Forum dyskusyjne
20 lipca 2015, 13:39 [cytuj]
Wiem o co Ci chodzi, niemniej umówmy się, Kane przynajmniej na starcie będzie zawodnikiem pierwszego wyboru. Coś tak jak Ade sezon temu, który naprawdę długo zagrzał miejsce w pierwszym składzie. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że Kane nie jest w stanie uciągnąć sam całego sezonu, ale przy założeniu, że nadal będzie imponował formą, to jednak Chicharito nie pogra sobie tyle, ile prawdopodobnie by chciał. Jednakże nawet biorąc pod uwagę takie założenie, pewnym jest, że i tak spędziłby u nas na murawie więcej minut, niż w United.
Wiem o co Ci chodzi, niemniej umówmy się, Kane przynajmniej na starcie będzie zawodnikiem pierwszego wyboru. Coś tak jak Ade sezon temu, który naprawdę długo zagrzał miejsce w pierwszym składzie. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że Kane nie jest w stanie uciągnąć sam całego sezonu, ale przy założeniu, że nadal będzie imponował formą, to jednak Chicharito nie pogra sobie tyle, ile prawdopodobnie by chciał. Jednakże nawet biorąc pod uwagę takie założenie, pewnym jest, że i tak spędziłby u nas na murawie więcej minut, niż w United
20 lipca 2015, 13:47 [cytuj]
a ja sie nei zdziwie jak by był razem z Kanem z przodu a Eriksen na lewej flance.....
a ja sie nei zdziwie jak by był razem z Kanem z przodu a Eriksen na lewej flance
20 lipca 2015, 17:11 [cytuj]
Wystawianie Eriksena po lewej stronie jest według mnie głupie bo on najlepiej radzi sobie za napastnikiem gdzie zadań defensywnych ma mało , już lepiej byłoby zainwestować w jakiegoś napastnika , który dobrze radziłby sobie na skrzydle .
Wystawianie Eriksena po lewej stronie jest według mnie głupie bo on najlepiej radzi sobie za napastnikiem gdzie zadań defensywnych ma mało , już lepiej byłoby zainwestować w jakiegoś napastnika , który dobrze radziłby sobie na skrzydle
20 lipca 2015, 18:08 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Wystawianie Eriksena po lewej stronie jest według mnie głupie bo on najlepiej radzi sobie za napastnikiem gdzie zadań defensywnych ma mało , już lepiej byłoby zainwestować w jakiegoś napastnika , który dobrze radziłby sobie na skrzydle
Son Heung Min, ale bayer chce za niego duże pieniądze
Son Heung Min, ale bayer chce za niego duże pieniądze :(
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
20 lipca 2015, 22:17 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Son Heung Min, ale bayer chce za niego duże pieniądze

