Forum dyskusyjne
13 lipca 2015, 13:11 [cytuj]
Tak na prawdę to patrząc na same transfery drużyn TOP 4 to mamy marne szanse aby dołączyć do LM w następnym sezonie . Manchester UTD robi transfery na mistrza , City i Chelskie też potencjalni mistrzowie , Kondoniery szykują się na Vidala/Pedro/Higuaina ( bo raczej ich 3 nie ściągną ) , Liverpool już porobił ciekawe wzmocnienia a teraz im jeszcze kasa ze Sterlinga przyszła , a osobiście nie wydaje mi się , aby McCarthy był receptą na problemy naszej drugiej linii - to samo tyczy się Mirallasa .
Tak na prawdę to patrząc na same transfery drużyn TOP 4 to mamy marne szanse aby dołączyć do LM w następnym sezonie . Manchester UTD robi transfery na mistrza , City i Chelskie też potencjalni mistrzowie , Kondoniery szykują się na Vidala/Pedro/Higuaina ( bo raczej ich 3 nie ściągną ) , Liverpool już porobił ciekawe wzmocnienia a teraz im jeszcze kasa ze Sterlinga przyszła , a osobiście nie wydaje mi się , aby McCarthy był receptą na problemy naszej drugiej linii - to samo tyczy się Mirallasa
13 lipca 2015, 15:14 [cytuj]
Jak to ładnie wygląda http://xtheline.co.uk/just-in-tottenham-prepare-to-sell-six-first-team-players/?
13 lipca 2015, 15:42 [cytuj]
Przeciez Higuain to zadne wzmocnienie ...
Przeciez Higuain to zadne wzmocnienie
13 lipca 2015, 15:48 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Manchester UTD robi transfery na mistrza
Manchester Utd to robi transfery na wywalenie pieniędzy w błoto. To nie działa, że im więcej wydasz tym bardziej się wzmocnisz. Balotelli + Soldado + Lamela + Di Maria + Falcao. Ile łącznie wydano i zapłacono tygodniówki tej pace?
Manchester Utd to robi transfery na wywalenie pieniędzy w błoto. To nie działa, że im więcej wydasz tym bardziej się wzmocnisz. Balotelli + Soldado + Lamela + Di Maria + Falcao. Ile łącznie wydano i zapłacono tygodniówki tej pace?
COYS!
13 lipca 2015, 16:40 [cytuj]
Akurat Darmian to swiety transfer, Basti z Morganem to tez raczej nie jest oslabienie, a przyszedl jeszcze Depay.
Akurat Darmian to swiety transfer, Basti z Morganem to tez raczej nie jest oslabienie, a przyszedl jeszcze Depay
13 lipca 2015, 17:01 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Akurat Darmian to swiety transfer
Kto to jest?:
Zdolny, z nazwiskiem, gwiazda ligi włoskiej?
A) Darmian
B) Lamela
Bastim to mogą sobie sobie skład uzupełniać, a nie wzmacniać. Mamy rok 2015, nie 2010 czy 2012. Zobaczymy co wyjdzie z Depaya, bo akurat Morgan to jest realne wzmocnienie.
Dla mnie jeśli Anale ściągną Vidala i porządnego napastnika to objadą tych Darmianów z palcem w nosie. Na Cecha wydali 11 (?) baniek, United za tyle kupuje chłopców do podawania piłek. Naprawdę, z bólem serca polecam panom z United popatrzeć na Anali. Oni w całej swojej historii nie ściągnęli tylu graczy w myśl zasady "im drożej tym lepiej" co United w rok. Ale nie tylko na Anali, ale też na bardzo bogatą niby CFC. Ile płacili za takich graczy jak Cech, Drogba, Matic? Czy napali się na wydawanie 150 baniek na okno? Dopóki United nie zrozumieją pewnych rzeczy to będą trwonić tak jak my po Bale'u i Liverpool po Suarezie na łapanki. Niby nazwiska są, ale każdy przychodzi z innej ligi, kazdy mówi w innym języku i na mój gust to nie ma tam za grosz wzmacniania newralgicznych pozycji, jest za to wydawanie fury pieniędzy na najlepszych na papierze dostępnych na rynku, chociażby mieli skończyć bez bramkarza, bo akurat nie było odpowiednio drogiego. Albo jak my z milionem środkowych pomocników, wszystkich tak przydatnych, że trzeba było postawić na Bentaleba i Masona.
