Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » 2015 letnie okienko
27 kwietnia 2015, 18:41 [cytuj]
Robert powiedział/a:
"Kaboul, Chiriches, Lennon, Stambouli, Capoue, Paulinho, Dembele, Adebayor & Soldado"

Kaboul+Chiriches=jakiś środkowy obrońca albo nikt, zawsze jest Veljkovic
to zostają Bentaleb i Mason na środku? Jednak zostawiłbym Dembele i Capoue.
Za Paulinho+Stambouli(+Capoue)= Schneiderlin ?
Lennon=Konoplanka
Adebayor+Soldado=jakiś napastnik, moze Gignac za darmo, moze Chicharito?

powrót: Holtby, Pritchard,Dele Alli

pozbywamy sie 5/6 graczy przychodzi 3/4 nowych+ 3 powroty z wypożyczeń

Ostatnio czytałem, że Lennon ma być częścią zapłaty za Mirrallasa, oczywiście wolałbym Konoplyanke, ale mam dziwne przeczucie, że Liverpool nam go zakosi :| A powrót Holtby'ego raczej niemożliwy, sam przyznał, że zostanie w HSV :(
Ostatnio czytałem, że Lennon ma być częścią zapłaty za Mirrallasa, oczywiście wolałbym Konoplyanke, ale mam dziwne przeczucie, że Liverpool nam go zakosi :| A powrót Holtby'ego raczej niemożliwy, sam przyznał, że zostanie w HSV :(
27 kwietnia 2015, 20:33 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Biorąc pod uwagę, że może zarząd klubu sypnie parę funtów, to można fajnie wzmocnić zespół, jeśli uda się zarobić przynajmniej przyzwoite pieniądze na wyżej wymienionych zawodnikach (Kaboul, Chiriches, Lennon, Stambouli, Capoue, Paulinho, Dembele, Adebayor & Soldado).

Jak ja bym to widział :)
Za pieniądze ze sprzedaży Kaboula oraz Chirichesa można byłoby pozyskać np. Fabiana Schara. A jak nie, to można zastanowić się nad Ronem Vlaarem, któremu wygasa kontrakt z Aston Villa. Też słychać głosy, jakoby na White Hart Lane miał trafić Kamil Glik.

W miejsce Lennona, to chciałbym Jewhena Konoplankę, albo Andre Ayew. Obaj zawodnicy są do wyciągnięcia za darmo, więc warto byłoby pozyskać chociaż jednego gracza z wyżej wymienionych.
Marzeniem jest Memphis Depay, ale on najprawdopodobniej trafi do Manchesteru United.

Największe pieniądze można zarobić na sprzedaży Stambouliego, Capoue, Paulinho, Dembele.
Nie ukrywam, że moim wielkim osobistym marzeniem jest Grzegorz Krychowiak, który gra znakomicie w Sevilli. Dobrze byłoby pozyskać również Morgana Schneiderlina, ale bez gry w Lidze Mistrzów nie będzie to łatwe. Dobrym rozgrywającym jest grający w Valencii, Dani Parejo, ale też mało prawdopodobny transfer. Ciekawym wzmocnieniem byłby także Adrien Rabiot, ale mało prawdopodobne, że puści go Paris Saint-Germain.

Warto też się zastanowić nad jakimś dobrym zmiennikiem dla Christiana Eriksena. Może grający w Palermo Franco Vasquez, albo Hakim Ziyech z PSV Eindhoven. Świetny jest również Nabil Fekir, ale zbyt dużo konkurencja o tego gracza.

Jeśli chodzi o Adebayora oraz Soldado, to trzeba się pozbyć obu tych graczy. W ich miejsce dobrze byłoby pozyskać Andre-Pierre Gignaca, któremu latem wygasa kontrakt z OM i może Luuka de Jonga z PSV Eindhoven.

