Forum dyskusyjne
6 sierpnia 2015, 09:13 [cytuj]
Ponoć od razu wyłożymy 15 mln funtów ( cenę , którą chce QPR ) za Austina jeśli pozbędziemy się kogoś z dwójki Ade/Soldado - Daily Mirror
Ponoć od razu wyłożymy 15 mln funtów ( cenę , którą chce QPR ) za Austina jeśli pozbędziemy się kogoś z dwójki Ade/Soldado - Daily Mirror
6 sierpnia 2015, 09:20 [cytuj]
Większość serwisów jednogłośnie pisze, że UTD chcą jakaś ultra ofertę za Harrego złożyć ... Oby nie daj Boże coś Levemu do głowy nie strzeliło niedobrego bo będzie po nas
Większość serwisów jednogłośnie pisze, że UTD chcą jakaś ultra ofertę za Harrego złożyć ... Oby nie daj Boże coś Levemu do głowy nie strzeliło niedobrego bo będzie po nas :D
6 sierpnia 2015, 09:52 [cytuj]
Dziś czytałem, że Soldado prawdopodobnie zostanie. Coraz więcej źródeł podaje, że jest oferta za Austina i jest zainteresowanie... Raulem Meirelesem
Dziś czytałem, że Soldado prawdopodobnie zostanie. Coraz więcej źródeł podaje, że jest oferta za Austina i jest zainteresowanie... Raulem Meirelesem :)
6 sierpnia 2015, 10:02 [cytuj]
Oferta za Austina jak oferta, ale przynajmniej wtedy Berahino nie sprowadzimy.
Oferta za Austina jak oferta, ale przynajmniej wtedy Berahino nie sprowadzimy
COYS!
6 sierpnia 2015, 10:47 [cytuj]
NestEa powiedział/a:
Większość serwisów jednogłośnie pisze, że UTD chcą jakaś ultra ofertę za Harrego złożyć ... Oby nie daj Boże coś Levemu do głowy nie strzeliło niedobrego bo będzie po nas

Wczoraj na jakimś portalu czytałem , że chcą złożyć ofertę w wysokości 65 mln funtów za Kane + Llorisa . Skoro dawali 40 mln funtów za Kane to według nich Lloris - 25 mln ? PFff
Wczoraj na jakimś portalu czytałem , że chcą złożyć ofertę w wysokości 65 mln funtów za Kane + Llorisa . Skoro dawali 40 mln funtów za Kane to według nich Lloris - 25 mln ? PFff
6 sierpnia 2015, 20:54 [cytuj]
Liczę na to, że ploty o Austinie okażą się prawdą.
To jedyna rozsądna opcja dostępna dla nas w tej chwili na rynku.
Liczę na to, że ploty o Austinie okażą się prawdą.
To jedyna rozsądna opcja dostępna dla nas w tej chwili na rynku
TO DARE IS TO DO
6 sierpnia 2015, 22:37 [cytuj]
Akurat na temat Austina to nie tylko my się przewijamy. Pytanie, co woli - grać czy siedzieć, w takim np. Newcastle, który też z plotek stara się o niego raczej grałby pierwsze skrzypce, u nas raczej ławka i jakieś końcówki/puchary.
Akurat na temat Austina to nie tylko my się przewijamy. Pytanie, co woli - grać czy siedzieć, w takim np. Newcastle, który też z plotek stara się o niego raczej grałby pierwsze skrzypce, u nas raczej ławka i jakieś końcówki/puchary
7 sierpnia 2015, 00:48 [cytuj]
NestEa powiedział/a:
Akurat na temat Austina to nie tylko my się przewijamy. Pytanie, co woli - grać czy siedzieć, w takim np. Newcastle, który też z plotek stara się o niego raczej grałby pierwsze skrzypce, u nas raczej ławka i jakieś końcówki/puchary
Niekoniecznie końcówki. Przed meczami z cięższym rywalem Poch może stosować rotację i dać Kane'owi odpocząć. Ja wiem, że tylko w Ekstraklasie piłkarze mówią o "niemożności grania 2 - 3 meczów w tygodniu", ale Kane'owi odpoczynek czasem się przyda.