Inna sprawa, że mimo wszystko top4 powinni (United) utrzymać. My tam nie trafimy, a Liverpool to jedyny klub, który robi jeszcze gorsze transfery od nas (w ostatnich latach, wygląda na to, że teraz się ogarniamy).
Kto to jest?:
Zdolny, z nazwiskiem, gwiazda ligi włoskiej?
A) Darmian
B) Lamela
Bastim to mogą sobie sobie skład uzupełniać, a nie wzmacniać. Mamy rok 2015, nie 2010 czy 2012. Zobaczymy co wyjdzie z Depaya, bo akurat Morgan to jest realne wzmocnienie.
Dla mnie jeśli Anale ściągną Vidala i porządnego napastnika to objadą tych Darmianów z palcem w nosie. Na Cecha wydali 11 (?) baniek, United za tyle kupuje chłopców do podawania piłek. Naprawdę, z bólem serca polecam panom z United popatrzeć na Anali. Oni w całej swojej historii nie ściągnęli tylu graczy w myśl zasady "im drożej tym lepiej" co United w rok. Ale nie tylko na Anali, ale też na bardzo bogatą niby CFC. Ile płacili za takich graczy jak Cech, Drogba, Matic? Czy napali się na wydawanie 150 baniek na okno? Dopóki United nie zrozumieją pewnych rzeczy to będą trwonić tak jak my po Bale'u i Liverpool po Suarezie na łapanki. Niby nazwiska są, ale każdy przychodzi z innej ligi, kazdy mówi w innym języku i na mój gust to nie ma tam za grosz wzmacniania newralgicznych pozycji, jest za to wydawanie fury pieniędzy na najlepszych na papierze dostępnych na rynku, chociażby mieli skończyć bez bramkarza, bo akurat nie było odpowiednio drogiego. Albo jak my z milionem środkowych pomocników, wszystkich tak przydatnych, że trzeba było postawić na Bentaleba i Masona.
Inna sprawa, że mimo wszystko top4 powinni (United) utrzymać. My tam nie trafimy, a Liverpool to jedyny klub, który robi jeszcze gorsze transfery od nas (w ostatnich latach, wygląda na to, że teraz się ogarniamy)
COYS!
13 lipca 2015, 17:42 [cytuj]
Porownanie Darmiana z Lamela jest zupelnie bezsensowne. Darmian nie jest gwiazda jednego sezonu, lecz najlepszym prawym obrońca Serie A (choc ta pozycja nie jest mocno obsadzona). Dobry zarowno z przodu, jak i z tylu, moze grac na obu stronach obrony i generalnie nie posiada jakis wiekszych wad (jak widze, ze fani LFC z pelnym przekananiem wyzej od niego stawiaja Clyne, to trace wiare w ludzi). Jedynym problemem jest to, ze jest Wlochem, a kazdy wie jak oni graja na wyspach. Lamela nie byl gwiazda, znacznie slabszej niz obecnie, Serie A, co najwyzej gwiazdeczka. Strzelil te 15 goli,dla porownania Osvaldo strzelil wtedy 16, lecz byla to Roma Zemana, w ktorej ciezko bylo tych bramek nie strzelac. Zreszta Lamela jest obecnie najlepszym skrzydlowym Spurs.
Wierzysz w Vidala w Arsenalu ?
Porownanie Darmiana z Lamela jest zupelnie bezsensowne. Darmian nie jest gwiazda jednego sezonu, lecz najlepszym prawym obrońca Serie A (choc ta pozycja nie jest mocno obsadzona). Dobry zarowno z przodu, jak i z tylu, moze grac na obu stronach obrony i generalnie nie posiada jakis wiekszych wad (jak widze, ze fani LFC z pelnym przekananiem wyzej od niego stawiaja Clyne, to trace wiare w ludzi). Jedynym problemem jest to, ze jest Wlochem, a kazdy wie jak oni graja na wyspach. Lamela nie byl gwiazda, znacznie slabszej niz obecnie, Serie A, co najwyzej gwiazdeczka. Strzelil te 15 goli,dla porownania Osvaldo strzelil wtedy 16, lecz byla to Roma Zemana, w ktorej ciezko bylo tych bramek nie strzelac. Zreszta Lamela jest obecnie najlepszym skrzydlowym Spurs.
