Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  39  40  41  42  43    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 letnie okienko
25 lipca 2015, 17:10 [cytuj]
Wbijcie sobie do głowy, że Onomah to pomocnik, a nie napastnik.
Wbijcie sobie do głowy, że Onomah to pomocnik, a nie napastnik
25 lipca 2015, 22:25 [cytuj]
Mi się wydaję, że ludzie mylą Oduwę z Onomahem, ale co ja tam biedny Patryczek wiem :P
Mi się wydaję, że ludzie mylą Oduwę z Onomahem, ale co ja tam biedny Patryczek wiem :P
Offence win games, defence wins titles
25 lipca 2015, 23:48 [cytuj]
Ponoć Berahino na dniach w Tottenhamie. Oby, zobaczycie, że to będzie dobry transfer :)
Ponoć Berahino na dniach w Tottenhamie. Oby, zobaczycie, że to będzie dobry transfer :)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
26 lipca 2015, 02:10 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
a może to będzie Omonah i Shaq ?

Shaq za stary. 43 lata to chyba za stary wiek jak na Tottenham. W NBA już nie gra :P

a tak serio - Bierzmy Austina, bo Berahino to będzie wtopa transferowa jakich mało
Shaq za stary. 43 lata to chyba za stary wiek jak na Tottenham. W NBA już nie gra :P a tak serio - Bierzmy Austina, bo Berahino to będzie wtopa transferowa jakich mało
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
26 lipca 2015, 08:43 [cytuj]
Ponoć w ciągu 48 godzin Berahino ma być nasz .
Ponoć w ciągu 48 godzin Berahino ma być nasz
26 lipca 2015, 11:49 [cytuj]
Co do Berahino napewno będzie to lepszy transfer niż Soldado. Na 100 procent nie wydamy na niego 30 mil i na 100 procent nie strzelił w sezonie mniej niż 5 bramek. Nie jestem jednak zadowolony tym że spurs się nim tak mocno interesuje chociaż, no musimy mieć drugiego napastnika wiedząc że za dnia odchodzi szrot z armaty. :plask: jedno jest bardzo pewne, chłopak ma 21 lat i zdobył 20 bramek z tego co się nie mylę. I liczę że jeśli go zakupimy to wypali.Bo organy w PL jest.
Co do Berahino napewno będzie to lepszy transfer niż Soldado. Na 100 procent nie wydamy na niego 30 mil i na 100 procent nie strzelił w sezonie mniej niż 5 bramek. Nie jestem jednak zadowolony tym że spurs się nim tak mocno interesuje chociaż, no musimy mieć drugiego napastnika wiedząc że za dnia odchodzi szrot z armaty. :plask: jedno jest bardzo pewne, chłopak ma 21 lat i zdobył 20 bramek z tego co się nie mylę. I liczę że jeśli go zakupimy to wypali.Bo organy w PL jest
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
26 lipca 2015, 11:51 [cytuj]
I jeśli ktoś twierdzi że się mylę, niech poruszy tą kwestię :nerwus::luzik:
I jeśli ktoś twierdzi że się mylę, niech poruszy tą kwestię :nerwus::luzik:
26 lipca 2015, 11:53 [cytuj]
Efendi6 popieram Cię w 100% , jedyne o co muszę spytać to kto przypuszczał , że Soldado okaże się takim nie wypałem ? Niestety my - jako kibice , nie mamy na to wypływu .

