Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  54  55  56  57  58    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 letnie okienko
21 sierpnia 2015, 13:26 [cytuj]
Robert powiedział/a:
uznał ze kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą :rotfl:

Albo jeszcze do niego nie dotarło, że na środku pomocy ma Bentaleba z Masonem zamiast Modrica z Parkerem, a na skrzydle Lamelę i Townsenda zamiast Bale'a i Lennona. No może Eriksen wypełnił lukę po van der Vaarcie, ale reszta... może i nie ma tragedii (oczywiście poza Lamelą :P ), ale to nie jest skład na top4.
Albo jeszcze do niego nie dotarło, że na środku pomocy ma Bentaleba z Masonem zamiast Modrica z Parkerem, a na skrzydle Lamelę i Townsenda zamiast Bale'a i Lennona. No może Eriksen wypełnił lukę po van der Vaarcie, ale reszta... może i nie ma tragedii (oczywiście poza Lamelą :P ), ale to nie jest skład na top4
COYS!
21 sierpnia 2015, 16:02 [cytuj]
Wanyama, Berahino, Austin ... Któryś z nich na pewno do nast trafi. :D Czuje że Berahino. :cwaniak:
Wanyama, Berahino, Austin ... Któryś z nich na pewno do nast trafi. :D Czuje że Berahino. :cwaniak:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
21 sierpnia 2015, 16:53 [cytuj]
WANYA I BERA - TO BYŁOBY DOBRE :cwaniak:
WANYA I BERA - TO BYŁOBY DOBRE :cwaniak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 sierpnia 2015, 17:10 [cytuj]
gld1337 powiedział/a:
Jakoś Pan Daniel Levy ciągle powtarza historyjki o top4 i LM. :) Nie wiem, czy on sam w nie wierzy

Poproszę o chociaż 2 wypowiedzi w których Levy mówi że walczymy o TOP4 i LM.
Poproszę o chociaż 2 wypowiedzi w których Levy mówi że walczymy o TOP4 i LM
21 sierpnia 2015, 22:52 [cytuj]
Federico Fazio nie zostanie nowym nabytkiem West Bromwich Albion. Piłkarz nie doszedł do porozumienia z działaczami „The Throstlesó”. :rotfl:
Federico Fazio nie zostanie nowym nabytkiem West Bromwich Albion. Piłkarz nie doszedł do porozumienia z działaczami „The Throstlesó”. :rotfl:
21 sierpnia 2015, 23:19 [cytuj]
Robert powiedział/a:
uznał ze kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą :rotfl:

Jak mnie kiedyś ząb bolał, to mama kazała mi mówić do siebie "ząb mnie nie boli". Mówiła, że autosugestia to potęga :rotfl: Coś czuję, że dodzwoniła się też do Levy'ego
Jak mnie kiedyś ząb bolał, to mama kazała mi mówić do siebie "ząb mnie nie boli". Mówiła, że autosugestia to potęga :rotfl: Coś czuję, że dodzwoniła się też do Levy'ego
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
22 sierpnia 2015, 11:55 [cytuj]
Ponoć Milik za 10 mln euro ma iść do Marsylii.

Nie jestem wielkim fanem Arka, ale moglibyśmy się rozglądnąć w jego stronę.
Ponoć Milik za 10 mln euro ma iść do Marsylii. Nie jestem wielkim fanem Arka, ale moglibyśmy się rozglądnąć w jego stronę
22 sierpnia 2015, 19:39 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Ponoć Milik za 10 mln euro ma iść do Marsylii.

Nie jestem wielkim fanem Arka, ale moglibyśmy się rozglądnąć w jego stronę

Po co ?
Po co ?
23 sierpnia 2015, 08:42 [cytuj]
Alista powiedział/a:
Po co ?

Bo już było kilku co w Ajaxie błyszczeli , a później kosztowali po 40 mln euro - skoro mamy pieniądze na Clintona , który jest porównywalny do Milika to można spróbować .

Wanyama powiedział świętym , że chce odejść z klubu .
Bo już było kilku co w Ajaxie błyszczeli , a później kosztowali po 40 mln euro - skoro mamy pieniądze na Clintona , który jest porównywalny do Milika to można spróbować . Wanyama powiedział świętym , że chce odejść z klubu
23 sierpnia 2015, 10:21 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Bo już było kilku co w Ajaxie błyszczeli , a później kosztowali po 40 mln euro - skoro mamy pieniądze na Clintona , który jest porównywalny do Milika to można spróbować .

Wanyama powiedział świętym , że chce odejść z klubu

Clintona to chyba Billa bo na Hillary nam braknie....

