Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  51  52  53  54  55    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 letnie okienko
16 sierpnia 2015, 02:19 [cytuj]
Ciekawe czy Levy sypnie groszem i faktycznie kupimy Berahino, razem z Kane ciekawy duet by mogli stworzyć, tylko że musielibyśmy przejść na grę dwójką napastników lub cofnąć Kane za plecy napastnika. Harry ostatnio takie piły rzuca, że gra na 10tce wcale nie byłaby takim głupim rozwiązaniem, zwłaszcza, że 20 mln funtów raczej byśmy nie wydali na rezerwowego, więc jeśli przyjdzie Berahino to po to, żeby grać regularnie.

Btw, po tym co pokazał w dwóch pierwszych kolejkach Montero uważam, ze byłby perfekcyjnym zastępstwem za Lennona (przy czym to lewo, a nie prawo skrzydłowy), podobna charakterystyka, z tym, że Montero chyba bardziej myśli, więcej widzi na boisku i ma lepszy strzał. Z Chelsea zagrał bardzo dobrze, a z Newcastle był najlepszy na boisku - asysta, strzał w słupek, dwie żółte kartki nieradzącego sobie z nim Janmaata, a przy odrobinie lepszej skuteczności kolegów tych asyst mógł mieć więcej. Już poprzedni sezon miał dobry, także to nie jednorazowy wyskok tylko zawodnik, o którego chyba warto się postarać.
Ciekawe czy Levy sypnie groszem i faktycznie kupimy Berahino, razem z Kane ciekawy duet by mogli stworzyć, tylko że musielibyśmy przejść na grę dwójką napastników lub cofnąć Kane za plecy napastnika. Harry ostatnio takie piły rzuca, że gra na 10tce wcale nie byłaby takim głupim rozwiązaniem, zwłaszcza, że 20 mln funtów raczej byśmy nie wydali na rezerwowego, więc jeśli przyjdzie Berahino to po to, żeby grać regularnie. Btw, po tym co pokazał w dwóch pierwszych kolejkach Montero uważam, ze byłby perfekcyjnym zastępstwem za Lennona (przy czym to lewo, a nie prawo skrzydłowy), podobna charakterystyka, z tym, że Montero chyba bardziej myśli, więcej widzi na boisku i ma lepszy strzał. Z Chelsea zagrał bardzo dobrze, a z Newcastle był najlepszy na boisku - asysta, strzał w słupek, dwie żółte kartki nieradzącego sobie z nim Janmaata, a przy odrobinie lepszej skuteczności kolegów tych asyst mógł mieć więcej. Już poprzedni sezon miał dobry, także to nie jednorazowy wyskok tylko zawodnik, o którego chyba warto się postarać
16 sierpnia 2015, 04:11 [cytuj]
Dwa pierwsze spotkanie ligowe w Premier League wyraźnie pokazały, że w tej drużynie brakuje doświadczenia. Mamy młody zespół, do którego muszą przyjść zawodnicy z odpowiednią renomą, jak i oczywiście charakterem. Moim zdaniem klub powinien pozyskać zawodników na co najmniej trzy pozycje: defensywna pomoc, skrzydłowy oraz napastnik.
To moje osobiste typy, chociaż przypuszczam, że żaden z nich nie trafi na White Hart Lane.

Defensywny pomocnik: Gokhan Inler (31 lat) - szwajcarski pomocnik od paru lat występuje we włoskim Napoli, w barwach którego rozegrał od 2011 roku ponad 160 spotkań. Ma doświadczenie w takich rozgrywkach jak Liga Mistrzów, czy Liga Europy. Ze swoim zespołem dwukrotnie sięgał po Puchar Włoch. To chyba najtańsza opcja z możliwych.

Można mówić o takich graczach jak Sven Bender, Radja Nainggolan, Thiago Motta, ale te transfery są praktycznie niemożliwe do realizacji.

Skrzydłowy: Jakub Błaszczykowski (29 lat) - Reprezentant Polski najprawdopodobniej będzie tylko rezerwowym wyborem w kadrze Tuchela, a biorąc pod uwagę, że zbliża się EURO 2016, będzie chciał występować regularnie. Zna smak zwycięstwa, gdyż zdobywał z BVB dwukrotnie mistrzostwo Niemiec, Puchar tego kraju, czy Superpuchary. Wielokrotnie występował w Lidze Mistrzów, w tym także w finale. Jest to zawodnik niezwykle charakterny, który nigdy nie odpuszcza na boisku.

