Forum dyskusyjne
23 lipca 2015, 10:53 [cytuj]
32,5 mln funtów? jak by to bylo z 20 to można coś zastanawiać się, ale nie przy takiej kasie
Wduwek, jak gość sie sprawdził w 8 ligach i w każdej daje radę, to dużo bardziej jego wolałbym, jak kogoś z Ligue 1 czy nawet benteke który grał tylko w AV
32,5 mln funtów? jak by to bylo z 20 to można coś zastanawiać się, ale nie przy takiej kasie;P
Wduwek, jak gość sie sprawdził w 8 ligach i w każdej daje radę, to dużo bardziej jego wolałbym, jak kogoś z Ligue 1 czy nawet benteke który grał tylko w AV
23 lipca 2015, 11:15 [cytuj]
Ja też, po prostu staram się zrozumieć politykę transferową Liverpoolu, co nawet dla kibica Tottenhamu nie jest łatwym zadaniem
Ja też, po prostu staram się zrozumieć politykę transferową Liverpoolu, co nawet dla kibica Tottenhamu nie jest łatwym zadaniem :D
COYS!
23 lipca 2015, 11:32 [cytuj]
A może po raz tysięczny powalczymy o Moutinho?
A może po raz tysięczny powalczymy o Moutinho?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
23 lipca 2015, 13:24 [cytuj]
Pomoc, obrona, obstawione ... Co zostało ?.... Napastnik z prawdziwego zdarzenia i może jeszcze prawe skrzydło .

Bo Lamela jeśli nie odejdzie, nie przekonuje mnie jakoś do tego że odpali ..

N-A-P-A-S-T-N-I-K to teraz powinno nas interesować. Bo potem znowu będzie zaczniemy pre sezon , Mecz z Realem a tu w składzie sam Kane wyjdzie i co najwyżej młody zmienik Joshua Onomah . I znowu będzie rozpacz że nie jesteśmy przygotowani ..
Pomoc, obrona, obstawione ... Co zostało ?.... Napastnik z prawdziwego zdarzenia i może jeszcze prawe skrzydło . :D Bo Lamela jeśli nie odejdzie, nie przekonuje mnie jakoś do tego że odpali .. :bezradny: N-A-P-A-S-T-N-I-K to teraz powinno nas interesować. Bo potem znowu będzie zaczniemy pre sezon , Mecz z Realem a tu w składzie sam Kane wyjdzie i co najwyżej młody zmienik Joshua Onomah . I znowu będzie rozpacz że nie jesteśmy przygotowani .. :( ;(
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
23 lipca 2015, 15:42 [cytuj]
Onomah to pomocnik a nie napastnik , ale wydaje mi się , że nowy napastnik przyjdzie ze względu na odejście Ade do Villi .
Onomah to pomocnik a nie napastnik , ale wydaje mi się , że nowy napastnik przyjdzie ze względu na odejście Ade do Villi
23 lipca 2015, 15:54 [cytuj]
Najnowsza plotka mówi o tym, że walczymy z Arsenalem o Aubameyanga.
Najnowsza plotka mówi o tym, że walczymy z Arsenalem o Aubameyanga
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
23 lipca 2015, 17:21 [cytuj]
Dlaczego Lennon trenuje z rezerwami? Ok, nie ma dla niego miejsca w 1 składzie i najprawdopodobniej zostanie sprzedany, ale dlaczego nie może trenować z 1 drużyną? Trochę dziwna decyzja (chyba, że o czymś nie wiem), tym bardziej że jest z nami tyle lat!
Dlaczego Lennon trenuje z rezerwami? Ok, nie ma dla niego miejsca w 1 składzie i najprawdopodobniej zostanie sprzedany, ale dlaczego nie może trenować z 1 drużyną? Trochę dziwna decyzja (chyba, że o czymś nie wiem), tym bardziej że jest z nami tyle lat!
23 lipca 2015, 18:07 [cytuj]
jak z rezerwami? jakieś info czy skąd to masz?
teraz sporo ludzi z rezerw tenuje z pierwszym składem, bo kontuzji żadnej raczej nie miał ?
jak z rezerwami? jakieś info czy skąd to masz?
teraz sporo ludzi z rezerw tenuje z pierwszym składem, bo kontuzji żadnej raczej nie miał ?
