Forum dyskusyjne
21 sierpnia 2015, 13:26 [cytuj]
Robert powiedział/a:
uznał ze kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą

Albo jeszcze do niego nie dotarło, że na środku pomocy ma Bentaleba z Masonem zamiast Modrica z Parkerem, a na skrzydle Lamelę i Townsenda zamiast Bale'a i Lennona. No może Eriksen wypełnił lukę po van der Vaarcie, ale reszta... może i nie ma tragedii (oczywiście poza Lamelą

), ale to nie jest skład na top4.
Albo jeszcze do niego nie dotarło, że na środku pomocy ma Bentaleba z Masonem zamiast Modrica z Parkerem, a na skrzydle Lamelę i Townsenda zamiast Bale'a i Lennona. No może Eriksen wypełnił lukę po van der Vaarcie, ale reszta... może i nie ma tragedii (oczywiście poza Lamelą :P ), ale to nie jest skład na top4
COYS!
21 sierpnia 2015, 16:02 [cytuj]
Wanyama, Berahino, Austin ... Któryś z nich na pewno do nast trafi.

Czuje że Berahino.
Wanyama, Berahino, Austin ... Któryś z nich na pewno do nast trafi. :D Czuje że Berahino. :cwaniak:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
21 sierpnia 2015, 16:53 [cytuj]
WANYA I BERA - TO BYŁOBY DOBRE
WANYA I BERA - TO BYŁOBY DOBRE :cwaniak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 sierpnia 2015, 17:10 [cytuj]
gld1337 powiedział/a:
Jakoś Pan Daniel Levy ciągle powtarza historyjki o top4 i LM.

Nie wiem, czy on sam w nie wierzy
Poproszę o chociaż 2 wypowiedzi w których Levy mówi że walczymy o TOP4 i LM.
Poproszę o chociaż 2 wypowiedzi w których Levy mówi że walczymy o TOP4 i LM
21 sierpnia 2015, 22:52 [cytuj]
Federico Fazio nie zostanie nowym nabytkiem West Bromwich Albion. Piłkarz nie doszedł do porozumienia z działaczami „The Throstlesó”.
Federico Fazio nie zostanie nowym nabytkiem West Bromwich Albion. Piłkarz nie doszedł do porozumienia z działaczami „The Throstlesó”. :rotfl:
21 sierpnia 2015, 23:19 [cytuj]
Robert powiedział/a:
uznał ze kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą

Jak mnie kiedyś ząb bolał, to mama kazała mi mówić do siebie "ząb mnie nie boli". Mówiła, że autosugestia to potęga