Cena za Berahino ma wynosić 15 mln funtów .
Rumun blisko Fiorentiny .
Efendi6 popieram Cię w 100% , jedyne o co muszę spytać to kto przypuszczał , że Soldado okaże się takim nie wypałem ? Niestety my - jako kibice , nie mamy na to wypływu . Cena za Berahino ma wynosić 15 mln funtów . Rumun blisko Fiorentiny
26 lipca 2015, 12:18 [cytuj]
Myślę, że największe obawy wynikają z tego, że to jego pierwszy dobry sezon w PL. Mieliśmy już wielu zawodników jednego sezonu. Druga sprawa, że aby Berahino nadal się rozwijał, potrzebne będą mu regularne występy, a przy obecnej taktyce i formie Kane'a, ławka pewna. Dlatego też wolałbym już ukształtowanego Hernandeza, ale mimo wszystko, płakać nie będę. Najważniejsze, że szybko biega :)
Myślę, że największe obawy wynikają z tego, że to jego pierwszy dobry sezon w PL. Mieliśmy już wielu zawodników jednego sezonu. Druga sprawa, że aby Berahino nadal się rozwijał, potrzebne będą mu regularne występy, a przy obecnej taktyce i formie Kane'a, ławka pewna. Dlatego też wolałbym już ukształtowanego Hernandeza, ale mimo wszystko, płakać nie będę. Najważniejsze, że szybko biega :)
26 lipca 2015, 12:24 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Efendi6 popieram Cię w 100% , jedyne o co muszę spytać to kto przypuszczał , że Soldado okaże się takim nie wypałem ? Niestety my - jako kibice , nie mamy na to wypływu .

Cena za Berahino ma wynosić 15 mln funtów .
Rumun blisko Fiorentiny

Soldado od początku nie mogłem się do niego przełamać. Tak jak nasz były trener AVB miałem cichą nadzieję że Soldi złapie czacze i będzie strzelał jak w Hiszpanii. No ale widać jednak to że oczekiwania go przerosły co do ligi Angielskiej, jednakże nie będę na nim wieszać psów, ponieważ to świetny napastnik ale i jak na Tottenham przystało kupujemy to co zostało na rynku transferowym nie ważne w jakiej cenie. :**. A później są tego efekty. Co do Alkoholika Rumuna, niech idzie gdzie chce. Ważne by wypity nie biegał po boisku. Chciałbym jeszcze tego by Faza nas opuścił, bo zjego talentem wtym sezonie jak i w poprzednim będzie taka sama padaka jeśli on będzie grał. Gdy chłopak ma piłkę to ja mam zawał że ją zgubi. Zresztą chyba każdy z nas dobrze wie ile nerwów i bramek przez niego straciliśmy .:szok: defensywa św Mikołaja , mam nadzieję że tylko to się zmieni.
Soldado od początku nie mogłem się do niego przełamać. Tak jak nasz były trener AVB miałem cichą nadzieję że Soldi złapie czacze i będzie strzelał jak w Hiszpanii. No ale widać jednak to że oczekiwania go przerosły co do ligi Angielskiej, jednakże nie będę na nim wieszać psów, ponieważ to świetny napastnik ale i jak na Tottenham przystało kupujemy to co zostało na rynku transferowym nie ważne w jakiej cenie. :**. A później są tego efekty. Co do Alkoholika Rumuna, niech idzie gdzie chce. Ważne by wypity nie biegał po boisku. Chciałbym jeszcze tego by Faza nas opuścił, bo zjego talentem wtym sezonie jak i w poprzednim będzie taka sama padaka jeśli on będzie grał. Gdy chłopak ma piłkę to ja mam zawał że ją zgubi. Zresztą chyba każdy z nas dobrze wie ile nerwów i bramek przez niego straciliśmy .:szok: defensywa św Mikołaja , mam nadzieję że tylko to się zmieni
26 lipca 2015, 16:53 [cytuj]
Adebayor, Soldado, Chiriches i Lennon nie polecieli dziś z drużyną do Denver. Soldado poleciał na Ibizę. Reszta nie wiadomo.
Adebayor, Soldado, Chiriches i Lennon nie polecieli dziś z drużyną do Denver. Soldado poleciał na Ibizę. Reszta nie wiadomo
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
26 lipca 2015, 16:55 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Adebayor, Soldado, Chiriches i Lennon nie polecieli dziś z drużyną do Denver. Soldado poleciał na Ibizę. Reszta nie wiadomo

no to już wiemy - kto na wylocie z klubu
.
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
26 lipca 2015, 17:08 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Jeszcze (pewnie) Berahino, DM i ktoś na zmianę dla Nacera i będę mega zadowolony.
Jeszcze (pewnie) Berahino, DM i ktoś na zmianę dla Nacera i będę mega zadowolony
26 lipca 2015, 17:13 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Jeszcze (pewnie) Berahino, DM i ktoś na zmianę dla Nacera i będę mega zadowolony

