Forum dyskusyjne
16 lipca 2015, 23:17 [cytuj]
szczerze nie wiem czym czy chciałbym go za 3 i jako zapchaj dziure;D
pewnie przez to granie w angli taki drogi
szczerze nie wiem czym czy chciałbym go za 3 i jako zapchaj dziure;D
pewnie przez to granie w angli taki drogi
16 lipca 2015, 23:37 [cytuj]
http://transfery.info/78009,vidal-w-bayernie-monachium
no no no
http://transfery.info/78009,vidal-w-bayernie-monachium
no no no
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
17 lipca 2015, 09:53 [cytuj]
A propos naszego okienka:
https://www.youtube.com/watch?t=88&v=BVihvGBR2cA
A propos naszego okienka:
https://www.youtube.com/watch?t=88&v=BVihvGBR2cA
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
17 lipca 2015, 10:01 [cytuj]
Nie wiem czy Wam też się tak wydaje ale osobiście uważam , że jeśli nie ściągniemy klasowego zawodnika to nie mamy najmniejszych szans na TOP 4 .
Nie wiem czy Wam też się tak wydaje ale osobiście uważam , że jeśli nie ściągniemy klasowego zawodnika to nie mamy najmniejszych szans na TOP 4
17 lipca 2015, 10:08 [cytuj]
Nawet z jednym dodatkowym klasowym zawodnikiem nadal odstajemy od pretendentów do top 4. Co najwyżej w LE powalczymy bo czas na top 4 dla nas już minął na jakiś czas.
Nawet z jednym dodatkowym klasowym zawodnikiem nadal odstajemy od pretendentów do top 4. Co najwyżej w LE powalczymy bo czas na top 4 dla nas już minął na jakiś czas
17 lipca 2015, 18:41 [cytuj]
Ponoć Adebayor ma być zastępstwem za Benteke w Villi . Cena? 2 mln funtów - troche mało ale patrząc na to jaką ma tygodniówkę to pomogę mu się spakować .
Ponoć Adebayor ma być zastępstwem za Benteke w Villi . Cena? 2 mln funtów - troche mało ale patrząc na to jaką ma tygodniówkę to pomogę mu się spakować
17 lipca 2015, 21:15 [cytuj]
Szczerze? To ja bym go za darmo oddał, zeby tylko zwolnił tygodniówke
Jak go sprzedamy za 2 mln to chyba zarobimy 2 mln, bo on chyba za darmo przyszedł?
Kiko Casilla, nie mam pojecia kto to, ale troche jestem spokojniejszy o Llorisa
Szczerze? To ja bym go za darmo oddał, zeby tylko zwolnił tygodniówke ;)
Jak go sprzedamy za 2 mln to chyba zarobimy 2 mln, bo on chyba za darmo przyszedł?
Kiko Casilla, nie mam pojecia kto to, ale troche jestem spokojniejszy o Llorisa :)
17 lipca 2015, 21:36 [cytuj]
Za darmo do nas nie przyszedł (nie pamiętam kwoty transferu, ale chyba coś koło 4 do 5 baniek), ale nawet gdybyśmy teraz puścili go za free, to i tak nam się to opłaca, bo Ade albo nie gra, albo nie strzela, a tygodniówkę pobiera potężną.
Za darmo do nas nie przyszedł (nie pamiętam kwoty transferu, ale chyba coś koło 4 do 5 baniek), ale nawet gdybyśmy teraz puścili go za free, to i tak nam się to opłaca, bo Ade albo nie gra, albo nie strzela, a tygodniówkę pobiera potężną
COYS!
17 lipca 2015, 23:31 [cytuj]
Dokładnie, za tą tygodniówke to i za darmo bym go puścil
Dokładnie, za tą tygodniówke to i za darmo bym go puścil ;)
18 lipca 2015, 03:13 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Szczerze? To ja bym go za darmo oddał, zeby tylko zwolnił tygodniówke
Kiko Casilla, nie mam pojecia kto to, ale troche jestem spokojniejszy o Llorisa

Wzieli go z Espanyolu, bo po Ikerze mają już prawie gotowy szablon nadruku nazwiska, tylko "s" muszą wywalić i taniej wychodzi produkcja bluz bramkarskich
Wzieli go z Espanyolu, bo po Ikerze mają już prawie gotowy szablon nadruku nazwiska, tylko "s" muszą wywalić i taniej wychodzi produkcja bluz bramkarskich
18 lipca 2015, 13:24 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Nie wiem czy Wam też się tak wydaje ale osobiście uważam , że jeśli nie ściągniemy klasowego zawodnika to nie mamy najmniejszych szans na TOP 4
A kto się spodziewał że Redknapp w drugim roku pracy wprowawdzi nas do LM? Czy przed tamtym sezonem ktoś mówił że mamy "klasowych" piłkarzy którzy są w stanie nam dać LM? Nie, a jednak się udało bo mieliśmy zawodników którzy w trakcie sezonu fantastycznie się rozwineli lub trafili z formą. King, Dawson, Ekotto, Modrić, Huddlestone i tak dalej. Teraz musimy liczyć na to samo a chyba wszyscy widzą że obecni gracze mają znacznie większy potencjał niż ci których wymieniłem więc nie rozumiem dlaczego nie mamy walczyć o TOP4. Ja osobiście po cichu będę na to liczył. Jeśli się nie uda to trudno ale chce zobaczyć że ta drużyna się rozwija. Skoro w tym sezonie zabrakło nam 6pkt do 4 miejsca to zdobycie tych 6 pkt więcej to nie jest wysoko postawiona poprzeczka.