Wierzysz w Vidala w Arsenalu ?:D
13 lipca 2015, 18:35 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Zreszta Lamela jest obecnie najlepszym skrzydlowym Spurs.
Przepraszam, źle oceniłem sytuację zaczynając dyskusję.
Przepraszam, źle oceniłem sytuację zaczynając dyskusję
COYS!
13 lipca 2015, 18:38 [cytuj]
A niby kto nim jest ?? Chadil, ktory jedyny dobry mecz to zagral z Chelsea ??
A niby kto nim jest ?? Chadil, ktory jedyny dobry mecz to zagral z Chelsea ??
13 lipca 2015, 20:14 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Chadil, ktory jedyny dobry mecz to zagral z Chelsea ??
A 12 kolejnych goli to strzelił na treningu ? Nie , żebym uważał , że jest jakimś wybitnym skrzydłowym , ale na pewno lepszym od Lameli .
PieS powiedział/a:
Przeciez Higuain to zadne wzmocnienie
Lepszy Higuain niż Giroud .
Wduwek powiedział/a:
Balotelli + Soldado + Lamela + Di Maria + Falcao. Ile łącznie wydano i zapłacono tygodniówki tej pace?
Jak za pewne wyliczyłeś , to zauważyłeś , że Ci wszyscy piłkarze należą do różnych drużyn , a takie "niewypały" zdarzają się w każdej lidze , a co do tych typów to kto wiedział , że Soldado i Falcao ( czołowi strzelcy z jednej z najsilniejszych lig świata ) przejdą do innej drużyny i zaczną grać piach ? Albo DiMaria - jeden z MVP MŚ , miewał lepsze mecze od Bale w RM okaże się tak słaby ? Jedynie przyszłość Balotellego 75% osób znało - jedynie Rodgers nie .
Takie przypadki się zdarzały i będą zdarzać , po prostu trzeba liczyć , że nie padnie na nas .
A 12 kolejnych goli to strzelił na treningu ? Nie , żebym uważał , że jest jakimś wybitnym skrzydłowym , ale na pewno lepszym od Lameli .
[quote=PieS]Przeciez Higuain to zadne wzmocnienie
13 lipca 2015, 20:16 [cytuj]
spurscfaniak powiedział/a:
A jak nie zostanie ogloszony to wypierdalasz stad raz na zawsze?
Nie chcę się kłócić, ale jak na razie do wypierd... jesteś pierwszy
http://transfery.info/77813,oficjalnie-schneiderlin-w-manchesterze-united
Nie chcę się kłócić, ale jak na razie do wypierd... jesteś pierwszy
http://transfery.info/77813,oficjalnie-schneiderlin-w-manchesterze-united
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
13 lipca 2015, 20:42 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
a co do tych typów to kto wiedział , że Soldado i Falcao ( czołowi strzelcy z jednej z najsilniejszych lig świata ) przejdą do innej drużyny i zaczną grać piach ? Albo DiMaria - jeden z MVP MŚ , miewał lepsze mecze od Bale w RM okaże się tak słaby ? Jedynie przyszłość Balotellego 75% osób znało - jedynie Rodgers nie .
W 100% nie przewidzi się niczego, ale wszyscy ci piłkarze przychodzili w łapankach razem czy to z Paulinhami czy Rojami czy innymi Lambertami (akurat ten to ograny Anglik). Nam wystarczył raz żebyśmy się opamiętali, Liverpoolowi być może też wystarczy. United powtarza czynność z zeszłego roku, jeśli LvG znów nie zakręci się koło mistrzostwa, to na mój rozum powinni znów zatrudnić Moyesa i dać mu 150 milionów, może wyjdzie z tego coś lepszego (to oczywiście tylko zgryźliwy żart).
PS: ja np. uważam, że Falcao w Chelsea odpali. Bo Chelsea sprowadza go w ramach jakiegoś określonego pomysłu, a nie dlatego, że żąda najwyższej tygodniówki, więc musi być dobry. Wszystko rozbija się o styl polityki transferowej, nie o nazwisko.
W 100% nie przewidzi się niczego, ale wszyscy ci piłkarze przychodzili w łapankach razem czy to z Paulinhami czy Rojami czy innymi Lambertami (akurat ten to ograny Anglik). Nam wystarczył raz żebyśmy się opamiętali, Liverpoolowi być może też wystarczy. United powtarza czynność z zeszłego roku, jeśli LvG znów nie zakręci się koło mistrzostwa, to na mój rozum powinni znów zatrudnić Moyesa i dać mu 150 milionów, może wyjdzie z tego coś lepszego (to oczywiście tylko zgryźliwy żart).
