Forum dyskusyjne
8 sierpnia 2015, 01:58 [cytuj]
Alista powiedział/a:
Chce tylko przypomniec ze Meiereles z całym szacunkiem i sympatiąjako do nieustepliwego gryzitrawy ma juz po 30 jak sie nie myle
A ja chcę tylko przypomnieć ile ugrał Wenger grając samymi przedszkolakami
A ja chcę tylko przypomnieć ile ugrał Wenger grając samymi przedszkolakami ;)
8 sierpnia 2015, 07:46 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Parker jak przychodzil mial 31, a bardzo dobrze go wspominam. Nie chodzi mi tu koniecznie o Meirelesa, ale ktos doswiadczony i z osiagnieciami bylby dobry do naszego mlodego skladu
no sezon był z niego pozytek potem sie pogubił troche ale tez go milo wspominam
Walu powiedział/a:
A ja chcę tylko przypomnieć ile ugrał Wenger grając samymi przedszkolakami

Jak na ten moment za każdym razem jest nad nami więc chybione porównanie...
no sezon był z niego pozytek potem sie pogubił troche ale tez go milo wspominam :)
[quote=Walu]A ja chcę tylko przypomnieć ile ugrał Wenger grając samymi przedszkolakami ;)
8 sierpnia 2015, 09:22 [cytuj]
Wiem, że to trochę wróżenie z fusów, jednak wg Skybet, największe szanse do kupna Austina daje się Evertonowi, dalej są Newcastle, West Ham i my. Co więcej, czytałem, że odejście de Gei jest niemal pewne, więc chyba pora porozglądać się i za nowym bramkarzem
Wiem, że to trochę wróżenie z fusów, jednak wg Skybet, największe szanse do kupna Austina daje się Evertonowi, dalej są Newcastle, West Ham i my. Co więcej, czytałem, że odejście de Gei jest niemal pewne, więc chyba pora porozglądać się i za nowym bramkarzem;(
8 sierpnia 2015, 09:42 [cytuj]
Znalazłem jeszcze dziś, podane za L'Equipe, że transfer Njie jest blisko. Cena podobno ma wynieść 15 mln €.
oryginał t
http://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Tottenham-ne-lache-pas-clinton-njie-ol/580178
Znalazłem jeszcze dziś, podane za L'Equipe, że transfer Njie jest blisko. Cena podobno ma wynieść 15 mln €.
oryginał tu http://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Tottenham-ne-lache-pas-clinton-njie-ol/580178
8 sierpnia 2015, 11:10 [cytuj]
Poch mówi, że klub w ciągu kilku dni potwierdzi pozyskanie nowego zawodnika. Nie zdradza o kogo chodzi.
Poch mówi, że klub w ciągu kilku dni potwierdzi pozyskanie nowego zawodnika. Nie zdradza o kogo chodzi
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
8 sierpnia 2015, 11:47 [cytuj]
Podobno oferta zaakceptowana, trzeba czekać na jakieś oficjalne potwierdzenie, ale wydaje się, że już jest nasz
Podobno oferta zaakceptowana, trzeba czekać na jakieś oficjalne potwierdzenie, ale wydaje się, że już jest nasz
8 sierpnia 2015, 12:18 [cytuj]
Czarosław powiedział/a:
Poch mówi, że klub w ciągu kilku dni potwierdzi pozyskanie nowego zawodnika. Nie zdradza o kogo chodzi
Źródło?
Źródło?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
8 sierpnia 2015, 13:11 [cytuj]
SPURS SIGNING CLOSE
Mauricio Pochettino says Tottenham will announce a new signing in the next few days.
Spurs have signed three defenders in Kieran Trippier, Toby Alderweireld and Kevin Wimmer so far this summer, but with Roberto Soldado and Emmanuel Adebayorb both expected to leave the club, Harry Kane is at risk of becoming their sole senior striker.
"We have our target, I think in the next few days maybe something (will) happen," said Pochettino
"No worries about that and the people won't worry about the team because we have a lot of good players that can play like a striker."
sky sports
SPURS SIGNING CLOSE
Mauricio Pochettino says Tottenham will announce a new signing in the next few days.
Spurs have signed three defenders in Kieran Trippier, Toby Alderweireld and Kevin Wimmer so far this summer, but with Roberto Soldado and Emmanuel Adebayorb both expected to leave the club, Harry Kane is at risk of becoming their sole senior striker.
"We have our target, I think in the next few days maybe something (will) happen," said Pochettino
"No worries about that and the people won't worry about the team because we have a lot of good players that can play like a striker."
sky sports
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
8 sierpnia 2015, 14:36 [cytuj]
Dziękuję
Dziękuję :)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
8 sierpnia 2015, 16:35 [cytuj]
Corriere dello Sport podaje, ze Spurs chca Honde. Nie wiem co o tym myslec. W Milanie gral srednio/slabo (jak kazdy), ale koncowke i poczatek sezonu mial obiecujacy. Plusem na pewno uniwersalnosc (skrzydla, spo, sp) i oczywiscie aspekt marketingowy.
Corriere dello Sport podaje, ze Spurs chca Honde. Nie wiem co o tym myslec. W Milanie gral srednio/slabo (jak kazdy), ale koncowke i poczatek sezonu mial obiecujacy. Plusem na pewno uniwersalnosc (skrzydla, spo, sp) i oczywiscie aspekt marketingowy
8 sierpnia 2015, 16:42 [cytuj]
Patrząc obiektywnie, to zarząd klubu musi postarać się o pozyskanie co najmniej trzech zawodników: defensywnego pomocnika, skrzydłowego oraz napastnika.