Napastnik: Klaas-Jan Huntelaar (32 lata) - napastnik, o którym można pomarzyć. Gdy tylko pojawia się na boisku, to wnosi nową jakość do swojego zespołu. Wyciągnięcie go z Schalke 04 Gelsenkirchen byłoby zadaniem niezwykle trudnym, ale to typ zawodnika, który potrafi zdobywać kilkanaście bramek w sezonie, ponadto świetnie czuje się w walce o górne piłki.
Dwa pierwsze spotkanie ligowe w Premier League wyraźnie pokazały, że w tej drużynie brakuje doświadczenia. Mamy młody zespół, do którego muszą przyjść zawodnicy z odpowiednią renomą, jak i oczywiście charakterem. Moim zdaniem klub powinien pozyskać zawodników na co najmniej trzy pozycje: defensywna pomoc, skrzydłowy oraz napastnik. To moje osobiste typy, chociaż przypuszczam, że żaden z nich nie trafi na White Hart Lane. Defensywny pomocnik: Gokhan Inler (31 lat) - szwajcarski pomocnik od paru lat występuje we włoskim Napoli, w barwach którego rozegrał od 2011 roku ponad 160 spotkań. Ma doświadczenie w takich rozgrywkach jak Liga Mistrzów, czy Liga Europy. Ze swoim zespołem dwukrotnie sięgał po Puchar Włoch. To chyba najtańsza opcja z możliwych. Można mówić o takich graczach jak Sven Bender, Radja Nainggolan, Thiago Motta, ale te transfery są praktycznie niemożliwe do realizacji. Skrzydłowy: Jakub Błaszczykowski (29 lat) - Reprezentant Polski najprawdopodobniej będzie tylko rezerwowym wyborem w kadrze Tuchela, a biorąc pod uwagę, że zbliża się EURO 2016, będzie chciał występować regularnie. Zna smak zwycięstwa, gdyż zdobywał z BVB dwukrotnie mistrzostwo Niemiec, Puchar tego kraju, czy Superpuchary. Wielokrotnie występował w Lidze Mistrzów, w tym także w finale. Jest to zawodnik niezwykle charakterny, który nigdy nie odpuszcza na boisku. Napastnik: Klaas-Jan Huntelaar (32 lata) - napastnik, o którym można pomarzyć. Gdy tylko pojawia się na boisku, to wnosi nową jakość do swojego zespołu. Wyciągnięcie go z Schalke 04 Gelsenkirchen byłoby zadaniem niezwykle trudnym, ale to typ zawodnika, który potrafi zdobywać kilkanaście bramek w sezonie, ponadto świetnie czuje się w walce o górne piłki
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
16 sierpnia 2015, 09:57 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Dwa pierwsze spotkanie ligowe w Premier League wyraźnie pokazały, że w tej drużynie brakuje doświadczenia. Mamy młody zespół, do którego muszą przyjść zawodnicy z odpowiednią renomą, jak i oczywiście charakterem. Moim zdaniem klub powinien pozyskać zawodników na co najmniej trzy pozycje: defensywna pomoc, skrzydłowy oraz napastnik.
To moje osobiste typy, chociaż przypuszczam, że żaden z nich nie trafi na White Hart Lane.

Defensywny pomocnik: Gokhan Inler (31 lat) - szwajcarski pomocnik od paru lat występuje we włoskim Napoli, w barwach którego rozegrał od 2011 roku ponad 160 spotkań. Ma doświadczenie w takich rozgrywkach jak Liga Mistrzów, czy Liga Europy. Ze swoim zespołem dwukrotnie sięgał po Puchar Włoch. To chyba najtańsza opcja z możliwych.

Można mówić o takich graczach jak Sven Bender, Radja Nainggolan, Thiago Motta, ale te transfery są praktycznie niemożliwe do realizacji.

Skrzydłowy: Jakub Błaszczykowski (29 lat) - Reprezentant Polski najprawdopodobniej będzie tylko rezerwowym wyborem w kadrze Tuchela, a biorąc pod uwagę, że zbliża się EURO 2016, będzie chciał występować regularnie. Zna smak zwycięstwa, gdyż zdobywał z BVB dwukrotnie mistrzostwo Niemiec, Puchar tego kraju, czy Superpuchary. Wielokrotnie występował w Lidze Mistrzów, w tym także w finale. Jest to zawodnik niezwykle charakterny, który nigdy nie odpuszcza na boisku.

