Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  35  36  37  38  39    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 letnie okienko
14 lipca 2015, 09:56 [cytuj]
Może źle się wyraziłem. Chodzi mi o to, że prędzej czy później Hugo odejdzie, mimo że to świetny bramkarz to nie jest on nie dozastapienia. Był Narobić, który by go na pewno świetnie zastąpił a są do wzięcia tacy bramkarze jak Romero czy Ospina. Do wzięcia może być także Navas. W Anglii też by się ktoś znalazł. I mamy na ławce świetnego Vorma
Może źle się wyraziłem. Chodzi mi o to, że prędzej czy później Hugo odejdzie, mimo że to świetny bramkarz to nie jest on nie dozastapienia. Był Narobić, który by go na pewno świetnie zastąpił a są do wzięcia tacy bramkarze jak Romero czy Ospina. Do wzięcia może być także Navas. W Anglii też by się ktoś znalazł. I mamy na ławce świetnego Vorma
14 lipca 2015, 10:00 [cytuj]
Ospina :rotfl::rotfl:
Ospina :rotfl::rotfl:
14 lipca 2015, 10:12 [cytuj]
Ospina? :krzyk:

To może od razu nieSzczęsny...
Ospina? :krzyk: To może od razu nieSzczęsny
Can't Smile Without You!!!
14 lipca 2015, 10:22 [cytuj]
Ospina to Ospina, Anusiak, w dodatku nie jakiś mega dobry. Mnie jednak bardziej zastanawia co ludzie widzą widzą w Romero? Jakieś dziwne historie między Rihanną i jego małżonką? Finał MŚ? Nie wiem jaki był jego wkład procentowy w oba te "sukcesy". A pod względem klubowym jego kariera w ogóle nie wygląda. Najbardziej przereklamowany bramkarz IMO.
Ospina to Ospina, Anusiak, w dodatku nie jakiś mega dobry. Mnie jednak bardziej zastanawia co ludzie widzą widzą w Romero? Jakieś dziwne historie między Rihanną i jego małżonką? Finał MŚ? Nie wiem jaki był jego wkład procentowy w oba te "sukcesy". A pod względem klubowym jego kariera w ogóle nie wygląda. Najbardziej przereklamowany bramkarz IMO
COYS!
14 lipca 2015, 10:41 [cytuj]
Kogucior powiedział/a:
IMO to gdyby dali 30 baniek za Hugo to można go sprzedać.

30 baniek za Hugo ? Skoro za De Geę Manchester żąda 50mln+ to czemu my mięlibyśmy robić jakieś promocje ?

Co do plotek to jesteśmy zainteresowani Michy Batshuayim zamiast Benteke .

Swoją drogą Thiago Motta jest na wylocie z PSG , więc można byłoby powalczyć o jego podpis - jego doświadczenie w drugiej linii mogłoby być bezcenne z uwagi na dużą ilość młodzieży w drużynie .
30 baniek za Hugo ? Skoro za De Geę Manchester żąda 50mln+ to czemu my mięlibyśmy robić jakieś promocje ? Co do plotek to jesteśmy zainteresowani Michy Batshuayim zamiast Benteke . Swoją drogą Thiago Motta jest na wylocie z PSG , więc można byłoby powalczyć o jego podpis - jego doświadczenie w drugiej linii mogłoby być bezcenne z uwagi na dużą ilość młodzieży w drużynie
14 lipca 2015, 16:02 [cytuj]
Przypominam o Vormie
ps. Dyr. Sportowy Barcy myśli o ściągnięciu Benty a Pdf chce Stambouliego.
Przypominam o Vormie ps. Dyr. Sportowy Barcy myśli o ściągnięciu Benty a Pdf chce Stambouliego
14 lipca 2015, 16:39 [cytuj]
jak byś napisał troche pełniejsze nazwy/nazwiska było by super:D
jak byś napisał troche pełniejsze nazwy/nazwiska było by super:D
14 lipca 2015, 17:23 [cytuj]
@Robert

Bentaleb do Barcelony :wysmiewacz:
Stambouli do PSG :ok:
@Robert Bentaleb do Barcelony :wysmiewacz: Stambouli do PSG :ok:
14 lipca 2015, 23:44 [cytuj]
Trzeba było brać Begovicia i sprzedawać LLorisa a teraz jest po ptokach i nie można go oddawać bo nie ma godnego nastepcy na ten moment......