A kto się spodziewał że Redknapp w drugim roku pracy wprowawdzi nas do LM? Czy przed tamtym sezonem ktoś mówił że mamy "klasowych" piłkarzy którzy są w stanie nam dać LM? Nie, a jednak się udało bo mieliśmy zawodników którzy w trakcie sezonu fantastycznie się rozwineli lub trafili z formą. King, Dawson, Ekotto, Modrić, Huddlestone i tak dalej. Teraz musimy liczyć na to samo a chyba wszyscy widzą że obecni gracze mają znacznie większy potencjał niż ci których wymieniłem więc nie rozumiem dlaczego nie mamy walczyć o TOP4. Ja osobiście po cichu będę na to liczył. Jeśli się nie uda to trudno ale chce zobaczyć że ta drużyna się rozwija. Skoro w tym sezonie zabrakło nam 6pkt do 4 miejsca to zdobycie tych 6 pkt więcej to nie jest wysoko postawiona poprzeczka
18 lipca 2015, 14:05 [cytuj]
Stambouli jedną nogą w PSG
Stambouli jedną nogą w PSG
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
19 lipca 2015, 09:19 [cytuj]
Crystal Palace składa ofertę w wysokości 10 mln funtów za Williamsa . Niby mamy już kilku dobrych ŚO ale taka cena , za takiego zawodnika ...
Crystal Palace składa ofertę w wysokości 10 mln funtów za Williamsa . Niby mamy już kilku dobrych ŚO ale taka cena , za takiego zawodnika
19 lipca 2015, 16:22 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Właściwie podpisuję się pod tym co napisał dzejkob.
Niestety, nie możemy sobie pozwolić na transfery rzędu 30-50 mln funtów i musimy liczyć na to, że ci zawodnicy których mamy rozwiną się. Wzmocniliśmy znacząco naszą obronę, jeżeli okaże się, że zakupieni zawodnicy wypalą i w końcu nasza obrona będzie wyglądać tak jak powinna, to ja jestem spokojny o to, że w nadchodzącym sezonie będziemy walczyć na równi z innymi topowymi drużynami o pierwszą czwórkę. Kadrowo wcale nie wyglądamy tak źle, widzę w naszej drużynie jedną gwiazdę (Lloris) + kilka wschodzących (Kane, Eriksen, Bentaleb). Grunt, aby chłopacy nie byli pod formą.
Co do okienka, kibicuję Liverpoolowi, aby zakupili Benteke, bo wtedy otworzy się możliwość opchnięcia AV Adebayora.
Właściwie podpisuję się pod tym co napisał dzejkob.
Niestety, nie możemy sobie pozwolić na transfery rzędu 30-50 mln funtów i musimy liczyć na to, że ci zawodnicy których mamy rozwiną się. Wzmocniliśmy znacząco naszą obronę, jeżeli okaże się, że zakupieni zawodnicy wypalą i w końcu nasza obrona będzie wyglądać tak jak powinna, to ja jestem spokojny o to, że w nadchodzącym sezonie będziemy walczyć na równi z innymi topowymi drużynami o pierwszą czwórkę. Kadrowo wcale nie wyglądamy tak źle, widzę w naszej drużynie jedną gwiazdę (Lloris) + kilka wschodzących (Kane, Eriksen, Bentaleb). Grunt, aby chłopacy nie byli pod formą.
Co do okienka, kibicuję Liverpoolowi, aby zakupili Benteke, bo wtedy otworzy się możliwość opchnięcia AV Adebayora
19 lipca 2015, 18:56 [cytuj]
http://transfery.info/78198,javier-hernndez-zagra-w-londynie
intresting...
http://transfery.info/78198,javier-hernndez-zagra-w-londynie
intresting
19 lipca 2015, 23:59 [cytuj]
Jeśli tylko jest do wyjęcia, to brać tego Hernandeza i nawet się nie zastanawiać. Moim skromnym powinniśmy szukać napastnika, który jest przeciwieństwem Kane'a, więc Chicharito pasuje jak ulał i byłby idealnym rozwiązaniem (znów - moim skromnym). Tym bardziej, że raz) obyty w PL, dwa) jako tako poradził sobie nawet w Realu, co by znaczyło, że coś niecoś jednak potrafi (nie zrozumcie mnie źle - furory tam bynajmniej nie zrobił, ale grał przyzwoicie i jakieś tam zasługi jednak miał). Także jestem za.
