Forum dyskusyjne
11 lipca 2015, 09:55 [cytuj]
Carrasco oficjalnie w Atletico - szkoda , bo chłopak ma papiery na grę .
Tim Sherwood jest zdesperowany aby pozyskać Townsenda . Cena pewnie taka jaką dawał West Ham - 15 mln funtów . Dołożyć 15 mln + Townsend za Benteke i jeden transfer z głowy .
Tim Sherwood jest zdesperowany aby pozyskać Townsenda . Cena pewnie taka jaką dawał West Ham - 15 mln funtów . Dołożyć 15 mln + Townsend za Benteke i jeden transfer z głowy
11 lipca 2015, 10:24 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Tim Sherwood jest zdesperowany aby pozyskać Townsenda . Cena pewnie taka jaką dawał West Ham - 15 mln funtów . Dołożyć 15 mln + Townsend za Benteke i jeden transfer z głowy
A kto na prawą flankę? Bezproduktywny Lamela czy Yedlin?
A kto na prawą flankę? Bezproduktywny Lamela czy Yedlin?
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
11 lipca 2015, 10:51 [cytuj]
Za 15 mln funtów można kupić kogoś lepszego na prawe skrzydło niż Townsend, który oprócz szybkości nie ma żadnych atutów. Jego gra jest tak przewidywalna... sprint, złamanie do środka, strzał z dystansu w trybuny.
Yedlin na wypożyczenie niech się ogrywa to jeszcze będzie z niego pociecha przy jego sprincie zobaczycie
A co do Lameli, którego tak większość nie lubi, jak zacznie grać tak jak końcówkę poprzedniego sezonu to jeszcze zmienicie o nim zdanie. Też za nim nie przepadam, ale mam przeczucie, że jeszcze się sprawdzi. Choćby na tyle, żeby w przyszłym sezonie sprzedać go w takiej cenie, żeby chociaż 2/3 ceny się zwróciło wyłożonej na niego bo sprzedając go teraz dostaniemy grosze.
Za 15 mln funtów można kupić kogoś lepszego na prawe skrzydło niż Townsend, który oprócz szybkości nie ma żadnych atutów. Jego gra jest tak przewidywalna... sprint, złamanie do środka, strzał z dystansu w trybuny.
Yedlin na wypożyczenie niech się ogrywa to jeszcze będzie z niego pociecha przy jego sprincie zobaczycie :)
A co do Lameli, którego tak większość nie lubi, jak zacznie grać tak jak końcówkę poprzedniego sezonu to jeszcze zmienicie o nim zdanie. Też za nim nie przepadam, ale mam przeczucie, że jeszcze się sprawdzi. Choćby na tyle, żeby w przyszłym sezonie sprzedać go w takiej cenie, żeby chociaż 2/3 ceny się zwróciło wyłożonej na niego bo sprzedając go teraz dostaniemy grosze
11 lipca 2015, 11:50 [cytuj]
@Trzaskal Pritchard też może grać skrzydłowego , a raczej Eriksen zajmie pozycje za napastnikiem , więc raczej trzeba go umieszczać na skrzydle / rotować za Eriksena .
@Trzaskal Pritchard też może grać skrzydłowego , a raczej Eriksen zajmie pozycje za napastnikiem , więc raczej trzeba go umieszczać na skrzydle / rotować za Eriksena
11 lipca 2015, 12:11 [cytuj]
Benteke za Townsenda i 15 mln? Mam nadzieje, że nie, zresztą nie sprzedawałbym go, bo na chwile obecną mamy na skrzydła Lamele, Chadliego i Townsenda. Do tego to postarałbym się pozbyć Ade i kupił napadziora który może też grać na skrzydle
Tym sposobem dałbym już spokój skrzydłom i napastnikom
Dokupić jeszcze kogos do środka jeśli stambouli odejdzie
ps. trzaskal, co sądzisz o tęczy na naszym stadionie ?