Fajnie byłoby pozyskać Svena Bendera z Borussii Dortmund, ale koleś podobno jest nie do wyciągnięcia. Jeśli chodzi o skrzydła, to mamy się interesować Yannickiem Bolasie. Fajny byłby także Saido Mane, ale transfer raczej mało prawdopodobny. Jeśli chodzi o napastnika, to jednak postawiłbym na Austina.
Transfery na pewno będą, o czym po spotkaniu poinformował Mauricio Pochettino.
https://talkingthfc.wordpress.com/2015/08/08/mauricio-pochettino-confirms-club-are-chasing-summer-signings/?
Patrząc obiektywnie, to zarząd klubu musi postarać się o pozyskanie co najmniej trzech zawodników: defensywnego pomocnika, skrzydłowego oraz napastnika.
Fajnie byłoby pozyskać Svena Bendera z Borussii Dortmund, ale koleś podobno jest nie do wyciągnięcia. Jeśli chodzi o skrzydła, to mamy się interesować Yannickiem Bolasie. Fajny byłby także Saido Mane, ale transfer raczej mało prawdopodobny. Jeśli chodzi o napastnika, to jednak postawiłbym na Austina.
Transfery na pewno będą, o czym po spotkaniu poinformował Mauricio Pochettino.
https://talkingthfc.wordpress.com/2015/08/08/mauricio-pochettino-confirms-club-are-chasing-summer-signings/?
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
8 sierpnia 2015, 17:20 [cytuj]
Ciesze sie, ze uzyl liczby mnogiej, bo myslalem, ze skonczy sie tylko na rezerwowym ST.
Ciesze sie, ze uzyl liczby mnogiej, bo myslalem, ze skonczy sie tylko na rezerwowym ST
9 sierpnia 2015, 10:56 [cytuj]
MU w przypadku odejścia De Gei zgłosi się po Cillessena z Ajaxu. Przynajmniej według Sky Sports. Oby odczepili się od Llorisa
MU w przypadku odejścia De Gei zgłosi się po Cillessena z Ajaxu. Przynajmniej według Sky Sports. Oby odczepili się od Llorisa :D
9 sierpnia 2015, 12:22 [cytuj]
Według dziennikarzy Francuskich ten cały Njie dołączy do nas . 15 mln funtów , a QPR zeszło do 13 mln za Austina ...
Według dziennikarzy Francuskich ten cały Njie dołączy do nas . 15 mln funtów , a QPR zeszło do 13 mln za Austina
9 sierpnia 2015, 14:16 [cytuj]
ten cały njie (chociaż to tylko filmiki na yt...) wygląda na zawodnika o zaletach lennona (zwinny, szybki i niezły drybling) ale z dużo mocniejszym strzałem, ciekawe ciekwe
ten cały njie (chociaż to tylko filmiki na yt...) wygląda na zawodnika o zaletach lennona (zwinny, szybki i niezły drybling) ale z dużo mocniejszym strzałem, ciekawe ciekwe
9 sierpnia 2015, 14:57 [cytuj]
Oglądałem parę jego meczy, gdy Lacazette miał kontuzje i mogę na pewno stwierdzic, ze będzie dobrym wzmocnieniem. Na jego korzyść działa też fakt, że to bardziej zawodnik w stylu Aguero, niż HK.
Oglądałem parę jego meczy, gdy Lacazette miał kontuzje i mogę na pewno stwierdzic, ze będzie dobrym wzmocnieniem. Na jego korzyść działa też fakt, że to bardziej zawodnik w stylu Aguero, niż HK
9 sierpnia 2015, 18:10 [cytuj]
Moj kolega z pracy jest zagorzalym fanem Evertonu i jest swiecie przekonany, ze Austin do nich pojdzie.
Ten N'jie za 15m to troche drogo. Z kolei z tego co widzialem, to tez wychodzi do pilki i probuje cos grac, a takiego kogos nam potrzeba. Poza tym dawno nie mielismy kogos szybkiego, kto gra na przyzwoitym poziomie, wiec na pewno bylby to ciekawy nabytek na przyszlosc i zmiennik dla Kane'a.
Moj kolega z pracy jest zagorzalym fanem Evertonu i jest swiecie przekonany, ze Austin do nich pojdzie.
Ten N'jie za 15m to troche drogo. Z kolei z tego co widzialem, to tez wychodzi do pilki i probuje cos grac, a takiego kogos nam potrzeba. Poza tym dawno nie mielismy kogos szybkiego, kto gra na przyzwoitym poziomie, wiec na pewno bylby to ciekawy nabytek na przyszlosc i zmiennik dla Kane'a
LMAO
9 sierpnia 2015, 21:24 [cytuj]
Ten Njie kosztuje 15 mln euro, nie funtów.
Ten Njie kosztuje 15 mln euro, nie funtów
10 sierpnia 2015, 09:43 [cytuj]
Czarosław powiedział/a:
Ten Njie kosztuje 15 mln euro, nie funtów
Racja , ale 15 mln euro to około 12mln funtów , a Austin jest za 13 mln funtów , więc cena praktycznie ta sama .
Racja , ale 15 mln euro to około 12mln funtów , a Austin jest za 13 mln funtów , więc cena praktycznie ta sama
10 sierpnia 2015, 13:40 [cytuj]
Shaqiri przechodzi medyczne w Stoke, a my chcemy wydać 15 baniek na Njie
Shaqiri przechodzi medyczne w Stoke, a my chcemy wydać 15 baniek na Njie :zalamka: