Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  49  50  51  52  53    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 letnie okienko
11 sierpnia 2015, 22:42 [cytuj]
Mecenas powiedział/a:
Jakbym czytał opis Lameli

To samo pomyślałem. Czy on jeszcze piszę o Shaqiri, czy już o Lameli. Prawda jest taka że Shaqiri to młody piłkarz i to że w jednym klubie mu nie wyszło, nie oznacza, że do końca życia będzie słabym piłkarzem. Czasami zmiana, klubu, ligi, trenera potrafi zdziałać cuda. Bojan już powoli zaczyna się odradzać w Stoke. Zagrał kilka dobrych meczy. To samo, może być z Shaqiri.
To samo pomyślałem. Czy on jeszcze piszę o Shaqiri, czy już o Lameli. Prawda jest taka że Shaqiri to młody piłkarz i to że w jednym klubie mu nie wyszło, nie oznacza, że do końca życia będzie słabym piłkarzem. Czasami zmiana, klubu, ligi, trenera potrafi zdziałać cuda. Bojan już powoli zaczyna się odradzać w Stoke. Zagrał kilka dobrych meczy. To samo, może być z Shaqiri
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
12 sierpnia 2015, 08:22 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Wduwek :rotfl:

Niezwykle niefortunnie to zabrzmiało, fakt.

Generalnie chodziło mi o Lazio, Liverpool, Everton itp. "Wzięli Firmino", "nie potrzebują skrzydłowych" - to są powody dla których odmawia się darmowemu grajkowi wciągającemu nosem zawodników Tottenhamu? No bądźmy poważni.
Niezwykle niefortunnie to zabrzmiało, fakt. Generalnie chodziło mi o Lazio, Liverpool, Everton itp. "Wzięli Firmino", "nie potrzebują skrzydłowych" - to są powody dla których odmawia się darmowemu grajkowi wciągającemu nosem zawodników Tottenhamu? No bądźmy poważni
COYS!
12 sierpnia 2015, 09:48 [cytuj]
Według L'Equipe Lyon zaakceptował ofertę za Njie. Podobno 14 mln euro + 3 mln (zapewne zależne od wyników).
Według L'Equipe Lyon zaakceptował ofertę za Njie. Podobno 14 mln euro + 3 mln (zapewne zależne od wyników)
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
12 sierpnia 2015, 10:06 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Niezwykle niefortunnie to zabrzmiało, fakt.

Generalnie chodziło mi o Lazio, Liverpool, Everton itp. "Wzięli Firmino", "nie potrzebują skrzydłowych" - to są powody dla których odmawia się darmowemu grajkowi wciągającemu nosem zawodników Tottenhamu? No bądźmy poważni

ale mi chodziło o Twojego klona z dodatkowym xD nie o Twój post
ale mi chodziło o Twojego klona z dodatkowym xD nie o Twój post
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
12 sierpnia 2015, 11:14 [cytuj]
Wduwek

Po co mialo go wziasc Lazio, ktore na skrzydalach ma Andersona i Candreve, a w ich zastepstwie Keite i Kishne ?

Podobnie jest w LFC, gdzie wtedy jeszcze nie wiedzieli co bedzie robil Sterling i beda zmuszeni go sprzedac, wiec byl niepotrzebny.

W Evertonie Martinez bardzo chcial Deulofeu, wiec po co mialby sporowadzac zawodnika na ta sama pozycje ? Zreszta, jak dla mnie, Swansea>Everton, jesli chodzi o perspektywy i finanse.

