Forum dyskusyjne
8 lipca 2015, 11:12 [cytuj]
Toby nasz!
http://www.tottenhamhotspur.com/news/alderweireld-deal-agreed-080715/
Toby nasz! :brawo:
http://www.tottenhamhotspur.com/news/alderweireld-deal-agreed-080715/
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
8 lipca 2015, 11:50 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Ja tu nic takiego nie przeczytałem

Wywnioskowałem z postów Walu i Roberta .
Jeszcze tylko Austin i Shaquiri + pozbycie się szrotu i okienko udane - oczywiście jeśli nie sprzedamy nikogo z trójki Hugo/Eriksen/Kane .
Jeszcze tylko Austin i Shaquiri + pozbycie się szrotu i okienko udane - oczywiście jeśli nie sprzedamy nikogo z trójki Hugo/Eriksen/Kane
8 lipca 2015, 12:33 [cytuj]
http://transfery.info/77505,oficjalnie-alderweireld-w-tottenhamie teraz czas sprzedać szrot ze środka pola i napadu..
http://transfery.info/77505,oficjalnie-alderweireld-w-tottenhamie teraz czas sprzedać szrot ze środka pola i napadu
8 lipca 2015, 13:58 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
mój post:
Robert powiedział/a:
u mnie zdecydowanie Janek>>Fazio

to jest ostra nierówność na korzyść Janka
Teraz to go wręcz bym sprzedał
Co do ataku, sprzedać gdzieś Ade i ściągnąć szybkiego zawodnika, co moze zagrać na boku i na ataku
mój post:
[quote=Robert]u mnie zdecydowanie Janek>>Fazio;P
8 lipca 2015, 15:22 [cytuj]
Ja tylko napisałem że obaj w poprzednim sezonie byli do bani, nie porywnywalem.
Ja tylko napisałem że obaj w poprzednim sezonie byli do bani, nie porywnywalem
9 lipca 2015, 11:59 [cytuj]
Letnia przecena? https://www.clubcall.com/tottenham-hotspur/soldado-seeking-spurs-exit-1774449.html?
Letnia przecena? https://www.clubcall.com/tottenham-hotspur/soldado-seeking-spurs-exit-1774449.html?
9 lipca 2015, 12:06 [cytuj]
Mam nadzieję, że zostanie jeszcze przynajmniej na jeden sezon. Mówcie i piszcie, co chcecie, ale głupotą byłaby sprzedaż Soldado, kiedy w obwodzie zostają jedynie Kane i wypalony Ade, a jednocześnie nie zapowiada się, żebyśmy w jego miejsce kupili jakiegoś choćby przyzwoitego napadziora, nie mówiąc już nawet o takim z wyższej półki.
Mam nadzieję, że zostanie jeszcze przynajmniej na jeden sezon. Mówcie i piszcie, co chcecie, ale głupotą byłaby sprzedaż Soldado, kiedy w obwodzie zostają jedynie Kane i wypalony Ade, a jednocześnie nie zapowiada się, żebyśmy w jego miejsce kupili jakiegoś choćby przyzwoitego napadziora, nie mówiąc już nawet o takim z wyższej półki
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
9 lipca 2015, 12:58 [cytuj]
Sądze tak samo jak MatMar
sprzedać najpierw ade i kogoś kupić i dalej można myśleć o napadzie, chociaż zostawiłbym go na jeszcze sezon, tańszy jak 10 mln czy te 8 to juz raczej nie będzie
Sądze tak samo jak MatMar;)
sprzedać najpierw ade i kogoś kupić i dalej można myśleć o napadzie, chociaż zostawiłbym go na jeszcze sezon, tańszy jak 10 mln czy te 8 to juz raczej nie będzie ;)
9 lipca 2015, 13:15 [cytuj]
To spróbuj go sprzedać. Cały czas mówi że chce ssać kase z Levyego do końca kontraktu. Znajdź frajera który zapłaci tyle ile Levy chce i tyle ile Adebayor chce. Awykonalne
To spróbuj go sprzedać. Cały czas mówi że chce ssać kase z Levyego do końca kontraktu. Znajdź frajera który zapłaci tyle ile Levy chce i tyle ile Adebayor chce. Awykonalne
9 lipca 2015, 21:12 [cytuj]
Tomislav Gomelt has made his loan move at Bari permanent, reports claim.
http://www.hitc.com/en-gb/2015/07/09/italian-outfit-sign-tottenham-youngster-on-three-year/?utm_medium=share%2Bbutton&utm_campaign=social%2Bmedia&utm_content=%2Fen-gb%2F2015%2F07%2F09%2Fitalian-outfit-sign-tottenham-youngster-on-three-year%2F&utm_source=Facebook
Tomislav Gomelt has made his loan move at Bari permanent, reports claim.
http://www.hitc.com/en-gb/2015/07/09/italian-outfit-sign-tottenham-youngster-on-three-year/?utm_medium=share%2Bbutton&utm_campaign=social%2Bmedia&utm_content=%2Fen-gb%2F2015%2F07%2F09%2Fitalian-outfit-sign-tottenham-youngster-on-three-year%2F&utm_source=Facebook
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
10 lipca 2015, 10:00 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/9908102/tottenham-chairman-daniel-levy-outlines-transfer-plans
O Austinie czy Benteke w takim razie raczej zapominamy, ale za to mamy na oku złote dziecko FM'a - Wernera

ciekaw jestem kto jeszcze jest na tej naszej długiej liście.
