Forum dyskusyjne
10 sierpnia 2015, 14:37 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
ten cały Njie
Hades powiedział/a:
Ten N'jie
Czarosław powiedział/a:
Ten Njie
To jego najlepsza recenzja. O Hernandezie, Austinie czy nawet Berahino każdy ma juz wyrobione zdanie, a "ten cały" N'jie to owszem strzelił 7 (amazing... A że ma 21 lat to bardziej wada niż zaleta, bo jednego młodego napastnika już mamy) bramek w Ligue 1, ale nikt, łącznie z najlepszymi scoutami nie wie czy strzeli jakąkolwiek w Anglii. Można oczywiście to przewidywać na podstawie jego charakterystyki (szybkość, siła, technika), ale tak naprawdę kupimy kota w worku. Znowu.
[quote=Hades]Ten N'jie
COYS!
10 sierpnia 2015, 14:48 [cytuj]
ja odnosiłem się do górnego 'ten cały'
ja odnosiłem się do górnego 'ten cały' :D
10 sierpnia 2015, 14:51 [cytuj]
Okej, wykreśliłem Cię
Ktoś jeszcze?
Okej, wykreśliłem Cię :P
Ktoś jeszcze? :P
COYS!
10 sierpnia 2015, 15:47 [cytuj]
Zawodnicy z Francji praktycznie zawsze sprawdzaja sie w PL.
Zawodnicy z Francji praktycznie zawsze sprawdzaja sie w PL
10 sierpnia 2015, 16:28 [cytuj]
Według Goal.com jesteśmy blisko 3 wzmocnień naraz - Berahino, Chicharito i N'Jie
To jest w ogóle wiarygodne w miarę źródło? Bo się nie orientuję
Według Goal.com jesteśmy blisko 3 wzmocnień naraz - Berahino, Chicharito i N'Jie :luzik:
To jest w ogóle wiarygodne w miarę źródło? Bo się nie orientuję
10 sierpnia 2015, 16:54 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Zawodnicy z Francji praktycznie zawsze sprawdzaja sie w PL
Nie lubię wałkować tego samego tematu setny raz, więc odsyłam do posta Marcusa
http://spursmania.org/index/forum/strona/26/cat/7/topic/823
Nie lubię wałkować tego samego tematu setny raz, więc odsyłam do posta Marcusa: http://spursmania.org/index/forum/strona/26/cat/7/topic/823
COYS!
10 sierpnia 2015, 17:26 [cytuj]
Przy okazji - Rondon w WBA, wcześniej też Lambert, a mają już przecież Ideye i Anichebe - przygotowują się na oddanie Saido?
Przy okazji - Rondon w WBA, wcześniej też Lambert, a mają już przecież Ideye i Anichebe - przygotowują się na oddanie Saido? :mysli:
10 sierpnia 2015, 17:37 [cytuj]
Capoue na poczatku byl jednym z naszych najlepszych zawonikow, jego problemem byly liczne kontuzje oraz niechec(?) trenerow. Stambouli to przecietniak, czego od niego oczekiwaliscie ? Co do Kaboula to sie nie wypowiem, gdyz to dla mnie zbyt odlegle czasy.
Co do skrzydlowych, to szkoda, ze nie zainteresowalismy sie Czeryszewem. Swietny skrzydlowy i nadal w miare mlody (24 lata), choc pewnie przeszkoda jest tu cena.
Capoue na poczatku byl jednym z naszych najlepszych zawonikow, jego problemem byly liczne kontuzje oraz niechec(?) trenerow. Stambouli to przecietniak, czego od niego oczekiwaliscie ? Co do Kaboula to sie nie wypowiem, gdyz to dla mnie zbyt odlegle czasy.
Co do skrzydlowych, to szkoda, ze nie zainteresowalismy sie Czeryszewem. Swietny skrzydlowy i nadal w miare mlody (24 lata), choc pewnie przeszkoda jest tu cena
10 sierpnia 2015, 17:51 [cytuj]
Jak jeszcze długo będzie trwał mit geniusza Capoue przed kontuzją vs. Cazorla?