Lacazette równiez, tylko za niego trzeba by było wyłożyć grube pieniądze.
Lacazette równiez, tylko za niego trzeba by było wyłożyć grube pieniądze
20 lipca 2015, 23:34 [cytuj]
gld1337 powiedział/a:
Lacazette równiez, tylko za niego trzeba by było wyłożyć grube pieniądze
Wiem, dlatego zostaniemy z kimś pokroju europejskiego "Kucharczyka"
W wielkie transfery już nie wierzę. Wydaliśmy kupę szmalcu na obronę(i bardzo dobrze) Ja wiem, że dopiero 1 sierpnia, ale mamy coraz mniej czasu(i to w cale nie przez kończące się okienko o 18 godzinie)
Tak z czystej hipotetycznej ciekawości pytanie z d...py:
Gram co jakiś czas w holenderskie lotto i są tam czasem wygrane pokroju 30 - 40 mln euro. Jeżeli chciałbym je przekazać np na nasz klub(dajmy na to sfinansować jakiś transfer) miałbym jakąś możliwość legalnie to zrobić?
Wiem, dlatego zostaniemy z kimś pokroju europejskiego "Kucharczyka"
W wielkie transfery już nie wierzę. Wydaliśmy kupę szmalcu na obronę(i bardzo dobrze) Ja wiem, że dopiero 1 sierpnia, ale mamy coraz mniej czasu(i to w cale nie przez kończące się okienko o 18 godzinie)
Tak z czystej hipotetycznej ciekawości pytanie z d...py:
Gram co jakiś czas w holenderskie lotto i są tam czasem wygrane pokroju 30 - 40 mln euro. Jeżeli chciałbym je przekazać np na nasz klub(dajmy na to sfinansować jakiś transfer) miałbym jakąś możliwość legalnie to zrobić?
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
20 lipca 2015, 23:40 [cytuj]
wykupujesz reklame i jest:d
wykupujesz reklame i jest:d
21 lipca 2015, 10:26 [cytuj]
Jin - wydaje mi się , że musiałbyś przynajmniej 1% udziałów wykupić albo dogadać się z kimś kto już ma jakieś udziały .
Kilka plotek :
-Villa po sprzedaży Delpha i Benteke chce ich zastąpić Carrolem i Adebayorem , kasę będą mieć , więc niech ich Levy doi ile się da
-Fenerbace chce mieć u siebie Lennona
-Coraz głośniej o McCarthym
Stambouli oficjalnie w PSG
Jin - wydaje mi się , że musiałbyś przynajmniej 1% udziałów wykupić albo dogadać się z kimś kto już ma jakieś udziały .
Kilka plotek :
-Villa po sprzedaży Delpha i Benteke chce ich zastąpić Carrolem i Adebayorem , kasę będą mieć , więc niech ich Levy doi ile się da
-Fenerbace chce mieć u siebie Lennona
-Coraz głośniej o McCarthym
Stambouli oficjalnie w PSG
21 lipca 2015, 10:45 [cytuj]
O czym Ty mówisz?! Nie mamy żadnych przywilejów żeby kogoś doić za Adebayora, tylko jego trzeba się pozbyć za jakąkolwiek kwotę a nie wybrzydzać.
O czym Ty mówisz?! Nie mamy żadnych przywilejów żeby kogoś doić za Adebayora, tylko jego trzeba się pozbyć za jakąkolwiek kwotę a nie wybrzydzać
21 lipca 2015, 10:57 [cytuj]
Mecenas powiedział/a:
O czym Ty mówisz?! Nie mamy żadnych przywilejów żeby kogoś doić za Adebayora, tylko jego trzeba się pozbyć za jakąkolwiek kwotę a nie wybrzydzać
:brawo:
21 lipca 2015, 12:26 [cytuj]
Mecenas powiedział/a:
Na poprzedniej stronie pisałem , że Adebayora za każde pieniądze musimy puścić - bardziej chodziło mi o Carrola a przede wszystkim miłość Sherwooda do naszych zawodników i spore pieniądze w Villi .
Na poprzedniej stronie pisałem , że Adebayora za każde pieniądze musimy puścić - bardziej chodziło mi o Carrola a przede wszystkim miłość Sherwooda do naszych zawodników i spore pieniądze w Villi
21 lipca 2015, 18:30 [cytuj]
Akurat Carrola to my lepiej zostawmy u nas.
Akurat Carrola to my lepiej zostawmy u nas
21 lipca 2015, 23:48 [cytuj]
Kim jest Clinton Nije? 7 milionów funtów? Rozsądniej byłoby dołożyć te 3/4 mln ojro i spowadzic Cziczarito. Sprawdzony w Anglii, jako tako poradził sobie w Realu i w dodatku trudny do wyciągnięcia nie będzie.
Kim jest Clinton Nije? 7 milionów funtów? Rozsądniej byłoby dołożyć te 3/4 mln ojro i spowadzic Cziczarito. Sprawdzony w Anglii, jako tako poradził sobie w Realu i w dodatku trudny do wyciągnięcia nie będzie
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
22 lipca 2015, 16:06 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
Kim jest Clinton Nije? 7 milionów funtów? Rozsądniej byłoby dołożyć te 3/4 mln ojro i spowadzic Cziczarito. Sprawdzony w Anglii, jako tako poradził sobie w Realu i w dodatku trudny do wyciągnięcia nie będzie
Nije jest to równie skrzydłowy jak i napastnik