Summa summarum, chciałbym, aby tak drużyna wyglądała w przyszłym sezonie, ale to tylko marzenia :muza:

-------------------Lloris/Vorm/Friedel---------------------

Walker/Yedlin-Fazio/Schar/Dier--Vertonghen/Vlaar-Rose/Davies

--------Schneiderlin/Mason---Krychowiak/Bentaleb/Rabiot-----

Lamela/Townsend---------Eriksen/Fekir----------Depay/Chadli

---------------------Kane/Gignac/De Jong------------------

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że za taki szrot jak Stambouli, Adebayor, Soldado, Kaboul(z całym szacunkiem dla tego gracza, ale obecnie jest słabiutki), Chiriches zgarniemy pieniądze na Schara, Depaya, Fekira, De Jonga, Rabiota i Schneiderlina. Każdy z zawodników, których chciałbyś kupić kosztować będzie +15mln, może oprócz De Jonga. Co więcej, są to młodzi zawodnicy, którzy nie grali jeszcze w BPL i mogą się okazać nowymi Lamelami, który w Romie był najlepszy i spokojnie przewyższał tych zawodników.
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że za taki szrot jak Stambouli, Adebayor, Soldado, Kaboul(z całym szacunkiem dla tego gracza, ale obecnie jest słabiutki), Chiriches zgarniemy pieniądze na Schara, Depaya, Fekira, De Jonga, Rabiota i Schneiderlina. Każdy z zawodników, których chciałbyś kupić kosztować będzie +15mln, może oprócz De Jonga. Co więcej, są to młodzi zawodnicy, którzy nie grali jeszcze w BPL i mogą się okazać nowymi Lamelami, który w Romie był najlepszy i spokojnie przewyższał tych zawodników
27 kwietnia 2015, 21:03 [cytuj]
9 nowych zawodników jest złym rozwiązaniem ? A trzymanie 9 bezproduktywnych zawodników pobierających spore tygodniówki ( m.in. Ade , Soldado , Paulinho ) jest dobre ? Jeśli Pochettino i Levy uważają, że obecna kadra jest za słaba na TOP 4 to chcą przebudować zespół . Moje propozycje ?
-Lopes z Lyonu - jeśli Hugo odejdzie . Skoczny , młody jak na bramkarza , solidny , oglądałem go kilkanaście razy i zrobił na mnie dobre wrażenie , jak najbardziej w naszym zasięgu .
-Kamil Glik . Według mnie charakter zawodnika , którego nam brakuje po odejściu Parkera i Holtbiego . Typowy walczak , do tego dobry pod bramką przeciwnika - szczególnie dlatego , że mało strzelamy po kornerach .
-Konoplyanka. Transfer najbardziej realny . Ukraińcowi kończy się kontrakt , cały czas ciągnie go do Anglii , walka Liverpoolu z Manchesterami o Depaya daje nam przewagę . Solidny , szybki , może grać za napastnikiem
-Mirallas . Ograny w Anglii , z dobrym zwodem i strzałem , do tego szybki , ale czasem zbytnio egoistyczny . Jeśli Pochettino nie widzi miejsca w składzie Lennonowi , a Everton chce się zamienić to jak najbardziej TAK.
-Lacazette/Ings/Austin/Berahino - według mojej kolejności . Jeden z francuzów "złotego pokolenia" jakie szykuje się trójkolorowym , ładuje gola za golem , niestety cena duża . Ings / Austin być może napastnicy z drużyn spadkowych , będą chcieli dalej grać w ekstraklasie , solidni , bramkostrzelni , cena w sam raz dla Levego . No i Berahino - taki angielski Balotelli ( ? ) , drogi jak cholera , ale talentu mu nie brakuje .