Niekoniecznie końcówki. Przed meczami z cięższym rywalem Poch może stosować rotację i dać Kane'owi odpocząć. Ja wiem, że tylko w Ekstraklasie piłkarze mówią o "niemożności grania 2 - 3 meczów w tygodniu", ale Kane'owi odpoczynek czasem się przyda
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
7 sierpnia 2015, 07:25 [cytuj]
Zanosi się na kolejny ciekawy tranfer out
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/11788167/Tottenham-Hotspur-and-Franco-Baldini-to-part-ways-with-jury-out-on-his-time-at-club.html
Zanosi się na kolejny ciekawy tranfer out :D
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/11788167/Tottenham-Hotspur-and-Franco-Baldini-to-part-ways-with-jury-out-on-his-time-at-club.html
7 sierpnia 2015, 09:20 [cytuj]
NestEa powiedział/a:
Austin powiedział , że przejdzie tylko i wyłącznie do klubu z górnej połówki tabeli , nawet jakby miał grać mniej .
Austin powiedział , że przejdzie tylko i wyłącznie do klubu z górnej połówki tabeli , nawet jakby miał grać mniej
7 sierpnia 2015, 12:09 [cytuj]
Nie wierzę, podobno Adebayor rozmyślił się z przenosin do Aston Villi
Nie wierzę, podobno Adebayor rozmyślił się z przenosin do Aston Villi :wnerw:
7 sierpnia 2015, 12:47 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Nie wierzę, podobno Adebayor rozmyślił się z przenosin do Aston Vili

Jemu chyba trzeba prezesa wojciechowskiego i latania po schodach
Jemu chyba trzeba prezesa wojciechowskiego i latania po schodach:zly:
7 sierpnia 2015, 13:17 [cytuj]
Ja sie ani trochę nie dziwie. Ade to taki typ osoby która zawsze robi problemy. Jak znaleźliśmy frajera który był gotowy płacić mu tygodniowke, to sobie nagle wymyślił że się z Londynu nie wyprowadza... Dramat
Ja sie ani trochę nie dziwie. Ade to taki typ osoby która zawsze robi problemy. Jak znaleźliśmy frajera który był gotowy płacić mu tygodniowke, to sobie nagle wymyślił że się z Londynu nie wyprowadza... Dramat
7 sierpnia 2015, 14:21 [cytuj]
Że co? Wicemistrzostwo w Serie A? :O
Przecież Juventus, Roma, a nawet Lazio są totalnie poza naszym zasięgiem. Nie mówiąc już o naszym zamiłowaniu do wpadek z niżej notowanymi zespołami. Fiorentina w LE też pokazała nam miejsce w szeregu. Nie mówiąc już o możliwym renesansie Interu oraz Milanu. Myślę, że tam czwarte miejsce również przyjąłbym jako wielki sukces. Ale o czym my w ogóle rozmawiamy, Panowie
Podobno jesteśmy blisko klepnięcia tego Clintona N'Jie. W sumie nic o nim nie wiadomo, oprócz tego, że to kolejny perspektywiczny zawodnik. Są jacyś znawcy Ligue 1?
Przecież Juventus, Roma, a nawet Lazio są totalnie poza naszym zasięgiem. Nie mówiąc już o naszym zamiłowaniu do wpadek z niżej notowanymi zespołami. Fiorentina w LE też pokazała nam miejsce w szeregu. Nie mówiąc już o możliwym renesansie Interu oraz Milanu. Myślę, że tam czwarte miejsce również przyjąłbym jako wielki sukces. Ale o czym my w ogóle rozmawiamy, Panowie :D :D :D
Podobno jesteśmy blisko klepnięcia tego Clintona N'Jie. W sumie nic o nim nie wiadomo, oprócz tego, że to kolejny perspektywiczny zawodnik. Są jacyś znawcy Ligue 1?