Reszty klubow nie byloby nawet stac na pensje dla niego (z wyjatkiem Violi, ale oni chyba mysleli, ze Salah z nimi zostanie i ,jak juz wczesniej pisalem, Ayew pewnie nawet by do nich nie przeszedl, bo odmowil znacznie bogatszemu i silniejszemu Interowi).
Wduwek Po co mialo go wziasc Lazio, ktore na skrzydalach ma Andersona i Candreve, a w ich zastepstwie Keite i Kishne ? Podobnie jest w LFC, gdzie wtedy jeszcze nie wiedzieli co bedzie robil Sterling i beda zmuszeni go sprzedac, wiec byl niepotrzebny. W Evertonie Martinez bardzo chcial Deulofeu, wiec po co mialby sporowadzac zawodnika na ta sama pozycje ? Zreszta, jak dla mnie, Swansea>Everton, jesli chodzi o perspektywy i finanse. Reszty klubow nie byloby nawet stac na pensje dla niego (z wyjatkiem Violi, ale oni chyba mysleli, ze Salah z nimi zostanie i ,jak juz wczesniej pisalem, Ayew pewnie nawet by do nich nie przeszedl, bo odmowil znacznie bogatszemu i silniejszemu Interowi)
13 sierpnia 2015, 01:15 [cytuj]
http://www.90min.com/posts/2451511-5-things-tottenham-fans-need-to-know-about-potential-new-signing-clinton-n-jie?a_aid=35612
http://www.90min.com/posts/2451511-5-things-tottenham-fans-need-to-know-about-potential-new-signing-clinton-n-jie?a_aid=35612
13 sierpnia 2015, 09:11 [cytuj]
No nic. Skoro jest już prawie zaklepany, to pozostaje mieć nadzieję, że się myliłem i będziemy mieć z niego pożytek :]
No nic. Skoro jest już prawie zaklepany, to pozostaje mieć nadzieję, że się myliłem i będziemy mieć z niego pożytek :]
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
13 sierpnia 2015, 10:18 [cytuj]
Miejmy nadzieję, że ten transfer wypali. Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma :)
Miejmy nadzieję, że ten transfer wypali. Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma :)
13 sierpnia 2015, 11:15 [cytuj]
Lamela na swoim tweeterze podziękował Soldado za 2 lata wspólnej gry i życzy powodzenia w nowym klubie , jednak usunął ten tweet .
Lamela na swoim tweeterze podziękował Soldado za 2 lata wspólnej gry i życzy powodzenia w nowym klubie , jednak usunął ten tweet
13 sierpnia 2015, 11:29 [cytuj]
Tutaj dowód : https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11891125_875409409196577_5937881277156504843_n.png?oh=10bc3b52138e77d2221088680f6eb8ee&oe=564CDD02

Podobno powiedział dziennikarzom , że będzie grał w Villarealu .
Tutaj dowód : https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11891125_875409409196577_5937881277156504843_n.png?oh=10bc3b52138e77d2221088680f6eb8ee&oe=564CDD02 Podobno powiedział dziennikarzom , że będzie grał w Villarealu
13 sierpnia 2015, 16:41 [cytuj]
No i Bercik Soldado w żółtej wodzi powodnej
No i Bercik Soldado w żółtej wodzi powodnej
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
13 sierpnia 2015, 17:21 [cytuj]
http://www.transfermarkt.pl/roberto-soldado/profil/spieler/34870
ale że wypożyczony ?
http://www.transfermarkt.pl/roberto-soldado/profil/spieler/34870 ale że wypożyczony ?
13 sierpnia 2015, 19:05 [cytuj]
Njie prawie na 100% u nas, Soldado w Villareal :O dzieje się. Adebayor pewnie zostanie i będzie nas doił, szkoda. Ciekawe czy kogoś jeszcze pozyskamy. Berahino/Austin przydałby się w miejsce Soldado. No nic tylko czekać, interesujące okno, ciekawe co z tego wyjdzie. :)
Njie prawie na 100% u nas, Soldado w Villareal :O dzieje się. Adebayor pewnie zostanie i będzie nas doił, szkoda. Ciekawe czy kogoś jeszcze pozyskamy. Berahino/Austin przydałby się w miejsce Soldado. No nic tylko czekać, interesujące okno, ciekawe co z tego wyjdzie. :)
13 sierpnia 2015, 20:11 [cytuj]
Mateusz powiedział/a:

Ade nie chcę z Londynu wyjeżdżać i chce do CP albo WHU. Ale gnida.
Ade nie chcę z Londynu wyjeżdżać i chce do CP albo WHU. Ale gnida
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
13 sierpnia 2015, 20:16 [cytuj]
Tym bardziej, że wiem o tym, że nie będzie grał.