Moje propozycje , większością z wymienionych zawodników już się interesujemy i mam nadzieję, że któryś z nich dołączy do zespołu .
9 nowych zawodników jest złym rozwiązaniem ? A trzymanie 9 bezproduktywnych zawodników pobierających spore tygodniówki ( m.in. Ade , Soldado , Paulinho ) jest dobre ? Jeśli Pochettino i Levy uważają, że obecna kadra jest za słaba na TOP 4 to chcą przebudować zespół . Moje propozycje ? -Lopes z Lyonu - jeśli Hugo odejdzie . Skoczny , młody jak na bramkarza , solidny , oglądałem go kilkanaście razy i zrobił na mnie dobre wrażenie , jak najbardziej w naszym zasięgu . -Kamil Glik . Według mnie charakter zawodnika , którego nam brakuje po odejściu Parkera i Holtbiego . Typowy walczak , do tego dobry pod bramką przeciwnika - szczególnie dlatego , że mało strzelamy po kornerach . -Konoplyanka. Transfer najbardziej realny . Ukraińcowi kończy się kontrakt , cały czas ciągnie go do Anglii , walka Liverpoolu z Manchesterami o Depaya daje nam przewagę . Solidny , szybki , może grać za napastnikiem -Mirallas . Ograny w Anglii , z dobrym zwodem i strzałem , do tego szybki , ale czasem zbytnio egoistyczny . Jeśli Pochettino nie widzi miejsca w składzie Lennonowi , a Everton chce się zamienić to jak najbardziej TAK. -Lacazette/Ings/Austin/Berahino - według mojej kolejności . Jeden z francuzów "złotego pokolenia" jakie szykuje się trójkolorowym , ładuje gola za golem , niestety cena duża . Ings / Austin być może napastnicy z drużyn spadkowych , będą chcieli dalej grać w ekstraklasie , solidni , bramkostrzelni , cena w sam raz dla Levego . No i Berahino - taki angielski Balotelli ( ? ) , drogi jak cholera , ale talentu mu nie brakuje . Moje propozycje , większością z wymienionych zawodników już się interesujemy i mam nadzieję, że któryś z nich dołączy do zespołu
28 kwietnia 2015, 01:14 [cytuj]
gld1337 powiedział/a:
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że za taki szrot jak Stambouli, Adebayor, Soldado, Kaboul(z całym szacunkiem dla tego gracza, ale obecnie jest słabiutki), Chiriches zgarniemy pieniądze na Schara, Depaya, Fekira, De Jonga, Rabiota i Schneiderlina. Każdy z zawodników, których chciałbyś kupić kosztować będzie +15mln, może oprócz De Jonga. Co więcej, są to młodzi zawodnicy, którzy nie grali jeszcze w BPL i mogą się okazać nowymi Lamelami, który w Romie był najlepszy i spokojnie przewyższał tych zawodników

Nie patrz na tę kadrę, którą podałem na samym dole, bo jakbyś zauważył, to wyraźnie napisałem, że to tylko marzenia.

Zwróć uwagę na zawodników, których wymieniłem wyżej. Czterem z nich latem tego roku wygasają kontrakty.
Nie patrz na tę kadrę, którą podałem na samym dole, bo jakbyś zauważył, to wyraźnie napisałem, że to tylko marzenia. Zwróć uwagę na zawodników, których wymieniłem wyżej. Czterem z nich latem tego roku wygasają kontrakty
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
28 kwietnia 2015, 08:52 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
-Lopes z Lyonu - jeśli Hugo odejdzie . Skoczny , młody jak na bramkarza , solidny , oglądałem go kilkanaście razy i zrobił na mnie dobre wrażenie , jak najbardziej w naszym zasięgu.
Skąd ta kandydatura? Nie słyszałem żebyśmy się nim interesowali. No i zapomniałeś że Lyon wraca do LM najprawdopodobniej.

Berahino? Dla mnie to kopanie pod sobą dołków. W sumie można brać bo Tottenham jest mistrzem w handicapach dla przeciwnika.
Skąd ta kandydatura? Nie słyszałem żebyśmy się nim interesowali. No i zapomniałeś że Lyon wraca do LM najprawdopodobniej. Berahino? Dla mnie to kopanie pod sobą dołków. W sumie można brać bo Tottenham jest mistrzem w handicapach dla przeciwnika
28 kwietnia 2015, 13:20 [cytuj]
holtby chyba nie za bardzo się czuje w hsv:
https://www.youtube.com/watch?v=rjZHwgFutWU

jak spadną to chyba nie będzie chciał tam zostać
holtby chyba nie za bardzo się czuje w hsv: https://www.youtube.com/watch?v=rjZHwgFutWU jak spadną to chyba nie będzie chciał tam zostać
28 kwietnia 2015, 15:46 [cytuj]
@Mateuszek napisałem na końcu , że większością się interesujemy - akurat tym nie , ale bardzo chciałbym go zobaczyć na WHL po ewentualnym odejściu Llorisa .
@Mateuszek napisałem na końcu , że większością się interesujemy - akurat tym nie , ale bardzo chciałbym go zobaczyć na WHL po ewentualnym odejściu Llorisa
28 kwietnia 2015, 19:59 [cytuj]
Schar, Sneiderlin, Mirallas, Ings/Austin i spokojnie powinniśmy się włączyć w walkę o TOP4. Każdym z tych zawodników się interesujemy i każdy jest w naszym zasięgu. Oczywiście lepszą opcją od takiego Mirallasa byłby Depay, ale on jest praktycznie przyklepany przez United. Wracają Alli i Pritchard, co zwiększy rywalizację i wzmocni ławkę. Ewentualnie jeśli Lloris zdecyduje się nas opuścić trzeba by znaleźć jakiegoś dobrego bramkarza (Patricio) , chociaż z drugiej strony Vorm był zawsze solidnym bramkarzem w Swansea i warto byłoby dać mu szansę.
Lloris (Vorm) - Rose (Davies), Verts (Fazio), Schar (Dier), Walker/Yedlin - Bentaleb (Mason), Schneiderlin (Pritchard) - Chadli (Townsend), Eriksen (Alli), Mirallas (Lamela)- Kane (Austin/Ings).
Schar, Sneiderlin, Mirallas, Ings/Austin i spokojnie powinniśmy się włączyć w walkę o TOP4. Każdym z tych zawodników się interesujemy i każdy jest w naszym zasięgu. Oczywiście lepszą opcją od takiego Mirallasa byłby Depay, ale on jest praktycznie przyklepany przez United. Wracają Alli i Pritchard, co zwiększy rywalizację i wzmocni ławkę. Ewentualnie jeśli Lloris zdecyduje się nas opuścić trzeba by znaleźć jakiegoś dobrego bramkarza (Patricio) , chociaż z drugiej strony Vorm był zawsze solidnym bramkarzem w Swansea i warto byłoby dać mu szansę. Lloris (Vorm) - Rose (Davies), Verts (Fazio), Schar (Dier), Walker/Yedlin - Bentaleb (Mason), Schneiderlin (Pritchard) - Chadli (Townsend), Eriksen (Alli), Mirallas (Lamela)- Kane (Austin/Ings)
28 kwietnia 2015, 20:10 [cytuj]
O naszego faraona walczą czołowe kluby Serie A . Mam nadzieje , że zostanie u nas co najmniej do 2018.
O naszego faraona walczą czołowe kluby Serie A . Mam nadzieje , że zostanie u nas co najmniej do 2018
28 kwietnia 2015, 20:47 [cytuj]
Vorm nigdy nie bedzie bramkarzem na miare TOP4. Potrzeba nam zawodnikow o mentalnosci zwyciezcow, a niestety wiecej takich graczy od nas odeszlo niz przyszlo w ostatnim czasie. Po stokroć wolalem Holtbiego od takiego Masona czy Paulinho.
Vorm nigdy nie bedzie bramkarzem na miare TOP4. Potrzeba nam zawodnikow o mentalnosci zwyciezcow, a niestety wiecej takich graczy od nas odeszlo niz przyszlo w ostatnim czasie. Po stokroć wolalem Holtbiego od takiego Masona czy Paulinho
www.facebook.com/OgienOdSkaja
28 kwietnia 2015, 20:57 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
Vorm nigdy nie bedzie bramkarzem na miare TOP4. Potrzeba nam zawodnikow o mentalnosci zwyciezcow, a niestety wiecej takich graczy od nas odeszlo niz przyszlo w ostatnim czasie. Po stokroć wolalem Holtbiego od takiego Masona czy Paulinho