Song mógłby być tanim, a bardzo konkretnym lekarstwem na nasze problemy defensywne w poprzednim sezonie, bo to, że błędy obrony były na porządku dziennym to raz, ale asekuracji ze strony Benataleba i Masona też brakowało. Jestem za. Mimo, że to były zawodnik Anali to nigdy jakoś się nie obnosił z miłością do nich czy nienawiścią do nas, w poprzednim sezonie grał bardzo dobrze w barwach Młotów.
Ogólnie, okienko wygląda na naprawdę przemyślane i intensywne z naszej strony, ale jak już bym się miał do czegoś przyczepić, to dopinanie trzech transferów pod koniec okienka może doprowadzić do nerwowych ruchów w przypadku jakiś problemów z dopięciem transferów. W zasadzie nie widzę powodu dlaczego nie mielibyśmy dopinać np jednego transferu co 2 tygodnie zamiast zostawiać wszystko an drugą połowę sierpnia. Zwłaszcza, że Levy będzie miał w deadline day czas tylko do 19. bo okienko się w tym roku kończy o tej godzinie właśnie. Ale i tak na razie to okienko wygląda elegancko, a skoro mamy jeszcze przytoczone wypowiedzi Levy'ego na temat kolejnych transferów, to znaczy, ze te transfery będą. Swoją drogą, nie kojarzę, żeby Levy się kiedykolwiek wypowiadał do prasy na temat transferów, poza tym, kiedy już z godzinę po zamknięciu okienka dalej negocjował transfer Moutinho bodajże i powiedział prasie 'it's not over until I say it's over' - wtedy podobno FA przedłużyła mu czas na dopięcie transferu, ale już nie dokońca pamiętam jak to wszystko wyglądało, możliwe nawet, ze to nie o transfer Moutinho chodziło tylko Damiao na przykład
http://www1.skysports.com/football/news/11675/9908102/tottenham-chairman-daniel-levy-outlines-transfer-plans
O Austinie czy Benteke w takim razie raczej zapominamy, ale za to mamy na oku złote dziecko FM'a - Wernera :P ciekaw jestem kto jeszcze jest na tej naszej długiej liście.
Song mógłby być tanim, a bardzo konkretnym lekarstwem na nasze problemy defensywne w poprzednim sezonie, bo to, że błędy obrony były na porządku dziennym to raz, ale asekuracji ze strony Benataleba i Masona też brakowało. Jestem za. Mimo, że to były zawodnik Anali to nigdy jakoś się nie obnosił z miłością do nich czy nienawiścią do nas, w poprzednim sezonie grał bardzo dobrze w barwach Młotów.
Ogólnie, okienko wygląda na naprawdę przemyślane i intensywne z naszej strony, ale jak już bym się miał do czegoś przyczepić, to dopinanie trzech transferów pod koniec okienka może doprowadzić do nerwowych ruchów w przypadku jakiś problemów z dopięciem transferów. W zasadzie nie widzę powodu dlaczego nie mielibyśmy dopinać np jednego transferu co 2 tygodnie zamiast zostawiać wszystko an drugą połowę sierpnia. Zwłaszcza, że Levy będzie miał w deadline day czas tylko do 19. bo okienko się w tym roku kończy o tej godzinie właśnie. Ale i tak na razie to okienko wygląda elegancko, a skoro mamy jeszcze przytoczone wypowiedzi Levy'ego na temat kolejnych transferów, to znaczy, ze te transfery będą. Swoją drogą, nie kojarzę, żeby Levy się kiedykolwiek wypowiadał do prasy na temat transferów, poza tym, kiedy już z godzinę po zamknięciu okienka dalej negocjował transfer Moutinho bodajże i powiedział prasie 'it's not over until I say it's over' - wtedy podobno FA przedłużyła mu czas na dopięcie transferu, ale już nie dokońca pamiętam jak to wszystko wyglądało, możliwe nawet, ze to nie o transfer Moutinho chodziło tylko Damiao na przykład
10 lipca 2015, 10:37 [cytuj]
Carrasco najprawdopodobniej trafi do Atletico , więc jeden skrzydłowy nam odpada .
Osobiście jestem za Shaqirim i Austinem - cena około 30-35 mln funtów , a podejrzewam , że za mniejsze pieniądze lepszych nie znajdziemy .
Carrasco najprawdopodobniej trafi do Atletico , więc jeden skrzydłowy nam odpada .
