Forum dyskusyjne
11 sierpnia 2015, 12:20 [cytuj]
Tak, czesto mam okazje slyszec/czytac.
Z ta podcinka nad hartem odnioslem sie do tego, ze tylko walczy i biega, a nie umie strzelac.
Austin jest starszy, nie bez powodu nikt go jeszcze nie kupil i nie mogl sie przez tyle czasu przebic i wydaje mi sie, ze nie poradzi sobie w lepszym klubie. Chociaz moge sie mylic.
Do tych zawodnikow mozna jeszcze dodac Robbena i Sneijdera. Hernandez to taki defoe. Na lawke moglby byc, ale on wlasnie nie chce siedziec na lawce, a Spurs potrzebuja pilnijeszych wzmocnien na inncyh pozycjach.
To glownie Ayew i Payet byli powodem swietnej dyspozycji Marsyli, swoja jakosc udowadniaja od kilku sezonow i juz w pierwszej kolejce potwierdzili, ze beda swietnymi nabytakmi.
Tych klubow nawet nie skomentuje. Uaktualnij swoja wiedze/ zorientuj sie w realiach finansowych/sytuacjach kadrowych to sie dowiesz czemu zaden sie nie zainteresowal. Ayew odrzucil Inter Mediolan, wiec wieksze kluby rowniez sie nim interesowaly.
Tak, czesto mam okazje slyszec/czytac.
Z ta podcinka nad hartem odnioslem sie do tego, ze tylko walczy i biega, a nie umie strzelac.
Austin jest starszy, nie bez powodu nikt go jeszcze nie kupil i nie mogl sie przez tyle czasu przebic i wydaje mi sie, ze nie poradzi sobie w lepszym klubie. Chociaz moge sie mylic.
Do tych zawodnikow mozna jeszcze dodac Robbena i Sneijdera. Hernandez to taki defoe. Na lawke moglby byc, ale on wlasnie nie chce siedziec na lawce, a Spurs potrzebuja pilnijeszych wzmocnien na inncyh pozycjach.
To glownie Ayew i Payet byli powodem swietnej dyspozycji Marsyli, swoja jakosc udowadniaja od kilku sezonow i juz w pierwszej kolejce potwierdzili, ze beda swietnymi nabytakmi.
Tych klubow nawet nie skomentuje. Uaktualnij swoja wiedze/ zorientuj sie w realiach finansowych/sytuacjach kadrowych to sie dowiesz czemu zaden sie nie zainteresowal. Ayew odrzucil Inter Mediolan, wiec wieksze kluby rowniez sie nim interesowaly
11 sierpnia 2015, 13:00 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Ty jak zwykle tylko narzekasz i widzisz wszystko w czarnym kolorze. Jakie to polskie :-)
Nie narzekam, po prostu nie bujam w obłokach
Nie narzekam, po prostu nie bujam w obłokach ;)
11 sierpnia 2015, 13:15 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Austin jest starszy
Co jest jego zaletą.
PieS powiedział/a:
nie bez powodu nikt go jeszcze nie kupil i nie mogl sie przez tyle czasu przebic i wydaje mi sie, ze nie poradzi sobie w lepszym klubie. Chociaz moge sie mylic.
Poczekajmy do końca okienka. Gdzie pójdzie to się okaże, ale zdziwiłbym się gdyby został w Championship.
PieS powiedział/a:
To glownie Ayew i Payet byli powodem swietnej dyspozycji Marsyli, swoja jakosc udowadniaja od kilku sezonow
Wracamy do poprzedniej strony, nie w Anglii.
PieS powiedział/a:
i juz w pierwszej kolejce potwierdzili, ze beda swietnymi nabytakmi.
Proszę Cię

To my chyba z taką grą polecimy z ligi, jeśli oceniamy cokolwiek po pierwszej kolejce. W debiucie to Soldado strzelił.
PieS powiedział/a:
Uaktualnij swoja wiedze/ zorientuj sie w realiach finansowych/sytuacjach kadrowych to sie dowiesz czemu zaden sie nie zainteresowal
To może mnie łaskawie oświeć, czy my nie możemy sie równać z tymi klubami, czy one ze Swansea?
Co jest jego zaletą.
[quote=PieS]nie bez powodu nikt go jeszcze nie kupil i nie mogl sie przez tyle czasu przebic i wydaje mi sie, ze nie poradzi sobie w lepszym klubie. Chociaz moge sie mylic
COYS!
11 sierpnia 2015, 13:46 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Co jest jego zaletą.
[quote=PieS]nie bez powodu nikt go jeszcze nie kupil i nie mogl sie przez tyle czasu przebic i wydaje mi sie, ze nie poradzi sobie w lepszym klubie. Chociaz moge sie mylic
To jest właśnie zaleta. Młodych utalentowanych zawodników mamy pod dostatkiem. Doświadczonych piłkarzy ze szkółki nie weźmiesz. Tylko w grę wchodzi transfer z zewnątrz.
