Forum dyskusyjne
24 sierpnia 2015, 19:06 [cytuj]
@jin_tae wydaje mi się, że musimy przepłacić , bo zostaniemy z 1 napastnikiem , a na rynku zostali właściwie Berahino i Austin . Największym błędem było odpuszczenie Ingsa , Dzeko , Jovetica , Martineza czy Bacci ( kolejność nie przypadkowa ) .
A co do kwot transferowych 21 mln funtów za Berahino , a 25 mln funtów za Bolasiego .
@jin_tae wydaje mi się, że musimy przepłacić , bo zostaniemy z 1 napastnikiem , a na rynku zostali właściwie Berahino i Austin . Największym błędem było odpuszczenie Ingsa , Dzeko , Jovetica , Martineza czy Bacci ( kolejność nie przypadkowa ) .
A co do kwot transferowych 21 mln funtów za Berahino , a 25 mln funtów za Bolasiego
24 sierpnia 2015, 19:41 [cytuj]
Tylko że przepłacać, a przepłacać za Berahino dwie różne historie.
Tylko że przepłacać, a przepłacać za Berahino dwie różne historie
COYS!
24 sierpnia 2015, 20:28 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Największym błędem było odpuszczenie Ingsa , Dzeko , Jovetica , Martineza czy Bacci ( kolejność nie przypadkowa ) .
Bakki* (gdzies czytalem, ze tak sie to powinno odmieniac)
Przeciez zaden z nich nigdy nie przyszedlby do Spurs ...
Przeciez zaden z nich nigdy nie przyszedlby do Spurs
24 sierpnia 2015, 21:11 [cytuj]
Jakie odpuszczenie Ingsa? Sam Ings mówił, że woli dołączyć do Liverpoolu. A co do reszty, zejdź na ziemie
Jakie odpuszczenie Ingsa? Sam Ings mówił, że woli dołączyć do Liverpoolu. A co do reszty, zejdź na ziemie :ok:
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
24 sierpnia 2015, 21:35 [cytuj]
Ja uważam, że największym błędem było odpuszczenie Suareza z Barcelony, podobno dobry jest
Ja uważam, że największym błędem było odpuszczenie Suareza z Barcelony, podobno dobry jest :P
COYS!
24 sierpnia 2015, 22:04 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Przeciez zaden z nich nigdy nie przyszedlby do Spurs
Przecież Inter w tym momencie wcale nie jest lepszy od nas, więcej pieniędzy wcale też nie ma. A Jovetic mógłby być kimś, kto mógłby odciążyć Kanea i Eriksena.
Przecież Inter w tym momencie wcale nie jest lepszy od nas, więcej pieniędzy wcale też nie ma. A Jovetic mógłby być kimś, kto mógłby odciążyć Kanea i Eriksena
24 sierpnia 2015, 22:28 [cytuj]
Taaa. Wcale nie mają więcej kasy
Taaa. Wcale nie mają więcej kasy :rotfl:
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
24 sierpnia 2015, 22:48 [cytuj]
Czarosław powiedział/a:
Taaa. Wcale nie mają więcej kasy

Jakoś ten ich cały Thohir ogromną kasą nie sypnął, gdyby był taki bogaty to by pewnie zatrzymali Kovacica.
Jakoś ten ich cały Thohir ogromną kasą nie sypnął, gdyby był taki bogaty to by pewnie zatrzymali Kovacica
24 sierpnia 2015, 22:50 [cytuj]
Jovetic to człowiek-kontuzja, do tego drogi w zakupie i utrzymaniu. Bacca - jednego czarodzieja z Hiszpanii już mieliśmy, Negredo drugi, który sobie nie poradził w Anglii, choć i tak lepiej niż Soldado. O reszcie jak pisali poprzednicy, szkoda pisać, bo wybrali dużo lepsze kluby niż nasz.
Ponoć coraz bliżej do pozyskania Berahino, mnie tam kasa wyłożona na niego nie boli, bo po pierwsze nie moja, drugie że jak nie kupimy jego, to nikogo w polu widzenia nie mamy. Dla mnie konieczny jeszcze zakup defensywnego pomocnika, oby nie Bendera, bo to kolejny szklany piłkarz. Osobiście żałuję, że nie zainteresowaliśmy się Gonzalo Castro z Bayeru (obecnie BVB). 9 mln. za takiego zawodnika to jak darmo przy obecnych cenach. No ale...
Jovetic to człowiek-kontuzja, do tego drogi w zakupie i utrzymaniu. Bacca - jednego czarodzieja z Hiszpanii już mieliśmy, Negredo drugi, który sobie nie poradził w Anglii, choć i tak lepiej niż Soldado. O reszcie jak pisali poprzednicy, szkoda pisać, bo wybrali dużo lepsze kluby niż nasz.
Ponoć coraz bliżej do pozyskania Berahino, mnie tam kasa wyłożona na niego nie boli, bo po pierwsze nie moja, drugie że jak nie kupimy jego, to nikogo w polu widzenia nie mamy. Dla mnie konieczny jeszcze zakup defensywnego pomocnika, oby nie Bendera, bo to kolejny szklany piłkarz. Osobiście żałuję, że nie zainteresowaliśmy się Gonzalo Castro z Bayeru (obecnie BVB). 9 mln. za takiego zawodnika to jak darmo przy obecnych cenach. No ale... ;(
24 sierpnia 2015, 23:07 [cytuj]
gld1337 powiedział/a:
Przecież Inter w tym momencie wcale nie jest lepszy od nas, więcej pieniędzy wcale też nie ma. A Jovetic mógłby być kimś, kto mógłby odciążyć Kanea i Eriksena
Inter w tym momencie jest lepszy od Spurs, maja wieksza szanse na LM niz Spurs, Inter to nieporownywalnie wieksza marka niz Spurs, City by go nie oddalo do innego klubu z BPL
Przeciez sprzedaz Kovacicia za takie pieniadze to swietny interes.
Inter w tym momencie jest lepszy od Spurs, maja wieksza szanse na LM niz Spurs, Inter to nieporownywalnie wieksza marka niz Spurs, City by go nie oddalo do innego klubu z BPL
Przeciez sprzedaz Kovacicia za takie pieniadze to swietny interes
25 sierpnia 2015, 00:08 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Przeciez sprzedaz Kovacicia za takie pieniadze to swietny interes
Tylko, że to na nim mieli odbudowywać swoją wielką markę. A poza tym Kondogbia, a Kovacic to gracze o zupełnie innym stylu. Więc Kondogbia nie może być jego następcą, no ale jeszcze kilka dni okienka transferowego i wiele może się wydarzyć. A propo meczu Interu, grali największą padakę jaką się da, to był ten brak rozgrywającego, a wygraną zapewnił im geniusz Jovetica.
Tylko, że to na nim mieli odbudowywać swoją wielką markę. A poza tym Kondogbia, a Kovacic to gracze o zupełnie innym stylu. Więc Kondogbia nie może być jego następcą, no ale jeszcze kilka dni okienka transferowego i wiele może się wydarzyć. A propo meczu Interu, grali największą padakę jaką się da, to był ten brak rozgrywającego, a wygraną zapewnił im geniusz Jovetica
25 sierpnia 2015, 08:21 [cytuj]
gld1337 powiedział/a:
Tylko, że to na nim mieli odbudowywać swoją wielką markę. A poza tym Kondogbia, a Kovacic to gracze o zupełnie innym stylu. Więc Kondogbia nie może być jego następcą, no ale jeszcze kilka dni okienka transferowego i wiele może się wydarzyć. A propo meczu Interu, grali największą padakę jaką się da, to był ten brak rozgrywającego, a wygraną zapewnił im geniusz Jovetica
Jak czytałem poprzednie Twoje posty, to byłem przekonany, że nie jesteś świadom transferu Kondogbi, bo co jak co, ale fakt, że go sprowadzili powinien Ci jasno dać do zrozumienia, że mogą kupić zawodników będących daleko poza zasięgiem Spurs.
Jak czytałem poprzednie Twoje posty, to byłem przekonany, że nie jesteś świadom transferu Kondogbi, bo co jak co, ale fakt, że go sprowadzili powinien Ci jasno dać do zrozumienia, że mogą kupić zawodników będących daleko poza zasięgiem Spurs
COYS!