Holtby nawet beznadziejnym HSV ławę grzeje. Nie wiem co z nim się stało? W Mainz (wypożyczony z S04) pod okiem świetnego Thomasa Tuchela grał nawet w DE reprze. U nas pokazywał, że ma serducho ale widocznie to taki piłkarz, który musi na swojego trenera trafić. Co do bramkarza to nimi pucharów się nie wygrywa. Oczywiście nie można mieć na linii Kassaliego Daoudy ale u nas jest bardzo specyficzna sytuacja, która naprawdę rzadko się zdarza aby w 34 meczach stracić 49 bramek - tu faktycznie był nam potrzebny bramkarz Weltklasse bo byśmy mieli dziś ujemny bilans (tak może jeszcze być).
Holtby nawet beznadziejnym HSV ławę grzeje. Nie wiem co z nim się stało? W Mainz (wypożyczony z S04) pod okiem świetnego Thomasa Tuchela grał nawet w DE reprze. U nas pokazywał, że ma serducho ale widocznie to taki piłkarz, który musi na swojego trenera trafić. Co do bramkarza to nimi pucharów się nie wygrywa. Oczywiście nie można mieć na linii Kassaliego Daoudy ale u nas jest bardzo specyficzna sytuacja, która naprawdę rzadko się zdarza aby w 34 meczach stracić 49 bramek - tu faktycznie był nam potrzebny bramkarz Weltklasse bo byśmy mieli dziś ujemny bilans (tak może jeszcze być)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
28 kwietnia 2015, 21:42 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
Gomes to był bramkarz pierwszy sort.
Gomes to był bramkarz pierwszy sort
28 kwietnia 2015, 21:47 [cytuj]
Zanim będziemy się rozglądać za wzmocnieniami drugiej lini i ataku to musimy przede wszystkim kupić minimum dwóch środkowych obrońców i może prawego. Padło w mediach kilka razy nazwisko Glika. Sam nie wiem co o tym sądzić ale pewne jest że chłop zrobił spory postęp i jest naprawdę solidnym obrońcą ale co najważniejsze ma jaja i charyzme. Coś czego naszym obecnym stoperom brakuje. Może kogoś takiego nam potrzeba? Ten Kevin Wimmer jest podobno o krok od nas. Nic o nim nie wiem ale myślę że gorzej niż z obecnymi obrońcami być nie może. Oczywiście jest jeszcze Dier który ma bardzo dobrą końcówke sezonu. Do tego Vertonghen. Jak trochę posiedzi na ławce albo pogra w LE to może zachce mu się grać. Z taką czwórką można by zacząć sezon.

Prawa obrona to nie wiadoma. Nikt nie wie czego się spodziewać po Yedlinie a Walker to wieczny talent dodatkowo kolejny raz kontuzjowany. Ale jeśli chcemy wzmocnić tą pozycję to trzeba się pozbyć właśnie niego. Sprawa kontrowersyjna.

Bentaleb wyrasta na lider drugiej lini za to Mason pokazuje że pierwszy skład to dla niego za dużo. Ale taki zawodnik przyda się na ławkę czy mecze pucharowe. Obok Bentaleba można postawić na Dele Aliego skoro pokazuję taką formę. Jesli to nie ten poziom to trzeba tą pozycję wzmocnić bo nie widze nikogo w naszym składzie kto zagwarantuje odpowiedni poziom. Stambouli miał przebłyski ale to też bardziej w destrukcji, nam potrzeba kogoś kreatywnego. Za to na ławkę jak znalazł.

