Forum dyskusyjne
13 sierpnia 2015, 23:08 [cytuj]
No zawodnik potwierdził, ale to oznacza, że wiadomość jest "pewna", a nie że "oficjalna"

Ja to wiem, napisałem że to moja prywatna alergia na słowo, a nie że wrzucasz nieprawdziwe info.
A co do Lyon.pl to nie znam portalu, więc nie wiem kiedy tam wrzucają newsy. Na Tottenham24 czy jak oni się zwą podobno też wrzucają wszystko przed nami i na ogół te informacje się nawet potwierdzają

U nas jednak jest dobry zwyczaj czekać do oficjalki (nie musi być na stronie Tottenhamu, np Paulinho dzień wcześniej ukazał się w kadrze na oficjaknej stronie Guangzhou).
No zawodnik potwierdził, ale to oznacza, że wiadomość jest "pewna", a nie że "oficjalna" :P Ja to wiem, napisałem że to moja prywatna alergia na słowo, a nie że wrzucasz nieprawdziwe info.
A co do Lyon.pl to nie znam portalu, więc nie wiem kiedy tam wrzucają newsy. Na Tottenham24 czy jak oni się zwą podobno też wrzucają wszystko przed nami i na ogół te informacje się nawet potwierdzają ;) U nas jednak jest dobry zwyczaj czekać do oficjalki (nie musi być na stronie Tottenhamu, np Paulinho dzień wcześniej ukazał się w kadrze na oficjaknej stronie Guangzhou)
COYS!
14 sierpnia 2015, 08:52 [cytuj]
Skysports też pisze, że Soldado tylko na wypożyczenie... Tyle milionów w pizdu.
Skysports też pisze, że Soldado tylko na wypożyczenie... Tyle milionów w pizdu
14 sierpnia 2015, 11:22 [cytuj]
Wypożyczanie 30 latka za takie pieniadze kupionego jest jak postawic koledze prostytke zeby sie do niej poprzytulał
Wypożyczanie 30 latka za takie pieniadze kupionego jest jak postawic koledze prostytke zeby sie do niej poprzytulał
14 sierpnia 2015, 12:13 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
No zawodnik potwierdził, ale to oznacza, że wiadomość jest "pewna", a nie że "oficjalna"

Ja to wiem, napisałem że to moja prywatna alergia na słowo, a nie że wrzucasz nieprawdziwe info.
Wiem, napisalem "oficjalnie", gdyz taka informacje podal Lyon.pl, wiec myslalem, ze kluby juz potwierdzily. Dopiero jak napisales, ze nigdzie nic nie ma, to szukalem skad to wzieli i znalazlem potwierdzenie zawodnika
Alista powiedział/a:
Po prostu Soldado nie jest obecnie nic warty, a na wypozyczeniu moze tylko zyskac. Jak strzeli pare bramek to moze ktos na bliskim/dalekim wschodzie lub w MLS bedzie go chcial.
Wiem, napisalem "oficjalnie", gdyz taka informacje podal Lyon.pl, wiec myslalem, ze kluby juz potwierdzily. Dopiero jak napisales, ze nigdzie nic nie ma, to szukalem skad to wzieli i znalazlem potwierdzenie zawodnika
[quote=Alista]Wypożyczanie 30 latka za takie pieniadze kupionego jest jak postawic koledze prostytke zeby sie do niej poprzytulał
14 sierpnia 2015, 13:01 [cytuj]
Roberto Soldado's departure from Tottenham is edging closer.
The striker has been pictured at Villareal's training ground after being given permission to talk to the La Liga club.
And reports in Spain claim he's passed a medical ahead of a permanent transfer.
Tutaj piszą o transferze definytywnym. Kto jak kto, ale Levy głupi nie jest i wie, że o ile teraz jeszcze znajdzie się jakiś frajer który wyłoży jakieś sensowne pieniądze, to Soldado młodszy nie będzie i za rok to byśmy go puścili za czapkę gruszek
Źródło Sky Sports jak coś
Roberto Soldado's departure from Tottenham is edging closer.
The striker has been pictured at Villareal's training ground after being given permission to talk to the La Liga club.