Asked about Emmanuel Adebayor's future, the Spurs boss added: "He is not in my plans and he knows that from the end of last season. We have spoken with him and Aaron Lennon and there is nothing new to say."

Od końca poprzedniego sezonu. Ja pier*ole :|
Tym bardziej, że wiem o tym, że nie będzie grał. Asked about Emmanuel Adebayor's future, the Spurs boss added: "He is not in my plans and he knows that from the end of last season. We have spoken with him and Aaron Lennon and there is nothing new to say." Od końca poprzedniego sezonu. Ja pier*ole :|
13 sierpnia 2015, 20:49 [cytuj]
N'Jie juz oficjalnie
N'Jie juz oficjalnie
13 sierpnia 2015, 21:04 [cytuj]
PieS powiedział/a:
N'Jie juz oficjalnie

Gdzie?

Ja rozumiem, że on do nas trafi, ale mam niesamowitą alergię na nadużywanie słowa oficjalnie. Zrobiłem screeny ze strony naszej i Lyonu jakby co, więc jeśli nawet za minutę pojawi się tam informacja, to i tak mam dowody że o 20:49 oficjalnej informacji nie było :P Twittery i FB też sprawdziłem ;)

Sorry, na tym punkcie mam fobię.
Gdzie? Ja rozumiem, że on do nas trafi, ale mam niesamowitą alergię na nadużywanie słowa oficjalnie. Zrobiłem screeny ze strony naszej i Lyonu jakby co, więc jeśli nawet za minutę pojawi się tam informacja, to i tak mam dowody że o 20:49 oficjalnej informacji nie było :P Twittery i FB też sprawdziłem ;) Sorry, na tym punkcie mam fobię
COYS!
13 sierpnia 2015, 21:19 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Ade nie chcę z Londynu wyjeżdżać i chce do CP albo WHU. Ale gnida

Ciekawe co wymyśli jak Levy zaakceptuje ofertę od WHU (albo CP)...
Ciekawe co wymyśli jak Levy zaakceptuje ofertę od WHU (albo CP)
13 sierpnia 2015, 21:20 [cytuj]
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/premier-leagues-richest-owners-how-6233348?ICID=FB_mirror_main

Ciekawy artykuł, jak widać fortuna właściciela nie koniecznie przekłada się na miejsce w tabeli. Zwłaszcza u nas :mysli:
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/premier-leagues-richest-owners-how-6233348?ICID=FB_mirror_main Ciekawy artykuł, jak widać fortuna właściciela nie koniecznie przekłada się na miejsce w tabeli. Zwłaszcza u nas :mysli:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
13 sierpnia 2015, 22:20 [cytuj]
Jak wyslac link do pojednyczego twitta ??

Na twitterze Lyon.pl napisali ,ze juz oficalnie i podali cene 14mln + 3mln bonusow. Nie wiem skad to wzieli, bo rzeczywiscie kluby na razie milcza, takze moglem sie pospieszyc (chyba ,ze moze jakis zawodnik/manager potwierdzil ?)

@edit mam, tylko dalej nie wiem jak wyslac pojedynczego twitta :bezradny:

zawodnik potwierdzil
Jak wyslac link do pojednyczego twitta ?? Na twitterze Lyon.pl napisali ,ze juz oficalnie i podali cene 14mln + 3mln bonusow. Nie wiem skad to wzieli, bo rzeczywiscie kluby na razie milcza, takze moglem sie pospieszyc (chyba ,ze moze jakis zawodnik/manager potwierdzil ?) @edit mam, tylko dalej nie wiem jak wyslac pojedynczego twitta :bezradny: zawodnik potwierdzil
|<  <<  <  49  50  51  52  53    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 37 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się