Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  29  30  31  32  33    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 letnie okienko
4 lipca 2015, 16:29 [cytuj]
a ile De Bruyne ma rozegranych meczy w angli ?:D
-------------
dobra juz mam, 3 mecze w lidze, a w nich uzbierał 131 minut i asyste ;P
w pucharze jeszcze 3 mecze, 235 minut

troche mało ;P
a ile De Bruyne ma rozegranych meczy w angli ?:D ------------- dobra juz mam, 3 mecze w lidze, a w nich uzbierał 131 minut i asyste ;P w pucharze jeszcze 3 mecze, 235 minut troche mało ;P
4 lipca 2015, 16:50 [cytuj]
Przecież De Bruyne nigdy nie dostał prawdziwej szansy w Anglii, po udanym wypożyczeniu do Werderu posiedział chwilę na ławie i poszedł do Wolfsburga.

ps. a co do Lameli to też widzę w nim więcej niż gol z rabony i dobry mecz z Burnley, przecież to gość, który we Włoszech zdobył 15 bramek w swoim 2 sezonie i regularnie kręcił obrońcami. Wierzę w niego i mam nadzieję, że dla nas też zdobędzie te +10 bramek w nadchodzącym sezonie.
Przecież De Bruyne nigdy nie dostał prawdziwej szansy w Anglii, po udanym wypożyczeniu do Werderu posiedział chwilę na ławie i poszedł do Wolfsburga. ps. a co do Lameli to też widzę w nim więcej niż gol z rabony i dobry mecz z Burnley, przecież to gość, który we Włoszech zdobył 15 bramek w swoim 2 sezonie i regularnie kręcił obrońcami. Wierzę w niego i mam nadzieję, że dla nas też zdobędzie te +10 bramek w nadchodzącym sezonie
4 lipca 2015, 16:52 [cytuj]
"Watford have agreed fees with Tottenham to sign their French midfielders Etienne Capoue and Benjamin Stambouli, according to Sky sources."

Jesli to prawda to pewnie mamy na oku juz jakiegos zastepce, gdzies pisalo ze mamy dostac 10mln funtow za dwoch, troche malo ;/
"Watford have agreed fees with Tottenham to sign their French midfielders Etienne Capoue and Benjamin Stambouli, according to Sky sources." Jesli to prawda to pewnie mamy na oku juz jakiegos zastepce, gdzies pisalo ze mamy dostac 10mln funtow za dwoch, troche malo ;/
4 lipca 2015, 16:59 [cytuj]
moshino powiedział/a:
"Watford have agreed fees with Tottenham to sign their French midfielders Etienne Capoue and Benjamin Stambouli, according to Sky sources."

Jesli to prawda to pewnie mamy na oku juz jakiegos zastepce, gdzies pisalo ze mamy dostac 10mln funtow za dwoch, troche malo ;/

Za Capoue mamy dostać jakoś 8 mil,a za Stambouli to jeszcze nie wiem. Ale mysle że wiecej niż 10 dostaniemy. Jakieś 15 jest ok :ok:
Za Capoue mamy dostać jakoś 8 mil,a za Stambouli to jeszcze nie wiem. Ale mysle że wiecej niż 10 dostaniemy. Jakieś 15 jest ok :ok:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
4 lipca 2015, 17:09 [cytuj]
Czyścimy drużynę z gówna, wreszcie!
Czyścimy drużynę z gówna, wreszcie!
4 lipca 2015, 17:12 [cytuj]
Efendi6 powiedział/a:

ale ze za obu 10?:P

jak by było 15 to byśmy chyba znowu zarobili, jak na Holtbym, bo z tego co pamiętam Sambouli dośc mało kosztował, 4mln ?

------
byle tylko byśmy nie zostali z samymi wychowankami albo z innymi wynalazkami ;P
ale ze za obu 10?:P jak by było 15 to byśmy chyba znowu zarobili, jak na Holtbym, bo z tego co pamiętam Sambouli dośc mało kosztował, 4mln ? ------ byle tylko byśmy nie zostali z samymi wychowankami albo z innymi wynalazkami ;P
4 lipca 2015, 19:32 [cytuj]
gld1337 powiedział/a:
Przecież De Bruyne nigdy nie dostał prawdziwej szansy w Anglii, po udanym wypożyczeniu do Werderu posiedział chwilę na ławie i poszedł do Wolfsburga.

No tak bo widać ktośza wczasu doszedł do wniosku że szkoda położyć wyniki drużyny żeby sięktośrozkręcał, niestety u nas ten precedens jest normalny... łaska boska że Harry odpalił z formą bo bracia koguty jestem pełen śmiałości że oglądalibyśmy cały sezon nieudolne próby Solbiedy....
No tak bo widać ktośza wczasu doszedł do wniosku że szkoda położyć wyniki drużyny żeby sięktośrozkręcał, niestety u nas ten precedens jest normalny... łaska boska że Harry odpalił z formą bo bracia koguty jestem pełen śmiałości że oglądalibyśmy cały sezon nieudolne próby Solbiedy
4 lipca 2015, 19:48 [cytuj]
Tylko nie każdego na to stać. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Aczkolwiek ja rozumiem niechęć do Lameli bo sam za nim nie przepadam :X Z tym że taki Townsend od słynnego meczu z Czarnogórą też nic nie pokazał, może nawet nie więcej niż Lamela.

