Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  44  45  46  47  48    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 letnie okienko
5 sierpnia 2015, 09:29 [cytuj]
A poza tym jeśli ktoś wyciąga 30 baniek za Lamelę to jest geniuszem biznesu. Więc skoro Dzeko taki tani jak na swoje mozliwości to faktycznie pójdzie do Romy.
A poza tym jeśli ktoś wyciąga 30 baniek za Lamelę to jest geniuszem biznesu. Więc skoro Dzeko taki tani jak na swoje mozliwości to faktycznie pójdzie do Romy
COYS!
5 sierpnia 2015, 09:49 [cytuj]
ciekawa opcja:
http://sportwitness.ning.com/forum/topics/french-club-will-sell-star-to-tottenham-for-12m-plus-fazio
ciekawa opcja: http://sportwitness.ning.com/forum/topics/french-club-will-sell-star-to-tottenham-for-12m-plus-fazio
5 sierpnia 2015, 09:54 [cytuj]
To ile według Lyonu kosztuje Fazio? 0 mln? 1 mln? 2 mln? Bo ten młody nawet tych 12 nie jest wart.
To ile według Lyonu kosztuje Fazio? 0 mln? 1 mln? 2 mln? Bo ten młody nawet tych 12 nie jest wart
5 sierpnia 2015, 10:09 [cytuj]
Skoro był plotki o 7 milionach to z prostej arytmetyki wynika, że Fazio Kosztuje -5 :P Może w OL uważają go za tak wujowego, że dopłacimy zeby tylko sie go pozbyć? :D Co jest jednak lekką przesadą.
Skoro był plotki o 7 milionach to z prostej arytmetyki wynika, że Fazio Kosztuje -5 :P Może w OL uważają go za tak wujowego, że dopłacimy zeby tylko sie go pozbyć? :D Co jest jednak lekką przesadą
COYS!
5 sierpnia 2015, 10:14 [cytuj]
Pierwsze słyszę 7 mln za Njie. Ja widziałem 15. Ni mniej, ni więcej. :krzyk:
Pierwsze słyszę 7 mln za Njie. Ja widziałem 15. Ni mniej, ni więcej. :krzyk:
5 sierpnia 2015, 10:59 [cytuj]
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/455046/Tottenham-Cameroon-Lyon-Clinton-N-Jie-7m
To pierwsze wyskoczyło po wpisaniu w Google. A pierwotnym źródłem mówiącym o 7 bańkach (funtów co prawda) było Sky.
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/455046/Tottenham-Cameroon-Lyon-Clinton-N-Jie-7m To pierwsze wyskoczyło po wpisaniu w Google. A pierwotnym źródłem mówiącym o 7 bańkach (funtów co prawda) było Sky
COYS!
5 sierpnia 2015, 12:14 [cytuj]
Ja tam tylko informacje z twittera śledzę bo (przynajmniej do tej pory) wychodzę z założenia że wszystko tam jest. No chyba że po prostu coś przeoczyłem, ale naprawdę nie widziałem innych ofert niżej 15 mln. Dlatego tez byłem zdziwiony że tyle sobie za niego życzą. Bo jakie on ma osiągnięcia?
Ja tam tylko informacje z twittera śledzę bo (przynajmniej do tej pory) wychodzę z założenia że wszystko tam jest. No chyba że po prostu coś przeoczyłem, ale naprawdę nie widziałem innych ofert niżej 15 mln. Dlatego tez byłem zdziwiony że tyle sobie za niego życzą. Bo jakie on ma osiągnięcia?
5 sierpnia 2015, 12:49 [cytuj]
15 mln funtów za kota w worku ?Za takie pieniądze mamy Charliego Austina , który jest wart co najmniej 20 .
15 mln funtów za kota w worku ?Za takie pieniądze mamy Charliego Austina , który jest wart co najmniej 20
5 sierpnia 2015, 12:49 [cytuj]
Mecenas powiedział/a:
A nie jest tak? Na jakim ty świecie żyjesz? [quote=KonradM]także cena 20 i więcej mln jest dla mnie śmieszną ceną. Szczególnie, że w poprzednich latach nie grzeszył skutecznością

