Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  43  44  45  46  47    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 letnie okienko
1 sierpnia 2015, 10:13 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Nie odzywać to się powinien człowiek, który wolałby sprowadzić 33-letniego, wypalonego grajka, który w życiu nie wychylił nosa poza przeciętność, a w Liverpoolu robił z siebie pośmiewisko, niż młodego, perspektywicznego zawodnika, w dodatku już ogranego w Anglii, być może - nie mówię, że tak będzie; mówię, że jest taka możliwość - przyszłą gwiazdę PL.

Ale spoko luz, nie ma się co sprzeczać o głupoty :ok:

Też nie zamierzam ciagnac internetowej napinki bo nie o to chodzi. Nie jestek zwolennikiem Berahino i szczerze jakbym mogl to bym wolał już żeby wrocił Pawluczenko niż on. Poprostu typa nie trawie, jest jednym z tych zawodnikow (kazdy jakiegos takiego ma) ktory wk.... Już sama obecniścia. Nie pytaj mnie dlaczego poprostu tak mam .

A czy on bedzie gwiazda to nie sadze bardziej mi przypomina mi ten transfer Benta no i nawet podobna kwota.
Też nie zamierzam ciagnac internetowej napinki bo nie o to chodzi. Nie jestek zwolennikiem Berahino i szczerze jakbym mogl to bym wolał już żeby wrocił Pawluczenko niż on. Poprostu typa nie trawie, jest jednym z tych zawodnikow (kazdy jakiegos takiego ma) ktory wk.... Już sama obecniścia. Nie pytaj mnie dlaczego poprostu tak mam . A czy on bedzie gwiazda to nie sadze bardziej mi przypomina mi ten transfer Benta no i nawet podobna kwota
1 sierpnia 2015, 11:05 [cytuj]
Alista powiedział/a:
Też nie zamierzam ciagnac internetowej napinki bo nie o to chodzi. Nie jestek zwolennikiem Berahino i szczerze jakbym mogl to bym wolał już żeby wrocił Pawluczenko niż on. Poprostu typa nie trawie, jest jednym z tych zawodnikow (kazdy jakiegos takiego ma) ktory wk.... Już sama obecniścia. Nie pytaj mnie dlaczego poprostu tak mam .

A czy on bedzie gwiazda to nie sadze bardziej mi przypomina mi ten transfer Benta no i nawet podobna kwota

Bent miał być lekiem na problemy w ataku, a on przychodzi jako zmiennik Kane.
Bent miał być lekiem na problemy w ataku, a on przychodzi jako zmiennik Kane
1 sierpnia 2015, 11:39 [cytuj]
Bent przychodzil kiedy mielismy Keano , Defoe i Berbatova i nie wypalił teraz mamy Kane i tylko Kane i powinnismy wziac Chicarito bez zastanowienia a potem zastanawiać sie nad jeszcze jednym zmiennikiem ( o ile Solbieda i adebayor pojda ...)
Bent przychodzil kiedy mielismy Keano , Defoe i Berbatova i nie wypalił teraz mamy Kane i tylko Kane i powinnismy wziac Chicarito bez zastanowienia a potem zastanawiać sie nad jeszcze jednym zmiennikiem ( o ile Solbieda i adebayor pojda ...)
3 sierpnia 2015, 10:17 [cytuj]
Ekwilibrysta Levy
http://tottenhamhotspur.blogspot.com/2015/08/spurs-to-lose-less-than-9m-on-soldado.html?
Ekwilibrysta Levy http://tottenhamhotspur.blogspot.com/2015/08/spurs-to-lose-less-than-9m-on-soldado.html?
3 sierpnia 2015, 11:31 [cytuj]
Raptus1 powiedział/a:
Ekwilibrysta Levy
http://tottenhamhotspur.blogspot.com/2015/08/spurs-to-lose-less-than-9m-on-soldado.html?

To się nazywa: kreatywna księgowość ;-)
To się nazywa: kreatywna księgowość ;-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
3 sierpnia 2015, 20:38 [cytuj]
Na dzisiejszej konferencji przed Audi CUP, na pytanie czy Soldado zostanie sprzedany, Poch odpowiedział, że Roberto jest w naszych planach na przyszłość ... ;( Oby chodziło mu o plany sprzedaży :D
Na dzisiejszej konferencji przed Audi CUP, na pytanie czy Soldado zostanie sprzedany, Poch odpowiedział, że Roberto jest w naszych planach na przyszłość ... ;( Oby chodziło mu o plany sprzedaży :D
3 sierpnia 2015, 21:09 [cytuj]
PR.

Przynajmniej taką mam nadzieję...
PR. Przynajmniej taką mam nadzieję
COYS!
3 sierpnia 2015, 21:15 [cytuj]
Mnie najbardziej nurtuje odpowiedź na pytanie, jakich skrzydłowych dokupią przed końcem okna transerowego? Mamy Lamelę, Chadliego i... koniec. Skoro Townsend i Lennon nie figurują w planach MP, jakby nie liczyć, potrzebujemy dwóch graczy na te pozycje.
Z napastnikiem sprawa prosta - sprzedamy Soldado, kupimy nowego.
Mnie najbardziej nurtuje odpowiedź na pytanie, jakich skrzydłowych dokupią przed końcem okna transerowego? Mamy Lamelę, Chadliego i... koniec. Skoro Townsend i Lennon nie figurują w planach MP, jakby nie liczyć, potrzebujemy dwóch graczy na te pozycje. Z napastnikiem sprawa prosta - sprzedamy Soldado, kupimy nowego
3 sierpnia 2015, 22:38 [cytuj]
http://geissblog.koeln/2015/08/lockt-tottenham-auch-kevin-vogt-nach-england/
http://geissblog.koeln/2015/08/lockt-tottenham-auch-kevin-vogt-nach-england/
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
3 sierpnia 2015, 23:40 [cytuj]
Nie był w Stanach, nie ma go w kadrze na Audi Cup. Na bank jest w planach :)
Nie był w Stanach, nie ma go w kadrze na Audi Cup. Na bank jest w planach :)
4 sierpnia 2015, 16:43 [cytuj]
Ktoś może powiedzieć coś więcej o tym zawodniku?
Ktoś może powiedzieć coś więcej o tym zawodniku?
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
4 sierpnia 2015, 18:29 [cytuj]
Nowe doniesienia w sprawie Edina Dżeko. Angielskie źródła donoszą, że do porozumienia z Manchesterem City doszła Roma. Wicemistrzowie Włoch mają zapłacić 14 mln euro.

Sky Sports

Powiedzcie mi jakim cudem nie zainteresowaliśmy się tym zawodnikiem ? :/
Nowe doniesienia w sprawie Edina Dżeko. Angielskie źródła donoszą, że do porozumienia z Manchesterem City doszła Roma. Wicemistrzowie Włoch mają zapłacić 14 mln euro. Sky Sports Powiedzcie mi jakim cudem nie zainteresowaliśmy się tym zawodnikiem ? :/
4 sierpnia 2015, 21:17 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Nowe doniesienia w sprawie Edina Dżeko. Angielskie źródła donoszą, że do porozumienia z Manchesterem City doszła Roma. Wicemistrzowie Włoch mają zapłacić 14 mln euro.