W ostatnim czasie jakoś tak jest że jak gramy totalną pytówę to znajdzie się taka duszyczka która odpali. Kane, Eriksen czy nawet Bale. Teraz przychodzi sezon w którym popisze się zespół jako całość, ja wam to mówię :cwaniak::cwaniak:
Tylko nie każdego na to stać. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Aczkolwiek ja rozumiem niechęć do Lameli bo sam za nim nie przepadam :X Z tym że taki Townsend od słynnego meczu z Czarnogórą też nic nie pokazał, może nawet nie więcej niż Lamela. W ostatnim czasie jakoś tak jest że jak gramy totalną pytówę to znajdzie się taka duszyczka która odpali. Kane, Eriksen czy nawet Bale. Teraz przychodzi sezon w którym popisze się zespół jako całość, ja wam to mówię :cwaniak::cwaniak:
4 lipca 2015, 20:27 [cytuj]
Mecenas powiedział/a:
Z tym że taki Townsend od słynnego meczu z Czarnogórą też nic nie pokazał, może nawet nie więcej niż Lamela.

Ale on jest z naszej szkółki a nie kupiony za grube siano :)
4 lipca 2015, 20:56 [cytuj]
Alista powiedział/a:
No i sobie sam odpowiedziałeś dlaczego gra Lamela. Chelsea sobie może pozwolić na wymienianie piłkarzy za 30 mln. Jak widać nie uśmiecha się postawić krzyżyka na chłopaku za nasz rekord transferowy. Na dodatek stawiając krzyżyk na nim dużo byśmy stracili. Co nie znaczy że teraz stracilibyśmy mało żebyśmy go w tym oknie sprzedali. Więc ciśniemy ile się da, a nóż widelec odpali.
No i sobie sam odpowiedziałeś dlaczego gra Lamela. Chelsea sobie może pozwolić na wymienianie piłkarzy za 30 mln. Jak widać nie uśmiecha się postawić krzyżyka na chłopaku za nasz rekord transferowy. Na dodatek stawiając krzyżyk na nim dużo byśmy stracili. Co nie znaczy że teraz stracilibyśmy mało żebyśmy go w tym oknie sprzedali. Więc ciśniemy ile się da, a nóż widelec odpali
4 lipca 2015, 21:02 [cytuj]
Powiedzci mi co ma Townsend po za biegiem do przodu, złamaniem i strzałem, tak w kółko;P

sorry ale on nie jest lepszy od lameli ;p
Powiedzci mi co ma Townsend po za biegiem do przodu, złamaniem i strzałem, tak w kółko;P sorry ale on nie jest lepszy od lameli ;p
5 lipca 2015, 01:06 [cytuj]
Mecenas powiedział/a:
No i sobie sam odpowiedziałeś dlaczego gra Lamela. Chelsea sobie może pozwolić na wymienianie piłkarzy za 30 mln. Jak widać nie uśmiecha się postawić krzyżyka na chłopaku za nasz rekord transferowy. Na dodatek stawiając krzyżyk na nim dużo byśmy stracili. Co nie znaczy że teraz stracilibyśmy mało żebyśmy go w tym oknie sprzedali. Więc ciśniemy ile się da, a nóż widelec odpali

To że na pewno nie zyskamy na transferze to ja wiem, bardziej w całym kontekście Lameli chodziło mi o to że już nie wierze w jego przełamanie i przebłysk talentu ( obym musiał to jeszcze kiedyś odszczekać)

Robert powiedział/a:
Powiedzci mi co ma Townsend po za biegiem do przodu, złamaniem i strzałem, tak w kółko;P

sorry ale on nie jest lepszy od lameli ;p

Nie jestem jakimś wybitnym obrońcą talentu Townsenda ale akurat to przyspieszenie złamanie i strzał bywa często groźniejsze niż kiwka strata gleba, aczkolwiek jakiegoś przebłysku geniuszu to sie po nim raczej już też nie ma co spodziewać.
To że na pewno nie zyskamy na transferze to ja wiem, bardziej w całym kontekście Lameli chodziło mi o to że już nie wierze w jego przełamanie i przebłysk talentu ( obym musiał to jeszcze kiedyś odszczekać) [quote=Robert]Powiedzci mi co ma Townsend po za biegiem do przodu, złamaniem i strzałem, tak w kółko;P sorry ale on nie jest lepszy od lameli ;p
5 lipca 2015, 10:00 [cytuj]
moshino powiedział/a:
Jesli to prawda to pewnie mamy na oku juz jakiegos zastepce

Według mnie nie ma sensu . Bo przychodzi Carrol , Pritchard , Alli do tego Onomah ma zostać włączany do pierwszej drużyny .