25 sierpnia 2015, 10:45 [cytuj]
INTER EYE LAMELA
Inter Milan are weighing up a move for Tottenham winger Erik Lamela, according to Sky Italia.
Our colleagues in Italy claim Inter will consider signing the Argentina international should a move for their primary target, Wolfsburg’s Ivan Perisic, fail to materialise.
The two clubs have reportedly agreed general terms on an initial season-long loan believed to be worth €6million (£4.4million).
Lamela could then move on a permanent deal to the San Siro next summer for €14million (£10.2million)
INTER EYE LAMELA
Inter Milan are weighing up a move for Tottenham winger Erik Lamela, according to Sky Italia.
Our colleagues in Italy claim Inter will consider signing the Argentina international should a move for their primary target, Wolfsburg’s Ivan Perisic, fail to materialise.
The two clubs have reportedly agreed general terms on an initial season-long loan believed to be worth €6million (£4.4million).
Lamela could then move on a permanent deal to the San Siro next summer for €14million (£10.2million)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
25 sierpnia 2015, 12:08 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
INTER EYE LAMELA
Myśle, że to dobre rozwiązanie dla klubów i zawodnika, który będzie miał szansę się odbudować we Włoszech. Inna sprawa, szkoda, że nie wypalił, bo sporą kwotę w niego zainwestowaliśmy.
Myśle, że to dobre rozwiązanie dla klubów i zawodnika, który będzie miał szansę się odbudować we Włoszech. Inna sprawa, szkoda, że nie wypalił, bo sporą kwotę w niego zainwestowaliśmy
25 sierpnia 2015, 13:19 [cytuj]
To wskazuje, że transfery Berahino i Bolassie są przyklepane, bo chyba z samym Chadlim nie zostaniemy na skrzydałach?
To wskazuje, że transfery Berahino i Bolassie są przyklepane, bo chyba z samym Chadlim nie zostaniemy na skrzydałach?:glupek:
25 sierpnia 2015, 13:57 [cytuj]
Oby te plotki z Lamelą się potwierdziły, bo to już chyba ostatnia okazja, aby sprzedać go za jakieś rozsądne pieniądze. Za rok nie dostaniemy za niego nawet 10 milionów euro.
Oby te plotki z Lamelą się potwierdziły, bo to już chyba ostatnia okazja, aby sprzedać go za jakieś rozsądne pieniądze. Za rok nie dostaniemy za niego nawet 10 milionów euro
25 sierpnia 2015, 13:59 [cytuj]
Tylko że te 14 mln dostaniesz jak on w Interze przez czas wypożyczenia będzie coś grał.
Tylko że te 14 mln dostaniesz jak on w Interze przez czas wypożyczenia będzie coś grał. :X
25 sierpnia 2015, 14:07 [cytuj]
Czetnik powiedział/a:
To wskazuje, że transfery Berahino i Bolassie są przyklepane, bo chyba z samym Chadlim nie zostaniemy na skrzydałach?

townsend? może lennon wróci do łask
townsend? może lennon wróci do łask
25 sierpnia 2015, 14:39 [cytuj]
Czetnik powiedział/a:

Akurat Berahino to na skrzydle może grać tak samo jak Dembele (albo jak wczesny Vertonghen, czy późny Bale na lewej obronie). Czyli zagra, owszem, ale kompletnie marnując swój potencjał.
Akurat Berahino to na skrzydle może grać tak samo jak Dembele (albo jak wczesny Vertonghen, czy późny Bale na lewej obronie). Czyli zagra, owszem, ale kompletnie marnując swój potencjał
COYS!
25 sierpnia 2015, 16:30 [cytuj]
Mysle, ze z Berahino to bardziej bedzie wygladac tak:
-------Berahino-------
Eriksen--Kane--Bolasie
ustawienie go na skrzydle jest raczej bezsensu.
Mysle, ze z Berahino to bardziej bedzie wygladac tak:
-------Berahino-------
Eriksen--Kane--Bolasie
ustawienie go na skrzydle jest raczej bezsensu