D
27 czerwca 2015, 08:23 [cytuj]
Martial przedłużył kontrakt z Monako do roku 2019.
Martial przedłużył kontrakt z Monako do roku 2019
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
27 czerwca 2015, 08:50 [cytuj]
Przecież Eriksen jest bardzo szybki, wydaje mi się że szybszy od takiego Lameli nawet
Przecież Eriksen jest bardzo szybki, wydaje mi się że szybszy od takiego Lameli nawet
27 czerwca 2015, 09:11 [cytuj]
Ja tego nie zauważyłem. Może dlatego, że jest taki "drepczący".
Ja tego nie zauważyłem. Może dlatego, że jest taki "drepczący"
COYS!
27 czerwca 2015, 16:39 [cytuj]
Czyli co, Moses i Mirallas zamiast Martiala i Bolasie?
Jeszcze na takie coś trafiłem. Nie znam gościa w ogóle
http://www.sportsmole.co.uk/football/spurs/transfer-talk/news/spurs-to-bid-for-porto-midfielder_230682.html
Czyli co, Moses i Mirallas zamiast Martiala i Bolasie? :rotfl:
Jeszcze na takie coś trafiłem. Nie znam gościa w ogóle
http://www.sportsmole.co.uk/football/spurs/transfer-talk/news/spurs-to-bid-for-porto-midfielder_230682.html
27 czerwca 2015, 21:17 [cytuj]
Guangzhou Evergrande have agreed a €14m deal to sign Tottenham midfielder Paulinho, claim the Daily Telegraph.
The Brazil international, 26, has a contract at White Hart Lane until the summer of 2018.
To byłby sukces tyle za niego dostać
Guangzhou Evergrande have agreed a €14m deal to sign Tottenham midfielder Paulinho, claim the Daily Telegraph.
The Brazil international, 26, has a contract at White Hart Lane until the summer of 2018.
To byłby sukces tyle za niego dostać
27 czerwca 2015, 21:48 [cytuj]
14 mln ;O
dajcie mi Paulinho, pomogę mu spakować się
14 mln ;O
dajcie mi Paulinho, pomogę mu spakować się :rotfl:
28 czerwca 2015, 14:04 [cytuj]
Robert powiedział/a:
14 mln ;O
dajcie mi Paulinho, pomogę mu spakować się

Ponoć już oficjalnie

szkoda mi go. Najlepszy zawodnik środka pola idzie za tak śmieszne pieniądze do kitajców
Ponoć już oficjalnie ;( szkoda mi go. Najlepszy zawodnik środka pola idzie za tak śmieszne pieniądze do kitajców
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
28 czerwca 2015, 14:54 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Ponoć już oficjalnie