Z ŚP : < Carrol , Pritchard , Alli , Onomah > Eriksen , Bentaleb , Mason , Dembele - co daje 8 pomocników . Wydaje mi się , że jeśli mamy ściągnąć kogoś do środka pola to musi być to Cabaye - ograny w Anglii , w miarę tani , dobry strzał z dystansu , dobry przegląd pola .

Manchester UTD zrobił oficialne zapytanie w sprawie Kane , ponoć są w stanie dać 40mln funtów .
Według mnie nie ma sensu . Bo przychodzi Carrol , Pritchard , Alli do tego Onomah ma zostać włączany do pierwszej drużyny . Z ŚP : < Carrol , Pritchard , Alli , Onomah > Eriksen , Bentaleb , Mason , Dembele - co daje 8 pomocników . Wydaje mi się , że jeśli mamy ściągnąć kogoś do środka pola to musi być to Cabaye - ograny w Anglii , w miarę tani , dobry strzał z dystansu , dobry przegląd pola . Manchester UTD zrobił oficialne zapytanie w sprawie Kane , ponoć są w stanie dać 40mln funtów
5 lipca 2015, 10:32 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Według mnie nie ma sensu . Bo przychodzi Carrol , Pritchard , Alli do tego Onomah ma zostać włączany do pierwszej drużyny .

Z ŚP : < Carrol , Pritchard , Alli , Onomah > Eriksen , Bentaleb , Mason , Dembele - co daje 8 pomocników . Wydaje mi się , że jeśli mamy ściągnąć kogoś do środka pola to musi być to Cabaye - ograny w Anglii , w miarę tani , dobry strzał z dystansu , dobry przegląd pola .

Manchester UTD zrobił oficialne zapytanie w sprawie Kane , ponoć są w stanie dać 40mln funtów

za 40 mln to Levy nawet palcem nie kiwnie.
za 40 mln to Levy nawet palcem nie kiwnie
5 lipca 2015, 12:00 [cytuj]
"According to @DiMarzio, Spurs have reached agreement with Atléti for transfer of Toby Alderweireld for €16m + €1-2m bonuses."
"According to @DiMarzio, Spurs have reached agreement with Atléti for transfer of Toby Alderweireld for €16m + €1-2m bonuses."
5 lipca 2015, 13:28 [cytuj]
O, to jest przyzwoite źródło :cwaniak:
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
5 lipca 2015, 14:28 [cytuj]
Z obrońców już chyba możemy całą 11 zbudować :p
Z obrońców już chyba możemy całą 11 zbudować :p
5 lipca 2015, 14:33 [cytuj]
MatMar powiedział/a:

To jest takie źródło, że ja w zasadzie czekam tylko na oficjalne potwierdzenie ;)
To jest takie źródło, że ja w zasadzie czekam tylko na oficjalne potwierdzenie ;)
COYS!
5 lipca 2015, 14:47 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:

A ja się zastanawiam co mają włoskie media do transferu pomiędzy hiszpańskim i angielskim klubem. Zwłaszcza, ze żaden klub włoski się nim nie interesował. Nie mówię, że się Levy z Atletico nie dogadał, ale zastanawia mnie to, że w angielskiej i hiszpańskiej prasie, która tak na zdrowy rozum powinna wiedzieć pierwsza na razie na ten temat cisza.

Ktoś mi wytłumaczy? :)
A ja się zastanawiam co mają włoskie media do transferu pomiędzy hiszpańskim i angielskim klubem. Zwłaszcza, ze żaden klub włoski się nim nie interesował. Nie mówię, że się Levy z Atletico nie dogadał, ale zastanawia mnie to, że w angielskiej i hiszpańskiej prasie, która tak na zdrowy rozum powinna wiedzieć pierwsza na razie na ten temat cisza. Ktoś mi wytłumaczy? :)
5 lipca 2015, 15:02 [cytuj]
Akurat w tym przypadku to nie chodziło mi o kraj, tylko o reputację źródła.

Tak ogólnie to fanem wtrącania się mediów spoza zainteresowanych krajów nie jestem, to chyba Włosi właśnie (albo Turcy) pierwsi informowali o tym, że Konoplyanka jest już na testach medycznych na Lane.
Akurat w tym przypadku to nie chodziło mi o kraj, tylko o reputację źródła. Tak ogólnie to fanem wtrącania się mediów spoza zainteresowanych krajów nie jestem, to chyba Włosi właśnie (albo Turcy) pierwsi informowali o tym, że Konoplyanka jest już na testach medycznych na Lane
COYS!
|<  <<  <  29  30  31  32  33    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się