Forum dyskusyjne
2 czerwca 2016, 13:02 [cytuj]
A Lloris ponoć odrzucił ofertę nowego kontraktu. Mam nadzieję, że to wyssane z palca (choć informuje o tym kilka źródeł).
A Lloris ponoć odrzucił ofertę nowego kontraktu. Mam nadzieję, że to wyssane z palca (choć informuje o tym kilka źródeł)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
2 czerwca 2016, 14:14 [cytuj]
Mecenas powiedział/a:
Mało prawdopodobne że go oddadzą to nie, bo jak ktoś dobrze zabuli to nie będą mieli problemu z jego sprzedaniem. Problemem jest to że nie będzie chciał byc 4 w hierarchii w Tottenhamie. No A Janssen dobry piłkarz. Mam nadzieję że Levy go ściągnie do Tottenhamu
Jakby pojawiła się oferta w wysokości 20-25 milionów funtów, to myślę, że bez problemu oddaliby Holendra. Ale on raczej szukałby klubu, gdzie mógłby grać w pierwszej jedenastce.
Co do Janssena, to moim zdaniem nie ma co się nawet zastanawiać. Nie spodziewałem się, że jest aż tak dobry
Jakby pojawiła się oferta w wysokości 20-25 milionów funtów, to myślę, że bez problemu oddaliby Holendra. Ale on raczej szukałby klubu, gdzie mógłby grać w pierwszej jedenastce.
Co do Janssena, to moim zdaniem nie ma co się nawet zastanawiać. Nie spodziewałem się, że jest aż tak dobry :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
2 czerwca 2016, 14:17 [cytuj]
Według CIES Football Observatory, Harry Kane oraz Dele Alli znajdują się w gronie 20 najbardziej wartościowych zawodników na świecie.
Nasz napastnik jest wyceniany na 112,5 miliona euro. Z kolei nasz młodszy zawodnik został wyceniony na 75,2 miliona euro.
https://pbs.twimg.com/media/Cj7jjNPWUAAdYLv.jpg
Według CIES Football Observatory, Harry Kane oraz Dele Alli znajdują się w gronie 20 najbardziej wartościowych zawodników na świecie.
Nasz napastnik jest wyceniany na 112,5 miliona euro. Z kolei nasz młodszy zawodnik został wyceniony na 75,2 miliona euro.
2 czerwca 2016, 14:18 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
A Lloris ponoć odrzucił ofertę nowego kontraktu. Mam nadzieję, że to wyssane z palca (choć informuje o tym kilka źródeł)
Miejmy nadzieję, że nie jest to prawda i Francuz zdecyduje się zostać na White Hart Lane. Niby wciąż ma umowę ważną do końca czerwca 2019 roku.
Miejmy nadzieję, że nie jest to prawda i Francuz zdecyduje się zostać na White Hart Lane. Niby wciąż ma umowę ważną do końca czerwca 2019 roku
2 czerwca 2016, 14:40 [cytuj]
Czyżby Lloris był kuszony przez PSG. Oby nie.
Czyżby Lloris był kuszony przez PSG. Oby nie. :blee:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
2 czerwca 2016, 14:50 [cytuj]
Możliwe, że jest kuszony przez PSG. Miejmy nadzieję, że zostanie w klubie, bo w końcu za jego kadencji gramy w Lidze Mistrzów
Co prawda w przypadku sytuacja z bramkarzami na rynku jest o tyle dobra, że jakościowych graczy na tę pozycję jest cała masa, przez co ich ceny nie są wysokie.
Możliwe, że jest kuszony przez PSG. Miejmy nadzieję, że zostanie w klubie, bo w końcu za jego kadencji gramy w Lidze Mistrzów :)
Co prawda w przypadku sytuacja z bramkarzami na rynku jest o tyle dobra, że jakościowych graczy na tę pozycję jest cała masa, przez co ich ceny nie są wysokie
2 czerwca 2016, 15:07 [cytuj]
Sticking with some Palace news, and ClubCall report that Alan Pardew is looking to convince London rivals Tottenham to part with both Ryan Mason and Nabil Bentaleb in exchange for £15m this summer.
Both players are considered on the fringes of Mauricio Pochettino's team as it stands, and there is a will on the part of Spurs to sell each player for the right price. Both are rated at around the £7m mark.
Sticking with some Palace news, and ClubCall report that Alan Pardew is looking to convince London rivals Tottenham to part with both Ryan Mason and Nabil Bentaleb in exchange for £15m this summer.
Both players are considered on the fringes of Mauricio Pochettino's team as it stands, and there is a will on the part of Spurs to sell each player for the right price. Both are rated at around the £7m mark
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
2 czerwca 2016, 15:13 [cytuj]
Efendi6 powiedział/a:

Hugo ma umowę do 2019 roku. Histeria Daily Mirror.
Hugo ma umowę do 2019 roku. Histeria Daily Mirror
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
2 czerwca 2016, 15:56 [cytuj]
Efendi6 powiedział/a:

Albo De Gea idzie w końcu do Realu
Albo De Gea idzie w końcu do Realu :)
2 czerwca 2016, 16:10 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Lewy na 17. miejscu - no bez jaj. O kant dupy rozbić ten ranking.
Lewy na 17. miejscu - no bez jaj. O kant dupy rozbić ten ranking
2 czerwca 2016, 16:33 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Lewy na 17. miejscu - no bez jaj. O kant dupy rozbić ten ranking
Sam ranking w sobie nie jest zły, ale w moim odczuciu Lewandowski powinien być wyceniony na co najmniej 75 milionów euro.
Sam ranking w sobie nie jest zły, ale w moim odczuciu Lewandowski powinien być wyceniony na co najmniej 75 milionów euro
2 czerwca 2016, 16:38 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Both players are considered on the fringes of Mauricio Pochettino's team as it stands, and there is a will on the part of Spurs to sell each player for the right price. Both are rated at around the £7m mark
Co do Nabila Bentaleba, to jednak bardzo poważnie bym się zastanowił, bo moim zdaniem powinien zostać. Chłopak ma potencjał, w tym roku skończy 22 lata, a na dodatek w minionym sezonie pauzował głównie z powodu kontuzji.
Jeśli chodzi o Ryana Masona, to jeśli wpłynie oferta w wysokości 9-10 milionów euro, to nie ma co się raczej nawet zastanawiać.
Co do Nabila Bentaleba, to jednak bardzo poważnie bym się zastanowił, bo moim zdaniem powinien zostać. Chłopak ma potencjał, w tym roku skończy 22 lata, a na dodatek w minionym sezonie pauzował głównie z powodu kontuzji.
Jeśli chodzi o Ryana Masona, to jeśli wpłynie oferta w wysokości 9-10 milionów euro, to nie ma co się raczej nawet zastanawiać
3 czerwca 2016, 16:58 [cytuj]
Czyżby Linetty w Tottenhamie?
Czyżby Linetty w Tottenhamie? :)
3 czerwca 2016, 17:15 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Czyżby Linetty w Tottenhamie?
??
??
3 czerwca 2016, 20:48 [cytuj]
http://www.poznan.sport.pl/sport-poznan/1,124479,20176820,tottenham-kupi-pomocnika-lecha-poznan-pochettino-lubi-rozwijac.html#MT_2Zdjecia
"Wielki angielski klub"
http://www.poznan.sport.pl/sport-poznan/1,124479,20176820,tottenham-kupi-pomocnika-lecha-poznan-pochettino-lubi-rozwijac.html#MT_2Zdjecia
"Wielki angielski klub" :muza:
3 czerwca 2016, 22:53 [cytuj]
Linetty w Tottenhamie był rok temu jak Zieliński w Liverpoolu jak to gadali dwa dni przed ostatnim finałem LE. Kolejny piłkarz którego łączą z nami co okno transferowe...

MatMar powiedział/a:
"Wielki angielski klub"

Nie ma co się podniecać. Żeby to była Aston Villa to też by tak pisali. Muszą sobie zrobić dobrze.
Nie ma co się podniecać. Żeby to była Aston Villa to też by tak pisali. Muszą sobie zrobić dobrze
3 czerwca 2016, 23:21 [cytuj]
:luzik:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
4 czerwca 2016, 05:46 [cytuj]
Mecenas powiedział/a:
Nie ma co się podniecać. Żeby to była Aston Villa to też by tak pisali. Muszą sobie zrobić dobrze
Mhm.
Mhm
4 czerwca 2016, 09:08 [cytuj]
nie Mhm tylko ci mówię już jak wyglądałby nagłówek
"Jeden z największych i najbardziej utytułowanych klubów w Anglii chce Polaka"
nie Mhm tylko ci mówię już jak wyglądałby nagłówek
"Jeden z największych i najbardziej utytułowanych klubów w Anglii chce Polaka"
4 czerwca 2016, 20:05 [cytuj]
Jak tam uważasz, być może masz rację. W każdym razie - zdecydowanie nie jaram się, że sport.pl nazwał Spurs "wielkim angielskim klubem", wrzuciłem to w ramach ciekawostki
Arsenal podobno aktywował klauzulę Vardiego. Nie wiem, co o tym sądzić, ale coś czuję, że Vardy oklapnie w następnym sezonie.
Jak tam uważasz, być może masz rację. W każdym razie - zdecydowanie nie jaram się, że sport.pl nazwał Spurs "wielkim angielskim klubem", wrzuciłem to w ramach ciekawostki :)
Arsenal podobno aktywował klauzulę Vardiego. Nie wiem, co o tym sądzić, ale coś czuję, że Vardy oklapnie w następnym sezonie