Zgoda w 100 procentach z tymi potencjalnymi wzmocnieniami, o które zabiegamy. Jednak czy ten Brahino serio taki dobry? Szczerze to nie wiem, bo meczów WBA obejrzałem może z dwa w zeszłym sezonie.
Zgoda w 100 procentach z tymi potencjalnymi wzmocnieniami, o które zabiegamy. Jednak czy ten Brahino serio taki dobry? Szczerze to nie wiem, bo meczów WBA obejrzałem może z dwa w zeszłym sezonie
26 lipca 2015, 17:20 [cytuj]
Najnowsze plotki:
Ade: Spurs -> AV
Vlad: Spurs -> Fiorentina
Lennon wiadomo, łączony z Evertonem.

Idealnie się wpasowuje w nasze absencje na MLS. Ale Lennona to mi szkoda...
Najnowsze plotki: Ade: Spurs -> AV Vlad: Spurs -> Fiorentina Lennon wiadomo, łączony z Evertonem. Idealnie się wpasowuje w nasze absencje na MLS. Ale Lennona to mi szkoda
COYS!
26 lipca 2015, 17:27 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
JA OSOBIŚCIE NIE JESTEM JEGO ZWOLENNIKIEM ALE PISZĘ DLATEGO, ŻE RACZEJ SIĘ JUŻ DOGADALIŚMY - NA PEWNO LEPSZY OD SYMPATYCZNEGO ROBERTO.
JA OSOBIŚCIE NIE JESTEM JEGO ZWOLENNIKIEM ALE PISZĘ DLATEGO, ŻE RACZEJ SIĘ JUŻ DOGADALIŚMY - NA PEWNO LEPSZY OD SYMPATYCZNEGO ROBERTO
26 lipca 2015, 20:55 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
JA OSOBIŚCIE NIE JESTEM JEGO ZWOLENNIKIEM ALE PISZĘ DLATEGO, ŻE RACZEJ SIĘ JUŻ DOGADALIŚMY - NA PEWNO LEPSZY OD SYMPATYCZNEGO ROBERTO

jak się sprawdzi u nas to można mówić ze lepszy, bo Soldado swego czasu strzelał dość sporo bramek ;P
jak się sprawdzi u nas to można mówić ze lepszy, bo Soldado swego czasu strzelał dość sporo bramek ;P
26 lipca 2015, 22:28 [cytuj]
Robert powiedział/a:

Dlatego ja osobiście wolałbym Graziano Pelle, ale to tylko moje skromne zdanie.

Sissoko na DM jak najbardziej na tak, ale nie za tą kwotę

Ktoś na zmianę dla Nacera hmm Chris Brunt
Dlatego ja osobiście wolałbym Graziano Pelle, ale to tylko moje skromne zdanie. Sissoko na DM jak najbardziej na tak, ale nie za tą kwotę Ktoś na zmianę dla Nacera hmm Chris Brunt
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
26 lipca 2015, 22:33 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
ktoś na zmianę dla Nacera hmm Chris Brunt
Pritchard ;)
Pritchard ;)
27 lipca 2015, 07:47 [cytuj]
Pritchard bedzie zmiennikiem Eriksena. Pochettino na lewym ataku czy tam skrzydle potrzebuje silnego zawodnika, dlatego gra tam glownie Chadli, dlatego taka kariere u niego robil Jay Rodriguez. Na prawej zostanie jak jest, na srodek Eriksen z Pritchardem a na lewa dojdzie ktos do Chadliego. Ewentualnie spokojnie tam sobie poradzi Kane, w razie transferu napastnika typu Austin.
Pritchard bedzie zmiennikiem Eriksena. Pochettino na lewym ataku czy tam skrzydle potrzebuje silnego zawodnika, dlatego gra tam glownie Chadli, dlatego taka kariere u niego robil Jay Rodriguez. Na prawej zostanie jak jest, na srodek Eriksen z Pritchardem a na lewa dojdzie ktos do Chadliego. Ewentualnie spokojnie tam sobie poradzi Kane, w razie transferu napastnika typu Austin
|<  <<  <  39  40  41  42  43    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 34 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się