23 lipca 2015, 18:33 [cytuj]
Trenuje z rezerwami, zaraz linka podeślę, widziałem na jakimś serwisie związanym z klubem.
EDIT: a nawet na niezwiązanym z klubem, coysnews tylko wrzucili linka, tego linka:
http://www.90min.com/posts/2387353-aaron-lennon-training-with-tottenham-reserves-as-he-waits-for-transfer?a_aid=35612
Trenuje z rezerwami, zaraz linka podeślę, widziałem na jakimś serwisie związanym z klubem.
EDIT: a nawet na niezwiązanym z klubem, coysnews tylko wrzucili linka, tego linka:
http://www.90min.com/posts/2387353-aaron-lennon-training-with-tottenham-reserves-as-he-waits-for-transfer?a_aid=35612
COYS!
24 lipca 2015, 14:19 [cytuj]
Ponoć szykujemy 3 transfery .
- Zaoferowaliśmy Newcastle 18 mln funtów za Moussa Sissoko , a sam zawodnik chciałby odejść . Chelsea zaoferowało tyle samo
- Berahino - ponoć na weekendzie mamy oficjalnie zaoferować 15 mln funtów
- Charlie Austin odejdzie z QPR , takie informacje podał trener QPR i przeniesie się do zespołu z górnej połówki tabeli - sam zawodnik odrzucił oferty Villi i Newcastle . Ponoć my i Chelsea jesteśmy zainteresowani Anglikiem .
Ponoć szykujemy 3 transfery .
- Zaoferowaliśmy Newcastle 18 mln funtów za Moussa Sissoko , a sam zawodnik chciałby odejść . Chelsea zaoferowało tyle samo
- Berahino - ponoć na weekendzie mamy oficjalnie zaoferować 15 mln funtów
- Charlie Austin odejdzie z QPR , takie informacje podał trener QPR i przeniesie się do zespołu z górnej połówki tabeli - sam zawodnik odrzucił oferty Villi i Newcastle . Ponoć my i Chelsea jesteśmy zainteresowani Anglikiem
24 lipca 2015, 14:29 [cytuj]
Moim zdaniem zrealizujemy maksymalnie 1. Chciałbym Austina, ale stawiam na Berahino.
18 baniek za Sissoko? Mecenas najwidoczniej miał rację, ja chyba jestem jakiś przedpotopowy jeśli chodzi o moje podejście do wyceny zawodników...
Moim zdaniem zrealizujemy maksymalnie 1. Chciałbym Austina, ale stawiam na Berahino.
18 baniek za Sissoko? Mecenas najwidoczniej miał rację, ja chyba jestem jakiś przedpotopowy jeśli chodzi o moje podejście do wyceny zawodników
COYS!
24 lipca 2015, 14:45 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Kompromitacja dla Pochettino- zasłużonego zawodnika- jak Aaron Lennon -traktować w ten sposób. Nawet jeżeli z niego rezygnuje, choć skrzydłowych nie mamy bynajmniej w nadmiarze, a Lamelę to nie wiadomo , czy można za takiego w ogóle uznać, to karne zesłanie do rezerw, bez poważnego powodu, nie powinno mieć miejsca w takim klubie.Pochowi trochę klasy brakuje...
Kompromitacja dla Pochettino- zasłużonego zawodnika- jak Aaron Lennon -traktować w ten sposób. Nawet jeżeli z niego rezygnuje, choć skrzydłowych nie mamy bynajmniej w nadmiarze, a Lamelę to nie wiadomo , czy można za takiego w ogóle uznać, to karne zesłanie do rezerw, bez poważnego powodu, nie powinno mieć miejsca w takim klubie.Pochowi trochę klasy brakuje
24 lipca 2015, 16:05 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Kompromitacja dla Pochettino- zasłużonego zawodnika- jak Aaron Lennon -traktować w ten sposób. Nawet jeżeli z niego rezygnuje, choć skrzydłowych nie mamy bynajmniej w nadmiarze, a Lamelę to nie wiadomo , czy można za takiego w ogóle uznać, to karne zesłanie do rezerw, bez poważnego powodu, nie powinno mieć miejsca w takim klubie.Pochowi trochę klasy brakuje
Hola, hola! Pokaż mi sprawdzoną informację a nie Daily Telegraph. Nie ma takich.