Coś czuję, że dodzwoniła się też do Levy'ego
Jak mnie kiedyś ząb bolał, to mama kazała mi mówić do siebie "ząb mnie nie boli". Mówiła, że autosugestia to potęga :rotfl: Coś czuję, że dodzwoniła się też do Levy'ego
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
22 sierpnia 2015, 11:55 [cytuj]
Ponoć Milik za 10 mln euro ma iść do Marsylii.
Nie jestem wielkim fanem Arka, ale moglibyśmy się rozglądnąć w jego stronę.
Nie jestem wielkim fanem Arka, ale moglibyśmy się rozglądnąć w jego stronę
22 sierpnia 2015, 19:39 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Nie jestem wielkim fanem Arka, ale moglibyśmy się rozglądnąć w jego stronę
Po co ?
Po co ?
23 sierpnia 2015, 08:42 [cytuj]
Alista powiedział/a:
Po co ?
Bo już było kilku co w Ajaxie błyszczeli , a później kosztowali po 40 mln euro - skoro mamy pieniądze na Clintona , który jest porównywalny do Milika to można spróbować .
Wanyama powiedział świętym , że chce odejść z klubu .
Bo już było kilku co w Ajaxie błyszczeli , a później kosztowali po 40 mln euro - skoro mamy pieniądze na Clintona , który jest porównywalny do Milika to można spróbować .
Wanyama powiedział świętym , że chce odejść z klubu
23 sierpnia 2015, 10:21 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Clintona to chyba Billa bo na Hillary nam braknie....
A tak na powaznie to wystarczy już tych młodych.....
Clintona to chyba Billa bo na Hillary nam braknie....
A tak na powaznie to wystarczy już tych młodych
23 sierpnia 2015, 12:17 [cytuj]
Clinton sprawdzil sie w duzo lepszej lidze, gdzie gra nie polega tylko na atakowaniu. Chyba zapomnieliscie jak Milik gral w Bundeslidze.
Clinton sprawdzil sie w duzo lepszej lidze, gdzie gra nie polega tylko na atakowaniu. Chyba zapomnieliscie jak Milik gral w Bundeslidze
23 sierpnia 2015, 13:28 [cytuj]
Użycie słowa grał jest bardzo na wyrost
Użycie słowa grał jest bardzo na wyrost :)
23 sierpnia 2015, 13:49 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Jest w wyjściowym składzie dzisiaj. Berahino również.
Jest w wyjściowym składzie dzisiaj. Berahino również
www.facebook.com/OgienOdSkaja
23 sierpnia 2015, 13:56 [cytuj]
Berahino nie ma nawet na ławce. Nie wiem jak z Wanyamą.
Berahino nie ma nawet na ławce. Nie wiem jak z Wanyamą
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
23 sierpnia 2015, 14:31 [cytuj]
Czarosław powiedział/a:
Berahino nie ma nawet na ławce. Nie wiem jak z Wanyamą
Berahino wstępnie był zgłoszony. Przed chwilą puścili modyfikację. Coś czuję, że już jedną nogą jest u nas.
Berahino wstępnie był zgłoszony. Przed chwilą puścili modyfikację. Coś czuję, że już jedną nogą jest u nas
www.facebook.com/OgienOdSkaja
23 sierpnia 2015, 15:51 [cytuj]
Callum McManaman to drugi wartościowy piłkarz WBA na którego warto zwrócić uwagę .Na pozycje prawoskrzydłowego bardzo ciekawa opcja
Callum McManaman to drugi wartościowy piłkarz WBA na którego warto zwrócić uwagę .Na pozycje prawoskrzydłowego bardzo ciekawa opcja :tak:
23 sierpnia 2015, 16:27 [cytuj]
McManaman jest Anglikiem, wiec Spurs musieliby duzo przeplacic.
McManaman jest Anglikiem, wiec Spurs musieliby duzo przeplacic
23 sierpnia 2015, 17:38 [cytuj]
Berahino = foh = Spurs ?
Berahino = foh = Spurs ?
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 sierpnia 2015, 16:47 [cytuj]
Ponoć już jesteśmy ugadani z West Bromem ( Berahino ) i Crystal Palace ( Bolasie ) . Za 2 zawodników mamy zapłacić 46 mln funtów .
Skład od 2 lini ( ? ) :
Alli-
Berahino ( Lamela/Pritchard )-Eriksen ( Dembele/Onomaha )- Bolasie ( Townsend/Chadli )
Kane ( Berahino / Clinton / Adebayor - oby nie )
EDIT : Właśnie sky sources podają , że Berahino wręczył działaczom West Bromu prośbę o transfer do nas - niestety West Brom odrzucił .
Ponoć już jesteśmy ugadani z West Bromem ( Berahino ) i Crystal Palace ( Bolasie ) . Za 2 zawodników mamy zapłacić 46 mln funtów .
Skład od 2 lini ( ? ) :
Alli-
Berahino ( Lamela/Pritchard )-Eriksen ( Dembele/Onomaha )- Bolasie ( Townsend/Chadli )
Kane ( Berahino / Clinton / Adebayor - oby nie )
EDIT : Właśnie sky sources podają , że Berahino wręczył działaczom West Bromu prośbę o transfer do nas - niestety West Brom odrzucił
24 sierpnia 2015, 17:27 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
EDIT : Właśnie sky sources podają , że Berahino wręczył działaczom West Bromu prośbę o transfer do nas - niestety West Brom odrzucił
I bardzo dobrze! 46 mln funtów za dwóch zawodników = 23 za Berahino(chyba, że chcą więcej za Bolasie)... Rozbój w biały dzień chcieć więcej niż 12 mln funtów za Berahino
I bardzo dobrze! 46 mln funtów za dwóch zawodników = 23 za Berahino(chyba, że chcą więcej za Bolasie)... Rozbój w biały dzień chcieć więcej niż 12 mln funtów za Berahino