Tylko porównaj jakie my mamy przychody z tytułu chociażby praw telewizyjnych.
Tylko porównaj jakie my mamy przychody z tytułu chociażby praw telewizyjnych
5 sierpnia 2015, 12:58 [cytuj]
A co to ma do rzeczy? Chodzi o sportowy aspekt a w tym to dostalibyśmy bęcki od wicemistrza Włoch. Sportowo są wyżej półkę od nas. Nie wiem dlaczego to podpiąłeś pod dochody.
A co to ma do rzeczy? Chodzi o sportowy aspekt a w tym to dostalibyśmy bęcki od wicemistrza Włoch. Sportowo są wyżej półkę od nas. Nie wiem dlaczego to podpiąłeś pod dochody
5 sierpnia 2015, 16:10 [cytuj]
Sorry ale ja myślę że nie dostalibysmy beckow od Romy...
Sorry ale ja myślę że nie dostalibysmy beckow od Romy
5 sierpnia 2015, 17:25 [cytuj]
KonradM powiedział/a:

Niestety sportowo jesteśmy klasę niżej. Roma jest na dzień dzisiejszy lepszym klubem od nas. To, że dostajemy więcej kasy z praw, reklam etc nie czyni nas lepszym klubem.

A co do bęcków :P Roma ma obecnie lepszy skład od naszego(są lepiej zgrani i obrona nie kuleje)
Niestety sportowo jesteśmy klasę niżej. Roma jest na dzień dzisiejszy lepszym klubem od nas. To, że dostajemy więcej kasy z praw, reklam etc nie czyni nas lepszym klubem. A co do bęcków :P Roma ma obecnie lepszy skład od naszego(są lepiej zgrani i obrona nie kuleje)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
5 sierpnia 2015, 17:47 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
W sumie masz prawo żyć w swoim świecie. Żeby przyszło nam teraz, dziś grać poważny mecz a nie jakieś truchtanie z Milanem to myślę że ze Steauą byłyby problemy.

Mierzyć kluby kasą z praw albo portfelem właściciela to Newcastle i QPR wcale nie odstawałyby Realowi czy innym FC Kredyt. Mamy tak wyrównaną ligę pod względem profitów za prawa telewizyjne że tworzenie proporcji kasa z praw a piłkarska jakość jest niedorzeczne. Takim tokiem myślenia granie w Bournemouth może być atrakcyjniejsze niż granie u wicemistrza Włoch i z granem w Champions League.
W sumie masz prawo żyć w swoim świecie. Żeby przyszło nam teraz, dziś grać poważny mecz a nie jakieś truchtanie z Milanem to myślę że ze Steauą byłyby problemy. Mierzyć kluby kasą z praw albo portfelem właściciela to Newcastle i QPR wcale nie odstawałyby Realowi czy innym FC Kredyt. Mamy tak wyrównaną ligę pod względem profitów za prawa telewizyjne że tworzenie proporcji kasa z praw a piłkarska jakość jest niedorzeczne. Takim tokiem myślenia granie w Bournemouth może być atrakcyjniejsze niż granie u wicemistrza Włoch i z granem w Champions League
5 sierpnia 2015, 18:12 [cytuj]
Ze Steauą jak ze Steauą, ale ostatnie lata w Lidze Europy jednak coś mówią. Basel, Benfica czy Fiorentina są jak najbardziej w zasięgu Romy.
Ze Steauą jak ze Steauą, ale ostatnie lata w Lidze Europy jednak coś mówią. Basel, Benfica czy Fiorentina są jak najbardziej w zasięgu Romy
COYS!
5 sierpnia 2015, 20:31 [cytuj]
każdy ma swoje zdanie ale ja myślę że spokojnie w Serie A byśmy mogli mieć wicemistrzostwo. takie jest tylko i wyłącznie moje zdanie dla mnie Serie A to nie jest ta liga co 4-5 sezonów temu...
każdy ma swoje zdanie ale ja myślę że spokojnie w Serie A byśmy mogli mieć wicemistrzostwo. takie jest tylko i wyłącznie moje zdanie dla mnie Serie A to nie jest ta liga co 4-5 sezonów temu
5 sierpnia 2015, 22:31 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
każdy ma swoje zdanie ale ja myślę że spokojnie w Serie A byśmy mogli mieć wicemistrzostwo. takie jest tylko i wyłącznie moje zdanie dla mnie Serie A to nie jest ta liga co 4-5 sezonów temu

Glik by się uśmiał.

Nas w lidze Norwiche i inne takie potrafiły pokonać, to tam Parmy, Torino czy inne Calgari zrobiłoby to samo.
Glik by się uśmiał. Nas w lidze Norwiche i inne takie potrafiły pokonać, to tam Parmy, Torino czy inne Calgari zrobiłoby to samo
5 sierpnia 2015, 22:36 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Glik by się uśmiał.

