Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowa zima 2016
14 stycznia 2016, 23:18 [cytuj]
dwa tygodnie stycznia minęły, a my nadal nie mamy napastnika a w mediach cisza na temat ewentualnego transferu. Ostatni mecz to tylko potwierdził. Co z tego, że według Pocha można tam wystawić Chadliego albo Sona, skoro z nich nie korzysta, tylko wrzuca na skrzydła w końcówkach meczów gdy Kane nadal gra piach.
dwa tygodnie stycznia minęły, a my nadal nie mamy napastnika a w mediach cisza na temat ewentualnego transferu. Ostatni mecz to tylko potwierdził. Co z tego, że według Pocha można tam wystawić Chadliego albo Sona, skoro z nich nie korzysta, tylko wrzuca na skrzydła w końcówkach meczów gdy Kane nadal gra piach
15 stycznia 2016, 00:15 [cytuj]
Trochę martwi mnie ta medialna cisza. Coś mi się wydaje, że dokończymy sezon z jednym nominalnym napastnikiem...
Trochę martwi mnie ta medialna cisza. Coś mi się wydaje, że dokończymy sezon z jednym nominalnym napastnikiem
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
15 stycznia 2016, 10:32 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Trochę martwi mnie ta medialna cisza. Coś mi się wydaje, że dokończymy sezon z jednym nominalnym napastnikiem

Mi ta cisza bardzo się podoba :D Nie pompujemy balonika, nie podajemy pomysłów rywalom. Git. Oby tylko udało się wyciągnąć jakiegoś napastnika po kosztach :D

Kolejne plotki o Pato - tym razem brazylijski ESPN pisze, że Pato dogaduje ostatnie szczegóły z... Chelsea :D a opłata wg. nich to 10mln funtów.
Hiddink natomiast twierdzi, że aby zrobić miejsce na Pato musi sprzedać... Loica Remy'ego. I to byłby rozsądny ruch, moim zdaniem. Choć oczywiście wolałbym jakiegoś młodszego zawodnika zescoutowanego przez Pocha i jego ludzi :D

Z innej beczki - Newcastle gotów jest wyłożyć 12mln za Townsenda, ale ten transfer wiąże się prawdopodobnie z odejściem Thauvin na wypożyczenie do końca sezonu do Marsylii. Szansa na to jest, przynajmniej wg Timesa

Także w Timesie można przeczytać, że planowany jest nowy kontrakt nie tylko dla Kane'a, Eriksena i Llorisa, ale także dla Alliego, pomimo, że dopiero co podpisał nowy kontrakt.
Mi ta cisza bardzo się podoba :D Nie pompujemy balonika, nie podajemy pomysłów rywalom. Git. Oby tylko udało się wyciągnąć jakiegoś napastnika po kosztach :D Kolejne plotki o Pato - tym razem brazylijski ESPN pisze, że Pato dogaduje ostatnie szczegóły z... Chelsea :D a opłata wg. nich to 10mln funtów. Hiddink natomiast twierdzi, że aby zrobić miejsce na Pato musi sprzedać... Loica Remy'ego. I to byłby rozsądny ruch, moim zdaniem. Choć oczywiście wolałbym jakiegoś młodszego zawodnika zescoutowanego przez Pocha i jego ludzi :D Z innej beczki - Newcastle gotów jest wyłożyć 12mln za Townsenda, ale ten transfer wiąże się prawdopodobnie z odejściem Thauvin na wypożyczenie do końca sezonu do Marsylii. Szansa na to jest, przynajmniej wg Timesa Także w Timesie można przeczytać, że planowany jest nowy kontrakt nie tylko dla Kane'a, Eriksena i Llorisa, ale także dla Alliego, pomimo, że dopiero co podpisał nowy kontrakt.
15 stycznia 2016, 10:56 [cytuj]
iZgone powiedział/a:
Mi ta cisza bardzo się podoba :D Nie pompujemy balonika, nie podajemy pomysłów rywalom. Git. Oby tylko udało się wyciągnąć jakiegoś napastnika po kosztach :D

to w styczniu się tak da?:P
to w styczniu się tak da?:P
15 stycznia 2016, 12:18 [cytuj]
http://transfery.info/84570,angielska-oferta-za-berardiego