Benteke za Townsenda i 15 mln? Mam nadzieje, że nie, zresztą nie sprzedawałbym go, bo na chwile obecną mamy na skrzydła Lamele, Chadliego i Townsenda. Do tego to postarałbym się pozbyć Ade i kupił napadziora który może też grać na skrzydle;)
Tym sposobem dałbym już spokój skrzydłom i napastnikom;)
Dokupić jeszcze kogos do środka jeśli stambouli odejdzie
ps. trzaskal, co sądzisz o tęczy na naszym stadionie ?:P
11 lipca 2015, 13:43 [cytuj]
Mirallas za Lennona rozwiazałby jeden problem, a sciaganie Benteke jest dla mnei głupim poimysłem bo gramy 1 napadziorem i ani on ani Kane nie pograją wystarczająco ....
Mirallas za Lennona rozwiazałby jeden problem, a sciaganie Benteke jest dla mnei głupim poimysłem bo gramy 1 napadziorem i ani on ani Kane nie pograją wystarczająco
11 lipca 2015, 15:27 [cytuj]
mefisto52 powiedział/a:
znasz chłopie takiego kogoś jak Aaron Lennon? oddychał rękawami, machał nimi, nóżki to jak motorek mu napieprzały i miał tylko prawą nogę. wszyscy wiedzieli że pójdzie w prawą stronę albo wypuści piłkę i za nią poleci - a i tak objeżdżał jednego za drugim.
Alista powiedział/a:
Mirallas za Lennona rozwiazałby jeden problem, a sciaganie Benteke jest dla mnei głupim poimysłem bo gramy 1 napadziorem i ani on ani Kane nie pograją wystarczająco
nie pozbawiaj mnie ulubieńca proszę

choćby i Messi miał przyjść to wszystko ino nie za Lennona. niech wraca z wypożyczenia bo to chyba ostatni Yiddo który został z czasów w których zacząłem przygodę ze Spurs
znasz chłopie takiego kogoś jak Aaron Lennon? oddychał rękawami, machał nimi, nóżki to jak motorek mu napieprzały i miał tylko prawą nogę. wszyscy wiedzieli że pójdzie w prawą stronę albo wypuści piłkę i za nią poleci - a i tak objeżdżał jednego za drugim.
[quote=Alista]Mirallas za Lennona rozwiazałby jeden problem, a sciaganie Benteke jest dla mnei głupim poimysłem bo gramy 1 napadziorem i ani on ani Kane nie pograją wystarczająco
.upadamy na dno by odbić się od niego.
11 lipca 2015, 15:31 [cytuj]
Bawią mnie transfery Manchesteru

Sprowadzili 31-letniego Schweinsteigera za 20 mln euro i będą mu płacić jeszcze po 10 mln rocznie przez 3 lata, od początku okienka walczą o 29-letniego Ramosa, któremu też pewnie zapłacą krocie, a za niego to pewnie wyrzucą z 40 mln euro minimum. Ani troszkę bym się nie zdziwił jakby oboje okazali się kompletnymi niewypałami. Schweinsteiger już w poprzednim sezonie był kompletnie bez formy.
Jeszcze kilka takich transferów LVG i United będzie jak najbardziej w naszym zasięgu, zwłaszcza gdy połączymy to ze sprzedażą najlepszego ich strzelca w dwóch ostatnich sezonach i pewnie De Gea w końcu też pójdzie do Realu
Bawią mnie transfery Manchesteru :) Sprowadzili 31-letniego Schweinsteigera za 20 mln euro i będą mu płacić jeszcze po 10 mln rocznie przez 3 lata, od początku okienka walczą o 29-letniego Ramosa, któremu też pewnie zapłacą krocie, a za niego to pewnie wyrzucą z 40 mln euro minimum. Ani troszkę bym się nie zdziwił jakby oboje okazali się kompletnymi niewypałami. Schweinsteiger już w poprzednim sezonie był kompletnie bez formy.