Nas w lidze Norwiche i inne takie potrafiły pokonać, to tam Parmy, Torino czy inne Calgari zrobiłoby to samo

Praktycznie nigdy Ci nie odpowiadam bo bredzisz ale tym razem mówię stanowczo: jesteś idiotą
Praktycznie nigdy Ci nie odpowiadam bo bredzisz ale tym razem mówię stanowczo: jesteś idiotą
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
5 sierpnia 2015, 22:54 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Może i jestem. Kocham nasz klub, ale jeśli ktoś mi mówi, że w Serie A spokojnie zdobylibyśmy wicemistrzostwo...
Może i jestem. Kocham nasz klub, ale jeśli ktoś mi mówi, że w Serie A spokojnie zdobylibyśmy wicemistrzostwo
6 sierpnia 2015, 02:31 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Może i jestem. Kocham nasz klub, ale jeśli ktoś mi mówi, że w Serie A spokojnie zdobylibyśmy wicemistrzostwo

może skreśliłbym słowo "spokojnie", ale wicemistrz we Włoszech jak najbardziej byłby w naszym zasięgu, a i z bardzo mocno osłabionym Juventusem bylibyśmy w stanie powalczyć ;)

Roma gra tragicznie, pomijam już dzisiejsze spotkanie z Barcą. Nie ma tam pomysłu, nie ma koncepcji, rozegranie leży i kwiczy, Garcia kompletnie się pogubił. Napoli groźne, ale nikt mi nie wmówi, że kadrowo mocniejsze od nas, Inter leży nam od dawna, Milan jaki jest widzieliśmy dziś, Lazio i Fiorentina ogóry.

Moim zdaniem byłoby to do zrobienia ;)
może skreśliłbym słowo "spokojnie", ale wicemistrz we Włoszech jak najbardziej byłby w naszym zasięgu, a i z bardzo mocno osłabionym Juventusem bylibyśmy w stanie powalczyć ;) Roma gra tragicznie, pomijam już dzisiejsze spotkanie z Barcą. Nie ma tam pomysłu, nie ma koncepcji, rozegranie leży i kwiczy, Garcia kompletnie się pogubił. Napoli groźne, ale nikt mi nie wmówi, że kadrowo mocniejsze od nas, Inter leży nam od dawna, Milan jaki jest widzieliśmy dziś, Lazio i Fiorentina ogóry. Moim zdaniem byłoby to do zrobienia ;)
6 sierpnia 2015, 07:06 [cytuj]
Ja wstrzymałbym się z takim kategorycznym stwierdzeniem, że moglibyśmy walczyć we Włoszech o wicka, ale w jednym się nie mogę zgodzić z jin_tae. Co to za argument, że nas Norwiche pokonywały? A ile razy te Norwiche były przed nami w lidze? No właśnie. Man United jak przegrywali tytuł różnicą bramek wyłożyli się na domowym meczu z relegowanym Bburn. A chyba gorszą drużyną nie byli? Tak samo Roma czy Napoli też na pewno mają wpadki co sezon. Taka jest specyfika rozgrywek ligowych, że mało kto przegrywa tylko z tymi wyżej w tabeli i nie traci punktów na dzbanach. Naprawdę muszę pisać takie banały?

Ja osobiście mam jakieś przeczucie, że gdybyśmy zagrali dwumecz z Romą to dostalibyśmy bęcki, natomiast czy w całym sezonie bylibyśmy niżej to już nie wiem.

mosaj, ten Juventus to jednak musiałby być naprawdę bardzo osłabiony :P Coś w stylu jedenastki, która wyszła na Lechię :D
Ja wstrzymałbym się z takim kategorycznym stwierdzeniem, że moglibyśmy walczyć we Włoszech o wicka, ale w jednym się nie mogę zgodzić z jin_tae. Co to za argument, że nas Norwiche pokonywały? A ile razy te Norwiche były przed nami w lidze? No właśnie. Man United jak przegrywali tytuł różnicą bramek wyłożyli się na domowym meczu z relegowanym Bburn. A chyba gorszą drużyną nie byli? Tak samo Roma czy Napoli też na pewno mają wpadki co sezon. Taka jest specyfika rozgrywek ligowych, że mało kto przegrywa tylko z tymi wyżej w tabeli i nie traci punktów na dzbanach. Naprawdę muszę pisać takie banały? Ja osobiście mam jakieś przeczucie, że gdybyśmy zagrali dwumecz z Romą to dostalibyśmy bęcki, natomiast czy w całym sezonie bylibyśmy niżej to już nie wiem. mosaj, ten Juventus to jednak musiałby być naprawdę bardzo osłabiony :P Coś w stylu jedenastki, która wyszła na Lechię :D
COYS!
|<  <<  <  44  45  46  47  48    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 14 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się