Tylko mam pojęcia co to za źródło "shoot".
http://transfery.info/84570,angielska-oferta-za-berardiego Tylko mam pojęcia co to za źródło "shoot"
15 stycznia 2016, 16:15 [cytuj]
The Telegraph twierdzi, że Spurs i Arsenal chcą sprowadzić tego zawodnika

https://www.youtube.com/watch?v=PITzSckCTsw
The Telegraph twierdzi, że Spurs i Arsenal chcą sprowadzić tego zawodnika https://www.youtube.com/watch?v=PITzSckCTsw
16 stycznia 2016, 00:04 [cytuj]
Obawiam się, że skończymy sezon z jednym Kanem. To przecież nie jest w naszym wykonaniu pierwsze takie zimowe okienko, że brakuje nam zawodnika na daną pozycję, a my łudzimy się, że jeden zawodnik dociągnie kolejne pół sezonu w pojedynkę. Takim też sposobem pozbawialiśmy się w przeszłości szans na TOP4.
Obawiam się, że skończymy sezon z jednym Kanem. To przecież nie jest w naszym wykonaniu pierwsze takie zimowe okienko, że brakuje nam zawodnika na daną pozycję, a my łudzimy się, że jeden zawodnik dociągnie kolejne pół sezonu w pojedynkę. Takim też sposobem pozbawialiśmy się w przeszłości szans na TOP4
16 stycznia 2016, 12:32 [cytuj]
Wissam Ben Yedder - nie wiem, kto zacz, ale według France Football złożyliśmy wartą osiem baniek ofertę, która została odrzucona (chcą dziesięć).
Wissam Ben Yedder - nie wiem, kto zacz, ale według France Football złożyliśmy wartą osiem baniek ofertę, która została odrzucona (chcą dziesięć)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
16 stycznia 2016, 13:42 [cytuj]
Ben Yedder? Zawodnik, który z futsalu zawitał na boiska Ligue 1. Nie wiem w jakiej jest obecnie formie, ale jeśli kupować to tak jak Southampton, a nie...

Austin u nich za 4 mln funtów
Ben Yedder? Zawodnik, który z futsalu zawitał na boiska Ligue 1. Nie wiem w jakiej jest obecnie formie, ale jeśli kupować to tak jak Southampton, a nie... Austin u nich za 4 mln funtów
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
16 stycznia 2016, 17:16 [cytuj]
Chyba nigdy nie zrozumiem dlaczego odpuściliśmy Austina. 4 mln funtów?:zly:
Chyba nigdy nie zrozumiem dlaczego odpuściliśmy Austina. 4 mln funtów?:zly:
16 stycznia 2016, 17:56 [cytuj]
co????????
tylko 4 banki?
co???????? tylko 4 banki?
16 stycznia 2016, 18:18 [cytuj]
Byłem zwolennikiem transferu Austina na Lane nawet gdy QPR żądało 15 baniek. Przy czym to - jak każdy transfer - był strzał w ciemno, mógł się sprawdzić, a mógł zawieść (argumenty dlaczego uważałem, że by się sprawdził przytaczałem, nie będę się powtarzał). Dlatego też jeśli ściągniemy innego napastnika nie będę zawiedziony, zapewne prezes i Poch wiedzą lepiej.

Ale jeśli zostaniemy z jednym Harrym będę mega wkurzony. Austin, który przecież ma wszelkie szanse być poważnym wzmocnieniem, był dostępny w cenie zapchajdziury. Czekam do końca okienka.
Byłem zwolennikiem transferu Austina na Lane nawet gdy QPR żądało 15 baniek. Przy czym to - jak każdy transfer - był strzał w ciemno, mógł się sprawdzić, a mógł zawieść (argumenty dlaczego uważałem, że by się sprawdził przytaczałem, nie będę się powtarzał). Dlatego też jeśli ściągniemy innego napastnika nie będę zawiedziony, zapewne prezes i Poch wiedzą lepiej. Ale jeśli zostaniemy z jednym Harrym będę mega wkurzony. Austin, który przecież ma wszelkie szanse być poważnym wzmocnieniem, był dostępny w cenie zapchajdziury. Czekam do końca okienka
COYS!
16 stycznia 2016, 20:35 [cytuj]
No, 4 mln za Austina to nie tak wiele, ale u nas i tak grzałby ławę i podejrzewam, że to był jego wybór, żeby iść do Soton.