PS: ja np. uważam, że Falcao w Chelsea odpali. Bo Chelsea sprowadza go w ramach jakiegoś określonego pomysłu, a nie dlatego, że żąda najwyższej tygodniówki, więc musi być dobry. Wszystko rozbija się o styl polityki transferowej, nie o nazwisko
COYS!
13 lipca 2015, 21:12 [cytuj]
Moze i bedzie lepszy od Girouda,ale ich ofensywy to on nie ulepszy. Gonzalo zawodzi w najwazniejszych meczach (to przez niego Napoli przegralo polfinal LE i 3 miejsce w lidze), lubi sobie nie postrzelac przez kilka/kilkanascie meczy i jego wykonczenie pozostawia wiele do zyczenia.
Moze i bedzie lepszy od Girouda,ale ich ofensywy to on nie ulepszy. Gonzalo zawodzi w najwazniejszych meczach (to przez niego Napoli przegralo polfinal LE i 3 miejsce w lidze), lubi sobie nie postrzelac przez kilka/kilkanascie meczy i jego wykonczenie pozostawia wiele do zyczenia
13 lipca 2015, 22:06 [cytuj]
Niewiem czy ktoś wspominal. Hugo złamał nadgarstek.
Niewiem czy ktoś wspominal. Hugo złamał nadgarstek
13 lipca 2015, 23:48 [cytuj]
wiadomo może czy chicharito albo dzeko są do wyciągnięcia?
wiadomo może czy chicharito albo dzeko są do wyciągnięcia?
13 lipca 2015, 23:48 [cytuj]
Kogucior powiedział/a:
Niewiem czy ktoś wspominal. Hugo złamał nadgarstek
Jest to bardzo duża strata, mianowicie że początek sezonu tuż tuż, z drugiej strony zniechęca to oficjalnie nabywców w jego kierunku . Trochę się o to martwię bo pierwszy mecz jest bardzo ważny, United to nie lada słabiak. Ale patrząc jak wzmacniamy skład mam nadzieje że nie damy się ograć. No i przecież zakupiliśmy już 3 obrońców. Wiec mam tylko nadzieje że w tym sezonie w defensywie padaki nie będzie. Liczę jeszcze na transfer jakiegoś skrzydłowego i Mega napastnika do HK.
Jest to bardzo duża strata, mianowicie że początek sezonu tuż tuż, z drugiej strony zniechęca to oficjalnie nabywców w jego kierunku . Trochę się o to martwię bo pierwszy mecz jest bardzo ważny, United to nie lada słabiak. Ale patrząc jak wzmacniamy skład mam nadzieje że nie damy się ograć. No i przecież zakupiliśmy już 3 obrońców. Wiec mam tylko nadzieje że w tym sezonie w defensywie padaki nie będzie. Liczę jeszcze na transfer jakiegoś skrzydłowego i Mega napastnika do HK
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
14 lipca 2015, 08:53 [cytuj]
W sumie to mamy przecież Vorma do którego nie można się przyczepić. Grał u nas bardzo dobrze gdy musiał zastąpić Llorisa.
W sumie to mamy przecież Vorma do którego nie można się przyczepić. Grał u nas bardzo dobrze gdy musiał zastąpić Llorisa
14 lipca 2015, 08:55 [cytuj]
IMO to gdyby dali 30 baniek za Hugo to można go sprzedać. Nie ma co trzymać go na siłę. A (bardzo)dobrych bramkarzy jest wielu.
IMO to gdyby dali 30 baniek za Hugo to można go sprzedać. Nie ma co trzymać go na siłę. A (bardzo)dobrych bramkarzy jest wielu
14 lipca 2015, 09:27 [cytuj]
Wymień tych bardzo dobrych poziomem Llorisa realnie dostępnych nam.
Wymień tych bardzo dobrych poziomem Llorisa realnie dostępnych nam
14 lipca 2015, 09:52 [cytuj]
Dzeko jest do kupienia. Roma stara sie o niego, lecz podobno City zada ponad 20 mln.
Dzeko jest do kupienia. Roma stara sie o niego, lecz podobno City zada ponad 20 mln