2 mecze to były. Tyle samo dobrych (a nawet lepszych) i też na poczatku przygody w Spurs zagrał Dier. Ale tego nikt nie pamięta. Można się zasłaniać kontuzjami ale furory to on nie robił.
Jak jeszcze długo będzie trwał mit geniusza Capoue przed kontuzją vs. Cazorla? :mysli:
2 mecze to były. Tyle samo dobrych (a nawet lepszych) i też na poczatku przygody w Spurs zagrał Dier. Ale tego nikt nie pamięta. Można się zasłaniać kontuzjami ale furory to on nie robił
10 sierpnia 2015, 18:31 [cytuj]
Bo zawodnicy z Ligue 1 nie sprawdzają się gorzej od innych, tylko że lepiej też nie.
Bo zawodnicy z Ligue 1 nie sprawdzają się gorzej od innych, tylko że lepiej też nie
COYS!
10 sierpnia 2015, 20:14 [cytuj]
Mimo to , piłkarze z Ligue 1 > Serie A w Premier League . Coś o tym wiemy :/
Mimo to , piłkarze z Ligue 1 > Serie A w Premier League . Coś o tym wiemy :/
10 sierpnia 2015, 21:07 [cytuj]
Serie A jak najbardziej, ale chyba tylko Serie A. Bo la Liga obok niewypałów jak Soldado, jednak paru fajnych grajków na wyspy dostarczyła.
Serie A jak najbardziej, ale chyba tylko Serie A. Bo la Liga obok niewypałów jak Soldado, jednak paru fajnych grajków na wyspy dostarczyła
COYS!
10 sierpnia 2015, 21:45 [cytuj]
Oglada ktos WBA-City ? Berahino wyglada naprawde dobrze, widac, ze pilka mu nie przeszkadza, szuka gry i walczy. Licze, ze to jeden z jego ostatnich wystepow w tym zespole.
Oglada ktos WBA-City ? Berahino wyglada naprawde dobrze, widac, ze pilka mu nie przeszkadza, szuka gry i walczy. Licze, ze to jeden z jego ostatnich wystepow w tym zespole
10 sierpnia 2015, 23:10 [cytuj]
Nie podoba mi się to z jakimi zawodnikami jesteśmy ostatnio łączeni. Ewidentnie szukamy wśród napastników/skrzydłowych, co jest oczywiście dobrym wyborem, ale biorąc pod uwagę ich wiek i doświadczenie, nie jestem pewien czy są w stanie od razu zrobić różnicę. Mam wrażenie, że Levy szuka tylko perełek, na których może zarobić. Embolo, Vadillo, N'Jie, Werner to fajni, przyszłościowi zawodnicy, ale to chyba nie powinien być nasz priorytet, zwłaszcza biorąc pod uwagę ich cenę. Było kilka dobrych nazwisk do ofensywy do wyciągnięcia: taki Payet, A.Ayew, Shaqiri. Wydaje mi się, że w naszej drużynie potrzeba doświadczenia, jaj, większego zaangażowania. Jedyny zawodnik z tych przewijających się, któremu jestem w stanie uwierzyć, że wypali od razu to Berahino. Ale nie za więcej niż 15 mln...
Nie podoba mi się to z jakimi zawodnikami jesteśmy ostatnio łączeni. Ewidentnie szukamy wśród napastników/skrzydłowych, co jest oczywiście dobrym wyborem, ale biorąc pod uwagę ich wiek i doświadczenie, nie jestem pewien czy są w stanie od razu zrobić różnicę. Mam wrażenie, że Levy szuka tylko perełek, na których może zarobić. Embolo, Vadillo, N'Jie, Werner to fajni, przyszłościowi zawodnicy, ale to chyba nie powinien być nasz priorytet, zwłaszcza biorąc pod uwagę ich cenę. Było kilka dobrych nazwisk do ofensywy do wyciągnięcia: taki Payet, A.Ayew, Shaqiri. Wydaje mi się, że w naszej drużynie potrzeba doświadczenia, jaj, większego zaangażowania. Jedyny zawodnik z tych przewijających się, któremu jestem w stanie uwierzyć, że wypali od razu to Berahino. Ale nie za więcej niż 15 mln
10 sierpnia 2015, 23:23 [cytuj]
Shaqiri ? Przemysl co napisales i natychmiast zmien swoje zdanie.