Chadli i Eriksen strzelili w tym sezonie po 10 bramek w lidze, Kane 20 a jednak wszyscy wiedzą że pierwszą dwójke stać na jeszcze więcej szczególnie jeśli chodzi o asysty. Nie mamy natomiast prawego skrzydła. Ani Lamela ani Townsend nie zapewnią nam odpowiedniego poziomu. Osobiście liczę na Pritcharda.

Uważam zatem że jeśli uda nam opchnąć cały szrot o którym wszyscy mówią musimy skupić się przede wszystkim na zbudowaniu obrony na miarę Premier League a nie Ekstraklasy. Dopiero potem skupić się na sensownych wzmocnieniach innych pozycji (pomocnik, napastnik, skrzydłowy, ktoś za Eriksena jeśli Dembele odejdzi) a jak nie to dać szansę wychowankom których podobno mamy bardzo dobrych. Nie warto sprzedawać średniaków a w ich miejsce ściągać kolejnych.
Zanim będziemy się rozglądać za wzmocnieniami drugiej lini i ataku to musimy przede wszystkim kupić minimum dwóch środkowych obrońców i może prawego. Padło w mediach kilka razy nazwisko Glika. Sam nie wiem co o tym sądzić ale pewne jest że chłop zrobił spory postęp i jest naprawdę solidnym obrońcą ale co najważniejsze ma jaja i charyzme. Coś czego naszym obecnym stoperom brakuje. Może kogoś takiego nam potrzeba? Ten Kevin Wimmer jest podobno o krok od nas. Nic o nim nie wiem ale myślę że gorzej niż z obecnymi obrońcami być nie może. Oczywiście jest jeszcze Dier który ma bardzo dobrą końcówke sezonu. Do tego Vertonghen. Jak trochę posiedzi na ławce albo pogra w LE to może zachce mu się grać. Z taką czwórką można by zacząć sezon. Prawa obrona to nie wiadoma. Nikt nie wie czego się spodziewać po Yedlinie a Walker to wieczny talent dodatkowo kolejny raz kontuzjowany. Ale jeśli chcemy wzmocnić tą pozycję to trzeba się pozbyć właśnie niego. Sprawa kontrowersyjna. Bentaleb wyrasta na lider drugiej lini za to Mason pokazuje że pierwszy skład to dla niego za dużo. Ale taki zawodnik przyda się na ławkę czy mecze pucharowe. Obok Bentaleba można postawić na Dele Aliego skoro pokazuję taką formę. Jesli to nie ten poziom to trzeba tą pozycję wzmocnić bo nie widze nikogo w naszym składzie kto zagwarantuje odpowiedni poziom. Stambouli miał przebłyski ale to też bardziej w destrukcji, nam potrzeba kogoś kreatywnego. Za to na ławkę jak znalazł. Chadli i Eriksen strzelili w tym sezonie po 10 bramek w lidze, Kane 20 a jednak wszyscy wiedzą że pierwszą dwójke stać na jeszcze więcej szczególnie jeśli chodzi o asysty. Nie mamy natomiast prawego skrzydła. Ani Lamela ani Townsend nie zapewnią nam odpowiedniego poziomu. Osobiście liczę na Pritcharda. Uważam zatem że jeśli uda nam opchnąć cały szrot o którym wszyscy mówią musimy skupić się przede wszystkim na zbudowaniu obrony na miarę Premier League a nie Ekstraklasy. Dopiero potem skupić się na sensownych wzmocnieniach innych pozycji (pomocnik, napastnik, skrzydłowy, ktoś za Eriksena jeśli Dembele odejdzi) a jak nie to dać szansę wychowankom których podobno mamy bardzo dobrych. Nie warto sprzedawać średniaków a w ich miejsce ściągać kolejnych
28 kwietnia 2015, 22:15 [cytuj]
http://cartilagefreecaptain.sbnation.com/2015/4/28/8509327/tottenham-hotpsur-transfer-news-rumors-kamil-glik?_ga=1.246687303.2143190717.1430241795

