Forum dyskusyjne
2 lipca 2015, 15:47 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Przypominam, że my gramy jednym napastnikiem, a nie dwoma...
Benteke i Austin to taki sam typ napadziora co Kane. Żaden z nich na ławce nie usiądzie, a chyba nie wyobrażacie sobie, że spuścimy Harrego...
Jeśli kupimy napastnika, to albo młodego, który będzie spokojnie czekał na swoją szansę, albo takiego, który potrafi grać jako '10', a Eriksen powędruje na lewą stronę.
Tak czy owak... ani Benteke, ani Austin do roli 'za dziewiątką' się nie nadaje
chyba, że mogą wypróbować Lamele na pozycji 10 i kupić napastnika, który może grać na skrzydle. Przecież Argentyńczyk kilka bardzo ładnych asyst zaliczył w tym sezonie, także przegląd pola to on ma.
chyba, że mogą wypróbować Lamele na pozycji 10 i kupić napastnika, który może grać na skrzydle. Przecież Argentyńczyk kilka bardzo ładnych asyst zaliczył w tym sezonie, także przegląd pola to on ma
2 lipca 2015, 21:22 [cytuj]
Ale my mamy 10 - Eriksen. Wystawianie go na skrzydle to marnowanie jego potencjału.
Ale my mamy 10 - Eriksen. Wystawianie go na skrzydle to marnowanie jego potencjału
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
3 lipca 2015, 00:21 [cytuj]
Panowie a kiedy zaczynamy przygotowania do sezonu i jakieś sparingi gramy ?
3 lipca 2015, 09:13 [cytuj]
Konoplyanka w Sevilli.
http://sevillafc.es/nuevaweb/actualidad/noticias/38035
Hehe...
Konoplyanka w Sevilli.
http://sevillafc.es/nuevaweb/actualidad/noticias/38035
Hehe
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
3 lipca 2015, 10:29 [cytuj]
Kamień z serca.
Kamień z serca
COYS!
3 lipca 2015, 10:39 [cytuj]
Robert - ściągać ze szpicy gościa, który strzelił 31 bramek w sezonie?
gld1337 - ani Benteke, ani Austin skrzydłowymi jednak nie są, a o nich przecież była mowa
gld1337 - ani Benteke, ani Austin skrzydłowymi jednak nie są, a o nich przecież była mowa ;)
Can't Smile Without You!!!
3 lipca 2015, 11:01 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Pierwszy oficjalnie potwierdzony sparing mamy 29 lipca, gramy z gwiazdami MLS.
Pierwszy oficjalnie potwierdzony sparing mamy 29 lipca, gramy z gwiazdami MLS
COYS!
3 lipca 2015, 11:33 [cytuj]
byłoby to o tyle dziwne że sezon się przecież zaczyna już 8 sierpnia.. myślę że ogłoszą jeszcze jakieś sparingi
byłoby to o tyle dziwne że sezon się przecież zaczyna już 8 sierpnia.. myślę że ogłoszą jeszcze jakieś sparingi
3 lipca 2015, 12:54 [cytuj]
Czarosław powiedział/a:
Ale my mamy 10 - Eriksen. Wystawianie go na skrzydle to marnowanie jego potencjału
Wydaje mi się , że można byłoby spróbować rozwiązania ( jak np. gdy przegrywaliśmy z Villą lub Hull ) grania z 2 offensywnymi i wtedy jest miejsce dla dwóch 10 . Lamela daje sobie rade tam znakomicie , a jeszcze na pozycji Eriksena mamy Pritcharda , więc myślę że każdy sobie pogra zważywszy , że tych meczy co sezon gramy aż za dużo .
Wydaje mi się , że można byłoby spróbować rozwiązania ( jak np. gdy przegrywaliśmy z Villą lub Hull ) grania z 2 offensywnymi i wtedy jest miejsce dla dwóch 10 . Lamela daje sobie rade tam znakomicie , a jeszcze na pozycji Eriksena mamy Pritcharda , więc myślę że każdy sobie pogra zważywszy , że tych meczy co sezon gramy aż za dużo
3 lipca 2015, 13:08 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
napisałem ze może, ale teżdopisałem ze wolałbym aby jednak grał na 9
"Konoplyanka w Sevilli. "
widać ze bardzo chciał grac w angli
napisałem ze może, ale teżdopisałem ze wolałbym aby jednak grał na 9 ;P
widać ze bardzo chciał grac w angli :D
4 lipca 2015, 09:52 [cytuj]
Robert powiedział/a:
widać ze bardzo chciał grac w angli

Niemniej jednak szkoda, bo za darmoszke i dobry gracz....
http://transfery.info/77292,manchester-city-finalizuje-transfer-reprezentanta-anglii
a tu nasz niby plan B
http://transfery.info/77292,manchester-city-finalizuje-transfer-reprezentanta-anglii
a tu nasz niby plan B
4 lipca 2015, 11:16 [cytuj]
100 tysi, no to wiadomo ze nie przeszedłby do nas, bo u nas by tyle nie dostał ;p
100 tysi, no to wiadomo ze nie przeszedłby do nas, bo u nas by tyle nie dostał ;p
4 lipca 2015, 11:32 [cytuj]
Kupili go, bo jest Anglikiem. Posiedzi na ławce albo trybunach jak Rodwell czy Sinclair aż mu się znudzi i wróci do któregoś średniaka ligi. A my mimo sprzedaży Paulinho i tak mamy kilku środkowych pomocników, więc wątpię, żebyśmy go mimo wszystko w najbliższym czasie zakontraktowali.
Kupili go, bo jest Anglikiem. Posiedzi na ławce albo trybunach jak Rodwell czy Sinclair aż mu się znudzi i wróci do któregoś średniaka ligi. A my mimo sprzedaży Paulinho i tak mamy kilku środkowych pomocników, więc wątpię, żebyśmy go mimo wszystko w najbliższym czasie zakontraktowali
4 lipca 2015, 12:38 [cytuj]
Alista powiedział/a:
a tu nasz niby plan B
mam dziwne przeczucie, ze zostaniemy na lodzie i pod koniec okienka sprowadzimy jakiegos Mosesa.
mam dziwne przeczucie, ze zostaniemy na lodzie i pod koniec okienka sprowadzimy jakiegos Mosesa
4 lipca 2015, 13:22 [cytuj]
Akurat Moses nie jest takim najgorszym wyborem patrząc na Lamele.....
Akurat Moses nie jest takim najgorszym wyborem patrząc na Lamele
4 lipca 2015, 15:20 [cytuj]
Alista powiedział/a:
Akurat Moses nie jest takim najgorszym wyborem patrząc na Lamele
Przez pryzmat końcówki sezonu wole jednak Lamele, który miałby dostać ostatnią szansę.
Przez pryzmat końcówki sezonu wole jednak Lamele, który miałby dostać ostatnią szansę
4 lipca 2015, 15:43 [cytuj]
gld1337 powiedział/a:
Przez pryzmat końcówki sezonu wole jednak Lamele, który miałby dostać ostatnią szansę
Dokładnie tak, dlatego antylamelowie zdziwią sie? Bo według mnie nie ma szans aby był sprzedany w tym okienku
Dokładnie tak, dlatego antylamelowie zdziwią sie? Bo według mnie nie ma szans aby był sprzedany w tym okienku ;P
4 lipca 2015, 15:52 [cytuj]
gld1337 powiedział/a:
Tylko po Co ? Ktoś kiedyś powiedział że " głupotą jest powtarzanie tych samych działań i oczekiwanie innych rezultatów..."
A my widzimy to samo za każdym razem, kiwka z wiatrem, na boisku stoi niczym lebioda wywracany przez wiatr z którym sie kiwa. A to że mu sie czasem uda zagrać coś wybitnego to jak na gracza za takie piniondze to serio szacun... To jakby pochwalić Torresa że pare bramek w Chelsea strzelił....
Tylko po Co ? Ktoś kiedyś powiedział że " głupotą jest powtarzanie tych samych działań i oczekiwanie innych rezultatów..."
A my widzimy to samo za każdym razem, kiwka z wiatrem, na boisku stoi niczym lebioda wywracany przez wiatr z którym sie kiwa. A to że mu sie czasem uda zagrać coś wybitnego to jak na gracza za takie piniondze to serio szacun... To jakby pochwalić Torresa że pare bramek w Chelsea strzelił
4 lipca 2015, 16:04 [cytuj]
Ja tam osobiście widze coś wiecej w Lameli jak tylko ta bramka raboną czy jedna prostopadła piłka
Ja tam osobiście widze coś wiecej w Lameli jak tylko ta bramka raboną czy jedna prostopadła piłka ;P
4 lipca 2015, 16:09 [cytuj]
Ja też widze w nim potencjał ale nie na lige angielska.... dobrym odnośnikiem tego może być De Bruyne że można grać dobrze ale nie w anglii
Ja też widze w nim potencjał ale nie na lige angielska.... dobrym odnośnikiem tego może być De Bruyne że można grać dobrze ale nie w anglii