Widziałem tego 21LATKA trochę w akcji i stwierdzam że jeśli bym miał wybierać pomiędzy plotkami typu: Lorente,Mitrovic, czy Berahino zdecydowanie wolał bym wyciągnąć Ni'je za jakieś 10 milionów. Bo w 100% Soldado na wylocie . A co do Ade to bym go nawet za darmo oddał. Wiec zostaje nam H.K. W Ataku. W tym wypadku Ni'je i Hernandez,

i mi nic do szczęścia nie trzeba więcej.
Nije jest to równie skrzydłowy jak i napastnik :D Widziałem tego 21LATKA trochę w akcji i stwierdzam że jeśli bym miał wybierać pomiędzy plotkami typu: Lorente,Mitrovic, czy Berahino zdecydowanie wolał bym wyciągnąć Ni'je za jakieś 10 milionów. Bo w 100% Soldado na wylocie . A co do Ade to bym go nawet za darmo oddał. Wiec zostaje nam H.K. W Ataku. W tym wypadku Ni'je i Hernandez, :brawo::hejka: i mi nic do szczęścia nie trzeba więcej
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
22 lipca 2015, 16:48 [cytuj]
Efendi6 powiedział/a:
Nije jest to równie skrzydłowy jak i napastnik

Widziałem tego 21LATKA trochę w akcji i stwierdzam że jeśli bym miał wybierać pomiędzy plotkami typu: Lorente,Mitrovic, czy Berahino zdecydowanie wolał bym wyciągnąć Ni'je za jakieś 10 milionów. Bo w 100% Soldado na wylocie . A co do Ade to bym go nawet za darmo oddał. Wiec zostaje nam H.K. W Ataku. W tym wypadku Ni'je i Hernandez,

i mi nic do szczęścia nie trzeba więcej
mamy za dużo tych zawodników "na przyszłość"
22 lipca 2015, 22:31 [cytuj]
Benteke oficjalnie w Lfc. Szkoda bo liczyłem od 2 sezonów że do nas trafi. Szczerze to słabo widzę wzmocnienie naszego ataku jakimś Njie czy innym Wernerem, Druga sprawa ze Lfc transferem z tego okna wyraźnie nam odskakuje jeżeli chodzi o ilość jakościowych zawodników...
Benteke oficjalnie w Lfc. Szkoda bo liczyłem od 2 sezonów że do nas trafi. Szczerze to słabo widzę wzmocnienie naszego ataku jakimś Njie czy innym Wernerem, Druga sprawa ze Lfc transferem z tego okna wyraźnie nam odskakuje jeżeli chodzi o ilość jakościowych zawodników
22 lipca 2015, 23:36 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Benteke oficjalnie w Lfc. Szkoda bo liczyłem od 2 sezonów że do nas trafi. Szczerze to słabo widzę wzmocnienie naszego ataku jakimś Njie czy innym Wernerem, Druga sprawa ze Lfc transferem z tego okna wyraźnie nam odskakuje jeżeli chodzi o ilość jakościowych zawodników
Faktycznie LFC w tym okienku robi świetne interesy, ale mam przeczucie, że United może skończyć tak jak my po wydaniu 100 mln.
Faktycznie LFC w tym okienku robi świetne interesy, ale mam przeczucie, że United może skończyć tak jak my po wydaniu 100 mln
23 lipca 2015, 01:02 [cytuj]
Benteke za ponad 30 baniek to jest świetny interes?! Bardzo wątpię.
Benteke za ponad 30 baniek to jest świetny interes?! Bardzo wątpię
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
23 lipca 2015, 02:09 [cytuj]
Wojtuś w Romie. Sezon bez oglądania jego ryja to z pewnością jeden z niewielu powodów do optymizmu na ten rok.
Wojtuś w Romie. Sezon bez oglądania jego ryja to z pewnością jeden z niewielu powodów do optymizmu na ten rok
23 lipca 2015, 07:28 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Benteke za ponad 30 baniek to jest świetny interes?! Bardzo wątpię
Austin 18 bramek - 15 baniek
Benteke 13 bramek - ponad 30.
Można sobie gadać o podatności na kontuzję, o tym, że koleś grający niegdyś na 8 levelu może nie odpalić, ale ja wobec powyższych liczb nie mam pytań.
gld1337 powiedział/a:
Tu się akurat zgadzam. Przyszłości przewidzieć się nie da, zwłaszcza ściągając obcokrajowca z zagranicznej ligi. A jeśli bierzemy pod uwagę teraźniejszość, to 7 czy 10 milionów za napastnika strzelającego 7 bramek w Ligue 1, to żart.
:brawo:
Austin 18 bramek - 15 baniek
Benteke 13 bramek - ponad 30.
Można sobie gadać o podatności na kontuzję, o tym, że koleś grający niegdyś na 8 levelu może nie odpalić, ale ja wobec powyższych liczb nie mam pytań.
[quote=gld1337]mamy za dużo tych zawodników "na przyszłość"
COYS!