A tak na powaznie to wystarczy już tych młodych.....
Clintona to chyba Billa bo na Hillary nam braknie.... A tak na powaznie to wystarczy już tych młodych
23 sierpnia 2015, 12:17 [cytuj]
Clinton sprawdzil sie w duzo lepszej lidze, gdzie gra nie polega tylko na atakowaniu. Chyba zapomnieliscie jak Milik gral w Bundeslidze.
Clinton sprawdzil sie w duzo lepszej lidze, gdzie gra nie polega tylko na atakowaniu. Chyba zapomnieliscie jak Milik gral w Bundeslidze
23 sierpnia 2015, 13:28 [cytuj]
Użycie słowa grał jest bardzo na wyrost :)
Użycie słowa grał jest bardzo na wyrost :)
23 sierpnia 2015, 13:49 [cytuj]
Drugler powiedział/a:

Wanyama powiedział świętym , że chce odejść z klubu

Jest w wyjściowym składzie dzisiaj. Berahino również.
Jest w wyjściowym składzie dzisiaj. Berahino również
www.facebook.com/OgienOdSkaja
23 sierpnia 2015, 13:56 [cytuj]
Berahino nie ma nawet na ławce. Nie wiem jak z Wanyamą.
Berahino nie ma nawet na ławce. Nie wiem jak z Wanyamą
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
23 sierpnia 2015, 14:31 [cytuj]
Czarosław powiedział/a:
Berahino nie ma nawet na ławce. Nie wiem jak z Wanyamą

Berahino wstępnie był zgłoszony. Przed chwilą puścili modyfikację. Coś czuję, że już jedną nogą jest u nas.
Berahino wstępnie był zgłoszony. Przed chwilą puścili modyfikację. Coś czuję, że już jedną nogą jest u nas
www.facebook.com/OgienOdSkaja
23 sierpnia 2015, 15:51 [cytuj]
Callum McManaman to drugi wartościowy piłkarz WBA na którego warto zwrócić uwagę .Na pozycje prawoskrzydłowego bardzo ciekawa opcja :tak:
Callum McManaman to drugi wartościowy piłkarz WBA na którego warto zwrócić uwagę .Na pozycje prawoskrzydłowego bardzo ciekawa opcja :tak:
23 sierpnia 2015, 16:27 [cytuj]
McManaman jest Anglikiem, wiec Spurs musieliby duzo przeplacic.
McManaman jest Anglikiem, wiec Spurs musieliby duzo przeplacic
23 sierpnia 2015, 17:38 [cytuj]
Berahino = foh = Spurs ?
Berahino = foh = Spurs ?
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 sierpnia 2015, 16:47 [cytuj]
Ponoć już jesteśmy ugadani z West Bromem ( Berahino ) i Crystal Palace ( Bolasie ) . Za 2 zawodników mamy zapłacić 46 mln funtów .

Skład od 2 lini ( ? ) :

Alli-
Berahino ( Lamela/Pritchard )-Eriksen ( Dembele/Onomaha )- Bolasie ( Townsend/Chadli )
Kane ( Berahino / Clinton / Adebayor - oby nie )

EDIT : Właśnie sky sources podają , że Berahino wręczył działaczom West Bromu prośbę o transfer do nas - niestety West Brom odrzucił .
Ponoć już jesteśmy ugadani z West Bromem ( Berahino ) i Crystal Palace ( Bolasie ) . Za 2 zawodników mamy zapłacić 46 mln funtów . Skład od 2 lini ( ? ) : Alli- Berahino ( Lamela/Pritchard )-Eriksen ( Dembele/Onomaha )- Bolasie ( Townsend/Chadli ) Kane ( Berahino / Clinton / Adebayor - oby nie ) EDIT : Właśnie sky sources podają , że Berahino wręczył działaczom West Bromu prośbę o transfer do nas - niestety West Brom odrzucił
24 sierpnia 2015, 17:27 [cytuj]
Drugler powiedział/a:

EDIT : Właśnie sky sources podają , że Berahino wręczył działaczom West Bromu prośbę o transfer do nas - niestety West Brom odrzucił

I bardzo dobrze! 46 mln funtów za dwóch zawodników = 23 za Berahino(chyba, że chcą więcej za Bolasie)... Rozbój w biały dzień chcieć więcej niż 12 mln funtów za Berahino
I bardzo dobrze! 46 mln funtów za dwóch zawodników = 23 za Berahino(chyba, że chcą więcej za Bolasie)... Rozbój w biały dzień chcieć więcej niż 12 mln funtów za Berahino
|<  <<  <  54  55  56  57  58    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 31 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się