Forum dyskusyjne
2 stycznia 2016, 11:53 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Robert , uderzył w nos Carrola ale było w tym więcej przypadku niż zamiaru

jak czasem kogoś uderze na boisku przez przypadek to przeproszę a nie udaje ze nic się nie stało
jak czasem kogoś uderze na boisku przez przypadek to przeproszę a nie udaje ze nic się nie stało:luzik:
3 stycznia 2016, 10:19 [cytuj]
Tylko ta sytuacja mniej więcej wyglądała tak , że Carrol biegł za Ighalo i dostał końcami palców . A wymach rąk był po prostu spowodowany tym , że Ighalo biegł .
W tej sytuacji wygląda , że bronie Ighalo i jestem jakimś jego wielkim fanem , ale tak nie jest . Uważam , że są lepsze opcje w okienku transferowym , a za samym Nigerczykiem nie przepadam .
Tylko ta sytuacja mniej więcej wyglądała tak , że Carrol biegł za Ighalo i dostał końcami palców . A wymach rąk był po prostu spowodowany tym , że Ighalo biegł .
W tej sytuacji wygląda , że bronie Ighalo i jestem jakimś jego wielkim fanem , ale tak nie jest . Uważam , że są lepsze opcje w okienku transferowym , a za samym Nigerczykiem nie przepadam
5 stycznia 2016, 06:48 [cytuj]
Lavezzi z PSG i/lub młody belgijski napastnik z OM Batshuayi (14 goli w 25 meczach) ??? Fajnie brzmi, Argentyńczykowi latem konczy się kontrakt wiec za kase może odejść teraz
Lavezzi z PSG i/lub młody belgijski napastnik z OM Batshuayi (14 goli w 25 meczach) ??? Fajnie brzmi, Argentyńczykowi latem konczy się kontrakt wiec za kase może odejść teraz
5 stycznia 2016, 12:49 [cytuj]
Batshuayi z checia bym zobaczyl. Ciekawe ile OM zazyczylaby sobie za niego. Z drugiej strony nie rozumiem dlaczego nie zarzucamy sidel na sprawdzonego Austina
O Lavezziego zabiega kilka innych klubow, ktore zapewne sa w stanie zapropobowac mu wieksza kase.
Batshuayi z checia bym zobaczyl. Ciekawe ile OM zazyczylaby sobie za niego. Z drugiej strony nie rozumiem dlaczego nie zarzucamy sidel na sprawdzonego Austina:glupek:
O Lavezziego zabiega kilka innych klubow, ktore zapewne sa w stanie zapropobowac mu wieksza kase
5 stycznia 2016, 19:41 [cytuj]
http://sport.interia.pl/premier-league/news-chelsea-man-utd-i-tottenham-rozwazaja-transfer-oumara-niasse,nId,1948928
Podobno jesteśmy zainteresowani transferem tego napastnika , ciekawe ile w tym prawdy ?
http://sport.interia.pl/premier-league/news-chelsea-man-utd-i-tottenham-rozwazaja-transfer-oumara-niasse,nId,1948928
Podobno jesteśmy zainteresowani transferem tego napastnika , ciekawe ile w tym prawdy ?:glupek:
6 stycznia 2016, 11:52 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Robert , uderzył w nos Carrola ale było w tym więcej przypadku niż zamiaru