7 sierpnia 2015, 17:58 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Przecież Juventus, Roma, a nawet Lazio są totalnie poza naszym zasięgiem. Nie mówiąc już o naszym zamiłowaniu do wpadek z niżej notowanymi zespołami. Fiorentina w LE też pokazała nam miejsce w szeregu. Nie mówiąc już o możliwym renesansie Interu oraz Milanu. Myślę, że tam czwarte miejsce również przyjąłbym jako wielki sukces. Ale o czym my w ogóle rozmawiamy, Panowie
Ty jak zwykle tylko narzekasz i widzisz wszystko w czarnym kolorze. Jakie to polskie :-)
Ty jak zwykle tylko narzekasz i widzisz wszystko w czarnym kolorze. Jakie to polskie :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
7 sierpnia 2015, 19:26 [cytuj]
czy ja wiem czy zaraz wszyscy są po za naszym zasięgiem, to nie wiem.Zresztą milan to ostatnio przegrał 2-0, a najmocniejszym składem to nie graliśmy
każda z tych drużyn potrafi wtopić mase meczy
czy ja wiem czy zaraz wszyscy są po za naszym zasięgiem, to nie wiem.Zresztą milan to ostatnio przegrał 2-0, a najmocniejszym składem to nie graliśmy ;)
każda z tych drużyn potrafi wtopić mase meczy ;)
7 sierpnia 2015, 21:39 [cytuj]
Milan tez jakos swietnym skladem nie gral. Takie mecze sa dobre, zeby mniej wiecej wiedziec na czym stoimy przed sezonem, a nie jaki bylby wynik w normalnym meczu.
W tym momencie licze ze sprowadzimy trzech zawodnikow, ktorzy beda mogli wskoczyc od razu do 18tki. Alli mi zaimponowal, ale to dalej jest niewiadoma i na pewno potrzeba nam srodkowego pomocnika. Chadli jeszcze jakos gral w zeszlym sezonie i zaliczyl ladna bramke ostatnio, ale nie wyobrazam sobie Lameli grajacego caly sezon. Wiec skrzydlo tez potrzebujemy. No i na koniec ktos do pomocy dla Kane'a. Soldado juz chyba nic nie pokaze(prosze, obym sie pomylil), wiec rywal dla Harry'ego jest niezbedny.
Jak w tym sezonie przestaniemy tracic tyle glupich bramek, to bede szczesliwy nawet z TOP8.
Milan tez jakos swietnym skladem nie gral. Takie mecze sa dobre, zeby mniej wiecej wiedziec na czym stoimy przed sezonem, a nie jaki bylby wynik w normalnym meczu.
W tym momencie licze ze sprowadzimy trzech zawodnikow, ktorzy beda mogli wskoczyc od razu do 18tki. Alli mi zaimponowal, ale to dalej jest niewiadoma i na pewno potrzeba nam srodkowego pomocnika. Chadli jeszcze jakos gral w zeszlym sezonie i zaliczyl ladna bramke ostatnio, ale nie wyobrazam sobie Lameli grajacego caly sezon. Wiec skrzydlo tez potrzebujemy. No i na koniec ktos do pomocy dla Kane'a. Soldado juz chyba nic nie pokaze(prosze, obym sie pomylil), wiec rywal dla Harry'ego jest niezbedny.
Jak w tym sezonie przestaniemy tracic tyle glupich bramek, to bede szczesliwy nawet z TOP8
LMAO
7 sierpnia 2015, 23:21 [cytuj]
Ktoś wcześniej wspomniał o tym, że chciałby zobaczyć środek Alli, Bentaleb. Na United to by było samobójstwo, obrońcy nie mieli by żadnej asekuracji z linii pomocy, no wpierdol murowany.