Shaqiri ? Przemysl co napisales i natychmiast zmien swoje zdanie
11 sierpnia 2015, 08:41 [cytuj]
Jakieś bzdury chyba piszą, jakoby byśmy byli zainteresowani podpisaniem umów z trzema napastnikami:
http://metro.co.uk/2015/08/11/tottenham-ready-to-sign-javier-hernandez-saido-berahino-and-clinton-njie-in-triple-transfer-swoop-5335812/
Wiem, że to metro
Jakieś bzdury chyba piszą, jakoby byśmy byli zainteresowani podpisaniem umów z trzema napastnikami:
http://metro.co.uk/2015/08/11/tottenham-ready-to-sign-javier-hernandez-saido-berahino-and-clinton-njie-in-triple-transfer-swoop-5335812/
Wiem, że to metro :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
11 sierpnia 2015, 09:49 [cytuj]
Fahrenheit powiedział/a:
Payet, A.Ayew
Co za wybitni zawodnicy, słyszałem że WHU minimalnie pokonał Real w walce o podpis Payeta, a Ayew po długim namyśle odrzucił ofertę Barcelony dla gry Swansea...
PieS powiedział/a:
Oglada ktos WBA-City ? Berahino wyglada naprawde dobrze, widac, ze pilka mu nie przeszkadza, szuka gry i walczy. Licze, ze to jeden z jego ostatnich wystepow w tym zespole
Czy wczoraj nie było 0-3 dla MC? Podobno szukamy napastnika, który strzela. Takiego co walczy i szuka gry to już za 26 baniek sprowadziliśmy.
W życiu, ale to w życiu nie myślałem że to napiszę, ale wolałem Pavlyuchenkę z czterema lewymi nogami, niż Soldado, który walczy i szuka gry.
Co nie znaczy, że uważam Berahino za najgorsze co może nam się przytrafić, bo jak czytam z kim jesteśmy łączenie to Saido jeszcze najgorzej nie wygląda, chociaż wolałbym i Austina i przede wszystkim Hernandeza.
Co za wybitni zawodnicy, słyszałem że WHU minimalnie pokonał Real w walce o podpis Payeta, a Ayew po długim namyśle odrzucił ofertę Barcelony dla gry Swansea...
[quote=PieS]Oglada ktos WBA-City ? Berahino wyglada naprawde dobrze, widac, ze pilka mu nie przeszkadza, szuka gry i walczy. Licze, ze to jeden z jego ostatnich wystepow w tym zespole
COYS!
11 sierpnia 2015, 10:22 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Właśnie o to chodzi, że nie są to zawodnicy z topu, tylko zdecydowanie w naszym zasięgu. Payet miał 21 asyst w zeszłym sezonie w Ligue 1, w debiucie w Premier League już zaczął asystować. Myślę, że Ayew też by się wyróżniał na tle naszych skrzydłowych.
Oczywiście jak ściągniemy Austina/Hernandeza to nie możemy mieć żadnych pretensji, ale jak już Vadillo czy Embolo, to ja dziękuję za takie wzmocnienia.
Właśnie o to chodzi, że nie są to zawodnicy z topu, tylko zdecydowanie w naszym zasięgu. Payet miał 21 asyst w zeszłym sezonie w Ligue 1, w debiucie w Premier League już zaczął asystować. Myślę, że Ayew też by się wyróżniał na tle naszych skrzydłowych.
Oczywiście jak ściągniemy Austina/Hernandeza to nie możemy mieć żadnych pretensji, ale jak już Vadillo czy Embolo, to ja dziękuję za takie wzmocnienia
11 sierpnia 2015, 10:54 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Nie wiem co miales na mysli piszac to, ale przypomina mi to wypowiedzi 10 letnich kibicow FCB.