Lamela za taki przypadek dostał kartkę
Jak jest nim tyle zespołów zainteresowane, to pewnie trzeba trochę przepłacić
Co do klauzuli Sandro - on ma klauzulę, że za 8 mln (?) muszą go puścić, więc ciekawe, czy Barca mogłaby coś wynegocjować dodatkowo.
Lamela za taki przypadek dostał kartkę :P
Jak jest nim tyle zespołów zainteresowane, to pewnie trzeba trochę przepłacić :P
Co do klauzuli Sandro - on ma klauzulę, że za 8 mln (?) muszą go puścić, więc ciekawe, czy Barca mogłaby coś wynegocjować dodatkowo
7 stycznia 2016, 20:07 [cytuj]
TRANSFER ALMOST COMPLETE
Tottenham are set to announce their first signing of the January transfer window with the impending signature of Ebbsfleet Town's young 17 year old midfielder Shilow Tracey.
Several reports have stated that the teen has already passed his medical and all that is left is for the club to announce their acquisition.
Even though he isn't a big name player, I have full confidence in our scouting system and if Paul Mitchell and his team have found something special in this kid, I'm excited for what he will bring to us in the future - Imagine having another Dele Alli in our squad (Potentially, of course).
What does everyone think?
Źródło: Coys News na FB. Ale w zasadzie każda stronka to podaje. To zawodnik z Vanarama League czyli 5. poziom w Anglii, więc pewnie kosztuje grosze. Nie mam nic przeciwko
TRANSFER ALMOST COMPLETE
Tottenham are set to announce their first signing of the January transfer window with the impending signature of Ebbsfleet Town's young 17 year old midfielder Shilow Tracey.
Several reports have stated that the teen has already passed his medical and all that is left is for the club to announce their acquisition.
Even though he isn't a big name player, I have full confidence in our scouting system and if Paul Mitchell and his team have found something special in this kid, I'm excited for what he will bring to us in the future - Imagine having another Dele Alli in our squad (Potentially, of course).
What does everyone think?
Źródło: Coys News na FB. Ale w zasadzie każda stronka to podaje. To zawodnik z Vanarama League czyli 5. poziom w Anglii, więc pewnie kosztuje grosze. Nie mam nic przeciwko :)
9 stycznia 2016, 10:35 [cytuj]
Levy czyta Spursmanię, bo kilka tygodni temu był artykuł w stylu "Kierunek nonleague".
Levy czyta Spursmanię, bo kilka tygodni temu był artykuł w stylu "Kierunek nonleague"
9 stycznia 2016, 14:42 [cytuj]
Mecenas powiedział/a:
Levy czyta Spursmanię, bo kilka tygodni temu był artykuł w stylu "Kierunek nonleague"
Albo wreszcie zaczął słuchać swojego trenera w kwestii transferów
Albo wreszcie zaczął słuchać swojego trenera w kwestii transferów ;)
9 stycznia 2016, 19:37 [cytuj]
Mecenas powiedział/a:
Walu powiedział/a:
Albo wreszcie zaczął słuchać swojego trenera w kwestii transferów

Albo zaczął słuchać swojego trenera, który czyta Spursmanię
[quote=Walu]Albo wreszcie zaczął słuchać swojego trenera w kwestii transferów ;)
COYS!
11 stycznia 2016, 16:03 [cytuj]
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/486570/Alexandre-Pato-Liverpool-transfer-news-deals-latest-rumours-gossip
No i Pato idzie gdzie indziej, ale jak oplata to 11 mln funtow, to nawet mi nie szkoda
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/486570/Alexandre-Pato-Liverpool-transfer-news-deals-latest-rumours-gossip
No i Pato idzie gdzie indziej, ale jak oplata to 11 mln funtow, to nawet mi nie szkoda :D
12 stycznia 2016, 12:14 [cytuj]
I jeszcze jedno
http://www.dailymail.co.uk/wires/pa/article-3393869/Tottenham-striker-Harry-Kane-sees-long-term-future-White-Hart-Lane.html
Kane uważa, że jego przyszłość jest na WHL, jednak przypomnę jeszcze to
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2336925/Gareth-Bale-hints-Tottenham-future-lauding-Andre-Villas-Boas.html
Gareth Bale także mówił, że jego przyszłość jest na WHL, bo AVB 'wydobywał z niego najlepsze'
https://www.facebook.com/TottenhamHotspur/photos/a.458270683504.245512.351687753504/10153407893098505/?type=3
Dele Alli tymczasem zamiast słów dał czyny i podpisał nowy kontrakt obowiązujący do 2021 roku, zapewniając wszystkich, że tej zimy nigdzie nie idzie
Kontrakt z Kane'm, Llorisem i Eriksenem pewnie znów będzie negocjowany po zakończeniu lub tuż przed zakończeniem sezonu.
I jeszcze jedno
http://www.dailymail.co.uk/wires/pa/article-3393869/Tottenham-striker-Harry-Kane-sees-long-term-future-White-Hart-Lane.html
Kane uważa, że jego przyszłość jest na WHL, jednak przypomnę jeszcze to
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2336925/Gareth-Bale-hints-Tottenham-future-lauding-Andre-Villas-Boas.html
Gareth Bale także mówił, że jego przyszłość jest na WHL, bo AVB 'wydobywał z niego najlepsze'
https://www.facebook.com/TottenhamHotspur/photos/a.458270683504.245512.351687753504/10153407893098505/?type=3
Dele Alli tymczasem zamiast słów dał czyny i podpisał nowy kontrakt obowiązujący do 2021 roku, zapewniając wszystkich, że tej zimy nigdzie nie idzie :)
Kontrakt z Kane'm, Llorisem i Eriksenem pewnie znów będzie negocjowany po zakończeniu lub tuż przed zakończeniem sezonu
13 stycznia 2016, 00:49 [cytuj]
Kupmy Rooneya, dzisiaj zagrał nieźle, miał 2 gole i asystę. Myślę ze chętnie zmieniły klub
Kupmy Rooneya, dzisiaj zagrał nieźle, miał 2 gole i asystę. Myślę ze chętnie zmieniły klub :mysli:
13 stycznia 2016, 10:32 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Kupmy Rooneya, dzisiaj zagrał nieźle, miał 2 gole i asystę. Myślę ze chętnie zmieniły klub

Spurs nie jest klubem, który oferuje tygodniówki 300tys funtów. Nawet 120 by u nas nie dostał.
Może i chętnie zmieniłby klub, ale nie na Tottenham. On lubi podcierać się studolarówkami.
Spurs nie jest klubem, który oferuje tygodniówki 300tys funtów. Nawet 120 by u nas nie dostał.
Może i chętnie zmieniłby klub, ale nie na Tottenham. On lubi podcierać się studolarówkami
13 stycznia 2016, 14:51 [cytuj]
iZgone powiedział/a:
Może i chętnie zmieniłby klub, ale nie na Tottenham. On lubi podcierać się studolarówkami
To było prowo raczej
To było prowo raczej :D
13 stycznia 2016, 20:51 [cytuj]
Diego powiedział/a:
To było prowo raczej

Daamn

Udane, masz punkt
Daamn :D Udane, masz punkt :D
13 stycznia 2016, 23:02 [cytuj]
Kante całkiem fajny zawodnik (ocena tylko po dzisiejszym meczu)
13 stycznia 2016, 23:18 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Grywał dużo lepiej w tym sezonie

ale i tak po tym co widzę w ostatnich naszych meczach to powinniśmy zapomnieć o jakichkolwiek wzmocnieniach zanim nie kupimy rywala dla Kane'a. To jest MUS tej zimy i mam nadzieję, że wypowiedzi Poch'a, że w razie kontuzji Harrego na szpicy mogą grać Son czy Chadli to zwykła zasłona dymna mająca na celu zapobiegnięcie windowania cen dyktowanych za napastników o których się staramy.
Inna sprawa, że napastnika potrzebujemy tak desperacko, że ślepy by to zauważył, nie ważne co Poch mówi w mediach.
Grywał dużo lepiej w tym sezonie :tak: ale i tak po tym co widzę w ostatnich naszych meczach to powinniśmy zapomnieć o jakichkolwiek wzmocnieniach zanim nie kupimy rywala dla Kane'a. To jest MUS tej zimy i mam nadzieję, że wypowiedzi Poch'a, że w razie kontuzji Harrego na szpicy mogą grać Son czy Chadli to zwykła zasłona dymna mająca na celu zapobiegnięcie windowania cen dyktowanych za napastników o których się staramy.
Inna sprawa, że napastnika potrzebujemy tak desperacko, że ślepy by to zauważył, nie ważne co Poch mówi w mediach
13 stycznia 2016, 23:49 [cytuj]
Napastnik to wiadomo, o Kante bardziej myslałbym na lato, oczywiście za jakąś rozsądną cene, a nie że zaraz po 20+ mln
Napastnik to wiadomo, o Kante bardziej myslałbym na lato, oczywiście za jakąś rozsądną cene, a nie że zaraz po 20+ mln
14 stycznia 2016, 16:06 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Ale pewnie właśnie 20+ mln będzie trzeba wyłożyć, szczególnie, jeśli będą w Top5. Soton za Morgana 25 chciał i dostał, Kante cena wywoławcza podejrzewam 21mln (choć moim zdaniem Kante jest nieco lepszy - nadrobiłem zaległości i obejrzałem parę jego meczy

)
Ale pewnie właśnie 20+ mln będzie trzeba wyłożyć, szczególnie, jeśli będą w Top5. Soton za Morgana 25 chciał i dostał, Kante cena wywoławcza podejrzewam 21mln (choć moim zdaniem Kante jest nieco lepszy - nadrobiłem zaległości i obejrzałem parę jego meczy :D)