Napastnik: Klaas-Jan Huntelaar (32 lata) - napastnik, o którym można pomarzyć. Gdy tylko pojawia się na boisku, to wnosi nową jakość do swojego zespołu. Wyciągnięcie go z Schalke 04 Gelsenkirchen byłoby zadaniem niezwykle trudnym, ale to typ zawodnika, który potrafi zdobywać kilkanaście bramek w sezonie, ponadto świetnie czuje się w walce o górne piłki

Transfery w stylu QPR. Dziękuję, postoje
16 sierpnia 2015, 10:08 [cytuj]
Nie wiem jak wiarygodne jest Sunday Mirror, ale według nich mamy sfinalizować transfer Berahino w następnym tygodniu (20 mln funtów).
Nie wiem jak wiarygodne jest Sunday Mirror, ale według nich mamy sfinalizować transfer Berahino w następnym tygodniu (20 mln funtów)
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
16 sierpnia 2015, 11:34 [cytuj]
Inler w Spurs :rotfl:
Inler w Spurs :rotfl:
16 sierpnia 2015, 11:34 [cytuj]
Błaszczykowski? nawet jak by był zdrowy to bym go nie chciał, a on od 2 lat co chwile leczy jakieś kontuzje
Zresztą nasz nowy skrzydłowy już wczoraj oglądał mecz z wysokości trybun ;)

co do transferów: Wenyama i Austin i grajmy:)
Błaszczykowski? nawet jak by był zdrowy to bym go nie chciał, a on od 2 lat co chwile leczy jakieś kontuzje Zresztą nasz nowy skrzydłowy już wczoraj oglądał mecz z wysokości trybun ;) co do transferów: Wenyama i Austin i grajmy:)
16 sierpnia 2015, 12:07 [cytuj]
[quote]

co do transferów: Wenyama i Austin i grajmy:) [/quote]
Dorzucmy Saido Mane i w droge po top4 :cwaniak:
Dorzucmy Saido Mane i w droge po top4 :cwaniak:
www.facebook.com/OgienOdSkaja
16 sierpnia 2015, 13:03 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Może i w stylu QPR ale doświadczenia brakuje. Ktoś tu pomylił ligę Portugalską z Premier League i chce robić Porto. Może akurat nie te nazwiska ale ze dwóch koło 30 by się przydało.
Może i w stylu QPR ale doświadczenia brakuje. Ktoś tu pomylił ligę Portugalską z Premier League i chce robić Porto. Może akurat nie te nazwiska ale ze dwóch koło 30 by się przydało
16 sierpnia 2015, 13:32 [cytuj]
Mecenas powiedział/a:
Może i w stylu QPR ale doświadczenia brakuje. Ktoś tu pomylił ligę Portugalską z Premier League i chce robić Porto. Może akurat nie te nazwiska ale ze dwóch koło 30 by się przydało

No ale Błaszczykowski, który albo jest kontuzjowany, albo z trudem łapie się do 18-tki w Dortmundzie? Ja też go lubię, ale jakbym chciał w Tottenhamie tych których lubię (i decydował :P ) to zostalibyśmy z Boasem...
No ale Błaszczykowski, który albo jest kontuzjowany, albo z trudem łapie się do 18-tki w Dortmundzie? Ja też go lubię, ale jakbym chciał w Tottenhamie tych których lubię (i decydował :P ) to zostalibyśmy z Boasem
COYS!
16 sierpnia 2015, 13:48 [cytuj]
A czy ja powiedziałem że lubię Błaszczykowskiego? Nie chcę go za żadne skarby w Tottenhamie. Niech się leczy tam gdzieś w Mainz, Schalke czy w Besiktasie. Nie mówię że dwóch z tych których on podał. Ale ogólnie jakichś dwóch doświadczonych spoza jego propozycji.
A czy ja powiedziałem że lubię Błaszczykowskiego? Nie chcę go za żadne skarby w Tottenhamie. Niech się leczy tam gdzieś w Mainz, Schalke czy w Besiktasie. Nie mówię że dwóch z tych których on podał. Ale ogólnie jakichś dwóch doświadczonych spoza jego propozycji
16 sierpnia 2015, 14:09 [cytuj]
Ściąganie starych z innych lig jak dla mnie mija sie z celem, pod koniec tego tygodnia takiego juz sprzedawaliśmy, Soldado