And reports in Spain claim he's passed a medical ahead of a permanent transfer.
Tutaj piszą o transferze definytywnym. Kto jak kto, ale Levy głupi nie jest i wie, że o ile teraz jeszcze znajdzie się jakiś frajer który wyłoży jakieś sensowne pieniądze, to Soldado młodszy nie będzie i za rok to byśmy go puścili za czapkę gruszek :)
Źródło Sky Sports jak coś
14 sierpnia 2015, 18:03 [cytuj]
"We have reached agreement with La Liga side Villarreal for the transfer of @R9Soldado. We wish Roberto all the best."
http://twitter.com/SpursOfficial/status/632220287245942784
YEAH! Oficjalnie. Ciekawe, czy tylko N'jie za niego czy ktos jeszcze bedzie.
"We have reached agreement with La Liga side Villarreal for the transfer of @R9Soldado. We wish Roberto all the best."
YEAH! Oficjalnie. Ciekawe, czy tylko N'jie za niego czy ktos jeszcze bedzie
LMAO
14 sierpnia 2015, 18:10 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Obstawiam N'Jie, jeszcze jakiegoś napastnika i MOŻE środkowego pomocnika, ale raczej nie. Myślę, że N'Jie będzie grywał nie tylko an szpicy ale i na obu flankach, w zależności od potrzeb, a drugi napastnik to już będzie taki typowy konkurent dla Kane
Obstawiam N'Jie, jeszcze jakiegoś napastnika i MOŻE środkowego pomocnika, ale raczej nie. Myślę, że N'Jie będzie grywał nie tylko an szpicy ale i na obu flankach, w zależności od potrzeb, a drugi napastnik to już będzie taki typowy konkurent dla Kane
14 sierpnia 2015, 18:15 [cytuj]
Przydałby się jeszcze jakiś napastnik i klasowy środkowy pomocnik
Przydałby się jeszcze jakiś napastnik i klasowy środkowy pomocnik :D
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
14 sierpnia 2015, 18:34 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Wiadomo już za ile?
Wiadomo już za ile?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
14 sierpnia 2015, 18:45 [cytuj]
i defensywny pomocnik, bo takiego Spurs nie posiadaja
i defensywny pomocnik, bo takiego Spurs nie posiadaja
14 sierpnia 2015, 19:02 [cytuj]
Ewidentnie szukaliśmy dynamicznego zawodnika, który może grać i na skrzydle i ewentualnie jako zmiana Kane'a. Prawie zaklepany N'Jie idealnie wpisuje się w tę rolę. Podobnie zresztą jak Berahino, dlatego dziwię się, że nadal się nim interesujemy. Teraz powinniśmy rozejrzeć się za typowym strzelcem. Austin jest idealnym rozwiązaniem, nie rozumiem, dlaczego nie złożyliśmy za niego oferty, zwłaszcza, że QPR chce go sprzedać. Hernandez pewnie zostanie w United przy ich biedzie na szpicy.
Ewidentnie szukaliśmy dynamicznego zawodnika, który może grać i na skrzydle i ewentualnie jako zmiana Kane'a. Prawie zaklepany N'Jie idealnie wpisuje się w tę rolę. Podobnie zresztą jak Berahino, dlatego dziwię się, że nadal się nim interesujemy. Teraz powinniśmy rozejrzeć się za typowym strzelcem. Austin jest idealnym rozwiązaniem, nie rozumiem, dlaczego nie złożyliśmy za niego oferty, zwłaszcza, że QPR chce go sprzedać. Hernandez pewnie zostanie w United przy ich biedzie na szpicy
14 sierpnia 2015, 21:59 [cytuj]
wczoraj było, że został wypożyczony, a dzisiaj że poszedł za 16 mln
http://www.transfermarkt.pl/roberto-soldado/profil/spieler/34870
To Soldado zasponsorował Nije
wczoraj było, że został wypożyczony, a dzisiaj że poszedł za 16 mln
http://www.transfermarkt.pl/roberto-soldado/profil/spieler/34870
To Soldado zasponsorował Nije :D
14 sierpnia 2015, 22:03 [cytuj]
16 milionów. Levy jest geniuszem
16 milionów. Levy jest geniuszem :D
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
15 sierpnia 2015, 09:41 [cytuj]
Heh, mów co chcesz. Ostatnio pojawiła się informacja od prezesa Lyonu, że podobno jakiś nasz rywal też jest "mocno zainteresowany" N'Jie i to, że zagra w Tottenhamie na ten moment moim zdaniem nie jest pewne. Trudno wyczuć, czy jest to próba ugrania czegoś w ostatniej chwili, czy gościa w poniedziałek zobaczymy z koszulką Chelsea.