Ciezko sie strzela bramki, gdy nawet rezerwowi zawodnicy
przeciwnika byliby gwiazdami w twoim klubie. Z reszta raz sie urwal i strzelil bramke podcinajac pilke nad Hartem, ale byl na lekkim spalonym. Na pewno bylby znacznie lepsza inwestycja niz Austin, czy Hernandez (nie rozumiem, czemu ludzie tak go cenia, mimo, ze nigdy nie przebil sie w MU, a w Realu jego gra nie zachwycala)
Soldado nigdy nie walczyl i raczej nie cofal sie po pilke, byl typowa 9 i wszyscy widza co z tego wyszlo.
Z tego co pamietam Payet mial najwiecej wykreowanych sytuacji w 5 najlepszych ligach Europy. W dodatku poszedl za grosze (jak na jego jakosc), co wywolalo dosyc duzy szum medialny we Fracji.
Ayew>kazdy nasz skrzydlowy i do teraz nie wiem, czemu Spurs sie nim nie zainteresowali.
Nie wiem co miales na mysli piszac to, ale przypomina mi to wypowiedzi 10 letnich kibicow FCB.
przeciwnika byliby gwiazdami w twoim klubie. Z reszta raz sie urwal i strzelil bramke podcinajac pilke nad Hartem, ale byl na lekkim spalonym. Na pewno bylby znacznie lepsza inwestycja niz Austin, czy Hernandez (nie rozumiem, czemu ludzie tak go cenia, mimo, ze nigdy nie przebil sie w MU, a w Realu jego gra nie zachwycala)
Soldado nigdy nie walczyl i raczej nie cofal sie po pilke, byl typowa 9 i wszyscy widza co z tego wyszlo.
Z tego co pamietam Payet mial najwiecej wykreowanych sytuacji w 5 najlepszych ligach Europy. W dodatku poszedl za grosze (jak na jego jakosc), co wywolalo dosyc duzy szum medialny we Fracji.
Ayew>kazdy nasz skrzydlowy i do teraz nie wiem, czemu Spurs sie nim nie zainteresowali
11 sierpnia 2015, 11:47 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Nie wiem co miales na mysli piszac to
Nie wymagam tego, nie trzeba zgadywać co miałem na myśli, bo to napisałem.[/quote]
PieS powiedział/a:
ale przypomina mi to wypowiedzi 10 letnich kibicow FCB.
Czytujesz?
PieS powiedział/a:
przeciwnika byliby gwiazdami w twoim klubie.
Z tym się akurat zgadzam.
PieS powiedział/a:
Z reszta raz sie urwal i strzelil bramke podcinajac pilke nad Hartem, ale byl na lekkim spalonym.
WBA przybyło dzieki temu punktów od groma...
PieS powiedział/a:
Na pewno bylby znacznie lepsza inwestycja niz Austin
Bo?
PieS powiedział/a:
czy Hernandez (nie rozumiem, czemu ludzie tak go cenia, mimo, ze nigdy nie przebil sie w MU, a w Realu jego gra nie zachwycala)
Nie zachwycała (chociaż zła nie była), ale takich zawodników, którzy zachwycają w Realu to my nie sprowadzimy.
van der Vaart i Adebayor też się w Realu nie przebili, a dla nas zrobili sporo dobrego (chociaż na chwilę obecną Ade to nienajlepszy przykład

)
PieS powiedział/a:
Ayew>kazdy nasz skrzydlowy i do teraz nie wiem, czemu Spurs sie nim nie zainteresowali
1. Bo?
2. Ile jest klubów o reputacji wyższej niż Swansea i na poziomie mniej więcej Tottenhamu? Lyon, Marsylia, Ajax, Villareal, PSV, Braga, Fiorentina, Lazio, Liverpool, Everton, pewnie jakies twory klubopodobne z Ukrainy/Rosji i pewnie jeszcze bardzo wiele. Nikomu nie przyszło do głowy zatrudnić z wolnego transferu (!) tego Ayewa, może warto się postarać tam o pracę, uchroniłbyś ich od tego błędu
Nie wymagam tego, nie trzeba zgadywać co miałem na myśli, bo to napisałem
COYS!