te dwa tygodnie co zostały powinniśmy już poświecić na ludzi grających w Anglii

Skaju, Mane jakoś tak średnio, dość mocno egoistycznie, no i wczoraj strasznie dziwnie marnował sytuacje, jakiś rozkojarzony:P
Ściąganie starych z innych lig jak dla mnie mija sie z celem, pod koniec tego tygodnia takiego juz sprzedawaliśmy, Soldado te dwa tygodnie co zostały powinniśmy już poświecić na ludzi grających w Anglii Skaju, Mane jakoś tak średnio, dość mocno egoistycznie, no i wczoraj strasznie dziwnie marnował sytuacje, jakiś rozkojarzony:P
16 sierpnia 2015, 16:30 [cytuj]
Wymieniłem zawodników, którzy po prostu są do wyciągnięcia za jakieś niewielkie pieniądze. Mogę zaprezentować zawodników znacznie lepszych, tylko ich transfery po prostu będą znacznie, znacznie bardziej skomplikowane.

Defensywny pomocnik: Radja Nainggolan - cena oscylująca w granicach 30 milionów euro.
Skrzydłowy: Sadio Mane - myślę, że Southampton nie oddałoby go za mniej niż 25 milionów funtów.
Napastnik: Charlie Austin - wyceniony przez QPR na 15 milionów funtów i nie rozumiem dlaczego walczymy o Berahino, jak moglibyśmy mieć zawodnika, który idealnie wkomponowałby się w nasz zespół. W minionym sezonie zdobył aż 18 bramek. Ponadto 11-krotnie zdobywał jako pierwszy gola dla swojego zespołu.
Wymieniłem zawodników, którzy po prostu są do wyciągnięcia za jakieś niewielkie pieniądze. Mogę zaprezentować zawodników znacznie lepszych, tylko ich transfery po prostu będą znacznie, znacznie bardziej skomplikowane. Defensywny pomocnik: Radja Nainggolan - cena oscylująca w granicach 30 milionów euro. Skrzydłowy: Sadio Mane - myślę, że Southampton nie oddałoby go za mniej niż 25 milionów funtów. Napastnik: Charlie Austin - wyceniony przez QPR na 15 milionów funtów i nie rozumiem dlaczego walczymy o Berahino, jak moglibyśmy mieć zawodnika, który idealnie wkomponowałby się w nasz zespół. W minionym sezonie zdobył aż 18 bramek. Ponadto 11-krotnie zdobywał jako pierwszy gola dla swojego zespołu
16 sierpnia 2015, 16:38 [cytuj]
No, w kwestii Austina i Berahino to pełna zgoda, do zalet piłkarza QPR dorzuciłbym, że jest 5 lat starszy od Berahino, a tego nam obecnie bardzo brakuje.
No, w kwestii Austina i Berahino to pełna zgoda, do zalet piłkarza QPR dorzuciłbym, że jest 5 lat starszy od Berahino, a tego nam obecnie bardzo brakuje
COYS!
16 sierpnia 2015, 22:10 [cytuj]
def pom: Wenyama, Fellaini na którego nas nie stać,potrzeba nam kawał chłopa i dobrze żeby grał w anglii a nie jakiś wynalazek :P
skrzydlo: doszedł do nas Nije, na wiecej bym nie liczył
atak: tylko i wyłącznie Austin i może jeszcze Chicharito
def pom: Wenyama, Fellaini na którego nas nie stać,potrzeba nam kawał chłopa i dobrze żeby grał w anglii a nie jakiś wynalazek :P skrzydlo: doszedł do nas Nije, na wiecej bym nie liczył atak: tylko i wyłącznie Austin i może jeszcze Chicharito
17 sierpnia 2015, 14:17 [cytuj]
BOLASIE WELCOMES SPURS LINK

Crystal Palace winger Yannick Bolasie has welcomed speculation linking him with a move to Tottenham, reports TEAMtalk.

The 26-year-old has been linked with a move to White Hart Lane in recent weeks, and Spurs have admitted there are in the market for attacking players following the departure of Roberto Soldado to Villarreal.

"I am a loyal guy, but this is a game and a business,” Bolasie said. “Opportunities to play for a top club do not swing by every day.

"You would have to look into it to see if it suits you and your family.

"At my age it could be the right time, but it has to be right for the club as well."