Jeszcze kilka takich transferów LVG i United będzie jak najbardziej w naszym zasięgu, zwłaszcza gdy połączymy to ze sprzedażą najlepszego ich strzelca w dwóch ostatnich sezonach i pewnie De Gea w końcu też pójdzie do Realu :)
11 lipca 2015, 21:43 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
Ale to już było..... i nie wroci wincyj
Nylon powiedział/a:
nie pozbawiaj mnie ulubieńca proszę

choćby i Messi miał przyjść to wszystko ino nie za Lennona. niech wraca z wypożyczenia bo to chyba ostatni Yiddo który został z czasów w których zacząłem przygodę ze Spurs
To widze że obydwoje zaczeliśmy przygodę w podobnym czasie

ja jeszcze kojażyłem Townsenda, Rosa ( przez Fm)
Ale to już było..... i nie wroci wincyj :)
[quote=Nylon]nie pozbawiaj mnie ulubieńca proszę :P choćby i Messi miał przyjść to wszystko ino nie za Lennona. niech wraca z wypożyczenia bo to chyba ostatni Yiddo który został z czasów w których zacząłem przygodę ze Spurs
12 lipca 2015, 00:57 [cytuj]
Mamy 3 skrzydłowych w pierwszym składzie, z których tylko Chadli gra na porządnym poziomie. Sprzedawanie Townsenda byłoby głupotą, bo zostalibyśmy z dwoma, może trzema bo Pritchard wrócił. Poza nimi jest tylko Lamela, którego opisywać nikomu nie trzeba. Nie można sprzedawać skrzydłowego w sytuacji, gdy mamy ich za mało, albo po prostu nie spełniają oczekiwań.
Mamy 3 skrzydłowych w pierwszym składzie, z których tylko Chadli gra na porządnym poziomie. Sprzedawanie Townsenda byłoby głupotą, bo zostalibyśmy z dwoma, może trzema bo Pritchard wrócił. Poza nimi jest tylko Lamela, którego opisywać nikomu nie trzeba. Nie można sprzedawać skrzydłowego w sytuacji, gdy mamy ich za mało, albo po prostu nie spełniają oczekiwań
12 lipca 2015, 10:43 [cytuj]
http://transfery.info/77754,oficjalnie-casillas-w-porto
czyli de gea do realu i Mu zostaje bez gk.... a czają sie na Hugo....
http://transfery.info/77754,oficjalnie-casillas-w-porto
czyli de gea do realu i Mu zostaje bez gk.... a czają sie na Hugo
12 lipca 2015, 11:02 [cytuj]
Alista jeśli De Gea odejdzie do Realu Madryt to chcą się zgłosić po Oblaka . Bardziej bałbym się o PSG , do którego Levy mógłby puścić Hugo .
Alista jeśli De Gea odejdzie do Realu Madryt to chcą się zgłosić po Oblaka . Bardziej bałbym się o PSG , do którego Levy mógłby puścić Hugo
12 lipca 2015, 13:28 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Alista jeśli De Gea odejdzie do Realu Madryt to chcą się zgłosić po Oblaka . Bardziej bałbym się o PSG , do którego Levy mógłby puścić Hugo
kupili Trappa, a Sirigu wcale taki słaby nie jest jak go malują.
kupili Trappa, a Sirigu wcale taki słaby nie jest jak go malują
12 lipca 2015, 13:58 [cytuj]
Bastian "Wchodzący po świnie" w MU w związku z tym uderzymy pewnie raz jeszcze po Schneiderlina co byłoby mega wzmocnieniem.
Jeśli chodzi o Lennona to też mam do niego sentyment ale statystyki są zdecydowanie na krzyść Mirallasa z, którym nas łączą (choć to bardziej lewa flanka) za dopłatą ok. 3-4 mln.
Ja osobiście nie wypożyczał bym Yedlina tylko rzucił go JUŻ na prawą flankę (tak gra u Klinsmanna).
Na pewno potrzebny nam jest jeden nominalny DM bo mamy tylko Bentaleba (lub nie sprzedawajmy Benjiego), lewego pomocnika bo mamy tylko Chadliego a Eriksen to zły pomysł (za wolny i nie wraca do pomocy Rose-wi) oraz oczywiście napastnik.
Co do stadionu to uważam, że ta inwestycja podniesie nasz dumny klub do rangi tych największych. O niebo łatwiej będzie nam ściągnąć gwiazdy i je zatrzymać. Nie bagatelne znaczenie ma też dodatkowy wpływ z biletów - szacuje się, że to będzie powyżej 20 mln GBP rocznie.
Bastian "Wchodzący po świnie" w MU w związku z tym uderzymy pewnie raz jeszcze po Schneiderlina co byłoby mega wzmocnieniem.
Jeśli chodzi o Lennona to też mam do niego sentyment ale statystyki są zdecydowanie na krzyść Mirallasa z, którym nas łączą (choć to bardziej lewa flanka) za dopłatą ok. 3-4 mln.
Ja osobiście nie wypożyczał bym Yedlina tylko rzucił go JUŻ na prawą flankę (tak gra u Klinsmanna).