Jeśli tylko jest do wyjęcia, to brać tego Hernandeza i nawet się nie zastanawiać. Moim skromnym powinniśmy szukać napastnika, który jest przeciwieństwem Kane'a, więc Chicharito pasuje jak ulał i byłby idealnym rozwiązaniem (znów - moim skromnym). Tym bardziej, że raz) obyty w PL, dwa) jako tako poradził sobie nawet w Realu, co by znaczyło, że coś niecoś jednak potrafi (nie zrozumcie mnie źle - furory tam bynajmniej nie zrobił, ale grał przyzwoicie i jakieś tam zasługi jednak miał). Także jestem za
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
20 lipca 2015, 00:46 [cytuj]
najlepsza dla nas opcja
najlepsza dla nas opcja
20 lipca 2015, 12:13 [cytuj]
Z dostępnych napastników w naszym zasięgu finansowym, to zdecydowanie najlepsza opcja. Gościu radził sobie zarówno w United jak i w Realu jako rezerwowy. Tak naprawdę gdyby w jednym i drugim klubie traktowano go nie jako zapchaj dziurę, a zawodnika podstawowej jedenastki, to spokojnie mógłby ładować po co najmniej 15-20 bramek na sezon. Obdarzony niezwykłych instynktem strzeleckim. Pozostaje jednak pytanie, czy chciałby przyjść do nas wiedząc, że byłby zawodnikiem drugiego wyboru.
Z dostępnych napastników w naszym zasięgu finansowym, to zdecydowanie najlepsza opcja. Gościu radził sobie zarówno w United jak i w Realu jako rezerwowy. Tak naprawdę gdyby w jednym i drugim klubie traktowano go nie jako zapchaj dziurę, a zawodnika podstawowej jedenastki, to spokojnie mógłby ładować po co najmniej 15-20 bramek na sezon. Obdarzony niezwykłych instynktem strzeleckim. Pozostaje jednak pytanie, czy chciałby przyjść do nas wiedząc, że byłby zawodnikiem drugiego wyboru
20 lipca 2015, 12:37 [cytuj]
Dlaczego drugiego wyboru? Kane podpisał w kontrakcie jakąś klauzulę, że jest podstawowym zawodnikiem pierwszej jedenastki lub Pochettino wypowiedział się, że będzie stawiał na Kane'a nawet jeżeli ten będzie poniżej formy a w obwodzie będzie miał lepszą opcję? To po pierwsze, po drugie Kane niejednokrotnie był wystawiany na pozycji 10 (moim zdaniem z mniejszym powodzeniem niżeli na szpicy, ale mimo wszystko był). Odnośnie traktowania Chicharito jako 'zapchaj dziurę' zgadzam się w stu procentach. Facet z niebywałym talentem i potencjałem, niestety nie do końca wykorzystanym. Nie widzę jednak przeciwwskazań do tego aby odpalił u nas i wywalczył miejsce w pierwszym składzie.
Dlaczego drugiego wyboru? Kane podpisał w kontrakcie jakąś klauzulę, że jest podstawowym zawodnikiem pierwszej jedenastki lub Pochettino wypowiedział się, że będzie stawiał na Kane'a nawet jeżeli ten będzie poniżej formy a w obwodzie będzie miał lepszą opcję? To po pierwsze, po drugie Kane niejednokrotnie był wystawiany na pozycji 10 (moim zdaniem z mniejszym powodzeniem niżeli na szpicy, ale mimo wszystko był). Odnośnie traktowania Chicharito jako 'zapchaj dziurę' zgadzam się w stu procentach. Facet z niebywałym talentem i potencjałem, niestety nie do końca wykorzystanym. Nie widzę jednak przeciwwskazań do tego aby odpalił u nas i wywalczył miejsce w pierwszym składzie
20 lipca 2015, 13:39 [cytuj]
Bejamin Stambouli
" Przejdzie do nas definitywnie w poniedziałkowe popołudnie. Przeszedł już testy medyczne, w czwartek mógłby już zagrać przeciwko Fiorentinie, ale chcemy go najpierw wkomponować - powiedział dziennikarzom "le Parisien" Blanc.
Paryżanie zapłacą za ten transfer 8,6 miliona euro. Długość kontraktu nie jest jeszcze znana. "
chyba znowu zarobiliśmy dość sporo na transferze gościa co nie gra;O
ale że do PSG to w szoku jestem, tylko teraz z przepychu na środku robi się u nas coraz skromniej
Bejamin Stambouli
" Przejdzie do nas definitywnie w poniedziałkowe popołudnie. Przeszedł już testy medyczne, w czwartek mógłby już zagrać przeciwko Fiorentinie, ale chcemy go najpierw wkomponować - powiedział dziennikarzom "le Parisien" Blanc.
Paryżanie zapłacą za ten transfer 8,6 miliona euro. Długość kontraktu nie jest jeszcze znana. "
chyba znowu zarobiliśmy dość sporo na transferze gościa co nie gra;O
ale że do PSG to w szoku jestem, tylko teraz z przepychu na środku robi się u nas coraz skromniej