szkoda mi go. Najlepszy zawodnik środka pola idzie za tak śmieszne pieniądze do kitajców
Jak może być oficjalnie, skoro nie ma potwierdzenia ani na naszej ani na ich (aż z ciekawości sprawdziłem) stronie internetowej?
I skoro jest taki świetny, to czemu tego nie pokazał? Szansę dostał, bo wystąpił w naszych barwach w 45 meczach.
Jak może być oficjalnie, skoro nie ma potwierdzenia ani na naszej ani na ich (aż z ciekawości sprawdziłem) stronie internetowej?
I skoro jest taki świetny, to czemu tego nie pokazał? Szansę dostał, bo wystąpił w naszych barwach w 45 meczach
28 czerwca 2015, 16:26 [cytuj]
£10m FOR PAULINHO
Tottenham are close to agreeing a deal with Chinese club Guangzhou Evergrande over the sale of Paulinho, according to Sky sources.
Guangzhou are managed by former Brazil manager Luis Felipe Scolari and he is keen to bring his compatriot to the club.
Spurs are hoping to agree a deal that will see them recoup most if not all of the £17m they paid Corinthians for the midfielder in 2013 but Sky sources understand that the fee will be closer to £10m.
£10m FOR PAULINHO
Tottenham are close to agreeing a deal with Chinese club Guangzhou Evergrande over the sale of Paulinho, according to Sky sources.
Guangzhou are managed by former Brazil manager Luis Felipe Scolari and he is keen to bring his compatriot to the club.
Spurs are hoping to agree a deal that will see them recoup most if not all of the £17m they paid Corinthians for the midfielder in 2013 but Sky sources understand that the fee will be closer to £10m
28 czerwca 2015, 16:42 [cytuj]
kto nie widział niech obejrzy:
https://www.youtube.com/watch?v=tPUzrlW1gQU
coś pięknego polecam
kto nie widział niech obejrzy:
https://www.youtube.com/watch?v=tPUzrlW1gQU
coś pięknego polecam
28 czerwca 2015, 16:50 [cytuj]
Jeśli wierzyć Gazzetta dello Sport Tottenham wygrał wyścig o Konoplyanke i pozostały tylko testy medyczne , aby potwierdzić transfer .
Czyli co ? Townsend / Lennon out ? Bo raczej nie wydaje mi się , aby Levy sprzedał ( ciężko to przyznać ) naszego najlepszego skrzydłowego Chadliego lub Lamelę .
Jeśli wierzyć Gazzetta dello Sport Tottenham wygrał wyścig o Konoplyanke i pozostały tylko testy medyczne , aby potwierdzić transfer .
Czyli co ? Townsend / Lennon out ? Bo raczej nie wydaje mi się , aby Levy sprzedał ( ciężko to przyznać ) naszego najlepszego skrzydłowego Chadliego lub Lamelę
28 czerwca 2015, 17:48 [cytuj]
skrzydłowych to powinniśmy mieć 4
Pewnie Lennon bedzie sprzedany
skrzydłowych to powinniśmy mieć 4;P
Pewnie Lennon bedzie sprzedany
28 czerwca 2015, 18:22 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Czyli co ? Townsend / Lennon out ? Bo raczej nie wydaje mi się , aby Levy sprzedał ( ciężko to przyznać ) naszego najlepszego skrzydłowego Chadliego lub Lamelę
Medyczne podobno przeszedł w weekend w Londynie. Przynajmniej wg Gazzetta dello Sport
Tottenham have completed the signing of Dnipro winger Yevhen Konoplyanka [Gazzetta dello Sport]
- FJ
On Sunday afternoon Italian newspaper Gazzetta dello Sport claimed Tottenham had all but completed the signing of Ukrainian winger Yevhen Konoplyank
Gazzetta dello Sport report that all that is left is for Tottenham to make the announcement confirming the signing of the soon-to-be free agent.
The 25 year old Dnipro winger has been linked to Spurs for some time and Mauricio Pochettino appears to have finally landed his man.
Liverpool, Stoke City and Sevilla have also shown interest in the skilful Ukrainian international who has only days left on his contract with Dnipro.
The Italian newspaper claim Spurs finally convinced Yevhen Konoplyanka to sign and believe a medical already took place in London over the weekend.
Have we finally come to the end of one of the longest transfer stories of all time? Gazzetta dello Sport certainly think so.
Medyczne podobno przeszedł w weekend w Londynie. Przynajmniej wg Gazzetta dello Sport
Tottenham have completed the signing of Dnipro winger Yevhen Konoplyanka [Gazzetta dello Sport]
- FJ
On Sunday afternoon Italian newspaper Gazzetta dello Sport claimed Tottenham had all but completed the signing of Ukrainian winger Yevhen Konoplyank
Gazzetta dello Sport report that all that is left is for Tottenham to make the announcement confirming the signing of the soon-to-be free agent.
The 25 year old Dnipro winger has been linked to Spurs for some time and Mauricio Pochettino appears to have finally landed his man.
Liverpool, Stoke City and Sevilla have also shown interest in the skilful Ukrainian international who has only days left on his contract with Dnipro.
The Italian newspaper claim Spurs finally convinced Yevhen Konoplyanka to sign and believe a medical already took place in London over the weekend.
Have we finally come to the end of one of the longest transfer stories of all time? Gazzetta dello Sport certainly think so
28 czerwca 2015, 21:43 [cytuj]
Jeżeli to prawda, to pozyskaliśmy najlepszego skrzydłowego dostępnego na rynku za darmo w tym momencie
Jeżeli to prawda, to pozyskaliśmy najlepszego skrzydłowego dostępnego na rynku za darmo w tym momencie :ok:
28 czerwca 2015, 22:58 [cytuj]
no to jeszcze Toby i można zacząć grać

no to jeszcze Toby i można zacząć grać :cwaniak::cwaniak:
28 czerwca 2015, 23:14 [cytuj]
Mi się jeszcze marzy Cabaye obok Toby'ego, bo jednak środek pomocy to my też nie za mocny mamy.
Mi się jeszcze marzy Cabaye obok Toby'ego, bo jednak środek pomocy to my też nie za mocny mamy
29 czerwca 2015, 00:21 [cytuj]
Napastnika trzeba koniecznie...
Napastnika trzeba koniecznie
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...