To jest właśnie zaleta. Młodych utalentowanych zawodników mamy pod dostatkiem. Doświadczonych piłkarzy ze szkółki nie weźmiesz. Tylko w grę wchodzi transfer z zewnątrz
TO DARE IS TO DO
11 sierpnia 2015, 13:50 [cytuj]
Nikt go nie kupił bo, każdy ma nadzieje wykorzystać fakt, że Austin nie chce wracać do Championship, i zbija cenę, podczas gdy QPR twardo stoi przy swoim, i nie chce oddawać swojego najlepszego piłkarza za garść miedziaków.
Nikt go nie kupił bo, każdy ma nadzieje wykorzystać fakt, że Austin nie chce wracać do Championship, i zbija cenę, podczas gdy QPR twardo stoi przy swoim, i nie chce oddawać swojego najlepszego piłkarza za garść miedziaków
TO DARE IS TO DO
11 sierpnia 2015, 14:47 [cytuj]
PieS powiedział/a:
już kiedyś pisałem ze Austin prędzej sobie u nas poradzi jak Berahino, Austin grał na 8 poziomach i cały czas daje rade, a berahino zagrał dopiero sezon
już kiedyś pisałem ze Austin prędzej sobie u nas poradzi jak Berahino, Austin grał na 8 poziomach i cały czas daje rade, a berahino zagrał dopiero sezon ;P
11 sierpnia 2015, 14:56 [cytuj]
Lyon-nie gra skrzydlami, Ayew jest z Marsylii,
Marsylia-nie bez powodu chcial odejsc (organizacyjny chaos),
Ajax,PSV,Braga-nie musze nawet komentowac
Villareal-brak pieniedzy, staraja sie o Czerczesewa,
Fiorentina- odmowil Interowi, wiec czemu mialby przejsc do gorszej Violi ?
Lazio- nie potrzebny (skrzydla Anderson-Candreva, najlepsze w lidze)
Liverpool-wzieli Firminio i nie potrzebuja skrzydlowych,
Everton-wzieli Deulofeu,
O Lambercie tez mowili, ze sobie poradzi. Nie poradzil sobie.
Lyon-nie gra skrzydlami, Ayew jest z Marsylii,
Marsylia-nie bez powodu chcial odejsc (organizacyjny chaos),
Ajax,PSV,Braga-nie musze nawet komentowac
Villareal-brak pieniedzy, staraja sie o Czerczesewa,
Fiorentina- odmowil Interowi, wiec czemu mialby przejsc do gorszej Violi ?
Lazio- nie potrzebny (skrzydla Anderson-Candreva, najlepsze w lidze)
Liverpool-wzieli Firminio i nie potrzebuja skrzydlowych,
Everton-wzieli Deulofeu,
O Lambercie tez mowili, ze sobie poradzi. Nie poradzil sobie
11 sierpnia 2015, 16:17 [cytuj]
labert poradził sobie na tyle na ile od niego oczekiwano
labert poradził sobie na tyle na ile od niego oczekiwano
11 sierpnia 2015, 18:07 [cytuj]
PieS, ale co to kogo wzięli, ma do reputacji, finansów etc?
COYS!
11 sierpnia 2015, 18:21 [cytuj]
kto by nie przyszedl to od Soldado albo Adebayora bedzie lepszy. Nawet ten Njie. 2 bramki na sezon to chyba wyzwanie do przejscia.
kto by nie przyszedl to od Soldado albo Adebayora bedzie lepszy. Nawet ten Njie. 2 bramki na sezon to chyba wyzwanie do przejscia
Erik Lamela - my hero!
11 sierpnia 2015, 18:26 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Nie chce mi sie nawet Ci odpowiadac.
Nie chce mi sie nawet Ci odpowiadac
11 sierpnia 2015, 18:28 [cytuj]
Wduwek
Shaquiri oficjalnie w Stoke
Wduwek :rotfl:
Shaquiri oficjalnie w Stoke
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
11 sierpnia 2015, 18:43 [cytuj]
Shaqiri w Stoke a my z Lamelą i Dembele na prawej
Shaqiri w Stoke a my z Lamelą i Dembele na prawej :krzyk:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
11 sierpnia 2015, 19:05 [cytuj]
Shaqiri nie jest zawodnikiem na miare Spurs. Brawa dla Interu, ze po tak beznadziejnym sezonie udalo im sie na nim zarobic.
Shaqiri nie jest zawodnikiem na miare Spurs. Brawa dla Interu, ze po tak beznadziejnym sezonie udalo im sie na nim zarobic. :wysmiewacz:
11 sierpnia 2015, 20:12 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Shaqiri nie jest zawodnikiem na miare Spurs. Brawa dla Interu, ze po tak beznadziejnym sezonie udalo im sie na nim zarobic.

Ty wiesz o czym piszesz? Ile masz lat? Chyba go tylko w Interze widziałeś (o ile).