$terling w City , zobaczymy jak Looserpool roztrwoni piniondze
Trzeba było brać Begovicia i sprzedawać LLorisa a teraz jest po ptokach i nie można go oddawać bo nie ma godnego nastepcy na ten moment...... $terling w City , zobaczymy jak Looserpool roztrwoni piniondze
14 lipca 2015, 23:57 [cytuj]
dzieki, no to poniosła go fantazja :D

ma takie ambicje ze poszedł siedzieć w chelsea ;)
pewnie tak jak ostatnio ;D
dzieki, no to poniosła go fantazja :D ma takie ambicje ze poszedł siedzieć w chelsea ;) pewnie tak jak ostatnio ;D
15 lipca 2015, 08:29 [cytuj]
Ambicja swoja droga ale papiery na granie w anglii to ma na pewno.

Czytlem dzisiaj że Besiktas chce wyciagnac Gomeza z Fiore może warto byloby sie zainteresować cena ok 5,5 dużej bańki.
Ambicja swoja droga ale papiery na granie w anglii to ma na pewno. Czytlem dzisiaj że Besiktas chce wyciagnac Gomeza z Fiore może warto byloby sie zainteresować cena ok 5,5 dużej bańki
16 lipca 2015, 07:49 [cytuj]
@Robert
napisałem to co czytałem w mediach. Coraz głośniej o Stamboulim w PSG a o Bentalebie to tylko głupia plotka
@Robert napisałem to co czytałem w mediach. Coraz głośniej o Stamboulim w PSG a o Bentalebie to tylko głupia plotka
16 lipca 2015, 13:51 [cytuj]
BREAKING NEWS: KABOUL IN BLACK CATS MEDICAL

Spurs defender Younes Kaboul is having a medical at Sunderland ahead of completing a £3m move to the Stadium of Light, according to Sky sources.

Czyścimy skład :ok:
BREAKING NEWS: KABOUL IN BLACK CATS MEDICAL Spurs defender Younes Kaboul is having a medical at Sunderland ahead of completing a £3m move to the Stadium of Light, according to Sky sources. Czyścimy skład :ok:
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
16 lipca 2015, 14:21 [cytuj]
Do tego podobno trwają negocjacje z Sevillą w sprawie Soldado, Vlad ma iść do Galaty, Benji do PSG. Oby to nie były plotki. Benji mógłby zostać ale płakał nie będę.
Do tego podobno trwają negocjacje z Sevillą w sprawie Soldado, Vlad ma iść do Galaty, Benji do PSG. Oby to nie były plotki. Benji mógłby zostać ale płakał nie będę
Offence win games, defence wins titles
16 lipca 2015, 21:41 [cytuj]
http://transfery.info/78035,everton-finalizuje-transfer-obroncy-united

Powalczyłbym o Evansa, ale mamy już Toby'ego
http://transfery.info/78035,everton-finalizuje-transfer-obroncy-united Powalczyłbym o Evansa, ale mamy już Toby'ego
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
16 lipca 2015, 21:50 [cytuj]
za 10 baniek ;O
za 10 baniek ;O
16 lipca 2015, 22:43 [cytuj]
Kaboul oficjalnie w Sunderlandzie
Kaboul oficjalnie w Sunderlandzie
16 lipca 2015, 22:44 [cytuj]
Kabs u Czarnych Kotów Official.
Kabs u Czarnych Kotów Official
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
16 lipca 2015, 23:01 [cytuj]
no to został jeszcze Vlad do sprzedania na już z naszych obrońców, 3 mln to i tak dość sporo;)
no to został jeszcze Vlad do sprzedania na już z naszych obrońców, 3 mln to i tak dość sporo;)
16 lipca 2015, 23:04 [cytuj]
Robert powiedział/a:
za 10 baniek ;O

8 mln funtów - to nie dużo jak na obrońcę grającego długo w BPL. Nie wiem jak z niego obrońca, ale trochę tych występów w United miał
8 mln funtów - to nie dużo jak na obrońcę grającego długo w BPL. Nie wiem jak z niego obrońca, ale trochę tych występów w United miał
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
|<  <<  <  35  36  37  38  39    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się