Osobiście jestem za Shaqirim i Austinem - cena około 30-35 mln funtów , a podejrzewam , że za mniejsze pieniądze lepszych nie znajdziemy
10 lipca 2015, 10:43 [cytuj]
Cabaye w Crystal Palace...............
Cabaye w Crystal Palace
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
10 lipca 2015, 13:19 [cytuj]
Shaqiri ponoć w Schalke od środy..
Shaqiri ponoć w Schalke od środy
10 lipca 2015, 15:41 [cytuj]
http://transfery.info/77633,oficjalnie-cabaye-w-crystal-palace
na potwierdzenie niestety .... jak mozna odbpuscic takiego srodkowego ....
http://transfery.info/77633,oficjalnie-cabaye-w-crystal-palace
na potwierdzenie niestety .... jak mozna odbpuscic takiego srodkowego
10 lipca 2015, 16:23 [cytuj]
Galatasaray have begun talks with Tottenham over the signing of centre half Vlad Chiriches (Evening Standard)
Pozbywania się niepotrzebnych zawodnikó ciąg dalszy. Good job mr Levy!
Galatasaray have begun talks with Tottenham over the signing of centre half Vlad Chiriches (Evening Standard)
Pozbywania się niepotrzebnych zawodnikó ciąg dalszy. Good job mr Levy! :)
10 lipca 2015, 16:36 [cytuj]
METRO BELIEVE LLORENTE TO SPURS IS CLOSE - LT
Source: Metro
Fernando Llorente is ready to accept a move to Tottenham after the White Hart Lane club made a £10.7million offer, according to reports.
The Spanish striker has been given permission to leave Juventus this summer and he’s not been short of offers.
Real Madrid have been strongly linked with his services, while Arsenal and Liverpool are rumoured to be keen.
However, Italian newspaper Tuttosport says Tottenham have made a £10.7m bid and Llorente is ready to accept a switch to White Hart Lane.
Llorente, who has scored 23 goals in 65 matches for Juve, would be a quality addition as he offers a different threat to Harry Kane.
Jestem skłonny w to uwierzyć, od dość dawna się coś przewijało o zainteresowaniu Llorente, a dodatkowo Juve kupiło już trzech napastników tego lata. Moim zdaniem kiepski pomysł z tym Llorente, stary, drogi, już go raczej nigdzie nie sprzedamy za sensowne pieniądze jeśli się nie sprawdzi
I druga sprawa:
Lazio want to sign Tottenham midfielder Alex Pritchard this summer.
Source: La Gazzetta dello sport
METRO BELIEVE LLORENTE TO SPURS IS CLOSE - LT
Source: Metro
Fernando Llorente is ready to accept a move to Tottenham after the White Hart Lane club made a £10.7million offer, according to reports.
The Spanish striker has been given permission to leave Juventus this summer and he’s not been short of offers.
Real Madrid have been strongly linked with his services, while Arsenal and Liverpool are rumoured to be keen.
However, Italian newspaper Tuttosport says Tottenham have made a £10.7m bid and Llorente is ready to accept a switch to White Hart Lane.
Llorente, who has scored 23 goals in 65 matches for Juve, would be a quality addition as he offers a different threat to Harry Kane.
Jestem skłonny w to uwierzyć, od dość dawna się coś przewijało o zainteresowaniu Llorente, a dodatkowo Juve kupiło już trzech napastników tego lata. Moim zdaniem kiepski pomysł z tym Llorente, stary, drogi, już go raczej nigdzie nie sprzedamy za sensowne pieniądze jeśli się nie sprawdzi
I druga sprawa:
Lazio want to sign Tottenham midfielder Alex Pritchard this summer.
Source: La Gazzetta dello sport
10 lipca 2015, 17:27 [cytuj]
Serio myślisz że nie miał ofert z lepszych klubów z lepszym hajsem? Najwyraźniej ceni sobie pracę z Pardewem i dobrze się dogadywali.
Serio myślisz że nie miał ofert z lepszych klubów z lepszym hajsem? Najwyraźniej ceni sobie pracę z Pardewem i dobrze się dogadywali.:mysli:
10 lipca 2015, 20:39 [cytuj]
N otak sobie to tylko tlumacze ze poszedl za Pardewem w mysl ja wokol Ciebie zrobie sklad bo inaczej to ciezko mi jest pomyslec co nim kierowalo w drodze do CP
N otak sobie to tylko tlumacze ze poszedl za Pardewem w mysl ja wokol Ciebie zrobie sklad bo inaczej to ciezko mi jest pomyslec co nim kierowalo w drodze do CP
11 lipca 2015, 00:54 [cytuj]
A ja bym w ogóle się nie zdziwił, gdyby nie dostał oferty z lepszych angielskich klubów. Szkoda, że nie powalczyliśmy, bo była możliwość wyrwania go za małe pieniądze.
A ja bym w ogóle się nie zdziwił, gdyby nie dostał oferty z lepszych angielskich klubów. Szkoda, że nie powalczyliśmy, bo była możliwość wyrwania go za małe pieniądze