Za 4 mln może Lassa udałoby się sprowadzić. :D
https://www.youtube.com/watch?v=OeR0ovD_Fko
https://www.youtube.com/watch?v=9EMP4IYVv0Q
Jak Townsend odejdzie, to byłby w sam raz zmiennikiem.

A medialna cisza trwa. :D
No, 4 mln za Austina to nie tak wiele, ale u nas i tak grzałby ławę i podejrzewam, że to był jego wybór, żeby iść do Soton. Za 4 mln może Lassa udałoby się sprowadzić. :D https://www.youtube.com/watch?v=OeR0ovD_Fko https://www.youtube.com/watch?v=9EMP4IYVv0Q Jak Townsend odejdzie, to byłby w sam raz zmiennikiem. A medialna cisza trwa. :D
16 stycznia 2016, 22:15 [cytuj]
będzie ktoś z Ligue One
będzie ktoś z Ligue One
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 stycznia 2016, 02:10 [cytuj]
W Soton ma jeszcze większa konkurencję: Pelle, Long który ostatnio strzela, Jimenez, za jakiś czas po kontuzji wróci Jay Rodriguez. Tam również na dzień dobry usiądzie na ławce.
W Soton ma jeszcze większa konkurencję: Pelle, Long który ostatnio strzela, Jimenez, za jakiś czas po kontuzji wróci Jay Rodriguez. Tam również na dzień dobry usiądzie na ławce
17 stycznia 2016, 18:17 [cytuj]
Ale cisza jeżeli chodzi o ploty... Słyszeliście o płocie że lacazette chce Newcastle za 25 mln? Ciekawe czy jest szansa na wyciągniecie tego gracza, według mnie idealnie by z kane pasował;)
Ale cisza jeżeli chodzi o ploty... Słyszeliście o płocie że lacazette chce Newcastle za 25 mln? Ciekawe czy jest szansa na wyciągniecie tego gracza, według mnie idealnie by z kane pasował;)
17 stycznia 2016, 19:03 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Albo do pary z Njie. Część z nas już chyba zapomniała że takiego piłkarza mamy w kadrze :X
Albo do pary z Njie. Część z nas już chyba zapomniała że takiego piłkarza mamy w kadrze :X
17 stycznia 2016, 19:45 [cytuj]
Skoro chodzi o transfery i czytam ze Austin poszedl za 4 to czemu sprowadzilismy Sona za duzo wieksza kase skoro wchodzi na ostatnie 10 minut w kazdym meczu... kompletnie tego nie rozumiem chyba ze ktos mnie oswieci?
Skoro chodzi o transfery i czytam ze Austin poszedl za 4 to czemu sprowadzilismy Sona za duzo wieksza kase skoro wchodzi na ostatnie 10 minut w kazdym meczu... kompletnie tego nie rozumiem chyba ze ktos mnie oswieci?
17 stycznia 2016, 20:24 [cytuj]
Póki co coś mi się zdaję, że jedynym wzmocnieniem będzie powrót Oduwy, który na twitterze napisał, że jego czas w Rangersach się skończył.
Póki co coś mi się zdaję, że jedynym wzmocnieniem będzie powrót Oduwy, który na twitterze napisał, że jego czas w Rangersach się skończył
17 stycznia 2016, 21:12 [cytuj]
Maxiu_Spurs powiedział/a:

spokojnie. son miał kontuzję, aklimatyzuje się ciągle. poza tym kane radzi sobie bardzo dobrze. tzn. ja osobiście spróbowałbym skrzydła lamela-son i dał odpocząć w pierwszym składzie alliemu albo eriskenowi
spokojnie. son miał kontuzję, aklimatyzuje się ciągle. poza tym kane radzi sobie bardzo dobrze. tzn. ja osobiście spróbowałbym skrzydła lamela-son i dał odpocząć w pierwszym składzie alliemu albo eriskenowi
|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się