Bolasie byłby świetnym wzmocnieniem. Pytanie tylko, czy starczy nam kasy.
BOLASIE WELCOMES SPURS LINK Crystal Palace winger Yannick Bolasie has welcomed speculation linking him with a move to Tottenham, reports TEAMtalk. The 26-year-old has been linked with a move to White Hart Lane in recent weeks, and Spurs have admitted there are in the market for attacking players following the departure of Roberto Soldado to Villarreal. "I am a loyal guy, but this is a game and a business,” Bolasie said. “Opportunities to play for a top club do not swing by every day. "You would have to look into it to see if it suits you and your family. "At my age it could be the right time, but it has to be right for the club as well." Bolasie byłby świetnym wzmocnieniem. Pytanie tylko, czy starczy nam kasy
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
17 sierpnia 2015, 15:28 [cytuj]
Robert powiedział/a:
def pom: Wenyama, Fellaini na którego nas nie stać,potrzeba nam kawał chłopa i dobrze żeby grał w anglii a nie jakiś wynalazek :P
skrzydlo: doszedł do nas Nije, na wiecej bym nie liczył
atak: tylko i wyłącznie Austin i może jeszcze Chicharito

Nie liczyłbym na to, że ktoś z dwójki Wanyama, czy Fallaini trafi na White Hart Lane. Southampton nie sprzeda Kenijczyka, bo już latem straciło Schneiderlina. Z kolei United jeśli zdecyduje się na sprzedać Belga, to raczej do zespołu spoza Premier League.

Z kolei Clinton N'Jie to napastnik, a nie skrzydłowy. Praktycznie przez cały ubiegły sezon Olympique Lyon grał na dwóch napastników: Lacazette - N'Jie.
Nie liczyłbym na to, że ktoś z dwójki Wanyama, czy Fallaini trafi na White Hart Lane. Southampton nie sprzeda Kenijczyka, bo już latem straciło Schneiderlina. Z kolei United jeśli zdecyduje się na sprzedać Belga, to raczej do zespołu spoza Premier League. Z kolei Clinton N'Jie to napastnik, a nie skrzydłowy. Praktycznie przez cały ubiegły sezon Olympique Lyon grał na dwóch napastników: Lacazette - N'Jie
17 sierpnia 2015, 22:29 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Nie liczyłbym na to, że ktoś z dwójki Wanyama, czy Fallaini trafi na White Hart Lane. Southampton nie sprzeda Kenijczyka, bo już latem straciło Schneiderlina. Z kolei United jeśli zdecyduje się na sprzedać Belga, to raczej do zespołu spoza Premier League.

Z kolei Clinton N'Jie to napastnik, a nie skrzydłowy. Praktycznie przez cały ubiegły sezon Olympique Lyon grał na dwóch napastników: Lacazette - N'Jie

On taki napastnik jest jak Chadli. Może tam grać, ale bardziej pasuje na skrzydłowego w formacji 4-2-3-1. Ma dobry drybling i jedno co mnie pociesza, to jest szybki. A tego nam brakuje na skrzydłach
On taki napastnik jest jak Chadli. Może tam grać, ale bardziej pasuje na skrzydłowego w formacji 4-2-3-1. Ma dobry drybling i jedno co mnie pociesza, to jest szybki. A tego nam brakuje na skrzydłach
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
17 sierpnia 2015, 23:01 [cytuj]
Moze i gral jako napastnik, ale nie jako wysuniety (Lacazette), bardzo czesto schodzil na skrzydlo, wiec jak najbardziej moze i pewnie bedzie tam gral.
Moze i gral jako napastnik, ale nie jako wysuniety (Lacazette), bardzo czesto schodzil na skrzydlo, wiec jak najbardziej moze i pewnie bedzie tam gral
18 sierpnia 2015, 01:52 [cytuj]
Oczywiście, że bardzo często schodził na skrzydło, ale to jest napastnik. Na pewno jego wszechstronność się przyda.
Oczywiście, że bardzo często schodził na skrzydło, ale to jest napastnik. Na pewno jego wszechstronność się przyda
18 sierpnia 2015, 09:48 [cytuj]
Dla mnie transfer N'Jie i Berahino ma duży sens, ponieważ obaj mogą zagrać na skrzydłach, zatem mamy alternatywę i dla Kane'a, a także dla Chadliego i Lameli. Lennona i Tysiąca nie ma co już chyba brać pod uwagę.
Dla mnie transfer N'Jie i Berahino ma duży sens, ponieważ obaj mogą zagrać na skrzydłach, zatem mamy alternatywę i dla Kane'a, a także dla Chadliego i Lameli. Lennona i Tysiąca nie ma co już chyba brać pod uwagę
|<  <<  <  51  52  53  54  55    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 43 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się