:wysmiewacz: Ty wiesz o czym piszesz? Ile masz lat? Chyba go tylko w Interze widziałeś (o ile)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
11 sierpnia 2015, 20:55 [cytuj]
Wlasnie widzialem praktycznie kazdy jego wystep w Interze i tutaj zacytuje przeczytany w internecie komentarz "jego cena spada za kazdym razem, gdy dotyka pilki". Umiejetnosci niewatpliwie ma, problemem jest glowa (holuje pilke, wdaje sie w niepotrzebne dryblingi). Jezdziec bez glowy, nie przez przypadek Inter tak bardzo chcial sie go pozbyc (Szwajcar chcial tam zostac). Oprocz tego widzialem jak gra na mundialu vs Argentyna i rzucalo sie w oczy holowanie pilki, duzo niecelnych zagran, choc potrafil pare razy dryblingiem stworzyc zagrozenie.
Wlasnie widzialem praktycznie kazdy jego wystep w Interze i tutaj zacytuje przeczytany w internecie komentarz "jego cena spada za kazdym razem, gdy dotyka pilki". Umiejetnosci niewatpliwie ma, problemem jest glowa (holuje pilke, wdaje sie w niepotrzebne dryblingi). Jezdziec bez glowy, nie przez przypadek Inter tak bardzo chcial sie go pozbyc (Szwajcar chcial tam zostac). Oprocz tego widzialem jak gra na mundialu vs Argentyna i rzucalo sie w oczy holowanie pilki, duzo niecelnych zagran, choc potrafil pare razy dryblingiem stworzyc zagrozenie
11 sierpnia 2015, 21:03 [cytuj]
Lyon bierze Valbuenę. Czyli "ten cały" piłkarz z niemedialnym nazwiskiem do nas?
Lyon bierze Valbuenę. Czyli "ten cały" piłkarz z niemedialnym nazwiskiem do nas? :luzik:
www.facebook.com/OgienOdSkaja
11 sierpnia 2015, 21:26 [cytuj]
Niekoniecznie, Valbuena przychodzi, gdyz znowu kontuzjowany jest Grenier.
Ale pewnie tak jest, bo dzieki temu Fekir nie musi grac na 10 i moze zajac miejsce obok Lacazzeta, ktoremu wspolpraca z nowym napastnikiem na razie srednio sie uklada. N'Jie jest teraz 4 wyborem (chyba, ze o kims zapomnialem).
Ale pewnie tak jest, bo dzieki temu Fekir nie musi grac na 10 i moze zajac miejsce obok Lacazzeta, ktoremu wspolpraca z nowym napastnikiem na razie srednio sie uklada. N'Jie jest teraz 4 wyborem (chyba, ze o kims zapomnialem)
11 sierpnia 2015, 21:37 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Wlasnie widzialem praktycznie kazdy jego wystep w Interze i tutaj zacytuje przeczytany w internecie komentarz "jego cena spada za kazdym razem, gdy dotyka pilki". Umiejetnosci niewatpliwie ma, problemem jest glowa (holuje pilke, wdaje sie w niepotrzebne dryblingi). Jezdziec bez glowy, nie przez przypadek Inter tak bardzo chcial sie go pozbyc (Szwajcar chcial tam zostac). Oprocz tego widzialem jak gra na mundialu vs Argentyna i rzucalo sie w oczy holowanie pilki, duzo niecelnych zagran, choc potrafil pare razy dryblingiem stworzyc zagrozenie
Jakbym czytał opis Lameli.
Jakbym czytał opis Lameli
11 sierpnia 2015, 21:39 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Ale pewnie tak jest, bo dzieki temu Fekir nie musi grac na 10 i moze zajac miejsce obok Lacazzeta, ktoremu wspolpraca z nowym napastnikiem na razie srednio sie uklada. N'Jie jest teraz 4 wyborem (chyba, ze o kims zapomnialem)
Ja to się zastanawiam którym on jest wyborem u nas. Był Ings (a może ta oferta to taki trick w stylu Levy'ego, żeby Liverpool musiał zapłacić ze 2-3 mln więcej), Martial, Berahino, Werner, Chicharito (?), Austin (?), czy nawet Mirallas i Bolasie. Ciekawe gdzie w hierarchii naszych celów transferowych stał kameruńczyk. Jedno wydaje mi się pewne, jeśli do nas przyjdzie, to znaczy, że Poch dał zielone światło na ten transfer. Nie po to sprowadził za sobą Mitchella, żeby dostawać innych zawodników niż potrzebuje
Ja to się zastanawiam którym on jest wyborem u nas. Był Ings (a może ta oferta to taki trick w stylu Levy'ego, żeby Liverpool musiał zapłacić ze 2-3 mln więcej), Martial, Berahino, Werner, Chicharito (?), Austin (?), czy nawet Mirallas i Bolasie. Ciekawe gdzie w hierarchii naszych celów transferowych stał kameruńczyk. Jedno wydaje mi się pewne, jeśli do nas przyjdzie, to znaczy, że Poch dał zielone światło na ten transfer. Nie po to sprowadził za sobą Mitchella, żeby dostawać innych zawodników niż potrzebuje :)