Sky Sports

Powiedzcie mi jakim cudem nie zainteresowaliśmy się tym zawodnikiem ? :/

Nie ta kategoria wagowa
Nie ta kategoria wagowa
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
4 sierpnia 2015, 22:45 [cytuj]
uważasz że Roma jest półkę wyżej od nas czy Dżeko za słaby ? bo nie rozumiem :P
uważasz że Roma jest półkę wyżej od nas czy Dżeko za słaby ? bo nie rozumiem :P
4 sierpnia 2015, 22:51 [cytuj]
Nie wiem co kolega wyżej miał na myśli, ale wg mnie kompletnie niepotrzebny napastnik o identycznej charakterystyce jak Kane. Dużo lepszą opcją wg. mnie już jest ten Berahino - niski, szybki, zapewni dodatkowe możliwości w ataku, a Dzeko? Bez sensu mając lepszego Harrego :)
Nie wiem co kolega wyżej miał na myśli, ale wg mnie kompletnie niepotrzebny napastnik o identycznej charakterystyce jak Kane. Dużo lepszą opcją wg. mnie już jest ten Berahino - niski, szybki, zapewni dodatkowe możliwości w ataku, a Dzeko? Bez sensu mając lepszego Harrego :)
4 sierpnia 2015, 23:57 [cytuj]
tylko zobacz, że gdyby Kane złapał jakąś poważną kontuzje to Berainho czy innym Wernerem za dużo nie ugramy, a Dżeko to napastnik o wyrobionej marce i nigdy poniżej solidnego poziomu nie schodzi. Dla mnie berainho za max 10 mln jeszcze ujdzie ale oni życzą sobie podobno 25 mln WTF ? Gość jak dla mnie jest przereklamowany a do tego ma nie poukładane w głowie, strzelił w całym sezonie 10 goli z akcji... także cena 20 i więcej mln jest dla mnie śmieszną ceną. Szczególnie, że w poprzednich latach nie grzeszył skutecznością.
tylko zobacz, że gdyby Kane złapał jakąś poważną kontuzje to Berainho czy innym Wernerem za dużo nie ugramy, a Dżeko to napastnik o wyrobionej marce i nigdy poniżej solidnego poziomu nie schodzi. Dla mnie berainho za max 10 mln jeszcze ujdzie ale oni życzą sobie podobno 25 mln WTF ? Gość jak dla mnie jest przereklamowany a do tego ma nie poukładane w głowie, strzelił w całym sezonie 10 goli z akcji... także cena 20 i więcej mln jest dla mnie śmieszną ceną. Szczególnie, że w poprzednich latach nie grzeszył skutecznością
5 sierpnia 2015, 00:04 [cytuj]
Wiadomo, kontuzji nigdy nie da się przewidzieć, ale wg. mnie Tottenham jeszcze nie jest wystarczająco stabilny finansowo aby mieć na każdy pozycji 2 asów, tym bardziej z wysokimi gażami.
Wiadomo, kontuzji nigdy nie da się przewidzieć, ale wg. mnie Tottenham jeszcze nie jest wystarczająco stabilny finansowo aby mieć na każdy pozycji 2 asów, tym bardziej z wysokimi gażami
5 sierpnia 2015, 00:10 [cytuj]
Ale odchodzi Ade z najwyższą tygodniówką i Soldado chyba jako drugi ma najwyższą tygodniówkę... także bez przesady na jednego pożądnego nas stać, dodatkowo myślisz że gwiazdeczka Berainho przyjdzie ci grać za 30 tyś tyg ? a druga sprawa myślisz że Roma ma więcej funduszy i przychodu niż my ?
Ale odchodzi Ade z najwyższą tygodniówką i Soldado chyba jako drugi ma najwyższą tygodniówkę... także bez przesady na jednego pożądnego nas stać, dodatkowo myślisz że gwiazdeczka Berainho przyjdzie ci grać za 30 tyś tyg ? a druga sprawa myślisz że Roma ma więcej funduszy i przychodu niż my ?
5 sierpnia 2015, 09:05 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
uważasz że Roma jest półkę wyżej od nas
A nie jest tak? Na jakim ty świecie żyjesz?
KonradM powiedział/a:
także cena 20 i więcej mln jest dla mnie śmieszną ceną. Szczególnie, że w poprzednich latach nie grzeszył skutecznością
A widziałeś statystyki Kane z poprzednich sezonów? Starszych niż tylko rok wstecz? No właśnie. A żeby Kane miał odchodzić to założę się że pierwszy byś był do stwierdzenia że mniej niż 50 mln Kane nie może kosztować. Ręce opadają. Berahino w poprzednich latach nie grzeszył skutecznością bo był jeszcze młodszy przecież, a to przecież nie jest tak prosto strzelać na wejsciu po 20 goli bez względu na poziom ligowy czy to 1,2 czy nawet Lague One.

Co do transferów na linii Tottenham City uważam że transfer Adebayora sporo pokomplikował i oni już raczej nie chcą robić z nami interesów. Bo tam były jakieś perypetie z tygodniówką chyba. Kolejną rzeczą jest Liga Mistrzów w Romie.
A nie jest tak? Na jakim ty świecie żyjesz? [quote=KonradM]także cena 20 i więcej mln jest dla mnie śmieszną ceną. Szczególnie, że w poprzednich latach nie grzeszył skutecznością
5 sierpnia 2015, 09:07 [cytuj]
Otóż to. Roma gra w Lidze Mistrzów, a do tego od czasu przejęcia ich przez jakiegoś Amerykanina mogą mu spokojnie zafundować większą tygodniówkę niż my.
Otóż to. Roma gra w Lidze Mistrzów, a do tego od czasu przejęcia ich przez jakiegoś Amerykanina mogą mu spokojnie zafundować większą tygodniówkę niż my
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
|<  <<  <  43  44  45  46  47    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się