Hola, hola! Pokaż mi sprawdzoną informację a nie Daily Telegraph. Nie ma takich
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
24 lipca 2015, 16:26 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Hola, hola! Pokaż mi sprawdzoną informację a nie Daily Telegraph. Nie ma takich
Otóż to.
Otóż to
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
24 lipca 2015, 17:22 [cytuj]
Ja widziałem te informację na wielu stronach, wystarczy wpisać "aaron lennon training tottenham reserves" i źródeł jest przynajmniej kilka, tylko nie wiem które rzeczywiście można by traktować jako pewniaka. Ale wydaje mi się, ze coś na rzeczy musi być, na zdjęciach z ostatnich treningów tez w ogóle go nie ma
Ja widziałem te informację na wielu stronach, wystarczy wpisać "aaron lennon training tottenham reserves" i źródeł jest przynajmniej kilka, tylko nie wiem które rzeczywiście można by traktować jako pewniaka. Ale wydaje mi się, ze coś na rzeczy musi być, na zdjęciach z ostatnich treningów tez w ogóle go nie ma
24 lipca 2015, 19:01 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Kompromitacja to jest pisanie takich postów tonem znawcy nie mając pojęcia o temacie, na anglojęzycznych forach dotyczących Tottenhamu (pierwszy z brzegu przykład, spurscommunity), od dawna wszyscy wiedzą jak wygląda sytuacja Lennona w klubie - nie chce go ani trener, ani piłkarze, przy wypożyczeniu do Evertonu gość popalił za sobą mosty.
Kompromitacja to jest pisanie takich postów tonem znawcy nie mając pojęcia o temacie, na anglojęzycznych forach dotyczących Tottenhamu (pierwszy z brzegu przykład, spurscommunity), od dawna wszyscy wiedzą jak wygląda sytuacja Lennona w klubie - nie chce go ani trener, ani piłkarze, przy wypożyczeniu do Evertonu gość popalił za sobą mosty
24 lipca 2015, 20:54 [cytuj]
Tego jak było z Lennonem możemy się tylko domyślać.
Jednakże mi również, strasznie się nie podoba jak Poch traktuje Lennona.
To praktycznie ostatni piłkarz ze starej gwardii.
Miałem cichą nadzieję, że po prostu musi złapać formę i wróci po wypożyczeniu silniejszy, ale jak wskazują wszystkie znaki na niebie i ziemi, byłem w błędzie.
Co do napastnika, dziwię się, że nie zakręcą się koło Austina. Dla mnie świetny napastnik, myślę, że jego przyszły klub może mieć z niego wiele pożytku.
Tego jak było z Lennonem możemy się tylko domyślać.
Jednakże mi również, strasznie się nie podoba jak Poch traktuje Lennona.
To praktycznie ostatni piłkarz ze starej gwardii.
Miałem cichą nadzieję, że po prostu musi złapać formę i wróci po wypożyczeniu silniejszy, ale jak wskazują wszystkie znaki na niebie i ziemi, byłem w błędzie.
Co do napastnika, dziwię się, że nie zakręcą się koło Austina. Dla mnie świetny napastnik, myślę, że jego przyszły klub może mieć z niego wiele pożytku
TO DARE IS TO DO
25 lipca 2015, 14:18 [cytuj]
2 tygodnie do ligi! gdzie jest ten drugi NAPASTNIK do Kane?
:|
2 tygodnie do ligi! gdzie jest ten drugi NAPASTNIK do Kane?:krzyk:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
25 lipca 2015, 14:38 [cytuj]
Dobre pytanie Rafo

ze wszystkich plotek i spekulacji najlepiej brzmi ta z Hernandezem, ciekawe czy coś z tego wyjdzie
Dobre pytanie Rafo :bezradny: ze wszystkich plotek i spekulacji najlepiej brzmi ta z Hernandezem, ciekawe czy coś z tego wyjdzie
25 lipca 2015, 16:44 [cytuj]
a może to będzie Omonah i Shaq ?
a może to będzie Omonah i Shaq ?
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!