Dzisiaj kilka tabloidów łączy nas z Meirelesem (plotka wyciekła podobno od DiMarzio, a on często podaje info, które się sprawdzają) i myślę, że jeśli miałby kosztować kilka milionów to jest to bardzo spoko opcja. Gość zjadł zęby na BPL, w dodatku u takich trenerów jak Mou i Benitez jeśli dobrze pamiętam (portugalczyk na pewno), także taktycznie też jest mocny, może by tą pomoc złożoną z ambitnych, walczących, utalentowanych, ale nieokrzesanych piłkarzy by jakoś ogarnął, a i obrońcy by otrzymywali potrzebne wsparcie. Oprócz tego kupmy Berahino lub Austina (z grubsza jest mi wszystko jedno który przyjdzie, obaj mają swoje plusy i minusy, myślę, że bliżej nam na ten moment do Austina) i może na skrzydło jakąś niespodziankę. Do tej pory te transfery mają sens, kupujemy piłkarzy z ligi angielskiej, ewentualnie niemieckiej, która ma zbliżony styl, więc nie zaszkodzi z jednym piłkarzem zaryzykować i kupić jakiś talent z dupy typu ten N'Jie, czy jakiś inny Vadillo - może akurat wypali
Ktoś wcześniej wspomniał o tym, że chciałby zobaczyć środek Alli, Bentaleb. Na United to by było samobójstwo, obrońcy nie mieli by żadnej asekuracji z linii pomocy, no wpierdol murowany.
Dzisiaj kilka tabloidów łączy nas z Meirelesem (plotka wyciekła podobno od DiMarzio, a on często podaje info, które się sprawdzają) i myślę, że jeśli miałby kosztować kilka milionów to jest to bardzo spoko opcja. Gość zjadł zęby na BPL, w dodatku u takich trenerów jak Mou i Benitez jeśli dobrze pamiętam (portugalczyk na pewno), także taktycznie też jest mocny, może by tą pomoc złożoną z ambitnych, walczących, utalentowanych, ale nieokrzesanych piłkarzy by jakoś ogarnął, a i obrońcy by otrzymywali potrzebne wsparcie. Oprócz tego kupmy Berahino lub Austina (z grubsza jest mi wszystko jedno który przyjdzie, obaj mają swoje plusy i minusy, myślę, że bliżej nam na ten moment do Austina) i może na skrzydło jakąś niespodziankę. Do tej pory te transfery mają sens, kupujemy piłkarzy z ligi angielskiej, ewentualnie niemieckiej, która ma zbliżony styl, więc nie zaszkodzi z jednym piłkarzem zaryzykować i kupić jakiś talent z dupy typu ten N'Jie, czy jakiś inny Vadillo - może akurat wypali :)
7 sierpnia 2015, 23:46 [cytuj]
Chce tylko przypomniec ze Meiereles z całym szacunkiem i sympatiąjako do nieustepliwego gryzitrawy ma juz po 30 jak sie nie myle
Chce tylko przypomniec ze Meiereles z całym szacunkiem i sympatiąjako do nieustepliwego gryzitrawy ma juz po 30 jak sie nie myle
8 sierpnia 2015, 01:30 [cytuj]
http://www.espnfc.co.uk/tottenham-hotspur/story/2552389/tottenham-set-to-sign-new-striker-in-coming-days?
Cos ciekawego.
Alista powiedział/a:
Parker jak przychodzil mial 31, a bardzo dobrze go wspominam. Nie chodzi mi tu koniecznie o Meirelesa, ale ktos doswiadczony i z osiagnieciami bylby dobry do naszego mlodego skladu.
Parker jak przychodzil mial 31, a bardzo dobrze go wspominam. Nie chodzi mi tu koniecznie o Meirelesa, ale ktos doswiadczony i z osiagnieciami bylby dobry do naszego mlodego skladu
LMAO