Forum dyskusyjne
5 lipca 2015, 15:34 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
to chyba Włosi właśnie (albo Turcy) pierwsi informowali o tym, że Konoplyanka jest już na testach medycznych na Lane
No właśnie - włosi
Pozostaje trzymać kciuki, cena wydaje się niewygórowana, sam zawodnik też na odpowiedni poziomie i z doświadczeniem w BPL.
No właśnie - włosi ;)
Pozostaje trzymać kciuki, cena wydaje się niewygórowana, sam zawodnik też na odpowiedni poziomie i z doświadczeniem w BPL
5 lipca 2015, 15:37 [cytuj]
Wstrzymałbym się ze stwierdzeniem, że cena nie jest wygórowana, jednak obrońcy są tansi, to byłby nasz rekord transferowy za obrońcę. A np. taki Austin ponoć jest wyceniany na 15 (funtów co prawda), napastnik, jeszcze bardziej ograny w PL. Ale narzekał na ten transfer nie będę.
Wstrzymałbym się ze stwierdzeniem, że cena nie jest wygórowana, jednak obrońcy są tansi, to byłby nasz rekord transferowy za obrońcę. A np. taki Austin ponoć jest wyceniany na 15 (funtów co prawda), napastnik, jeszcze bardziej ograny w PL. Ale narzekał na ten transfer nie będę
COYS!
5 lipca 2015, 18:47 [cytuj]
A ja nie będę płakał z powodu ceny. Grunt, że w końcu ktoś zrozumiał, że zespół buduje się od tyłu i nie stawiamy na jakiegoś kota w worku, a sprawdzonego zawodnika. Nareszcie nasza linia obrony będzie jakoś się prezentować. Póki co transfery wydają się przemyślane.
A ja nie będę płakał z powodu ceny. Grunt, że w końcu ktoś zrozumiał, że zespół buduje się od tyłu i nie stawiamy na jakiegoś kota w worku, a sprawdzonego zawodnika. Nareszcie nasza linia obrony będzie jakoś się prezentować. Póki co transfery wydają się przemyślane
5 lipca 2015, 19:37 [cytuj]
janek przedłużyl kontrakt? jak dobrze pamietam niedawno było mówione ze został bodajże rok do końca
Jak podpisał to pozbywamy się pewnie Fazio, a jak nie podpisał to wiadomo kto odejdzie ;p
janek przedłużyl kontrakt? jak dobrze pamietam niedawno było mówione ze został bodajże rok do końca:mysli:
Jak podpisał to pozbywamy się pewnie Fazio, a jak nie podpisał to wiadomo kto odejdzie ;p
5 lipca 2015, 19:54 [cytuj]
"It's our understanding that Southampton believe they have a contract with Atletico Madrid for the defender and expect a permanent transfer to take place, after he spent last season on loan at St Mary's.
Sky Sources have told us that if the Spanish club do a deal with Tottenham or anyone else, then Southampton will consider legal action against Atletico."
"It's our understanding that Southampton believe they have a contract with Atletico Madrid for the defender and expect a permanent transfer to take place, after he spent last season on loan at St Mary's.
Sky Sources have told us that if the Spanish club do a deal with Tottenham or anyone else, then Southampton will consider legal action against Atletico."
:stres:
5 lipca 2015, 19:59 [cytuj]
Strasznie głośno było o Bolasiem , wiadomo co z nim ?
Strasznie głośno było o Bolasiem , wiadomo co z nim ?
5 lipca 2015, 20:51 [cytuj]
Damian88 powiedział/a:
A ja nie będę płakał z powodu ceny. Grunt, że w końcu ktoś zrozumiał, że zespół buduje się od tyłu i nie stawiamy na jakiegoś kota w worku, a sprawdzonego zawodnika. Nareszcie nasza linia obrony będzie jakoś się prezentować. Póki co transfery wydają się przemyślane
Płakał też nie będę, cena (moim zdaniem) wydaje się adekwatna (napisałem że nie jest okazyjna, nic więcej), umiarkowana. No może lekko za wysoka, ale nie na tyle, żeby kruszyć o to kopie (rezygnować z dobrego zawodnika z powodu 1-2 milionów). Tyle.
Płakał też nie będę, cena (moim zdaniem) wydaje się adekwatna (napisałem że nie jest okazyjna, nic więcej), umiarkowana. No może lekko za wysoka, ale nie na tyle, żeby kruszyć o to kopie (rezygnować z dobrego zawodnika z powodu 1-2 milionów). Tyle
COYS!