Źródło tuta
http://www.hitc.com/en-gb/2015/08/15/another-english-club-have-bid-for-tottenham-target-clinton-njie/?
Heh, mów co chcesz. Ostatnio pojawiła się informacja od prezesa Lyonu, że podobno jakiś nasz rywal też jest "mocno zainteresowany" N'Jie i to, że zagra w Tottenhamie na ten moment moim zdaniem nie jest pewne. Trudno wyczuć, czy jest to próba ugrania czegoś w ostatniej chwili, czy gościa w poniedziałek zobaczymy z koszulką Chelsea.
Źródło tutaj http://www.hitc.com/en-gb/2015/08/15/another-english-club-have-bid-for-tottenham-target-clinton-njie/?
15 sierpnia 2015, 10:13 [cytuj]
Ponoć Arsenal włączył się do walki o Nj'ie...
Ponoć Arsenal włączył się do walki o Nj'ie
15 sierpnia 2015, 10:18 [cytuj]
The second club that have entered the race for Clinton N'Jie and made a higher bid is Arsenal. The player has since stalled his move to Spurs in the hope to join the other North London club. [L'Equipe]
The second club that have entered the race for Clinton N'Jie and made a higher bid is Arsenal. The player has since stalled his move to Spurs in the hope to join the other North London club. [L'Equipe]
15 sierpnia 2015, 11:51 [cytuj]
BREAKING: We're delighted to announce the signing of Clinton Njie subject to international clearance & a work permit. The 22-year-old joins from Lyon and has signed a contract with the Club until 2020. #WelcomeNjie
No to Berahino chyba nie przyjdzie
BREAKING: We're delighted to announce the signing of Clinton Njie subject to international clearance & a work permit. The 22-year-old joins from Lyon and has signed a contract with the Club until 2020. #WelcomeNjie
No to Berahino chyba nie przyjdzie
15 sierpnia 2015, 11:52 [cytuj]
Kolejna plota, która ostatnio wyskoczyła to Bolasie.
I fajnie, że Njie zaklepany.
Kolejna plota, która ostatnio wyskoczyła to Bolasie.
I fajnie, że Njie zaklepany. :ok:
15 sierpnia 2015, 14:32 [cytuj]
McCarthy ma nowy kontrakt z evertonem, to może warto było by pomyśleć o Wenyamie ?
McCarthy ma nowy kontrakt z evertonem, to może warto było by pomyśleć o Wenyamie ?
15 sierpnia 2015, 20:27 [cytuj]
POCH EYES NEW FORWARD
Spurs boss Mauricio Pochettino says he is determined to sign a new striker before the transfer window closes at the start of next month.
The north Londoners threw away a two-goal lead to only draw 2-2 with Stoke at White Hart Lane on Saturday afternoon.
And when asked after the match if he wanted to land a new frontman, the Argentine said: "Yes, I said at a press conference before we needed to add some players."
Poch szuka napastnika. Także Njie nie będzie ostatnim dodatkiem do naszej formacji ofensywnej.
POCH EYES NEW FORWARD
Spurs boss Mauricio Pochettino says he is determined to sign a new striker before the transfer window closes at the start of next month.
The north Londoners threw away a two-goal lead to only draw 2-2 with Stoke at White Hart Lane on Saturday afternoon.
And when asked after the match if he wanted to land a new frontman, the Argentine said: "Yes, I said at a press conference before we needed to add some players."
Poch szuka napastnika. Także Njie nie będzie ostatnim dodatkiem do naszej formacji ofensywnej