Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  52  53  54  55  56    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 letnie okienko
18 sierpnia 2015, 11:33 [cytuj]
Czetnik powiedział/a:
Dla mnie transfer N'Jie i Berahino ma duży sens, ponieważ obaj mogą zagrać na skrzydłach, zatem mamy alternatywę i dla Kane'a, a także dla Chadliego i Lameli. Lennona i Tysiąca nie ma co już chyba brać pod uwagę

Zgadza się. Berahino grał na czterech pozycjach. Jako prawy napastnik w zeszłym sezonie strzelił dwa gole jako środkowy 10 goli jako cofnięty napastnik dwa gole i jedna asysta i jako lewy zagrał w dwóch meczach i nie mia statystyk. Także lepszy ograny w BPL Berahino niż jakieś wynalazki z LaLiga czy Sarii A.

Clinton natomiast to głownie środkowy i prawy napastnik. Obydwaj mogą być świetnym uzupełnieniem dla Chadliego i Lameli choć na Lamelę to nie mogę patrzeć. Najbardziej irytujący piłkarz Tottenhamu w erze TV.
Zgadza się. Berahino grał na czterech pozycjach. Jako prawy napastnik w zeszłym sezonie strzelił dwa gole jako środkowy 10 goli jako cofnięty napastnik dwa gole i jedna asysta i jako lewy zagrał w dwóch meczach i nie mia statystyk. Także lepszy ograny w BPL Berahino niż jakieś wynalazki z LaLiga czy Sarii A. Clinton natomiast to głownie środkowy i prawy napastnik. Obydwaj mogą być świetnym uzupełnieniem dla Chadliego i Lameli choć na Lamelę to nie mogę patrzeć. Najbardziej irytujący piłkarz Tottenhamu w erze TV
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
18 sierpnia 2015, 14:01 [cytuj]
Ponoć Juventus jest zainteresowany sprowadzeniem duetu Eriksen-Lamela . Podaliśmy cenę , którą żądamy za Eriksena - 35 mln funtów , za Lamelę pewnie Levy będzie chciał w granicach 20 mln funtów bo wie , że włosi dalej wierzą w ogromny potencjał Lameli - 55 mln funtów ? Gorzej z tym , że za Eriksena nie mamy zbytnio kogo kupić ( tak mi się wydaje ) , a za Lamelę mielibyśmy Bolasiego .
Ponoć Juventus jest zainteresowany sprowadzeniem duetu Eriksen-Lamela . Podaliśmy cenę , którą żądamy za Eriksena - 35 mln funtów , za Lamelę pewnie Levy będzie chciał w granicach 20 mln funtów bo wie , że włosi dalej wierzą w ogromny potencjał Lameli - 55 mln funtów ? Gorzej z tym , że za Eriksena nie mamy zbytnio kogo kupić ( tak mi się wydaje ) , a za Lamelę mielibyśmy Bolasiego
18 sierpnia 2015, 14:13 [cytuj]
20 mln nie jest realną ceną za piłkarza który cofnął się w rozwoju dwa lata temu stoi nadal w miejscu. Podobno dają za niego 5 mln nie wiem czy funtów czy euro. Ale śmiać to się nie powinniśmy z oferty ale z tego że ten kloc nic nie umie i jak się okazało ostatnio jest złym omenem :D
20 mln nie jest realną ceną za piłkarza który cofnął się w rozwoju dwa lata temu stoi nadal w miejscu. Podobno dają za niego 5 mln nie wiem czy funtów czy euro. Ale śmiać to się nie powinniśmy z oferty ale z tego że ten kloc nic nie umie i jak się okazało ostatnio jest złym omenem :D
18 sierpnia 2015, 14:21 [cytuj]
Przeciez z tego co slyszlem to Juve zaproponowalo za Lamele 5 mln, a nie 20 :rotfl:
Przeciez z tego co slyszlem to Juve zaproponowalo za Lamele 5 mln, a nie 20 :rotfl:
18 sierpnia 2015, 14:54 [cytuj]
5 mln to świetna cena za Lamelę. Funtów, euro, nawet złotych...
5 mln to świetna cena za Lamelę. Funtów, euro, nawet złotych
COYS!
18 sierpnia 2015, 16:18 [cytuj]
Ja czytałem, że sprzedaż Eriksena nie wchodzi w grę. A za Lamele to bym nawet dopłacił, byle sobie poszedł...
Ja czytałem, że sprzedaż Eriksena nie wchodzi w grę. A za Lamele to bym nawet dopłacił, byle sobie poszedł
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
18 sierpnia 2015, 16:39 [cytuj]
sprzedanie Eriksena to by była największa głupota jaką mogliby zrobić w tym okieku, jedynie równie głupie bylo by sprzedanie jeszcze Kane/Lloris
sprzedanie Eriksena to by była największa głupota jaką mogliby zrobić w tym okieku, jedynie równie głupie bylo by sprzedanie jeszcze Kane/Lloris
18 sierpnia 2015, 17:06 [cytuj]
West Brom chairman Jeremy Peace: "We have no interest in selling Saido, which is what I have told Daniel Levy."
West Brom chairman Jeremy Peace: "We have no interest in selling Saido, which is what I have told Daniel Levy."
18 sierpnia 2015, 17:12 [cytuj]
Teraz tylko mieć nadzieję, że Austin jest alternatywą :cwaniak:
Teraz tylko mieć nadzieję, że Austin jest alternatywą :cwaniak:
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
18 sierpnia 2015, 17:48 [cytuj]
PieS powiedział/a:

To samo Levy o Bale'u mówił :D
To samo Levy o Bale'u mówił :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
18 sierpnia 2015, 17:52 [cytuj]
Saido Berahino: Tottenham bid rejected by West Brom

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/33980471

Ostatnie zdanie:
Berahino, with 14 strikes, was the third top English scorer in the Premier League last season behind Spurs' Harry Kane and QPR striker Charlie Austin.

Chcemy dac wiecej za goscia ktory strzelil mniej i na dodatek niechca go sprzedac a Austin tanszy strzelil wiecej i na sprzedaz, hmmmm
Saido Berahino: Tottenham bid rejected by West Brom http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/33980471 Ostatnie zdanie: Berahino, with 14 strikes, was the third top English scorer in the Premier League last season behind Spurs' Harry Kane and QPR striker Charlie Austin. Chcemy dac wiecej za goscia ktory strzelil mniej i na dodatek niechca go sprzedac a Austin tanszy strzelil wiecej i na sprzedaz, hmmmm
18 sierpnia 2015, 18:23 [cytuj]
piekny powiedział/a:
Saido Berahino: Tottenham bid rejected by West Brom

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/33980471

Ostatnie zdanie:
Berahino, with 14 strikes, was the third top English scorer in the Premier League last season behind Spurs' Harry Kane and QPR striker Charlie Austin.

Chcemy dac wiecej za goscia ktory strzelil mniej i na dodatek niechca go sprzedac a Austin tanszy strzelil wiecej i na sprzedaz, hmmmm

A może dlatego, że Berahino w przyszłości może być gwiazdą angielskiej piłki?
18 sierpnia 2015, 19:06 [cytuj]
gld1337 powiedział/a:

£10000000 wiecej za "moze" hmmmm
£10000000 wiecej za "moze" hmmmm
18 sierpnia 2015, 19:30 [cytuj]
gld1337 powiedział/a:

No bez jaj... Ile my mamy takich co "może kiedyś"? Druzyny nie da się budować na samych młodych. Piszę to po raz 62936592652395: w naszej sytuacji wiek jest wadą Berahino i zaletą Austina.
No bez jaj... Ile my mamy takich co "może kiedyś"? Druzyny nie da się budować na samych młodych. Piszę to po raz 62936592652395: w naszej sytuacji wiek jest wadą Berahino i zaletą Austina
COYS!
18 sierpnia 2015, 19:41 [cytuj]
Dokładnie. Starszy bardziej doświadczony. Tego nam właśnie trzeba.
Dokładnie. Starszy bardziej doświadczony. Tego nam właśnie trzeba
TO DARE IS TO DO
18 sierpnia 2015, 20:32 [cytuj]
https://www.youtube.com/watch?v=eKzYIR8CHKI Soldado na prezentacji :D
https://www.youtube.com/watch?v=eKzYIR8CHKI Soldado na prezentacji :D
18 sierpnia 2015, 20:49 [cytuj]
a tam się czepiasz, przyzwyczaił się do innych, chyba tylko tych co grał wcześniej w hiszpanii :D
a tam się czepiasz, przyzwyczaił się do innych, chyba tylko tych co grał wcześniej w hiszpanii :D
19 sierpnia 2015, 12:52 [cytuj]
tak mi przypomniało się;)
on dostał coś takiego jak oni kopią
https://www.youtube.com/watch?v=cLJxs8KyH_0&feature=iv&src_vid=ycsp1KquhDY&annotation_id=annotation_1621156793
zobacz jak to dziwnie lata:D
tak mi przypomniało się;) on dostał coś takiego jak oni kopią https://www.youtube.com/watch?v=cLJxs8KyH_0&feature=iv&src_vid=ycsp1KquhDY&annotation_id=annotation_1621156793 zobacz jak to dziwnie lata:D
19 sierpnia 2015, 13:19 [cytuj]
Ej, skoro wiek i doświadczenie rozwiążą wszystkie nasze problemy, to może kupmy Sebka Milę, Javiera Zanettiego i Juninho?

piekny powiedział/a:

A w metrykę spojrzałeś? To po pierwsze. A po drugie - zaglądaj częściej do słowników języka polskiego, błagam.
A w metrykę spojrzałeś? To po pierwsze. A po drugie - zaglądaj częściej do słowników języka polskiego, błagam
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
19 sierpnia 2015, 13:25 [cytuj]
Berahino strzelił mniej? Ryli? Dobrze wiedzieć że bramki z pucharów się nie liczą :ok:
Berahino strzelił mniej? Ryli? Dobrze wiedzieć że bramki z pucharów się nie liczą :ok:
|<  <<  <  52  53  54  55  56    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 73 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się