5 lipca 2015, 21:26 [cytuj]
Będzie problem z Toby'm. Święci powołują się na klauzulę, której AM nie dotrzymało.
Będzie problem z Toby'm. Święci powołują się na klauzulę, której AM nie dotrzymało
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
5 lipca 2015, 22:32 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Będzie problem z Toby'm. Święci powołują się na klauzulę, której AM nie dotrzymało
Wydaje mi się (ale tylko wydaje), że skoro złożyliśmy ofertę i Atletico ją zaakceptowało, to po prostu mają obie oferty zaakceptowane - tą o wartości 6,8 miliona od Świętych (jeśli w ogóle taka oferta została złożona) i naszą, która jeśli wierzyć doniesieniom jest zaakceptowana. Wtedy wybór należałby do Toby'ego, który (znów - jeśli wierzyć doniesieniom) już zaakceptował naszą ofertę i musi u nas przejść tylko testy medyczne.
Jeśli tak nie jest, to (tutaj akurat jestem pewien) Toby, żeby przejść do Świętych musi zaakceptować ich ofertę kontraktową, a jeśli tego nie zrobi, to znów możemy wkroczyć do akcji i ponowić swoją ofertę.
Koniec końców, myślę, ze ten cały ambaras ze Świętymi może trochę odłożyć w czasie pozyskanie przez nas Alderweirelda, ale jeśli sam zawodnik wybrał nas to trafi do nas.
Na pewno Atletico nie podpisało umowy w myśl której Toby może odejść tylko do Świętych, a jeśli nie zaakceptuje ich oferty, to musi zostać w Atletico i nie może być sprzedany gdzie indziej.
Tak na zdrowy rozum, to pismaki robią szum, bo muszą mieć o czym pisać, ale myślę, że niewykupienie przez Atletico klauzuli nie będzie większym problemem.
@Wduwek - też nie napisałem, że cena jest okazyjna, napisałem, że jest niewygórowana - czyli odpowiadająca wartości tego zawodnika
Wydaje mi się (ale tylko wydaje), że skoro złożyliśmy ofertę i Atletico ją zaakceptowało, to po prostu mają obie oferty zaakceptowane - tą o wartości 6,8 miliona od Świętych (jeśli w ogóle taka oferta została złożona) i naszą, która jeśli wierzyć doniesieniom jest zaakceptowana. Wtedy wybór należałby do Toby'ego, który (znów - jeśli wierzyć doniesieniom) już zaakceptował naszą ofertę i musi u nas przejść tylko testy medyczne.
Jeśli tak nie jest, to (tutaj akurat jestem pewien) Toby, żeby przejść do Świętych musi zaakceptować ich ofertę kontraktową, a jeśli tego nie zrobi, to znów możemy wkroczyć do akcji i ponowić swoją ofertę.
Koniec końców, myślę, ze ten cały ambaras ze Świętymi może trochę odłożyć w czasie pozyskanie przez nas Alderweirelda, ale jeśli sam zawodnik wybrał nas to trafi do nas.
Na pewno Atletico nie podpisało umowy w myśl której Toby może odejść tylko do Świętych, a jeśli nie zaakceptuje ich oferty, to musi zostać w Atletico i nie może być sprzedany gdzie indziej.
Tak na zdrowy rozum, to pismaki robią szum, bo muszą mieć o czym pisać, ale myślę, że niewykupienie przez Atletico klauzuli nie będzie większym problemem.
@Wduwek - też nie napisałem, że cena jest okazyjna, napisałem, że jest niewygórowana - czyli odpowiadająca wartości tego zawodnika :)
6 lipca 2015, 13:55 [cytuj]
Capoue oficjalnie w Watford . Solidny zawodnik , szczególnie na początku rozegrał kilka fenomenalnych spotkań , ale później kontuzja z odbytami trochę mu przeszkodziła . Mimo to jeden z moich ulubionych zawodników .
