Forum dyskusyjne
25 kwietnia 2015, 15:25 [cytuj]
Ktoś wie czy interesujemy się Kondogbią z Monako? Oglądałem go w dwumeczu z Juventusem i chłopak naprawdę ma talent.
Ktoś wie czy interesujemy się Kondogbią z Monako? Oglądałem go w dwumeczu z Juventusem i chłopak naprawdę ma talent
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
25 kwietnia 2015, 19:24 [cytuj]
Ktoś wie czy interesujemy się Suarezemz z Barcelony? Oglądałem go w dwumeczu z PSG i chłopak naprawdę ma talent.
Ktoś wie czy interesujemy się Suarezemz z Barcelony? Oglądałem go w dwumeczu z PSG i chłopak naprawdę ma talent
25 kwietnia 2015, 20:40 [cytuj]
Czarosław powiedział/a:
Ktoś wie czy interesujemy się Kondogbią z Monako? Oglądałem go w dwumeczu z Juventusem i chłopak naprawdę ma talent
Gdzieś czytałem, że Kondogbia ma być pierwszym letnim transferem Odbytow. Ile w tym prawdy ciężko powiedzieć, ale nie znalazłem nigdzie plotek łączących nas z Francuzem.
Gdzieś czytałem, że Kondogbia ma być pierwszym letnim transferem Odbytow. Ile w tym prawdy ciężko powiedzieć, ale nie znalazłem nigdzie plotek łączących nas z Francuzem
26 kwietnia 2015, 14:04 [cytuj]
https://www.youtube.com/watch?v=gibIbknkZ5o&feature=youtu.be
Czas na grę w pierwszym zespole.
https://www.youtube.com/watch?v=gibIbknkZ5o&feature=youtu.be
Czas na grę w pierwszym zespole
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
26 kwietnia 2015, 15:28 [cytuj]
http://www.sportsmole.co.uk/football/spurs/transfer-talk/news/report-tottenham-join-race-to-sign-bolasie_219329.html
Trochę drogo ale i tka miód na moje uszy. Ten gość jest genialny i CP robi się dla niego za małe
http://www.sportsmole.co.uk/football/spurs/transfer-talk/news/report-tottenham-join-race-to-sign-bolasie_219329.html
Trochę drogo ale i tka miód na moje uszy. Ten gość jest genialny i CP robi się dla niego za małe
26 kwietnia 2015, 16:47 [cytuj]
Za 20 mln funtów można by spokojnie wyciągnąć lepszego skrzydłowego. Choćby takiego Eduardo Salvio z Benfiki. Gość ma do tej pory 13 goli w 30 występach w drużynie Orłów, a obrońcami kręci aż miło.
Za 20 mln funtów można by spokojnie wyciągnąć lepszego skrzydłowego. Choćby takiego Eduardo Salvio z Benfiki. Gość ma do tej pory 13 goli w 30 występach w drużynie Orłów, a obrońcami kręci aż miło
26 kwietnia 2015, 17:39 [cytuj]
Michał powiedział/a:
Za 20 mln funtów można by spokojnie wyciągnąć lepszego skrzydłowego. Choćby takiego Eduardo Salvio z Benfiki. Gość ma do tej pory 13 goli w 30 występach w drużynie Orłów, a obrońcami kręci aż miło
I nigdy nie grał w Premier League. Będzie kolejnym Lamelą który będzie potrzebował dwóch sezonów zanim zacznie grać na poziomie, a nie wiadomo czy w ogóle zacznie. Dziękuję za takie "wzmocnienia"
I nigdy nie grał w Premier League. Będzie kolejnym Lamelą który będzie potrzebował dwóch sezonów zanim zacznie grać na poziomie, a nie wiadomo czy w ogóle zacznie. Dziękuję za takie "wzmocnienia"
26 kwietnia 2015, 22:20 [cytuj]
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10407983_1122274024456088_5437142871812081142_n.jpg?oh=abf0a22d9d3b0947a19389bc6628abf8&oe=55D65EFA&__gda__=1440388522_82c8b26765d76c9cf499afe53b0f364f
ciekawe. Kilku bym brał bez zastanowienia.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10407983_1122274024456088_5437142871812081142_n.jpg?oh=abf0a22d9d3b0947a19389bc6628abf8&oe=55D65EFA&__gda__=1440388522_82c8b26765d76c9cf499afe53b0f364f
ciekawe. Kilku bym brał bez zastanowienia
26 kwietnia 2015, 22:41 [cytuj]
Zastanawia mnie, ile trzeba by było zapłacić za Chicharito.