i jest o Gliku.
http://cartilagefreecaptain.sbnation.com/2015/4/28/8509327/tottenham-hotpsur-transfer-news-rumors-kamil-glik?_ga=1.246687303.2143190717.1430241795 i jest o Gliku
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
28 kwietnia 2015, 23:48 [cytuj]
Ja obok Bentaleba postawił bym Pritcharda. Dosyć ryzykowne, ale gorszy od Masona nie będzie. Chociaż Mason w przyszłym sezonie może wypalić, jak w tym Bentaleb.
Ja obok Bentaleba postawił bym Pritcharda. Dosyć ryzykowne, ale gorszy od Masona nie będzie. Chociaż Mason w przyszłym sezonie może wypalić, jak w tym Bentaleb
29 kwietnia 2015, 12:34 [cytuj]
Prawie wszyscy pogodzili się już tu z odejściem Llorisa, a czy on przypadkiem nie powiedział, że nigdzie się nie wybiera? Tzn. media na pewno przytoczyły taką wypowiedź, pytanie tylko, na ile była ona prawdziwa. Ktoś ma jakąś wiedzę na ten temat?
Prawie wszyscy pogodzili się już tu z odejściem Llorisa, a czy on przypadkiem nie powiedział, że nigdzie się nie wybiera? Tzn. media na pewno przytoczyły taką wypowiedź, pytanie tylko, na ile była ona prawdziwa. Ktoś ma jakąś wiedzę na ten temat?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
29 kwietnia 2015, 14:23 [cytuj]
MatMar powiedział/a:

Ponoć rozmawiał z coachem i Levym , że będzie chciał dojść do klubu z LM jeśli Tottenham się nie dostanie .

Gan1982 powiedział/a:
Ja obok Bentaleba postawił bym Pritcharda. Dosyć ryzykowne, ale gorszy od Masona nie będzie. Chociaż Mason w przyszłym sezonie może wypalić, jak w tym Bentaleb

Pritchard to raczej RW / CAM niż CDM , aczkolwiek Alli i Carrol wracają z wypożyczeń i mogą być wzmocnieniami .
Ponoć rozmawiał z coachem i Levym , że będzie chciał dojść do klubu z LM jeśli Tottenham się nie dostanie . [quote=Gan1982]Ja obok Bentaleba postawił bym Pritcharda. Dosyć ryzykowne, ale gorszy od Masona nie będzie. Chociaż Mason w przyszłym sezonie może wypalić, jak w tym Bentaleb
29 kwietnia 2015, 22:45 [cytuj]
Drugler dlatego widzę Bentaleba pod nim. A raczej Benta jako typowy DM a Alex w roli jaką miał u nas Modric, czyli 70% ofens, 30 % def.
Drugler dlatego widzę Bentaleba pod nim. A raczej Benta jako typowy DM a Alex w roli jaką miał u nas Modric, czyli 70% ofens, 30 % def
30 kwietnia 2015, 15:00 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
Tylko tutaj kupuje się średnich piłkarzy, za gruby hajs, a po sezonie, góra trzech sprzedaje się nieudaczników za bezcen
świetnie to ująłeś. Cała polityka transferowa tego klubu w jednym zdaniu :)
świetnie to ująłeś. Cała polityka transferowa tego klubu w jednym zdaniu :)
30 kwietnia 2015, 20:55 [cytuj]
"Drugler dlatego widzę Bentaleba pod nim. A raczej Benta jako typowy DM a Alex w roli jaką miał u nas Modric, czyli 70% ofens, 30 % def."
:ok:
"Drugler dlatego widzę Bentaleba pod nim. A raczej Benta jako typowy DM a Alex w roli jaką miał u nas Modric, czyli 70% ofens, 30 % def." :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 4 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się