Na pewno potrzebny nam jest jeden nominalny DM bo mamy tylko Bentaleba (lub nie sprzedawajmy Benjiego), lewego pomocnika bo mamy tylko Chadliego a Eriksen to zły pomysł (za wolny i nie wraca do pomocy Rose-wi) oraz oczywiście napastnik.
Co do stadionu to uważam, że ta inwestycja podniesie nasz dumny klub do rangi tych największych. O niebo łatwiej będzie nam ściągnąć gwiazdy i je zatrzymać. Nie bagatelne znaczenie ma też dodatkowy wpływ z biletów - szacuje się, że to będzie powyżej 20 mln GBP rocznie
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
12 lipca 2015, 14:35 [cytuj]
Nie tylko z Mirallasem nas łączą. W tym tygodniu Levy ma się spokać z Kenwright'em (prezesem Evertonu) i obgadać deal Mirallas i McCarthy za Lennona i kasę (ok. 20 mln GBP). A że obaj Panowie podobno dobrze ze sobą żyją, to... może nie będziemy musieli czekać do połowy sierpnia na kolejne wzmocnienia wbrew temu co Łysy mówił w wywiadach
PS. Trzaskal, odpisz mi proszę na maila, w środę wyjeżdżam na wakacje i nie będę miał dostępu do internetu do końca miesiąca, chciałbym wszystko załatwić jak najszybciej w związku z tym
Nie tylko z Mirallasem nas łączą. W tym tygodniu Levy ma się spokać z Kenwright'em (prezesem Evertonu) i obgadać deal Mirallas i McCarthy za Lennona i kasę (ok. 20 mln GBP). A że obaj Panowie podobno dobrze ze sobą żyją, to... może nie będziemy musieli czekać do połowy sierpnia na kolejne wzmocnienia wbrew temu co Łysy mówił w wywiadach :)
PS. Trzaskal, odpisz mi proszę na maila, w środę wyjeżdżam na wakacje i nie będę miał dostępu do internetu do końca miesiąca, chciałbym wszystko załatwić jak najszybciej w związku z tym :)
12 lipca 2015, 22:27 [cytuj]
http://www.thfclatest.com/2013/07/12/some-gossip-make-of-it-what-you-will/ Znalazłem coś takiego. Ciekawe, ale czy prawdziwe?
http://www.thfclatest.com/2013/07/12/some-gossip-make-of-it-what-you-will/ Znalazłem coś takiego. Ciekawe, ale czy prawdziwe?
Offence win games, defence wins titles
13 lipca 2015, 00:02 [cytuj]
Soldado is an absolute beast in training and never misses. The club are desperate for him to succeed – and no-one can figure out what’s wrong.
Nie no raczej nie za dużo prawdy w tym jest
A Morgan podobno przeszedł testy medyczne dzisiaj wieczorem. Nie w Londynie
Może by tak teraz wyrwać Carricka za grosze albo Fellainiego

jeśli Schneiderlin faktycznie dołączy do ManU to będą mieli przepych w środku pola i zawodnicy tam grający mogą zacząć się buntować
Soldado is an absolute beast in training and never misses. The club are desperate for him to succeed – and no-one can figure out what’s wrong.
Nie no raczej nie za dużo prawdy w tym jest ;)
A Morgan podobno przeszedł testy medyczne dzisiaj wieczorem. Nie w Londynie
Może by tak teraz wyrwać Carricka za grosze albo Fellainiego :mysli: jeśli Schneiderlin faktycznie dołączy do ManU to będą mieli przepych w środku pola i zawodnicy tam grający mogą zacząć się buntować
13 lipca 2015, 06:47 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Przecież Schneiderlin przechodził testy medyczne razem z nim. Dziś ma zostać ogłoszony DEAL. T_T
Przecież Schneiderlin przechodził testy medyczne razem z nim. Dziś ma zostać ogłoszony DEAL. T_T
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
13 lipca 2015, 07:22 [cytuj]
A jak nie zostanie ogloszony to wypierdalasz stad raz na zawsze?
13 lipca 2015, 09:19 [cytuj]
spurscfaniak powiedział/a:
Da fuck? Wróć jak wytrzeźwiejesz
Da fuck? Wróć jak wytrzeźwiejesz