Zastanawia mnie, ile trzeba by było zapłacić za Chicharito
27 kwietnia 2015, 00:15 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Takiego Konoplyanke czy Khedirę chętnie bym przygarnął.
Takiego Konoplyanke czy Khedirę chętnie bym przygarnął
27 kwietnia 2015, 06:42 [cytuj]
Moje typy z tego zestawienia.
Romero (jako że pewnie odejdzie Lloris no bo ile można wierzyć w te pieprzenie bez pokrycia o top 4? ), Gignac no i Konoplyanka.
Na korzyść może świadczyć to że Romero to Argentyńczyk. Więc pewnie monitorują jego sytuację, przynajmniej taką mam nadzieję. 2 bramkarzy z podium MŚ?
Moje typy z tego zestawienia.
Romero (jako że pewnie odejdzie Lloris no bo ile można wierzyć w te pieprzenie bez pokrycia o top 4? ), Gignac no i Konoplyanka.
Na korzyść może świadczyć to że Romero to Argentyńczyk. Więc pewnie monitorują jego sytuację, przynajmniej taką mam nadzieję. 2 bramkarzy z podium MŚ? :luzik:
27 kwietnia 2015, 11:21 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Ja bym się skupił na Konoplyance, Gignac [jeśli miałby grzać ławę i patrzeć, jak gra Harry

) no i Romero też nie byłby złym pomysłem
Ja bym się skupił na Konoplyance, Gignac [jeśli miałby grzać ławę i patrzeć, jak gra Harry :D) no i Romero też nie byłby złym pomysłem
27 kwietnia 2015, 11:25 [cytuj]
The nine players apparently being touted are; Kaboul, Chiriches, Lennon, Stambouli, Capoue, Paulinho, Dembele, Adebayor & Soldado.
to po co było kupować stambouliego
http://www.coysnews.com/2015/04/poch-decides-on-9-to-go/
The nine players apparently being touted are; Kaboul, Chiriches, Lennon, Stambouli, Capoue, Paulinho, Dembele, Adebayor & Soldado.
to po co było kupować stambouliego :glupek:
http://www.coysnews.com/2015/04/poch-decides-on-9-to-go/
27 kwietnia 2015, 12:37 [cytuj]
smackey powiedział/a:
to po co było kupować stambouliego
Zadawałem sobie to pytanie od kiedy tylko do nas przyszedł
Podobnie myślałem o Capoue, ale ten jakoś tam grał.
Ale Dembele to trochę szkoda :< chyba się na treningach nie przykłada
Zadawałem sobie to pytanie od kiedy tylko do nas przyszedł :D
Podobnie myślałem o Capoue, ale ten jakoś tam grał.
Ale Dembele to trochę szkoda :< chyba się na treningach nie przykłada :D
27 kwietnia 2015, 12:46 [cytuj]
Tylko tutaj kupuje się średnich piłkarzy, za gruby hajs, a po sezonie, góra trzech sprzedaje się nieudaczników za bezcen.
Tylko tutaj kupuje się średnich piłkarzy, za gruby hajs, a po sezonie, góra trzech sprzedaje się nieudaczników za bezcen
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
27 kwietnia 2015, 12:49 [cytuj]
Biorąc pod uwagę, że może zarząd klubu sypnie parę funtów, to można fajnie wzmocnić zespół, jeśli uda się zarobić przynajmniej przyzwoite pieniądze na wyżej wymienionych zawodnikach (Kaboul, Chiriches, Lennon, Stambouli, Capoue, Paulinho, Dembele, Adebayor & Soldado).
Jak ja bym to widział
Za pieniądze ze sprzedaży Kaboula oraz Chirichesa można byłoby pozyskać np. Fabiana Schara. A jak nie, to można zastanowić się nad Ronem Vlaarem, któremu wygasa kontrakt z Aston Villa. Też słychać głosy, jakoby na White Hart Lane miał trafić Kamil Glik.
W miejsce Lennona, to chciałbym Jewhena Konoplankę, albo Andre Ayew. Obaj zawodnicy są do wyciągnięcia za darmo, więc warto byłoby pozyskać chociaż jednego gracza z wyżej wymienionych.
Marzeniem jest Memphis Depay, ale on najprawdopodobniej trafi do Manchesteru United.
Największe pieniądze można zarobić na sprzedaży Stambouliego, Capoue, Paulinho, Dembele.