Capoue oficjalnie w Watford . Solidny zawodnik , szczególnie na początku rozegrał kilka fenomenalnych spotkań , ale później kontuzja z odbytami trochę mu przeszkodziła . Mimo to jeden z moich ulubionych zawodników
6 lipca 2015, 14:04 [cytuj]
mogliśmy go wypożyczyć, albo sprzedać z możliwością odkupu po sezonie za 10 baniek. Moim zdaniem jeszcze pokaże na co go stać w PL
mogliśmy go wypożyczyć, albo sprzedać z możliwością odkupu po sezonie za 10 baniek. Moim zdaniem jeszcze pokaże na co go stać w PL
6 lipca 2015, 14:19 [cytuj]
Szkoda, no ale był po prostu cienki. Jeszcze Bendżamin Baton Stambuli i będzie git
Szkoda, no ale był po prostu cienki. Jeszcze Bendżamin Baton Stambuli i będzie git :D
6 lipca 2015, 14:32 [cytuj]
Niewykorzystany potencjał tego zawodnika. Zostajemy praktycznie z grajkami bez odbioru...
Niewykorzystany potencjał tego zawodnika. Zostajemy praktycznie z grajkami bez odbioru
6 lipca 2015, 22:32 [cytuj]
Ludzie ogarnijcie się
Goście w postaci Capoue oraz Stambouli... nie ma co ukrywać, nie przychodzili w glorii chwały, nie były to chłopy którzy zbawią ten zespół. Z calym szacunkiem takiego szrotu zespół marzący o LM musi się pozbyć... może to teraz zabrzmi brutalnie ale granie w LM gwarantują gośćie pokroju Modrica, Eriksena oraz... Lameli. Tak, tak.. pewnie za chwilę część użytkowników wyleje na mnie kubeł zimnej wody, ale żeby zaistnieć na najwyższym szczebku rozgrywek trzeba mieć gości którzy potrafią to robić... nie można mieć 11 wyrobników, trzeba mieć 8/9 graczy od zapierdalania ale 2/3 od magii. I wbrew hejtom uważam że Lamela jest gościem który potrafi zrobić różnicę, ale potrzebuje obok siebie gości którzy na niego w pewnien sposób zapracują.
Dlatego nie ma co płakać po gościach w stylu Capoue, takich jest na pęczki. Na początku nie byłem fanem Bentaleba, ale uważam że wyroników można sobie wychować, magia trafia się raz na 10 lat...
Ludzie ogarnijcie się :P
Goście w postaci Capoue oraz Stambouli... nie ma co ukrywać, nie przychodzili w glorii chwały, nie były to chłopy którzy zbawią ten zespół. Z calym szacunkiem takiego szrotu zespół marzący o LM musi się pozbyć... może to teraz zabrzmi brutalnie ale granie w LM gwarantują gośćie pokroju Modrica, Eriksena oraz... Lameli. Tak, tak.. pewnie za chwilę część użytkowników wyleje na mnie kubeł zimnej wody, ale żeby zaistnieć na najwyższym szczebku rozgrywek trzeba mieć gości którzy potrafią to robić... nie można mieć 11 wyrobników, trzeba mieć 8/9 graczy od zapierdalania ale 2/3 od magii. I wbrew hejtom uważam że Lamela jest gościem który potrafi zrobić różnicę, ale potrzebuje obok siebie gości którzy na niego w pewnien sposób zapracują.
Dlatego nie ma co płakać po gościach w stylu Capoue, takich jest na pęczki. Na początku nie byłem fanem Bentaleba, ale uważam że wyroników można sobie wychować, magia trafia się raz na 10 lat
6 lipca 2015, 23:35 [cytuj]
Podobno jesteśmy strasznie zainteresowani Yannick Ferreira Carrasco . z AS Monako co leprze chłopak ma 21 lat jest na prawdę dobrym skrzydłowym , bodajże lewym ale może grać i na prawym skrzydle oraz jako ofensywny pomocnik. Tylko teraz tak. Zastanawiam się czy to nie będzie drugi LAMELA bo z tego co wiem ten piłkarz dużo kiwa.

A u nas kiwanie lameli już doskonale nie wychodziło. lecz jak pisze źródło Anglia Goal to niby daliśmy im 14mil i odrzucili ofertę

kolejny zawodnik szykuje nam się za około pewnie 20 paru mil, a na dodatek kompletny brak ogrania w PL nie wiem czy to dobry pomysł by podejmować takie ryzyko.