Nie ukrywam, że moim wielkim osobistym marzeniem jest Grzegorz Krychowiak, który gra znakomicie w Sevilli. Dobrze byłoby pozyskać również Morgana Schneiderlina, ale bez gry w Lidze Mistrzów nie będzie to łatwe. Dobrym rozgrywającym jest grający w Valencii, Dani Parejo, ale też mało prawdopodobny transfer. Ciekawym wzmocnieniem byłby także Adrien Rabiot, ale mało prawdopodobne, że puści go Paris Saint-Germain.
Warto też się zastanowić nad jakimś dobrym zmiennikiem dla Christiana Eriksena. Może grający w Palermo Franco Vasquez, albo Hakim Ziyech z PSV Eindhoven. Świetny jest również Nabil Fekir, ale zbyt dużo konkurencja o tego gracza.
Jeśli chodzi o Adebayora oraz Soldado, to trzeba się pozbyć obu tych graczy. W ich miejsce dobrze byłoby pozyskać Andre-Pierre Gignaca, któremu latem wygasa kontrakt z OM i może Luuka de Jonga z PSV Eindhoven.
Summa summarum, chciałbym, aby tak drużyna wyglądała w przyszłym sezonie, ale to tylko marzenia
-------------------Lloris/Vorm/Friedel---------------------
Walker/Yedlin-Fazio/Schar/Dier--Vertonghen/Vlaar-Rose/Davies
--------Schneiderlin/Mason---Krychowiak/Bentaleb/Rabiot-----
Lamela/Townsend---------Eriksen/Fekir----------Depay/Chadli
---------------------Kane/Gignac/De Jong------------------
Biorąc pod uwagę, że może zarząd klubu sypnie parę funtów, to można fajnie wzmocnić zespół, jeśli uda się zarobić przynajmniej przyzwoite pieniądze na wyżej wymienionych zawodnikach (Kaboul, Chiriches, Lennon, Stambouli, Capoue, Paulinho, Dembele, Adebayor & Soldado).
Jak ja bym to widział :)
Za pieniądze ze sprzedaży Kaboula oraz Chirichesa można byłoby pozyskać np. Fabiana Schara. A jak nie, to można zastanowić się nad Ronem Vlaarem, któremu wygasa kontrakt z Aston Villa. Też słychać głosy, jakoby na White Hart Lane miał trafić Kamil Glik.
W miejsce Lennona, to chciałbym Jewhena Konoplankę, albo Andre Ayew. Obaj zawodnicy są do wyciągnięcia za darmo, więc warto byłoby pozyskać chociaż jednego gracza z wyżej wymienionych.
Marzeniem jest Memphis Depay, ale on najprawdopodobniej trafi do Manchesteru United.
Największe pieniądze można zarobić na sprzedaży Stambouliego, Capoue, Paulinho, Dembele.
Nie ukrywam, że moim wielkim osobistym marzeniem jest Grzegorz Krychowiak, który gra znakomicie w Sevilli. Dobrze byłoby pozyskać również Morgana Schneiderlina, ale bez gry w Lidze Mistrzów nie będzie to łatwe. Dobrym rozgrywającym jest grający w Valencii, Dani Parejo, ale też mało prawdopodobny transfer. Ciekawym wzmocnieniem byłby także Adrien Rabiot, ale mało prawdopodobne, że puści go Paris Saint-Germain.
Warto też się zastanowić nad jakimś dobrym zmiennikiem dla Christiana Eriksena. Może grający w Palermo Franco Vasquez, albo Hakim Ziyech z PSV Eindhoven. Świetny jest również Nabil Fekir, ale zbyt dużo konkurencja o tego gracza.
Jeśli chodzi o Adebayora oraz Soldado, to trzeba się pozbyć obu tych graczy. W ich miejsce dobrze byłoby pozyskać Andre-Pierre Gignaca, któremu latem wygasa kontrakt z OM i może Luuka de Jonga z PSV Eindhoven.
Summa summarum, chciałbym, aby tak drużyna wyglądała w przyszłym sezonie, ale to tylko marzenia :muza:
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
27 kwietnia 2015, 13:43 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Jak ja bym to widział
Summa summarum, chciałbym, aby tak drużyna wyglądała w przyszłym sezonie, ale to tylko marzenia
To nic, że jak dwa lata temu sprowadziliśmy siedmiu zawodników a dwóch wróciło z wypożyczenia to nikt z nikim się na boisku nie rozumiał. Teraz sprowadźmy dziewięcu i dołączmy do nie Aliego i Pritcharda bo wtedy był za mały rozpierdol...
To nic, że jak dwa lata temu sprowadziliśmy siedmiu zawodników a dwóch wróciło z wypożyczenia to nikt z nikim się na boisku nie rozumiał. Teraz sprowadźmy dziewięcu i dołączmy do nie Aliego i Pritcharda bo wtedy był za mały rozpierdol
27 kwietnia 2015, 13:54 [cytuj]
a właśnie. gdzieś czytałem, że sprawa holtby'ego nie jest do końca przesądzona i możesz jeszcze do nas wrócić - jako zastępstwo dla eriksena i było by super.
a właśnie. gdzieś czytałem, że sprawa holtby'ego nie jest do końca przesądzona i możesz jeszcze do nas wrócić - jako zastępstwo dla eriksena i było by super
27 kwietnia 2015, 13:56 [cytuj]
Walu powiedział/a:
To nic, że jak dwa lata temu sprowadziliśmy siedmiu zawodników a dwóch wróciło z wypożyczenia to nikt z nikim się na boisku nie rozumiał. Teraz sprowadźmy dziewięcu i dołączmy do nie Aliego i Pritcharda bo wtedy był za mały rozpierdol
Co nie zmienia faktu, że jeśli klub zdecyduje się pozbyć aż dziewięciu zawodników, to w ich miejsce i tak będzie musiał pozyskać nowych.
A śmiało można stwierdzić odnośnie takich graczy jak Kaboul, Chiriches, Lennon, Stambouli, Capoue, Paulinho, Dembele, Adebayor oraz Soldado, że na dzień dzisiejszy to nie są zawodnicy, którzy są w stanie grać na odpowiednim poziomie w Tottenhamie Hotspur i najprawdopodobniej odejdą.
Można mieć super zgranie, ale jak ma się w drużynie średniaków, to na wielkie sukcesy nie ma co liczyć. Co prawda nad niektórymi z wyżej wymienionych zawodników, jeszcze bym się zastanowił, ale decyzje podejmuje zarząd oraz trener.
Co nie zmienia faktu, że jeśli klub zdecyduje się pozbyć aż dziewięciu zawodników, to w ich miejsce i tak będzie musiał pozyskać nowych.
A śmiało można stwierdzić odnośnie takich graczy jak Kaboul, Chiriches, Lennon, Stambouli, Capoue, Paulinho, Dembele, Adebayor oraz Soldado, że na dzień dzisiejszy to nie są zawodnicy, którzy są w stanie grać na odpowiednim poziomie w Tottenhamie Hotspur i najprawdopodobniej odejdą.
Można mieć super zgranie, ale jak ma się w drużynie średniaków, to na wielkie sukcesy nie ma co liczyć. Co prawda nad niektórymi z wyżej wymienionych zawodników, jeszcze bym się zastanowił, ale decyzje podejmuje zarząd oraz trener
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
27 kwietnia 2015, 14:22 [cytuj]
"Kaboul, Chiriches, Lennon, Stambouli, Capoue, Paulinho, Dembele, Adebayor & Soldado"
Kaboul+Chiriches=jakiś środkowy obrońca albo nikt, zawsze jest Veljkovic
to zostają Bentaleb i Mason na środku? Jednak zostawiłbym Dembele i Capoue.
Za Paulinho+Stambouli(+Capoue)= Schneiderlin ?
Lennon=Konoplanka
Adebayor+Soldado=jakiś napastnik, moze Gignac za darmo, moze Chicharito?
powrót: Holtby, Pritchard,Dele Alli
pozbywamy sie 5/6 graczy przychodzi 3/4 nowych+ 3 powroty z wypożyczeń
"Kaboul, Chiriches, Lennon, Stambouli, Capoue, Paulinho, Dembele, Adebayor & Soldado"
Kaboul+Chiriches=jakiś środkowy obrońca albo nikt, zawsze jest Veljkovic
to zostają Bentaleb i Mason na środku? Jednak zostawiłbym Dembele i Capoue.
Za Paulinho+Stambouli(+Capoue)= Schneiderlin ?
Lennon=Konoplanka
Adebayor+Soldado=jakiś napastnik, moze Gignac za darmo, moze Chicharito?
powrót: Holtby, Pritchard,Dele Alli
pozbywamy sie 5/6 graczy przychodzi 3/4 nowych+ 3 powroty z wypożyczeń