Podobno jesteśmy strasznie zainteresowani Yannick Ferreira Carrasco . z AS Monako co leprze chłopak ma 21 lat jest na prawdę dobrym skrzydłowym , bodajże lewym ale może grać i na prawym skrzydle oraz jako ofensywny pomocnik. Tylko teraz tak. Zastanawiam się czy to nie będzie drugi LAMELA bo z tego co wiem ten piłkarz dużo kiwa. :mysli: A u nas kiwanie lameli już doskonale nie wychodziło. lecz jak pisze źródło Anglia Goal to niby daliśmy im 14mil i odrzucili ofertę :( kolejny zawodnik szykuje nam się za około pewnie 20 paru mil, a na dodatek kompletny brak ogrania w PL nie wiem czy to dobry pomysł by podejmować takie ryzyko.:milczek:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
6 lipca 2015, 23:47 [cytuj]
Co prawda, nie jest to transfer ale niewątpliwie duże wzmocnienie

.
Bentaleb przedłużył z nami kontrakt!
http://www.tottenhamhotspur.com/news/new-deal-for-nabil-060715/
Co prawda, nie jest to transfer ale niewątpliwie duże wzmocnienie ;).
Bentaleb przedłużył z nami kontrakt!
http://www.tottenhamhotspur.com/news/new-deal-for-nabil-060715/
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
7 lipca 2015, 07:34 [cytuj]
Efendi6 powiedział/a:
A u nas kiwanie lameli już doskonale nie wychodziło.
Moim zdaniem to kiwanie Lameli u nas wychodziło. Tylko, że po przedryblowaniu 5 rywali Argentyńczyk zatrzymał się na szóstym, wyjechał za linię końcową, przewrócił się, albo dośrodkował/strzelił w trybuny
Moim zdaniem to kiwanie Lameli u nas wychodziło. Tylko, że po przedryblowaniu 5 rywali Argentyńczyk zatrzymał się na szóstym, wyjechał za linię końcową, przewrócił się, albo dośrodkował/strzelił w trybuny ;)
COYS!
7 lipca 2015, 09:14 [cytuj]
@Efendi6 Monaco chce 17 mln funtów .
@Wduwek Mi się wydaje , że Lamela potrafił przejść 1 , 2 rywali później się zatrzymywał i po prostu nie wiedział co ma zrobić z piłką.
Southampton nas straszy , że pójdzie do FA i FIFA jeśli Alderwield dojdzie do nas .
Jesteśmy zainteresowani McCarthym z Evertonu , ponoć Martinez bardzo chce u siebie Lennona , więc jakaś transakcja z wymianą by się odbyła . Chociaż bardziej wolałbym wymianę Lennon za Mirralasa , a co do środka pola bardziej przekonuje mnie Ki ze Swansea .
Ponoć West Ham daje 15 mln funtów za Townsenda .
@Efendi6 Monaco chce 17 mln funtów .
@Wduwek Mi się wydaje , że Lamela potrafił przejść 1 , 2 rywali później się zatrzymywał i po prostu nie wiedział co ma zrobić z piłką.
Southampton nas straszy , że pójdzie do FA i FIFA jeśli Alderwield dojdzie do nas .
Jesteśmy zainteresowani McCarthym z Evertonu , ponoć Martinez bardzo chce u siebie Lennona , więc jakaś transakcja z wymianą by się odbyła . Chociaż bardziej wolałbym wymianę Lennon za Mirralasa , a co do środka pola bardziej przekonuje mnie Ki ze Swansea .
Ponoć West Ham daje 15 mln funtów za Townsenda
7 lipca 2015, 11:55 [cytuj]
Jeśli West Ham daje 15 mln za Drewninio to ja bym oddawał w ciemno, bo jak dla mnie to on wart jest co najwyżej 10.
Jeśli West Ham daje 15 mln za Drewninio to ja bym oddawał w ciemno, bo jak dla mnie to on wart jest co najwyżej 10.:ok:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
7 lipca 2015, 12:04 [cytuj]
Niestety Carasso znalazł się na celowniku Atletico po odejściu Ardy i jednoczesny przejściu Konoplianki do Sevilli
Benteke ma w tym tygodniu poinformować Sherwooda o chęci odejścia już w tym okienku transferowym.
Cena przerażająca ale (teoretycznie) liczby za nim przemawiają
Niestety Carasso znalazł się na celowniku Atletico po odejściu Ardy i jednoczesny przejściu Konoplianki do Sevilli
Benteke ma w tym tygodniu poinformować Sherwooda o chęci odejścia już w tym okienku transferowym.
Cena przerażająca ale (teoretycznie) liczby za nim przemawiają
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest